Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
665 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 665 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!Κ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΑΚΙ ΧΡΟΝΟ!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΧΙΧΙ ΜΟΝΕΣ Ε??ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ!!!ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΗ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ mEDELA SWING Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΚΙΑΣΩ...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΦΝΩΜΕΣ ΣΑΣ!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩ Very Happy Very Happy ΓΙΑΤΙ ΤΗΝΝΘΗΛΑΖΩ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΤΡΩΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ!!!

ΡΙΝΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ??ΠΩΠΩ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από εμένα! Μόλις πριν από λίγο φάγαμε, πλυθήκαμε και ξαπλώσαμε για ύπνο, οπότε βρέθηκε λίγος χρόνος για ίντερνετ! Τι κάνετε;Χθες ήρθε η παιδίατρος και είδε την μικρή μου, μέσα σε 13 μέρες από 3080 πήγε στα 3640 γρ.!!!Είναι φαγανούλα μη τη ματιάσω!! και πήρε και δύο πόντους στο ύψος!! χαχα!!
Ελευθερία κλαίει ο μικρούλης σου στο μπάνιο ε; της δικιάς μου της αρέσει ευτυχώς, αλλά με το άλλαγμα έχουμε θέμα!!
Τόνια έχω της medela το swing και είμαι ευχαριστημένη!
Εμείς Πάσχα θα μείνουμε Αθήνα μάλλον..Υπάρχει μια πιθανότητα να πάμε Καλαμάτα, στο εξοχικό του άντρα μου, αλλά ψιλοφοβάμαι ακόμα να τη βγάλω έξω..
Ρινούλα, Χριστίνα EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 39 417472

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Κλεο! Μπαβο για τα κιλακια σας!

Τονια ευχαριστω! Το swing ειναι για περιστασιακη χρηση, για διατηρηση ή αυξηση της γαλουχιας ειναι καταλληλο μονο το νοοκομειακο.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρινουλα εμενα μπου το προτειναν ως ενα απο τα καλυτερα...εγω δεν θα νοικιασω το ξανασκεφτηκα...εδω δεν προλαβαινω να ανασανω θα αντλω κιολας??!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τονια δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο, απλα ειναι για αλλη δουλεια. Το νοσοκομειακο αντλει περισσοτερο γαλα πιο γρηγορα και διεγειρει την παραγωγη. Επισης, αντλεις και απο τους δυο ματσους ταυτοχρονα. Τωρα, το οτι πνιγεσαι με 3 παιδια ειναι λογικο και ειναι αλλο ζητημα Smile

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Τονια δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο, απλα ειναι για αλλη δουλεια. Το νοσοκομειακο αντλει περισσοτερο γαλα πιο γρηγορα και διεγειρει την παραγωγη. Επισης, αντλεις και απο τους δυο ματσους ταυτοχρονα. Τωρα, το οτι πνιγεσαι με 3 παιδια ειναι λογικο και ειναι αλλο ζητημα Smile

ρινουλακαταλαβες τι εννοεις!! Very Happy Very Happy
εμεις ειναι δυσκολο να κοψουμε το ξενο γαλα τελικα μιας κ εχουμε μεινει πισω σε κιλακια...αλλα δε πειραζει!!!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!!!

Ανοίγει ο καιρός και ανυπομωνώ να ξεκινήσουμε τα καφεδάκια έξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελικά γεννήσαμε την καλύτερη περίοδο του χρόνου Smile

Αύριο περιμένω να μου έρθει και το θήλαστρο Smile
Τόνια, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το swing της medela.

Κλεοπάτρα τρώει καλά η μικρή σου Smile Μπράβο, μεγαλώσατε!!!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε;

Εμείς σήμερα μέσα στη γκρίνια....ο ζουζούνος ακόμα δεν κοιμάται πολύ... το βράδυ το πολύ να κοιμηθεί 3,5ώρες συνεχόμενες, μετά θα μείνει ξύπνιος 2ώρες, εν συνεχεία θα κοιμηθεί για 2ώρες κ μετά ξύπνιος όλη μέρα! Μα τι αντοχές είναι αυτές Shocked....ή εγώ μάλλον δεν έχω πολλές Very Happy!

Ελευθερία μου αφού το αποφάσισες , πολύ καλά έκανες κ νοίκιασες νοσοκομειακό θήλαστρο. Έχεις πολύ δίκιο, όταν έχεις τράπεζα μητρικού έχεις περισσότερη ευκολία κινήσεων. Σίγουρα θα καταφέρεις να φτιάξεις μια τράπεζα μητρικού κ πιστεύω ότι κ αν κάνεις έστω κ 4 αντλήσεις την ημέρα θα σου φτάνει για να κόψεις το ξένο συμπλήρωμα. Με το νοσοκομειακό θα αυξήσεις την παραγωγή σου, θα το διαπιστώσεις κ μόνη σου. Διάβασε το ακόλουθο άρθρο που αφορά τράπεζα μητρικού γάλακτος-συμβουλές και κανόνες.
http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html
Εγώ σε κάθε τάισμα δίνω μόνο το ένα στήθος κ αντλώ από το άλλο. Στο επόμενο τάισμα κάνω εναλλαγή.Επίσης διάβασε κ το παρακάτω άρθρο που αναφέρει πως να αυξήσεις την παραγωγή σου.
http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/11/blog-post_07.html.
Θέλει προσπάθεια κ ίσως να ταλαιπωρηθείς αρχικά αλλά σίγουρα θα τα καταφέρεις όλα τέλεια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]!

Ρινούλα μου περαστικά στο μπεμπάκο σου! Κ εμείς έχουμε βουλωμένη μυτούλα αλλά ευτυχώς με την συσκευούλα καθαρίζει κ ηρεμεί. Το πρόβλημα του ύπνου που περιγράφεις είναι μαρτύριο...το ξέρω...υπομονή...εύχομαι γρήγορα να του περάσει!

Τόνια μου πως είστε; Τελικά πήγες βόλτα στη θάλασσα; Ζηλεύω! Σε ποια θάλασσα πήγατε;
Όσο για το θήλαστρο δεν γνωρίζω αν είναι κατάλληλο για να αυξήσεις την παραγωγή σου.Είμαι άσχετη από μάρκες.Εγώ νοίκιασα ότι μου πρότεινε η μαία μου.

Κλεοπάτρα μου πολύ ωραία τα νέα της μπεμπούλας σου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Έτσι να συνεχίσει! Τέλεια! Για το Πάσχα κ εγώ ψιλοφοβάμαι πως θα αντιδράσει στο αυτοκίνητο αν θα είναι ήσυχος ή αν θα κλαίει....Πάντως πιστεύω ότι μια αλλαγή μας είναι απαραίτητη ...αφού θα έχει κ καλό καιρό!

Φιλάκια σε όλες!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας!!!
βρηκα λιγακι χρονο να σας γραψω!!!

ελευθερια μπραβο για το θηλαστρο!!!!με το καλο να αυξησεις την παραγωγη σου!!!

ρινουλα ακομα εχετε μπουκωμα??
εμεις ειμαστε καλα..ειχαμε παει χριστινακι στο Κατακολο..εχουν ερθει κρουαζεριοπλοια κ ειναι τελεια!!!καλε ο γιος σουτ ειναι βραδινος τυπος..πωπω πως αντεχεις?την ωρα που θηλαζεις κανεις αντληση ταυτοχρονοα??καλε μπως μπορεις? Shocked Very Happy Very Happy

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανούλες!

Πως είστε;
Επιτέλους έχει ζέστη!!!Τι ωραίος καιρός! Ο μπεμπούλης μου συνεχίζει την γκρίνια-δεν έχει κάνει κακάκια από χθες το πρωί κ ζορίζεται ο καημένος κ κλαίει .
Τα άλλα 2 ζουζούνια κάνουν ταρζανιές, φασαρία κ όλα τα καλά που μπορείτε να φανταστείτε...

Τόνια μου είσαι πολύ τυχερή που μένεις στο Πύργο κ έχεις κοντά παραλίες κ τόσα ωραία μέρη. Εμείς για να πάμε μια βόλτα στη θάλασσα θέλουμε 1 ώρα. Ξεκίνησαν κιόλας τα κρουαζιερόπλοια στο Κατάκολο; Θα γίνεται χαμός από το κόσμο εκεί φαντάζομαι. Έχω έρθει πολλές φορές στο Πύργο τα τελευταία χρόνια κ πάντα για φαγητό επιλέγουμε το Κατάκολο κ για μπάνιο το Λεβεντοχώρι. Πραγματικά είστε τυχεροί, έχετε άλλο επίπεδο ζωής.
Όσο για θήλαστρο, δεν κάνω ταυτόχρονα θηλασμό και άντληση. Πρώτα τον θηλάζω, μετά δίνω μπιμπερό, ύστερα τον έχω περίπου 30λεπτά στον ώμο κ έπειτα κάνω θήλαστρο. Για αυτό λέω ότι χάνω πολύ ώρα με όλη αυτή την διαδικασία κ έχω κουραστεί αρκετά. Τις προάλλες που τον είχα στον ώμο για να ρευτεί, κοιμήθηκε ο μπεμπάκος στον ώμο μου κ κοιμήθηκα κ εγώ που τον κρατούσα Shocked....δεν το κατάλαβα πως αποκοιμήθηκα...πάλι καλά που έχω μαξιλάρι για στήριξη κ δεν κινδύνευε να μου πέσει...ο σύζυγος μου μας είδε να κοιμόμαστε κ ήρθε κ πήρε το μωρό.....

Φιλάκια σε όλες! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πάω να ταίσω τα ζουζούνια τώρα που ο μπεμπάκος κοιμάται!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chrisg έγραψε:Γεια σας μανούλες!

Πως είστε;
Επιτέλους έχει ζέστη!!!Τι ωραίος καιρός! Ο μπεμπούλης μου συνεχίζει την γκρίνια-δεν έχει κάνει κακάκια από χθες το πρωί κ ζορίζεται ο καημένος κ κλαίει .
Τα άλλα 2 ζουζούνια κάνουν ταρζανιές, φασαρία κ όλα τα καλά που μπορείτε να φανταστείτε...

Τόνια μου είσαι πολύ τυχερή που μένεις στο Πύργο κ έχεις κοντά παραλίες κ τόσα ωραία μέρη. Εμείς για να πάμε μια βόλτα στη θάλασσα θέλουμε 1 ώρα. Ξεκίνησαν κιόλας τα κρουαζιερόπλοια στο Κατάκολο; Θα γίνεται χαμός από το κόσμο εκεί φαντάζομαι. Έχω έρθει πολλές φορές στο Πύργο τα τελευταία χρόνια κ πάντα για φαγητό επιλέγουμε το Κατάκολο κ για μπάνιο το Λεβεντοχώρι. Πραγματικά είστε τυχεροί, έχετε άλλο επίπεδο ζωής.
Όσο για θήλαστρο, δεν κάνω ταυτόχρονα θηλασμό και άντληση. Πρώτα τον θηλάζω, μετά δίνω μπιμπερό, ύστερα τον έχω περίπου 30λεπτά στον ώμο κ έπειτα κάνω θήλαστρο. Για αυτό λέω ότι χάνω πολύ ώρα με όλη αυτή την διαδικασία κ έχω κουραστεί αρκετά. Τις προάλλες που τον είχα στον ώμο για να ρευτεί, κοιμήθηκε ο μπεμπάκος στον ώμο μου κ κοιμήθηκα κ εγώ που τον κρατούσα Shocked....δεν το κατάλαβα πως αποκοιμήθηκα...πάλι καλά που έχω μαξιλάρι για στήριξη κ δεν κινδύνευε να μου πέσει...ο σύζυγος μου μας είδε να κοιμόμαστε κ ήρθε κ πήρε το μωρό.....

Φιλάκια σε όλες! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πάω να ταίσω τα ζουζούνια τώρα που ο μπεμπάκος κοιμάται!

Χριστινα μου εγω συνεχεια αποκοιμιεμαι τη νυχτα με το μωρο στο στηθος ή στον ωμο και πιο πολυ το παθαινα με την κορη μου. Υπαρχει το ενστικτο που δεν αφηνει να γινει κατι κακο. Εν κοψεις την αντληση, πάλι την ιδια ωρα δε θα εκανες; Το μωρο σου θα δυναμωσει καποια στιγμη και θα θηλαζει πιο γρηγορα.

Τονα νι εχει ακομα μπουκωμα και εχει και δυσκολιες λιγο στα εντερα και σφιξιματα. Πού θα παει, θα μεγαλωσει λιγο κι θα ειναι καλυτερα!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Ρινούλα μου!

Περαστικά στο μπεμπάκο σου! Μακάρι να του φύγει γρήγορα το μπούκωμα γιατί είναι ταλαιπωρία για το μωράκι.
Το Πάσχα που θα το περάσετε;

Αν έκοβα την άντληση κ το προσπαθούσα μάλλον το ίδιο χρόνο θα έκανα. Υπάρχει όμως μια διαφορά:
όταν κάνω άντληση, αν προκύψει κάποια ανάγκη από τα άλλα 2 παιδάκια μου, σταματάω την άντληση κ συνεχίζω μετά. όταν όμως τον θηλάζω αυτό δεν γίνεται. Κάνω πολλά πράγματα ορθια με το μωρό να θηλάζει αλλά υπάρχουν αρκετά που δεν γίνονται.

Ο μπεμπούλης μου έχει δυναμώσει, τρώει πιο γρήγορα αλλά όσες φορές δεν του έδωσα μπιμπερό μετά από θηλασμό, ύστερα από λίγο ήθελε να φάει κι άλλο.Μην νομίζεις ότι τρώει πολύ από το μπιμπερό. Δεν μπορώ να καταλάβω την συμπεριφορά του. Μάλλον καλόμαθε, του λείπουν τα 30ml ,τι να πω.Είναι δύσκολο να τον θηλάζω και μετά από μια ώρα να πρέπει να τον ξαναθηλάσω. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο κ μάλλον ούτε τις αντοχές για να το προσπαθήσω. Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ ούτε με τα άλλα 2 παιδάκια ούτε με βασικές δουλειές σπιτιού-μαγείρεμα, πλύσιμο ρούχων,σιδέρωμα.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
 EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 39 215994 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 9:16 am, 1 φορά

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας!!
τι κανετε?εμεις ειμαστε γκρινιαρες σημερα..μετο ζορι θηλαζουμε μετα κανουμε ρουκετες!!! Very Happy Shocked Shocked ακομα αντεχουμε!!!

χριστινακι πως κ ερχεστε στον Πυργο??στο Κατακολο εχει κρουαζιεροπλοια ολο τον χρονο αλλα απο την ανοιξη κ μετα γινεται χαμος εκει!!!Εμεις συνηθως παμε για μπανιο στην Ζαχαρω εχει φοβερη παραλια βεβαια ειναι 20 λεπτα αποασταση αλλα αξιζει..στο Λεβεντοχωρι πεφτει πολυ κοσμος κ εγω θελω ηρεμια!!!χιχι!!!

αυριο πρωι πρωι παμε αθηνα!!!τι καλα!!!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!

Ρινούλα περαστικά στον μικρούλη σου. Ελπίζω να του περάσει γρήγορα για να μην ταλαιπωρείται ο καημενούλης Sad

Χριστινάκι σε ευχαριστώ πολύ Smile Σίγουρα το θήλαστρο καλό θα μου κάνει και όχι κακό, θα το εκμεταλλευτώ όσο καλύτερα μπορώ.
Ευχαριστώ και για τα άρθρα Smile

Τόνια σαραντίζεις κι εσύ Smile Καλό ταξιδάκι να έχετε και να περάσετε τέλεια όσο θα είστε στην Αθήνα!

Όση κούραση και να έχει το να είσαι όλη μέρα με το μωρό, ένα χαμόγελό του είναι αρκετό για να σε κάνει να λιώσεις!!!!!!!!Τρελαίνομαι να του δίνω φιλάκια στα μάγουλα και το κούτελο και εκείνος να μου σκάει χαμόγελα!!!

Εσείς κοριτσάκια τι κάνετε;

Marmeladokanela

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
...

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ??ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΗΚΑΝΕ?
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!!!ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΠΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας μανούλες!

Ρηνούλα, όμορφα περάσατε στη γιορτούλα σας ε; Μπράβο! Και του χρόνου! Περαστικά στον μπέμπη σου και σύντομα να είστε πιο ξεκούραστοι και οι δυο σας.
Χριστινάκι, περαστικά και σε σας! Καλά να περάσετε στα εξοχικά και χαρούμενο Πάσχα! Η παιδίατρος ήρθε την Τρίτη και μας είπε για τον εμετό ό,τι ακριβώς είχες γράψει , ήθελε να ρευτεί μάλλον!
Τόνια, με το καλό να έρθετε στην Αθήνα και σου εύχομαι να ηρεμήσει η μικρούλα σου!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρύσα, προσαρμοζόμαστε ακόμα αλλά πάμε πολύ καλύτερα. Εσείς;
Κλεοπάτρα, τι κάνετε; Ελευθερία, με το καλό οι βόλτες σας στη θάλασσα.

Η παιδίατρος μας βρήκε καλά. Την Τρίτη ήταν 56 πόντους από 51 που γεννήθηκε και 4,840 από 3.020 που γεννήθηκε και είχαμε βγει από το μαιευτήριο 2.740. Πήραμε σχεδόν 2 κιλά από την έξοδο ήδη! ΄Το μόνο που πρέπει να παρακολουθήσουμε΄, είπε, είναι το πνίξιμο του μωρού. Να τον θηλάζω πιο όρθιο , να τον βοηθάω να ρευτεί περισσότερη ώρα και να τον διακόπτω όταν τρώει λαίμαργα για πολλή ώρα μέχρι να τον ξαναβάλω...Αυτά. Αρχίσαμε και βολτούλες σταδιακά

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημρα μαμαδες!
Εμεις χτες βγηκαμε για καφδακι το βραδυ και ο μικρος κατσε όλη την ωρα ξυπνιος και χαζυευε! Κοιμηθηκαμε μια χαρα τη νυχτακαι τωρα καθομαι μ την κορη μου και βλεπουμε ντορα. Πηγαμε χτες στην εκκλησια και σαραντισαμε! Γενικα βγαινουμε κανονικα εξω απλα αποφευγουμε τους κλειστους χωρους με πολυκοσμια, και φυσικα τους ασθενεις.

Μαρινα ειδες που ολα πανε καλα; Κι εμενα η κορη μου ετσι ητανε, ολη την ωρα γουλιες. Όλα τα μωρα βγαζουν καπου καπου αλλα μερικα λιγο παραπανω. Ετσι τη ταιζα κι εγω ορθια και την κραταγα 20 λεπτα ορθια μετα απο καθε γευμα... Στους 6 μηνες σταματησε εντελως.

roula1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια μου σημερα 28-4-2013 ειναι η ΠΗΤ και εγω δεν εχω κανενα συμπτωμα που να με ειδοποιει οτι οπου να 'ναι ερχεται η μπεμπα μου. :-( ο τραχηλος εχει μεν μαλλακωσει και το παιδι δεν βρισκεται πολυ ψηλα (ετσι μου ειπε ο γιατρος μου), αλλα το κεφαλακι της δεν εχει εμπεδωθει στην λεκανη ακομα. με εχει πιασει μια απιστευτη ανησυχια και ενα τρομερο αγχος. υπαρχει καποια κοπελα με παρομοια εμπειρια? σας ευχαριστω εκ των προτερων και θα μου κανει πολυ καλο να ακουσω την γνωμη σας.

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Marina P. έγραψε:Χρύσα, προσαρμοζόμαστε ακόμα αλλά πάμε πολύ καλύτερα. Εσείς;
Κλεοπάτρα, τι κάνετε; Ελευθερία, με το καλό οι βόλτες σας στη θάλασσα.

Η παιδίατρος μας βρήκε καλά. Την Τρίτη ήταν 56 πόντους από 51 που γεννήθηκε και 4,840 από 3.020 που γεννήθηκε και είχαμε βγει από το μαιευτήριο 2.740. Πήραμε σχεδόν 2 κιλά από την έξοδο ήδη! ΄Το μόνο που πρέπει να παρακολουθήσουμε΄, είπε, είναι το πνίξιμο του μωρού. Να τον θηλάζω πιο όρθιο , να τον βοηθάω να ρευτεί περισσότερη ώρα και να τον διακόπτω όταν τρώει λαίμαργα για πολλή ώρα μέχρι να τον ξαναβάλω...Αυτά. Αρχίσαμε και βολτούλες σταδιακά

Kαλημέρα σε όλες! Τι κάνετε; Εμείς χθες που γίναμε 21 ημερών κάναμε την πρώτη μας βόλτα. Ο καιρός ήταν τέλειος και είπαμε να βγούμε λίγο,είχα πήξει λίγο η αλήθεια είναι μέσα συνέχεια..Ψάχναμε εκκλησία για να πάρουμε ευχή αλλά επειδή μάλλον αργήσαμε δε βρήκαμε ιερέα..Την επόμενη εβδομάδα τώρα.
Μαρίνα μεγαλώσατε πολύ, μπράβο!!! το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τη μικρή μου, είναι που είναι λαίμαργη,έχω και εγώ πολύ γάλα, όσο και να την έχω στο στήθος τρώει, συνήθως εγώ τη βγάζω,μόνη της δε το αφήνει με αποτέλεσμα να κάνει γουλιές και εμετούς συνέχεια. Η παιδίατρος μου είπε να την έχω δέκα λεπτά από το κάθε στήθος, όχι παραπάνω,αλλά όποτε τη βγάζω δεν χορταίνει και μετά από μία ώρα θέλει πάλι γαλατάκι..δεν ξέρω τι να κάνω πια, το λυπάμαι να τα βγάζει συνέχεια, φοβάμαι μην αποκτήσει ευαισθησία στο στομάχι της..
Ρηνούλα σαραντίσατε!! Μπράβο!! Κάνατε και εσείς την πρώτη σας βολτούλα, ήταν πολύ καλός ο καιρός χθες!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλεοπατρα αφησε την να πιει οσο θελει, ταισε την λιγο ορθια, καλο ρεψιμο και τουλαχιστον 10 λεπτα στον ωμο πριν την ξαπλωσεις. Ενα στηθος ανα γευμα χωρις ρολοι, γιατι με το 10λεπτο θα βγαζει ακομα πιο πολλες γουλιες... Καλου κακου μην πινεις γαλα...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το να θελει συνεχεια γαλα ειναι φυσιολογικο. Βαρος παιρνει;

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι παίρνει. Μέσα σε 13 μέρες πήρε 560 γραμμάρια! Το γάλα τι προκαλεί;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις