Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chrisg έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ..ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΚΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Κ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΟΛΥ Κ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ..ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΩ ΜΠΑΣ Κ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ..Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΜΕ Τ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ....

Τόνια μου αφού έχεις νοσοκομειακό θήλαστρο γιατί της δίνεις συμπλήρωμα ξένο γάλα κ όχι δικό σου για να πάρει κ αντισώματα;
Ρώτησες τον παιδίατρο σου αν κάνει;

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΑΚΟ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ..ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ...ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...ΧΜΜΜ ΕΑΝ ΒΓΑΖΩ ΓΑΛΑ Π.Χ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΣΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ?Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ Κ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΙΚΤΕΡΟ!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Καλημερα! Εμεις ειχαμε δυσκολη νυχτα μετα απο ηρεμη μερα. Μικρα ειναι ακομα, θα στρωσουνε!

Τονια μπραβο που ειστε καλυτερα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΙΝΟΥΛΑ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΑΧ ΒΡΕ ΡΙΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΛΩ Κ ΝΑ ΤΗΣΝ ΔΙΝΩ Κ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οσο πιο πολυ αδειαζει το στηθος τοσο πιο πολυ γαλα θα παραγεις. Εχεις νοικιασει νοσοκομειακο;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Οσο πιο πολυ αδειαζει το στηθος τοσο πιο πολυ γαλα θα παραγεις. Εχεις νοικιασει νοσοκομειακο;

ΕΙΧΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ...ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΝΤΕΛΑ...
Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Πως είστε;
Εμείς λίγο γκρινιάρηδες λόγω του χθεσινού εμβολίου. Άντε να δω πότε θα αρχίσει να κοιμάται λίγο παραπάνω ...Μεθαύριο θα πάω να κάνω κ εξετάσεις αίματος κ σιδήρου για να δω αν έχω επανέλθει στα φυσιολογικά μου.

Ρινούλα μου κι εσύ δύσκολη νύχτα; Αχ τα μωράκια μας πόσο υποφέρουν κ μαζί τους κ εμείς. Η κορούλα σου καλά είναι;

Τόνια μου ξέρω ότι το ιδανικό είναι να έχεις νοσοκομειακό θήλαστρο γιατί είναι το μόνο που μπορεί να αυξήσει την παραγωγή σου σε αντίθεση με τα απλά θήλαστρα που είναι μόνο για μια άντληση -ανάγκης διότι μπορεί να προκαλέσουν μείωση παραγωγής.
Εγώ μια τον θηλάζω από την δεξιά πλευρά κ αντλώ από την αριστερή κ στο επόμενο γεύμα κάνω το αντίθετο. Τον αφήνω να θηλάσει όσο θέλει κ όταν βλέπω ότι αρχίζει να κοιμάται του δίνω μπιμπερό κ πίνει άλλοτε πολύ κ άλλοτε λίγο.
Το δικό σου γάλα σίγουρα φτάνει κ για να την θηλάζεις κ για να αντλείς.Όσο περισσότερο προκαλείς ερεθισμό κ αδειάζεις τελείως το στήθος τόσο περισσότερο παράγει ο οργανισμός.
Δεν γνωρίζω όμως αν το θήλαστρο που έχεις θα σε βοηθήσει ή θα σου κάνει κακό.
Ρώτα καλύτερα την μαία σου αν το συγκεκριμένο θήλαστρο που έχεις θα σε βοηθήσει να αυξήσεις την παραγωγή σου.
Διαφορετικά δεν αξίζει να κουράζεσαι περισσότερο.

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες κ τις εγκυούλες!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!
Χριστίνα, Ρηνούλα θα τα βρούμε αργά αργά , πού θα πάει;
Τόνια, καλά είστε; Συνέχισε την προσπάθεια!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινα τον πειραξε το εμβολιο λιγακι ε; Εξαπλο κανατε;

Μαρινα πώς πατε σημερα;

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρηνούλα, σήμερα , εκτος από το πρωί , μέχρι τώρα τουλάχιστον είναι ήρεμος. Τρώει, ρεύεται, κοιμάται στην καλαθούνα του όπως τις πρώτες μέρες. Κάτι μου λέει ότι το βράδυ θα αρχίσει το πάρτυ..χεχεχε Laughing Embarassed Συνήθως πάει ή ήρεμη μέρα ή νύχτα. Ίδωμεν.
Εσάς πώς είναι σήμερα;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα ειναι, δοκιμαζουμε παλι τον υπνο χωρις τυλιγμα αλλα παει μετρια...

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου επιτελους σας γράφουμε από το σπίτι μας !!!!

Τόνια μου πολύ χαίρομαι που είναι καλά η μικρή σου Smile
Όσο για το φαγητάκι της, θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας, που θα πάει. Άλλωστε σημασία έχει ότι πίνει μαμαδογαλατάκι, ακόμα κι αν δεν είναι αποκλειστικό.

Μαρινάκι μου, το μωρό σου είναι νυχτερινός τύπος,ε;
Κι εμένα πάντως αν γκρινιάξει είναι τη νύχτα. Βέβαια εμάς είναι αρχή ακόμα....έχουν να αλλάξουν πολλά τις επόμενες ημέρες.

Ευτυχώς, κοιμάται αρκετά και μπορώ κι εγώ να ξεκουράζομαι λιγάκι Smile

Φιλιά σε όλες και καλό βράδυ! EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 30 215994

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω όλες που εχετε τα φρεσκολεχουδάκια σας και εγω ακομα τίποτα!!! Κοιτάζω το άδειο λίκνο!!! Αντε να δούμε την Παρασκευή που έχω γιατρό τι θα μου πει!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!!!!!ΤΙ ΚΑΛΑ!!
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΛΡΩΝΩ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΝΑ ΦΑΕΙ!!
ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΜΑΙΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ...ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30ΜΛ ΕΝΩ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΑΡΕΚΤΟ...ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑΣ Κ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΣΜΕΝΗ....
ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΣΙ ??ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!!!!!ΤΙ ΚΑΛΑ!!
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΛΡΩΝΩ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΝΑ ΦΑΕΙ!!
ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΜΑΙΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ...ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30ΜΛ ΕΝΩ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΑΡΕΚΤΟ...ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑΣ Κ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΣΜΕΝΗ....
ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΣΙ ??ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!!

Τονια μου δεν περασατε και λιγα... εχει η λοχεια αυτα τα συμπτωματα. Καποιες φορες νιωθω κι εγω ετσι, και ολες μας νομιζω λογω των ορμονων. Υπομονη λιγο καιρο και ολα θα στρωσουν

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθερια σπιτι σας ε; Τελεια!!! Και παλι να σου ζησει!

Βανα υπομονη, κοντευεις κι εσυ!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια μου!

Μόλις κοιμηθήκαμε στην αγκαλιά της μανούλας και βρήκα ευκαιρία να μπω λίγο!

Μαρίνα μου κι εμείς το είχαμε αυτό το πρόβλημα απλά εμείς το είχαμε 4-6. Μέχρι στις τέσσεραμισή έτρωγε και μετά άρχιζαν τα όργανα! Στην αρχή ήταν η μαμά μου εδώ , μόλις έτρωγε ξυπνούσε και την έπαιρνε κι εγώ κοιμόμουν.... Εμ έλα όμως που χρειάστηκε να φύγει και μ'έφαγε δύο μέρες το ξενύχτι! Είδα και αποείδα και τελικά πήρα τις μαιες που είχα κάνει μαθήματα και τις ρώτησα για πιπίλα.... Μου είπε ότι κανονικά δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά στα παιδάκια που ζητάνε συνέχεια στήθος το συνιστούμε.... Κι έτσι άρχισα να της την δίνω. Την βάζει λίγο μέχρι να την πάρει ο ύπνος και μετά την φτήνει....

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα !!!

Τόνια, υπομονή, όλες πιστεύω ότι υπάρχουν στιγμές ή μέρες που νιώθουμε όπως εσύ..Έχεις και τρία παιδάκια πλέον και είσαι πιεσμένη αλλά θα βρείτε τους ρυθμούς σας.
Ρηνούλα, αν σταδιακά αντικαθιστάς το σκέπασμα με κάτι πιο λεπτό π.χ πετσέτα;
Άννα, καλά είσαι; Το μωράκι; Εμάς δεν είναι το θέμα σταθερά το βράδυ, μπορεί πλέον να είναι και άλλες ώρες . Και σήμερα πάντως είναι πιο ήσυχος. Ελευθερία, πώς πάτε με το νέο μέλος; Και εμάς στην αρχή είχε πρόγραμμα κάθε δυο ώρες, τώρα απορρυθμίστηκε. Ίσως προσωρινά!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μρινα καλη ιδεα.Επισης οταν παψει να κανει πολλα κακα τη νυχτα θα βαλουμε υπνοσακκο! Τα ωραρια αλλαζουν συνεχεια, μωρακια ειναι και περνανε φασεις!

Αννουλα προσοχη στην πιπιλα για συγχυση θηλων και για να μη χανει γευματα! Αν το μωρο ζηταει συνχεια στηθος, μπορει να θελει να προσαρμοσει την παραγωγη σου. Γι'αυτο τη δινουμε αφου εδραιωθει ο θηλασμος...

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια Smile

Βανούλα μου υπομονή!!!!Λίγο σου έμεινε κι εσένα, που θα πάει μωρέ, θα περάσει Smile

Μαρίνα μου, λογικό είναι να γκρινιάζουν περισσότερο και να χαλάνε τον ύπνο τους όταν έχουν πονάκια. Εμάς ακόμα είναι αρχή και δεν έχει, οπότε έχουμε ένα "ψιλοπρογραμματάκι" ακόμα, αλλά όταν τον πιάσουν πονάκια και κολικοί, την πατήσαμε! Προς το παρόν απολαμβάνω αυτή την ησυχία Wink

Σας φιλώ προς το παρόν, για να ξεκουραστώ λιγάκι τώρα που κοιμήθηκε και ο μπέμπης EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 30 417472

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τι κάνετε κορίτσια???Πως είσαστε???Εμεις προσαρμοζόμαστε στην καινούργια μας ζωή με το μωράκι μας...Έχουμε ένα ήσυχο μωρό που θυλάζει και κοιμάται 3 ώρες και μπορώ να πω ότι βοηθάει πολύ την άσχετη μαμά του!!!!!! Embarassed Shocked Αλλά σαν αγοράκι έχει κατουρήσει όλο τον τόπο!!! Razz Razz Razz
Εχθές το βράδυ έπεσε και ο αφαλός μας και σαν να παχύναμε κιόλας λίγο...σήμερα περιμένουμε και την παιδίατρο για να δούμε την πρόοδό μας... Αλλά πολλές απορίες με τον θυλασμό και την διατροφή κατά την διάρκειά του που έχω τρελαθεί στο ψάξημο...ελπίζω η παιδίατρος να μπορεί να βοηθήσει περισσότερο...θα δούμε...
Εσείς τι νέα έχετε???

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λια εσυ είσαι που έχεις το γκαρα ;

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι και έμεινα πολύ ευχαριστημένη

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Απο τη γέννα εννοείς ; Πως γεννήσες ;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 30 215994 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 9:39 am, 1 φορά

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Ιωαννα! Τι κανετε;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 30 215994 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 9:37 am, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις