Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε; Σας γράφω από το μαιευτήριο, γέννησα χθες μια κουκλίτσα 3220 κιλά και 51 πόντους!!! Όλα πήγαν καλά δόξα το θεό και μαμά κ κόρη είμαστε μια χαρά! Η καισαρική μια ιδέα ήταν τελικά, μπήκα μέσα και σε μια ώρα είχα γεννήσει, σηκώθηκα την ίδια μέρα από το κρεβάτι!

Ελευθερία μου να σου ζήσει, να είναι γερός και καλότυχος!!!

Ραμόνα, με το καλό, όλα καλά θα πάνε στο τέλος!!!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ραμόνα με το καλό να γεννήσεις!!
Κλεοπάτρα μου να σου ζήσει η μπουμπού!! EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 29 50580 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 29 50580 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 29 50580 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 29 50580 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 29 50580
Χαίρομαι που πηγε καλα η καισαρική σου!!!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!
Ραμονα και Βανουλα με το καλο κι εσεις τα μωρακια σας!!!

Τελικα ο μικρος μας ειναι 54 εκ. Ο αντρας μου ειχε δει λαθος :$

Αυριο επιστρεφουμε στο σπιτακι μας.

Κλεοπατρα μου να σου ζησει το μωρο σου και να ειναι παντα καλοτυχο και ευτυχισμενο :-)

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!
Κλεοπάτρα, να σου ζήσει και εσένα το μωράκι! Να είναι πάντα τυχερό στη ζωή του!
Ραμόνα και Βάνα, αναμένουμε τα ευχάριστα και από εσάς! Όλα καλά θα πάνε!Βάνα, τι καλά που διασκεδάσατε!Ραμόνα, όλα θα εξελιχθούν καλά, μη φοβάσαι! Και εμένα μπλεγμένο ήταν και δεν μου το έλεγαν κιόλας.
Χριστινάκι, καλά είμαι , πώς πάτε τώρα που είστε και πάλι όοοολοι μαζί;
Ρηνούλα, πολύτιμες οι συμβουλές σου. Γενικά, μου δίνετε θάρρος και ελπίδα για το θηλασμό! Σας ευχαριστώ Very Happy
Χθες το βράδυ, πάλι τα ίδια, 2 ώρες γκρίνια που ηρεμούσε μόνο με στήθος, ούτε καν αγκαλιά και τελικά τον πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι μας ανάμεσά μας.

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοιμόταν κανονικά στην αρχή και ξύπναγε ανά 2 ώρες , τώρα από τις 2 ως τις 4 τις τελευταίες μέρες θέλει να είναι στήθος αλλιώς τσιρίζει και εκνευρίζεται αν κουνηθώ ή τον πάρω αγκαλιά. Μετά από πολλή ώρα - αν είμαστε τυχεροί- τον παίρνει ο ύπνος αλλά μόνο στο κρεβάτι μας και δίπλα μου. Αν τον βάλω στην καλαθούνα κοιμάται δέκα λεπτά και μετά κλαίει δυνατά για να τον σηκώσω. Λέτε αυτό με το κρεβάτι να συνεχιστεί για πολύ; Φοβάμαι να κοιμάται μαζί μας

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ.....ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!!!

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ...ΜΗΠΩΣ ΠΕΙΝΑΕΙ?ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ..
ΕΜΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ..ΤΡΩΜΕ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Κ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
ΞΑΝΑΚΑΝΕΜ ΕΞΕΤΑΣΗ ΙΚΤΕΡΟΥ Κ ΕΠΕΣΕ Κ ΑΛΛΟ ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΗΡΕΜΩ...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bluerose έγραψε:Καλημερα κοριτσια!
Ραμονα και Βανουλα με το καλο κι εσεις τα μωρακια σας!!!

Τελικα ο μικρος μας ειναι 54 εκ. Ο αντρας μου ειχε δει λαθος :$

Αυριο επιστρεφουμε στο σπιτακι μας.

Κλεοπατρα μου να σου ζησει το μωρο σου και να ειναι παντα καλοτυχο και ευτυχισμενο :-)

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!!!!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τόνια, καλησπέρα! Όλα καλά θα πάνε και σε εσάς ! Έπεσε ο ίκτερος , μια χαρά! Αν πεινάει, του δίνω και τρώει , θα δούμε..Συγκεκριμένες ώρες γίνεται τόσο απαιτητικός όμως..τις άλλες είναι ήρεμος.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marina P. έγραψε:Τόνια, καλησπέρα! Όλα καλά θα πάνε και σε εσάς ! Έπεσε ο ίκτερος , μια χαρά! Αν πεινάει, του δίνω και τρώει , θα δούμε..Συγκεκριμένες ώρες γίνεται τόσο απαιτητικός όμως..τις άλλες είναι ήρεμος.

ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ..

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα εγκυούλες και μανούλες...την τετάρτη το μεσημέρι μπήκα και εγώ στο club των μαμάδων αφού στης 2 το μεσημέρι γεννήθηκε ο γιος μας 3020 γρ.Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας αλλά εύχομαι όλα να είναι καλά...πολλά φιλάκια

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλεοπατρα Και Λια να σας ζησουν!! Συγχαρητηρια!

Μαρινα βρεχει τις 6-8 πανες και 3-4 κακα; Παιρνει βαρος; Αν ναι, μην ανησυχις οτι δεν πινει αρκετο γαλα, ισως προσπαθει να σου αυξησει την παραγωγη. Και η κορη μου εκανε μαραθωνιους, μεχρι και 6 ωρες συνεχομενες και δεν υπηρχε κανενα προβλημα παραγωγης. Αν ανατρεξεις και στις σελιδες με τις πληροφοριες για το θηλασμο θα το δεις.

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λία, να σου ζήσει! Και εμένα τόσο γεννήθηκε!
Ρηνούλα, ναι, βρέχει τις πάνες και κάνει κακάκια τουλάχιστον 3-4 φορές μλεχρι σήμερα. Οπότε συνεχίζουμε με την ευχή όλα να πάνε καλά!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ..ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΚΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Κ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΟΛΥ Κ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ..ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΩ ΜΠΑΣ Κ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ..Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΜΕ Τ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ....

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama_t_mpempi έγραψε:Κοριτσάκια μου καλά συγγνώμη που χάθηκα αλλά δεν ήμουν σε πολύ καλή διάθεση στο θέμα της εγκυμοσύνης!
όλο τρέχουμε για καρδιοτοκογράφημα μιας και ο μικρός είναι μπλεγμένος και μάλλον θα γεννήσω νωρίτερα απο ότι υπολογίζαμε.

Εσείς τι κάνετε?πως είστε? πωπωπωπωπω οι περισσότερες γίνατε μανουλίτσες!!! να σας ζήσουν κούκλες μου και οι υπόλοιπες με το καλό!!!!

Με το καλό Ραμόνα να κρατήσεις τον μπεμπούλη σου! Μην σε τρομάζει το γεγονός ότι είναι μπλεγμένος. Λίγο πολύ όλα τα μωράκια μπλέκονται στην κοιλίτσα της μαμάς. Η κόρη μου είχε περιτύλιξη στο λαιμό.
Όλα καλά θα πάνε! Με ένα πόνο σου εύχομαι!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kleopatra1981 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε; Σας γράφω από το μαιευτήριο, γέννησα χθες μια κουκλίτσα 3220 κιλά και 51 πόντους!!! Όλα πήγαν καλά δόξα το θεό και μαμά κ κόρη είμαστε μια χαρά! Η καισαρική μια ιδέα ήταν τελικά, μπήκα μέσα και σε μια ώρα είχα γεννήσει, σηκώθηκα την ίδια μέρα από το κρεβάτι!

Ελευθερία μου να σου ζήσει, να είναι γερός και καλότυχος!!!

Ραμόνα, με το καλό, όλα καλά θα πάνε στο τέλος!!!

Συγχαρητήρια Κλεοπάτρα μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]!
Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Να έχει υγεία και πολύ τύχη στη ζωή της!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μπράβο σου που σηκώθηκες από την 1η μέρα κιόλας! Very Happy

Πολλά φιλάκια!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
LiaS έγραψε:Καλησπέρα εγκυούλες και μανούλες...την τετάρτη το μεσημέρι μπήκα και εγώ στο club των μαμάδων αφού στης 2 το μεσημέρι γεννήθηκε ο γιος μας 3020 γρ.Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας αλλά εύχομαι όλα να είναι καλά...πολλά φιλάκια

Συγχαρητήρια Λία μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]! Να χαίρεστε τον μπεμπούλη σας και να είναι γερός κ καλότυχος! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Πολλά φιλάκια!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Marina P. έγραψε:Κοιμόταν κανονικά στην αρχή και ξύπναγε ανά 2 ώρες , τώρα από τις 2 ως τις 4 τις τελευταίες μέρες θέλει να είναι στήθος αλλιώς τσιρίζει και εκνευρίζεται αν κουνηθώ ή τον πάρω αγκαλιά. Μετά από πολλή ώρα - αν είμαστε τυχεροί- τον παίρνει ο ύπνος αλλά μόνο στο κρεβάτι μας και δίπλα μου. Αν τον βάλω στην καλαθούνα κοιμάται δέκα λεπτά και μετά κλαίει δυνατά για να τον σηκώσω. Λέτε αυτό με το κρεβάτι να συνεχιστεί για πολύ; Φοβάμαι να κοιμάται μαζί μας

Μαρινάκι μου υπομονή! Όπως περιγράφεις την κατάσταση που περνάς μου θυμίζεις τα όσα πέρασα με την κορούλα μου. Κοιμόταν ελάχιστα κ κυρίως στο κρεβάτι μαζί μου δίπλα μου κ γκρίνιαζε την περισσότερη ώρα. Μόλις ηρέμησε από τα πονάκια της, σταμάτησε να κοιμάται μαζί
μου κ κοιμόταν στην κούνια της- ήταν 2 μηνών .
Μην ανησυχείς για το ότι κοιμάται μαζί σου. Υπάρχουν μωράκια βολικά και μωράκια πιο δύσκολα. Όταν περάσουν τα πονάκια κ μεγαλώσει λίγο θα μπει σε πρόγραμμα.
Είναι μικρούλης ακόμα.
Μπορεί να κλαίει κ να θηλάζει συνέχεια γιατί είναι σε άλμα ανάπτυξης.
Μπορεί όμως να έχει κ κολικούς αφού αυτή την συμπεριφορά την έχει το βράδυ .
Δοκίμασες το κόλπο του απορροφητήρα; Ο δικός μου όταν ακούει τον
απορροφητήρα ηρεμεί κ κοιμάται αμέσως μόνος του.
Συζήτησε κ με τον παιδίατρο σου. Μπορεί να έχει πονάκια ο μπεμπούλης κ να σου προτείνει λύσεις ο παιδίατρος.
Εγώ θυμάμαι σχεδόν κάθε μέρα για 40 μέρες μιλούσα με παιδίατρο, με μαία κ με γυναικολόγο. Είχα τρελαθεί Very Happy κ τους είχα τρελάνει όλους!
Θα δεις ότι ξαφνικά μια μέρα θα αλλάξει τελείως η συμπεριφορά του κ δεν θα το πιστεύεις- γύρω στους 2 με 3 μήνες!
Καλή δύναμη να έχεις!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα ήρθε η παιδίατρος μας κ κάναμε το 1ο μας εμβόλιο! Κλάψαμε πολύ αλλά είμαστε καλά τώρα Very Happy! Παχύναμε κ ψηλώσαμε Very Happy- 4750gr κ 59cm. Ο ζουζούνος μου από το πολύ κλάμα ακόμα κοιμάται!

Πολλά φιλάκια σε όλες! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:ΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ..ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΚΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Κ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΟΛΥ Κ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ..ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΩ ΜΠΑΣ Κ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ..Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΜΕ Τ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ....

Τόνια μου αφού έχεις νοσοκομειακό θήλαστρο γιατί της δίνεις συμπλήρωμα ξένο γάλα κ όχι δικό σου για να πάρει κ αντισώματα;
Ρώτησες τον παιδίατρο σου αν κάνει;

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χριστινάκι, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Και ο δικός σου παίδαρος ε; Μια χαρά είναι!
Τελικά πήρα και την παιδίατρο και μου είπε ότι τα ακούει φυσιολογικά. Να προσέξω τη διατροφή μου και να πίνω χαμομήλι. Επίσης, μου έγραψε ένα σιροπάκι για το μωρό για το μετεωρισμό που δίνεται με σύριγγα. Να δόκιμάσουμε ,λέει, αυτή τη βδομάδα πώς θα πάει και βλέπουμε. Το βάρος το βρίσκει πολύ καλό και είπε ότι είναι λογικό που αυτή τη βδομάδα μάλλον θα πάρει λιγότερο αφού τις 2 προηγούμενες έπαιρνε μισό κιλό τη φορά... Καληνύχτα κοριτσάκια!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρινάκι μου σου εύχομαι πραγματικά να πιάσουν οι οδηγίες της παιδιάτρου κ να ηρεμήσει ο γλύκας σου Very Happy!
Θέλει υπομονή μέχρι να βρεις τι είναι αυτό που τον ενοχλεί.
Το βάρος του είναι τέλειο οπότε μην νομίζεις ότι κάνεις κάτι λάθος. Μια χαρά τα πας, θα δεις σε 1 μήνα θα έχουν φύγει τα πονάκια κ θα έχει αλλάξει προς το καλύτερο!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα! Χριστινα συμφωνω μαζι σου!!

Μαρινα κι εγω νομιζω οτι τα πας πολύ καλα και να συνεχισεις ετσι, ασε το μωρο να σε οδηγει.

Ραμονα κι εσυ με το καλο!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια! Χθες είχαμε ήσυχη νύχτα μετά από νευρικό απόγευμα! Για να δούμε σήμερα.
Εσείς πώς τα πάτε; Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΚΑΚΙΑ ΑΜΗΝ!!!ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΗΘΙΣΕΙ!!!ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΩΡΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ!!!
ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑΝΑΚΙΑ Κ ΕΓΩ ΧΑΛΑΡΩΝΩ..ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΕΚΥΗ ΦΕΥΓΕΙ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ. ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα! Εμεις ειχαμε δυσκολη νυχτα μετα απο ηρεμη μερα. Μικρα ειναι ακομα, θα στρωσουνε!

Τονια μπραβο που ειστε καλυτερα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις