Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρία αν λιγοστέψαμε;; άστα..θα έρθει και η σειρά μας, ελπίζω όταν θα πρέπει και όχι νωρίτερα!
Ιφιγένεια πέρασαν κιώλας δέκα ημέρες! Χρόνια θα περάσουν θα μεγαλώσουν τα ζουζούνια και θα λέμε πότε πέρασε τόσος καιρός!!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!

Εμείς αύριο σαραντίζουμε. Πότε πέρασαν οι μέρες δεν το κατάλαβα...

Μανούλες πως τα πάτε με τα μωράκια σας;

Μέλλουσες Μανούλες πως είστε;

Ελευθερία μου σε ευχαριστώ πολύ!
Αυτές οι ιώσεις φέτος με κούρασαν υπερβολικά..
Εσύ πως είσαι; Τι λέει ο γιατρός; Λίγες μέρες σου έμειναν. Με το καλό να αποκτήσεις το μπεμπούλη σου!

Κλεοπάτρα μου γιατί έχεις άγχος; Όλα καλά θα σου πάνε! Σίγουρα θα ακούσεις τέλεια νέα από το γιατρό σου!

Μαρίνα μου πως είσαι; Κ ο δικός μου μπεμπούλης λίγο κοιμάται...Τον θηλάζεις;

Ρία μου καλά είσαι; Ξεκουράσου όσο μπορείς τώρα γιατί πλησιάζουν οι μέρες!

Τόνια μου η μπεμπούλα σου, σου κάνει νάζια! Τελικά βολεύτηκε κ δεν θέλει να βγει! Υπομονή, όλα καλά θα πάνε!

Ιφιγένεια μου είναι δύσκολο στην αρχή να συνειδητοποιήσουμε πως αυτό το πλασματάκι που κρατάμε αγκαλιά ήταν στην κοιλίτσα μας! Να φανταστείς ακόμα κ εγώ που είναι το τρίτο μου παιδάκι,τον κοιτάω κ χαζεύω ...
Είναι ήσυχος ο μπεμπούλης σου;

Κατερίνα, Τόνια, Ελευθερία, Ρία, Βάνα, Κλεοπάτρα και συγχωρέστε με αν ξεχνάω καμία, με το καλό όλες σας να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα! Με ένα πόνο!

Φιλάκια σε όλες σας, μανούλες και μέλλουσες μανούλες! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χριστίνα πως τα πας με το μπέμπη; Πήρε ήδη ένα κιλό, μεγάλωσε! Σε λίγο σαραντίζεται κιώλας, μια χαρά! Περαστικά σου!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έχω άγχος Χριστίνα μου γιατί είναι το πρώτο και δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω και επειδή είναι και ανάποδα και δε λέει να γυρίσει...

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kleopatra1981 έγραψε:Χριστίνα πως τα πας με το μπέμπη; Πήρε ήδη ένα κιλό, μεγάλωσε! Σε λίγο σαραντίζεται κιώλας, μια χαρά! Περαστικά σου!

Σε ευχαριστώ πολύ Κλεοπάτρα μου! Κι εσύ με το καλό να γεννήσεις, με ένα πόνο!
Ο μπεμπούλης μου είναι λίγο γκρινιάρης λόγω της παλινδρόμησης, κ κοιμάται κ λίγο...αν ξυπνήσει ξεχνάει να κοιμηθεί! Σήμερα ξύπνησε στις 3 τα κ ξημερώματα, κοιμήθηκε στις 5, ξαναξύπνησε στις 6, κοιμηθηκε στις 7 για να ξαναξυπνήσει στις 8:30 κ να κοιμηθεί στις 10:30! Έχει κάνει την νύχτα μέρα!
Όταν κοιμάται 3 ώρες συνεχόμενες - σπάνια - νομίζω ότι κάτι έχει Shocked!

Εσύ καλά είσαι;
Μην αγχώνεσαι καθόλου! Μια χαρά θα τα πας! Καμία δεν γεννήθηκε έτοιμη μανούλα. Όλες στην πορεία μάθαμε. Θα το διαπιστώσεις όταν με το καλό γεννήσεις, τι δυνάμεις έχεις!
Μπορεί να γύρίσει το μωράκι σου, έχεις ακόμα περιθώριο ημερών. Δεν θέλω να στεναχωριέσαι κ να αγχώνεσαι. Αλλά ακόμα κ αν δεν γυρίσει θα κάνεις καισαρική. Δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Αυτό που μετράει είναι να ναι καλά το μωράκι σου!
Να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις κ όλα καλά θα σου πάνε!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είναι λίγο άστατος με τον ύπνο του εά; Θα στρώσει όμως,λένε ότι οι πρώτες 40 μέρες είναι οι δύσκολες, μετά θα βρείτε τους ρυθμούς σας! Τα άλλα παιδάκια σου πως πήραν την άφιξη του μπέμπη;
Είμαι καλά και σήμερα έχω γιατρό να δούμε πως πάμε!
Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου έδωσες! Το πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα θα βρω τη δύναμη! Και φυσικά με όποιο τρόπο κι αν γεννήσουμε σημασία έχει να είναι καλά τα μωράκια μας!Σε ευχαριστώ!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!!!Τί μου κάνετε??????
Δε ξέρω αν μάθατε τα νέα μου αλλά γέννησα κι εγώ!!!
Γέννησα στις 10/3/2013 φυσιολογικά ένα μπέμπη 3980.Χάθηκα άλλά είναι αναπόφευκτο....προσπαθούμε να προσαρμοστούμε!!!
Δεν προλαβα να διαβάσω τα νέα σας....λογικά θα έιχαμε κι άλλα γεννητούρια!
Να ζησουν όσα μωράκια γεννήθηκαν και μετο καλό και στις υπόλοιπες!!!
Κορίτσια να περάσουν αυτές οι μέρες και θα επανακάμψουμε!!
Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!
Μου έλειψαν οι συζητήσεις μας!!!!!

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jennia να σου ζησει κ σενα EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 15 654316 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 15 654316 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 15 654316 ..
ναι γεννησαμε πολλες...εγω η Μαρινα, η Ιφιγενεια, η Χρυσα , η Ρηνουλα!!! ααα αν ξεχναω καμια συγχωρεστε με .. \
φυσιολογικα?πως περνατε στο σπιτι?
ααα πολλα μωρακια τριγυρω... Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου καλησπέρα!

Εμείς σήμερα είχαμε μια δύσκολη μέρα....Ξύπνησα στις 6 το πρωί με ανυπόφορους πόνους και πάλι στο θώρακα, όπως είχα και παλιότερα, οι οποίοι κράτησαν 1 ολόκληρη ώρα μέχρι να με πιάσουν τα depon. Με κλωτσούσε και ο μικρός με δύναμη και τους έκανε χειρότερα. Μετά περίμενα και την κοπέλα για να κάνουμε γενική στο σπίτι και ήρθε και έδεσε η κούραση.

Δεν έχασα το κουράγιο μου όμως, πήγα και για ψώνια και καφέ Smile Πήγαμε στα Η&Μ που έχουνε προσφορές και βρήκαμε ρουχαλάκια για το μπέμπη με 3€. Του πήρα μερικά για το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Πολύ χαίρομαι που διαβάζω τα νέα από τις μανούλες της παρέας Smile Φιλάκια σε όλες.

Κλεοπάτρα ελπίζω να ακούσεις καλά νέα από το γιατρό σου για να ξεαγχωθείς λιγάκι.

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα σας τι κάνετε; Πριν απο λίγο γυρίσαμε από γιατρό, όλα καλά μόνο που δεν έχει γυρίσει ακόμη.. Θα με ξαναδεί σε δύο εβδομάδες κ αν είναι ακόμη ανάποδα θα προγραμματίσουμε καισαρική. Αν οστόσο γυρίσει μπορεί να φάω κ τις 40 εβδομάδες!!
Ζέννια μου να σου ζήσει κ να είναι γερό κ ευτυχισμένο! Έχεις χάσει όντως επεισόδια χαχα!! Πολλά γεννητούρια!!!
Ελευθερία μου πως είσαι; Είσαι καλύτερα;; Λέω να πάω κ εγώ μια βόλτα στα h&m έχει πολύ ωραία ρουχαλάκια!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας κορίτσια! Σας γράφω από το μαιευτήριο.
Ζεννια και χρύσα να σας ζήσουν!
Γεννησα κι εγώ τελικ χτες, μου σπασαν τα νερα στις 6 το πρωί οπότε το μεσημέρι είχα το γιο μου. Δδυστυχώς είναι στη ΜΕΝΝ γιατί εείχα αυξημένη μια εξέταση πουδείχνει ότι είχα κάποια λοιμωξη και τον παρακολουθούν. Είμαι καλά, Γεννησα καλά αλλά ψυχολογικα χάλια γιατί μου λείπουν καιτα 2 μου παιδάκια.
Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρηνούλα μου!!!!! Να σας ζήσει!!! Να είναι ευλογημένος και γέρος!
Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω! Όσες γίνατε μανούλες, συγχαρητήρια!! Να χαίρεστε τα ζουζουνακια σας!.! Πάντα ευτυχισμένα!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΤΥΛΙΧΤΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΚΟΜΑ,.. ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΔΩ Κ ΜΕΡΕΣ...ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΠΟΛΥ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ..
ΑΥΡΙΟ 7Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΙΑΣΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ....

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τονια μου καλημερα!! με το καλο γλυκια μου!! καλη λευθερια και με ενα πονο σου ευχομαι!!! αυριο θα κρατασ στα χερια σου το μωρακι σου!! τι καλα!!!!! Very Happy

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinoula έγραψε: Γειά σας κορίτσια! Σας γράφω από το μαιευτήριο.
Γεννησα κι εγώ τελικ χτες, μου σπασαν τα νερα στις 6 το πρωί οπότε το μεσημέρι είχα το γιο μου. Δδυστυχώς είναι στη ΜΕΝΝ γιατί εείχα αυξημένη μια εξέταση πουδείχνει ότι είχα κάποια λοιμωξη και τον παρακολουθούν. Είμαι καλά, Γεννησα καλά αλλά ψυχολογικα χάλια γιατί μου λείπουν καιτα 2 μου παιδάκια.

Ρινουλα μου και παλι να σας ζησει!!! παντα καλοτυχο και ευτυχισμενο!!!! EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 15 215994 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 15 215994 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 15 215994

ολα θα πανε τελεια,μην αγχωνεσε καθολου, θα δεισ και τα 2 παιδακια σου!!! ζητημα ωρων ειναι!!! ολα τελεια!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια! Ζέννια και Ρηνούλα να σας ζήσουν τα καμάρια σας!
Ρηνούλα , υπομονή και θα το έχεις κοντά σου σε λιγάκι, είμαι σίγουρη! Σου στέλνω θετική ενέργεια!!!
Τόνια, με το καλό μανούλα 3 παιδιών από αύριο!!!
Χριστινάκι, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον@ Να είστε καλά όοολες οι μανούλες!

Είναι φυσιολογικό που τα τσίσα του περνούν την πάνα και λερώνουν ρουχαλάκια και σεντονάκι σχεδόν καθημερινά; Μας έχει φάει η μπουγάδα και το σίδερο εν μέσω θηλασμών και αλλαγμάτων

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαρινα τι νουμερο πανα του φορας?
καλημερα

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω τις φοραω το 1. μια μερα εβαλα το 2 κ επαθα το ιδιο πραγμα...ελεγξε αυτο πρωτα κ μετα ποια πανα πηρες..δες μηπως δε σας κανει η μαρκα...

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Του φοράω το 1 και έχω δοκιμάσει LIBERO, PAMPERS , BABYLINO... Τι λάθος κάνουμε;;;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ διαβαζω τι γραφετε για τα μωρακια κ τρελαινομαι...
ανυπομονω για αυριο..βεβαια εμενα με εχουν πιασει ηδη συμπτωματα αλλα αναμενω

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τονια λιγο εμεινε...υπομονη...
μαρινα μηπως δεν το βαζεις σωστα δλδ πολυ χαμηλα απο πισω?η δεν το κουμπωνετε σωστα..?τι να πω...χθες τι ιπε ο παιδιατρος?ρωτησες?
εμεις εχουμε σε 2 ωριτσες Very Happy Very Happy Very Happy

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε: Γειά σας κορίτσια! Σας γράφω από το μαιευτήριο.

Να σου ζήσει κοπέλα μου, να είναι καλότυχος και υγιής πάντα, μη σε αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε και σε λίγες ημέρες θα είστε όλοι μαζί στο σπίτι σας! Φρόντισε να ξεκουραστείς όσο είσαι ακόμα στο μαιευτήριο,να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά!!

Τόνια με το καλό!!!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Marina P. έγραψε:Του φοράω το 1 και έχω δοκιμάσει LIBERO, PAMPERS , BABYLINO... Τι λάθος κάνουμε;;;

Εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχει κ νούμερο ένα..σε όσα σούπερ πήγα για να αγοράσω να έχουμε, μη τρέχουμε τελευταία στιγμή βρήκα μόνο το 2...

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κλεο δες αν δε λεει 1 να λεει 2-3 η 2-4 κιλα..

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντωνία αυτά που πήρα έλεγαν ότι είναι από 3-5 κιλά.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις