Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
670 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 670 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ε αυτα ειναι το νουμερο 2. εμενα στο μαιευτηριο το ενα μου βαζαν στη μικρη της libero αυτα συνεχιζω...καλα μου φαινονται θα δοκιμασω κ τα αλλα...

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντωνία, η παιδίατρος είπε ότι όλα τα είδε φυσιολογικά χθες. Το λέρωμα σήμερα δεν το έχει κάνει προς το παρόν...προσέχω λίγο περισσότερο με την πάνα και κατεβάζω προς τα κάτω το πουλάκι μας! Laughing

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Marina P. έγραψε:Αντωνία, η παιδίατρος είπε ότι όλα τα είδε φυσιολογικά χθες. Το λέρωμα σήμερα δεν το έχει κάνει προς το παρόν...προσέχω λίγο περισσότερο με την πάνα και κατεβάζω προς τα κάτω το πουλάκι μας! Laughing

χεχε εχεις κ τετοια... Smile ..τελεια με την παιδιατρο κ μεις μολις γυρισαμε οοοολα καλα... EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 16 215994 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 16 215994 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 16 215994 ...

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο! Χαίρομαι! Very Happy

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ βρε κορίτσια σας διαβάζω και ζηλεύω!!!!!!

Τόνια μου, με το καλό και με ένα πόνο!Αύριο θα έχεις την κορούλα σου αγκαλιά Smile

Ρινούλα μου, υπομονή και θα τα έχεις και τα 2 συνέχεια μαζί σου!!!! Είμαι σίγουρη ότι ανυπομονείς μια και το μωράκι σου είναι μακριά σου, αλλά είναι για το καλό του.

Σήμερα γεννάει και το Κατερινάκι μας, έτσι;;;;

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα τι μου κάνετε;; Πολύ ησυχία στο θεματάκι μας; Είχαμε καμία εξέλιξη; Άλλα γεννητούρια;

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κατερινα γεννησες?????

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι κλεπατρα πολυ ησυχια...ε οι περισσοτερες εχουμε τα μπεμπακια κ δεν υπαρχει πολυς χρονος...εμενα σε λιγο θα ξυπνησει οποτε χαζευω κ εγω λιγο...αλλες ειναι στο μαιευτηριο κ αλλες περιμενετε γλυκα.... I love you I love you I love you I love you

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καησπερα κορίτσια!! Τι νεα ειναι αυτα που διαβάζω?!
Ρινούλα να σου ζήσει!!! EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 16 50580 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 16 50580 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 16 50580 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 16 50580 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 16 50580
Μολις γύρισα απο το εξοχικο αρκετα νωρίτερα μιας και κατι περπάτησε η τσίμπησε τον μικρό και έπαθε αλλεργικό σοκ. Ευτυχώς που τον προλάβαμε και τον πήγαμε στο κέντρο υγείας και του έκαναν μια ένεση κορτιζόνης. Δεν ξέραμε ότι είναι αλλεργικός κάπου όπως δεν ξέρουμε τι τον πείραξε.

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!

Βάνα είναι εντάξει τώρα ο μικρός σου; Τι ξαφνικό ήταν αυτό βρε κορίτσι μου - πάλι καλά που προλάβατε να του κάνετε ένεση κορτιζόνης.

Εγώ γύρισα πριν από λίγο από τη γιατρό. Ο μικρός είναι περίπου 3200, αν και δε μπορούμε να τον υπολογίσουμε ακριβώς γιατί είναι στριμωγμένος. Έχει πάρει θέση επιτέλους EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 16 328109 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 16 328109
Μου έκανε και κολπική εξέταση για να δούμε τον τράχηλο, και ευτυχώς δεν πόνεσα καθόλου. Έχει μαλακώσει κατά 30% είπε ο τράχηλος και μπαίνει και 1 δαχτυλάκι. Άρα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο επιτέλους!!!

Εσείς τι κάνετε κοριτσάκια μου;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσια! Ηρθαμε σημερα σπιτι μας μαζι με τον μπεμπη ευτυχως!
Προσπαθουμε να οργανωθουμε γιατι δεν περιμεναμε να γεννηθει ακομα οποτε πολλα πραγματα δεν τα ειχαμε φτιαξει και προσπαθουμε να βρουμε μια ακρη τωρα.

Βανα οποτε τωρα δεν ξερετε σε τι εχει αλλεργια το παιδι; Ειναι καλα τωρα;

Ελευθερια ειδες που ετοιμαζεσαι κι εσυ; Δεν αργεις τωρα, με το καλο!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σημασία εχει ότι είναι πανω απο 3 κιλα Ελευθερία μου. Αραγε ετοιμάζεσαι και εσυ σιγα σιγά!! Πότε έχεις ξανα ραντεβού?
Πάλι καλα που το καταλαβε η γιατρός στο κέντρο υγείας οτι το παιδί επαθε αλλεργικό σοκ και του έκανε την ένεση διοτι εγω με τον άντρα μου δεν το καταλάβαμε επειδη δεν μας έχει ξανασυμβεί.
Ρινούλα αυτό ειναι πολυ ευχάριστο νεο!! Βγήκατε γρήγορα και με το μωράκι σου μαζί!! Αυτό σημαίνει ότι ο κούκλο σου είναι μια χαρά σε υγεία και βάρος!! Μπράβο!! Να σου ζήσει και πάλι!! Εχει εξανθήματα Ρινούλα αλλά με το atarax υποχορούν. Το πρήξιμο ακόμα όχι. Δυστυχώς δεν μαθαμε και δεν καταλάβαμε τι ήταν. Πάντως απο την αγκαλιά που τον πήραμε όταν έγινε αυτό γεμίσαμε και εγω και ο άντρας μου εξανθήματα στα σημεία που ήρθαμε σε επαφή.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σεις γιατι να γεμισατε; Τι λεει ο γιατρος γι'αυτο; Περιεργο δεν ειναι;
Καλα ειναι ο μικρος, το βαρος του ειναι καπως μικρο αλλα δεν εχει προλβημα μου ειπανε, 2520 βγηκε απο το μαιευτηριο.

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΜΟΥ ΤΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΙΚΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΥΛΗ ΜΟΥ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ....
ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΟ ΙΚΤΕΡΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ?
ΡΙΝΟΥΛΑ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΕΣ? ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ?

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μας ειπανε ότι είμαστε και εμεις αλλεργικοι σε αυτό αλλά όχι όπως ο μικρός. Πολύ περίεργο αλλά και το πιο περίεργο είναι ότι οι κουμπαροι μας που ήρθαν την ίδια μέρα μετα απο 6-7 ωρες απο το συμβαν και κοιμήθηκαν και στο σπίτι μας δεν έπαθαν τίποτα και ας ακούμπησαν και εμας και το παιδί!! Το ιδιο και η μητέρα μου. 2520 ειναι μικρό αλλά για την εβδομάδα που γεννήθηκε είναι καλά. Ξεκίνησες θηλασμό?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 16 215994 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 9:49 am, 1 φορά

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρυσα μου με το καλό και να σου ζήσει και πάλι. Δεν είναι τιποτα αυτο με τον ίκτερο, τα περισσοτερα παιδάκια παρουσιάζουν την τριτη περίπου μέρα. Και μένα ο δικός μου είχε και όταν τον πήρα σπίτι είχε κατω απο δεκα. Βέβαια τον πήγαμε για επανελεγχο. Αλλα μην αγχωνεσαι πραγματικά. Αυριο μεθαυριο θα το εχεις μαζί σου το μπεμπέ σου.

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βάνα μήπως είχε κάμπιες εκεί που ήσασταν; Έχει μπει η άνοιξη και αρχίζουν αναπαραγωγή. Αρκεί να ακουμπήσεις κατα λάθος κάποια σε αυτή τη φάση, και πολύ πιθανόν και τα φυτά ή το χώμα στο οποίο βρίσκονται να επηρεάζει. Εγώ θυμάμαι παλιά είχαμε στην αυλή ενός σχολείου και τα μισά παιδιά που τις πειράξανε τρέχανε με αλλεργία για ένεση.

Χρύσα μου ο ίκτερος είναι πολύ συνηθισμένος, ειδικά στα μωρά που θηλάζουν. Λογικά θέλουν απλά να μείνει λίγο παραπάνω στη λάμπα, και να σιγουρευτούν ότι δεν είναι κάποια σοβαρή μορφή του.

Ρινούλα μου, θα τα οργανώσεις όλα στο πι και φι εσύ. Άλλωστε έχεις και την εμπειρία, δεν είσαι αρχάρια.

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε συ Ελευθερία μου το είπαν και εμένα για τις κάμπιες. Λες? Εχει κάμπιες. Πως θα το καταλάβω ότι είναι απο αυτό?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 16 215994 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 9:50 am, 1 φορά

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είναι πολύ συνηθισμένο να έχει κανείς αλλεργία σε αυτό, επειδή είναι περίοδος αναπαραγωγής. Δεν ξέρω πως θα γίνει να το δεις. Εμείς τότε τους είχαμε πει απλά ότι πειράζαμε τις κάμπιες. Εγώ είχα βγάλει λίγα σημάδια αλλά δε με ενόχλησε παραπάνω, αλλά κάποια παιδιά χρειάστηκαν φάρμακο.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 16 654316 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 9:50 am, 1 φορά

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι Ιωάννα μου, πλησιάζω! Τη διαστολή πως τη μετράνε; ανάλογα πόσα δάχτυλα περνάνε;

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιωάννα ο γιος μου αλλεργικό σοκ και του χορηγησαν κορτιζόνη και αντισταμινικά. Εμείς απλά βγάλαμε εξανθήματα και λίγη φαγούρα στα σημεια του σωματος μας που ηρθαμε σε επαφη με το παιδί.

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όντως η λιστα της Ελευθερίας δεν παίζεται!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις