Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
605 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 605 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα τι κανετε;

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλα ειμαι εγω Ρινούλα, πως παει με τον μικρό? Η μικρή σου αλήθεια πως το έχει πάρει?

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η μικρη εχει ξετρελαθει! Βεβαια υπαρχουν στιγμες μικροζηλειας αλλα προς το παρον πολυ καλα!
Καλα ειναι ο μικρος, κρυωνε το βραδυ και αργησα να το καταλαβω. Δεν εχει αποκτησει λιπος ακομα και δεν τα υπολογισα σωστα... Παντως το δευτερο ειναι σε πολλα πραγματα πιο ευκολο, θα το δεις!

Εσυ πώς εισαι;

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοπελουδια καλημερα....
πως κοιμηθηκαμε αποψε???
εμεισ ετοιμαζομαστε για την πρςτη μας εκδρομη...στο εξοχικο μου...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντωνια μπραβο, τολμηρη σε βρισκω, χεχε! Ειναι μακρια;

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ραφηνα ειναι μςρε...σιγα στο σπιτι θα μπω να κατσω εγω!!!..το εχω κ εγω αναγκη!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι καλε ωραια θα ειναι, σε πειραζω!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!
Τι ωραιο που ειναι να διαβαζεις τα νεα σας με τα μωρακια σας @-}--

Εγω καλα ειμαι, εχω αρχισει να νιωθω τις κινησεις του κεφαλιου του λιγο πιο εντονα, που σημαινει οτι σπρωχνει ο γλυκουλης μου!

Αντωνια τι ωραια που θα πατε εκδρομουλα! Αν εχει και ωραιο καιρο οπως εδω θα ανανεωθειτε!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οταν λες στιγμες μικροζήλειας τι εννοείς??! Να αρχίσω να φοβάμαι? Ευκολο ε? Αντε να δούμε ποσο εύκολο είναι!!
Εμεις καλύτερα. Καιθαρίζουμε σιγα σιγα απο τα εξανθήματα, ο μικρός απο τα φάρμακα εχει γενικά μια γκρίνια αλλά συνέρχεται.
Αντωνία καλά να περάσετε!!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντε Ελευθερία μου ερχεται η σειρά σου σιγα σιγα!!! Αλλωστε πόσες μείναμε? Μετριόμαστε στα δάχτυλα του ενός χεριού!!! Very Happy Very Happy

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα! Ο μικρούλης κοιμάται μετά από μαραθώνιο θηλασμό -άλλαγμα πάνας - ρούχων!
Εσείς τι κάνετε; Ελευθερία και Βάνα με το καλό!!!
Αντωνία, με το καλό η βολτούλα!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NERAIDA_4 έγραψε:Οταν λες στιγμες μικροζήλειας τι εννοείς??! Να αρχίσω να φοβάμαι? Ευκολο ε? Αντε να δούμε ποσο εύκολο είναι!!
Εμεις καλύτερα. Καιθαρίζουμε σιγα σιγα απο τα εξανθήματα, ο μικρός απο τα φάρμακα εχει γενικά μια γκρίνια αλλά συνέρχεται.
Αντωνία καλά να περάσετε!!

Ε μικροζηλειες εννοω οτι καμια φορα μουτρωνει ή ζηταει πιο εντονα αγκαλια. Καλα ειμαστε προς το προν τουλαχιστον. Περαστικα σας!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!

Ζέννια μου συγχαρητήρια ! Να σου ζήσει ο μπεμπούλης! Να είναι γερός κ καλότυχος!

Κλεοπάτρα μου σου εύχομαι ολόψυχα να γυρίσει το μωράκι σου και με το καλό να την κρατήσεις αγκαλίτσα!

Ρινούλα μου κ πάλι συγχαρητήρια! Να έχει υγεία κ τύχη στη ζωή του ο μπεμπάκος σου! Βρήκατε τους ρυθμούς σας;
Εγώ τρέχω σαν την τρελή όταν ξυπνάει ταυτόχρονα ο Νίκος με τον μπέμπη.
Ευτυχώς δεν είχα προβλήματα ζήλειας από τα 2 παιδάκια μου. Η Αννούλα έχει ξετρελαθεί, κάνει ότι κάνω, κ ο Νίκος όποτε κλαιει το μωρό έρχεται κ με φωνάζει---λέει Μαμά το νινί! Μάλιστα επειδη το πορτ μπεμπέ είναι στο καρότσι, όποιο από τα 2 ακούσει το μωρό να κλαίει,τρέχει να το κουνήσει μπρος πίσω για να ηρεμήσει.Αφασία !

Μαρινάκι μου στο θέμα της πάνας, από την δική μου εμπειρια, όταν αρχίζει να έχει διαρροή φταίει το μέγεθος της πάνας. Δοκίμασε το νο2. Το νούμερο της πάνας εξαρτάται κ από το ύψος του μωρού κ όχι μόνο από το βάρος. Πρέπει να καλύπτει τον αφαλό του μωρού η πανούλα και να είναι καλά κλεισμένη στην κοιλίτσα.

Βάνα μου περαστικά στο αγοράκι σου! Τι λαχτάρα περάσατε.Τώρα είναι καλά;

Ελευθερία μου πολύ ωραία τα νέα σου! Άντε νομίζω ότι μπήκες στην τελική ευθεία. Με το καλό!

Χρύσα μου κ πάλι συγχαρητήρια! Να σου ζήσει η μπεμπούλα. Δεν είναι τίποτα ο ίκτερος. Όλα τα παιδάκια μου έκαναν. Μάλιστα η κορούλα μου έκανε κ θεραπεία με λάμπες. Ο μπεμπούλης μου πάλι έκανε παρατεταμένο 'ίκτερο. Όλα σχεδόν τα μωράκια κάνουν ίκτερο. Προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι. Με το καλό να την πάρεις στο σπίτι σου !

Ιωάννα μου εγώ για την κοιλια είχα αγοράσει από την 1η γέννα ένα ειδικό λαστεξ -κορσέ το οποίο έκανε καταπληκτική δουλειά. Η κοιλιά μου ήδη μάζεψε. Βέβαια ακόμα χρησιμοποιώ την prevenstria,. Ρώτησες το γιατρό σου τι μπορείς να αγοράσεις για να επανέλθει η κοιλίτσα;

Αννούλα μου εμείς τους κολικούς τους αντιμετωπίσαμε αγκαλίτσα με χαλαρή μουσική κ χορό. Ρώτα τον παιδίατρο σου για να είσαι σίγουρη.

Κατερίνα μου συγχαρητήρια! Να σου ζήσει ο μπεμπούλης! Γερός κ καλότυχος να είναι πάντα στη ζωή του!

Φιλάκια σε όλες σας! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας!!!!

Εμείς είναι η ώρα μας!!! Τέτοια ώρα την πιάνουν πονάκια την γλυκούλα μου...

Κορίτσια ξέρετε αν κάνει η πιπίλα με τον θηλασμό; Αν δεν την δώσω πιπίλα θέλει συνέχεια να έχει το στήθος μου...

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
just_Annoula έγραψε:Γεια σας!!!!

Εμείς είναι η ώρα μας!!! Τέτοια ώρα την πιάνουν πονάκια την γλυκούλα μου...

Κορίτσια ξέρετε αν κάνει η πιπίλα με τον θηλασμό; Αν δεν την δώσω πιπίλα θέλει συνέχεια να έχει το στήθος μου...

Αννούλα μου λένε ότι δεν κάνει να δίνεις πιπίλα σε μωρό που θηλάζει γιατί προκαλείς σύγχηση θηλών.Μπορεί να αρνηθεί να θηλάσει από το στήθος. Είναι προτιμότερο να την αφήνεις στο στήθος σου γιατί κάνει καλό κ σε σένα στην αύξηση παραγωγής.
Διάβασε το ακόλουθο άρθρο
http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/01/blog-post_520.html

Υπομονή με τους κολικούς! όπως ήρθαν ξαφνικά, έτσι κ θα φύγουν! Σε νιώθω ...τα χω περάσει με όλα τα παιδάκια μου κ κυρίως με την κορούλα μου στο μέγιστο βαθμό...

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
\την καλησπερα μου απο την οοομορφη ραφηνα!!δεν μπορω να πω οτι εχει καλο καιρο ...κ τελικα θα μεινουμε εδω..κ χαλασαν ολα μαζι κ καυστηρας κ air condition !!! ευτυχως εχουμε καλοριφερ ηλεκτρικο...κ αυριο θα βρεχει???? Twisted Evil Twisted Evil

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια μου!! τι κανετε???
εγω εδω στην αναμονη....αντε να γεννησω....ανυπομονωωωωω...!!!!!! ποσο χαιρομαι να διαβαζω τα νεα απο τα μωρακια , εχω ξετρελαθει!!! γιουπι!!!

κατερινακι και τονια μου να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!!!!!!!!!!!! παντα ευτυχισμνενα και καλοτυχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 18 215994 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 18 215994 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 18 215994

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντωνια μου να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!!!παντα ευτυχισμενο και καλοτυχο!!!!! EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 18 215994 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 18 215994 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 18 215994

συννεφια αυριο και τοπικεσ βροχεσ ειδα στο ιντερνετ.. ωραια ειναι κ η βροχουλα!!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντωνία μου είσαι λιγάκι άτυχη τελικά. Νομίζω ότι κι εγώ βροχές είδα για αύριο, τουλάχιστον από το απόγευμα.

Εγώ ετοιμάζω τελευταίες λεπτομέρειες για να μη με πιάσει ο τοκετός στον ύπνο! Νομίζω ότι ο μικρός σπρώχνει όλο και περισσότερο προς την έξοδο Smile

Σήμερα που είχε και ωραία μέρα πήγαμε για κινέζικο και καφεδάκι, γιατί ποιος ξέρει πότε θα ξαναπάμε!!!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εγω εχω βάλει στο πρόγραμμα να κάνω τα τελευταια πράγματα πριν ξεκινήσει ο τοκετός. Εχω πει μέχρι 4/4 να τα έχω τελειώσει όλα.
Καλά εκανες Ελευθερία μου και βγήκες.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!
Οντως βροχερη μερα. Οχι πως θα πηγαιναμε πουθενα δηλαδη.

Αντωνια συμφωνω απολυτα με τη Χριστινα για την πιπιλα. Μεχρι να εδριαωθει η γαλουχια δεν τη δινουμε. Το πιπιλισμα αυξανει την παραγωγη σου. Επισης, οταν εχει πονακια, δε θελει να θηλαζει;

Εμεις χτες κοιμηθηκαμε. Τελικα ο μικρος πρεπει να ψιλοκρυωνε στο κρεβατι του. Τον τυλιγουμε τωρα με την κουβερτουλα με τα χερια εξω κι ειναι πιο ζεστος και μοιαζει και με φωλιτσα και κοιμαται πιο καλα. Το γυρισαμε στα 3ωρα τωρα, απο μονος του, και ανοιγει και τα ματια του πλεον και μενει ξυπνιος για λιγο! Αλλαζουν τοσο γρηγορα...

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα σε όλες τις λεχωνίτσες κ εγκυούλες που έχουν απομείνει!!! Χαίρομαι πολύ να διαβάζω νέα σας! Εμείς είχαμε πάει Καλαμάτα για το τριήμερο ωραία ήταν. Φοβήθηκα να φύγουμε εκτός αλλά το έκανα για το χατίρι του άντρα μου! Ευτυχώς δε γέννησα χιχι!!

Τόνια και Κατερίνα να σας ζήσουν τα μωράκια σας να είναι γερά κ καλότυχα!!!

Χριστίνα μου σε ευχαριστώ, μακάρι να γυρίσει, δυστυχώς είναι ακόμη ανάποδα...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα μαμαδες και εγκυουλες! Τι κανετε; Χαθηκαμε! Πώς περασατε το τριημερο;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ/ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ...
ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ Κ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ Κ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ...
ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΕΚΥΗ ΣΤΙΣ 22 ΕΝΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΡΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...ΕΙΧΕ 2ΠΛΗ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ Κ ΕΙΧΕ ΣΦΗΝΩΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ 3 ΜΕΡΕΣ 5 ΔΙΑΣΤΟΛΗ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΙΣΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ...ΠΑΡΑΣΕΚΥΗ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΑΣ ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΦΗΝΩΜΑΤΟΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Κ ΟΙ 2 ΚΑΛΑ..ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΑ..
ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ?

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τόνια μου να σου ζήσει η κούκλα!
Ρινούλα καλημέρα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις