Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ χριστινακι σε νιωθω!!!εμεις εχουμε μετακομισει στο δωματιο της μπεμπας γιατι ειναι διπλα κ των αγοριων ωστε να μην κανουμε περα δωθε χωρις λογο!!!
ασχετο!!!μπορω να βαψω τα μαλλια μου???!!!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ Τόνια μου, τι τραβάμε κ εμείς οι μαμάδες αλλά κ οι μπαμπάδες! Θυμάμαι πόσο διαφορετικά ήταν όταν είχα την Αννούλα μωράκι...όλα τα κάναμε μαζί με τον άντρα μου...ενώ τώρα πρέπει κάποιος να προσέχει το ζουζούνι Νικόλα -ο άντρας μου υποχρεωτικά - κ εγώ τον μπεμπούλη.

Ποιος από τους 2 γιους σου είναι πιο ζιζάνιο; Ο μικρός ή ο μεγάλος;
Μαλώνουν τα 2 αγοράκια σου; Συνήθως λένε ότι στα αγόρια πέφτει πολύ ξύλο λόγω ζήλιας....να ξέρω τι με περιμένει γιατί μέχρι στιγμής η Αννούλα κ ο Νικόλας δεν μαλώνουν.

Για τα μαλλιά ξέρω ότι όσο καιρό θηλάζεις δεν κάνει να τα βάψεις αλλά μόνο επιτρέπεται να κάνεις ανταύγειες.
Εγώ να σου πω βέβαια θα κάνω ανταύγειες όταν σταματήσω τον θηλασμό γιατί δεν εμπιστεύομαι τις κομμώτριες.Έχω 11 μήνες να κάνω κ έχει κατέβει η ρίζα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.].....άστα να πάνε....

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χριστινακι μου αστα να πανε...εμενα μου φαινεται περιεργο με 3 παιδια στο σπιτι!!χμμμ ποιος ειμαι πιο ζιζανιο??χμμμμ κ οι 2 τους!!!ειδικα ο μικρος...ο μεγαλος ειναι σε φαση που δεν ακουει κανεναν!!!αυτο με εξοργιζει!!!ευτυχως δεν μαλωνουν για την μικρη ισα ισα!!!
μαλωνουν μονο για τα παιχνιδιαααα εκει να δεις πεισμα ο μικρος!!!

εγω θελω να κανω ανταυγειες!!!μπας κ καλλωπιστω λιγακι

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χριστινακι εχεις νοσοκομειακο θηλαστρο?εανναι λες να με βολευε?εμενα οταν εχει φασαρια με το ζορι θηλαζει...λογικο μεν!@

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλά Τόνια μου για τα παιχνίδια γίνεται χαμός κ σε μας....ο μικρός θέλει ότι έχει η Αννούλα κ κάνει ότι κάνει η Αννούλα...κοινώς την μιμείται σε όλα κ μαζί διαλύουν το σύμπαν χωρίς να μαλώνουν !!!! Πάλι καλά που η Άννα δεν ζηλεύει κ του τα δίνει σχεδόν όλα τα
παιχνίδια χωρίς πρόβλημα-όσα δεν θέλει να δώσει τα κρύβει η πονηρούλα στο πάνω κρεβάτι της κουκέτας.

Αχ τα μαλλιά μου θα ήθελα πολύ να τα φτιάξω κ εγώ! Χάλια η ρίζα....αφού σκέφτομαι πως θα βγω έξω το Πάσχα με τέτοιο μαλλί...θα τρομάξει ο κόσμος Very Happy! Όμως δεν εμπιστεύομαι τις κομμώτριες....Μάλλον με βλέπω να κυκλοφορώ με καπέλο Razz

.

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:χριστινακι εχεις νοσοκομειακο θηλαστρο?εανναι λες να με βολευε?εμενα οταν εχει φασαρια με το ζορι θηλαζει...λογικο μεν!@

Τόνια μου νοσοκομειακό θήλαστρο έχω, αλλά για να είμαι ειλικρινής είναι ταλαπωρία. Γιατί πρώτα τον θηλάζω,μετά του δίνω μπιμπερό, μετά τον έχω μισή ώρα στον ώμο λόγω ΓΟΠ κ μετά κάνω θήλαστρο.Σε κάθε γεύμα χάνω 1,5 με 2ώρες.
Για αυτό σκέφτομαι ή να σταματήσω το θηλασμό κ να κάνω μόνο θήλαστρο ή να σταματήσω το θήλαστρο κ να αρχίσω κάποια στιγμή ως σημπλήρωμα το ξένο γάλα.

Αν τώρα θέλεις να σταματήσεις τον θηλασμό αλλά να πίνει το δικό σου γαλατάκι θα το καταφέρεις μόνο με το νοσοκομειακό θήλαστρο. Όμως θέλει πολύ προσπάθεια τις πρώτες μέρες για να αυξήσεις την παραγωγή σου - από 3 μέχρι 6 εβδομάδες. Πρέπει κάθε 3 ώρες να χρησιμοποιείς το θήλαστρο για να ξυπνήσει ο οργανισμός κ υποχρεωτικά κ το βράδυ κ τα ξημερώματα.
Διάβασε το ακόλουθο άρθρο
http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/09/blog-post_16.html

Πιστεύω ότι αν κάνεις μόνο θήλαστρο σίγουρα θα τα καταφέρεις. Η αρχή θα είναι δύσκολη μέχρι να αυξηθεί η παραγωγή σου,μετα όμως σε μισή ώρα θα βγάζεις όσο γάλα κ παραπάνω χρειάζεται η μπεμπούλα σου. Θέλει όμως πολύ προσπάθεια τις πρώτες εβδομάδες. Θα πρέπει να είσαι κλεισμένη στο σπίτι αρκετά ή να βγαίνεις για μικρά χρονικά διαστήματα. Αν μπορείς να μπεις σε τέτοια ταλαπωρία σίγουρα θα τα καταφέρεις. Σκέψου το γιατί πλησιάζει το καλοκαιράκι κ θα είναι πίκρα να είσαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι.
Εγώ έχω βάλει ως όριο τους 5 μήνες κ μετά να σταματήσω το θήλαστρο - αν αντέξω άλλους 3 μήνες βέβαια!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα σας ! Τι κάνετε;
Τόνια και Χριστίνα, μπράβο σας για τις αντοχές σας! Είναι πραγματικά κουραστικό το ταυτόχρονο μεγάλωμα μικρών παιδιών αλλά είναι παράλληλα και ωραία η μικρή διαφορά τους.

Τα δικά μας νέα: Πήραμε ευχή από τον ιερέα και βγήκαμε την πρώτη μας βόλτα. Ήταν πολύ ήσυχος και στην εκκλησία κοιμόταν.
Τώρα, βέβαια ,εγώ η αγχώδης και άπειρη μαμά προβληματίζομαι γιατί σήμερα κοιμάται αρκετά και δε ζητά να φάει τόσο συχνά . Τρώει λιγότερη ώρα -το πολύ ένα τέταρτο τη φορά. Το θέμα είναι ότι πνίγεται συχνά και όταν αφήνει το στήθος το γαλα τρέχει σαν ποτάμι. Μετά συνεχίζει να θηλάζει αλλά το αφήνει γρήγορα. Πάνες έχουμε αλλάξει αρκετές. Ελπίζω να είναι όλα καλά

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χριστινακι μου μπααα δεν με κοβω να αντεχω..ηδη ειμαι σε κατασταση καταρρευσης!!!την θηλαζω απο το αριστερο μονο μιας κ το δεξι βγαζει με το ζορι κ δεν μπορω με ποναει τρομερα το χερι μουτ....

ειναι κ η δουλεια του αντρα μου τετοιαπου δεν εχει σταθερο ωραριο φευγει εκτος νομου κ δεν εχει αργιες κ σ.κ οποτε θελω κ εγω λιγακι να χαλαρωσω!!!ειχα δυσκολη στοτελος εγκυμοσυνη κ δεν καταφερα να ξεκουραστω

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μαρινακι!!!
τι καλα που πηρατε ευχουλα!!!εμεις Μεγαλη Τριτη 40ντηζουμε!!!
χμμμ γιατι δεν παιρνεις το γιατρο να ρωτησεις για το νινι σου?δεν ξερω να σου απαντησω...παντως κ εμενα βγαζει γουλιες κ απο το μητρικο κ απο το ξενο!!!εμεις εουμε παιδιατρο την πεμπτηξ κ ευχομαι να ειναι ολα καλα μιας εχω παθει τραλαλ πια

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τόνια μου, να είσαι καλά. Όταν λέω το γάλα τρέχει ποτάμι ,εννοώ από το στήθος μου , όχι από το στόμα του μωρού. Όταν συμβαίνει αυτό το μωρό αφήνει το στήθος γιατί πνίγεται από τη ροή και μετά από λίγο το "ρυάκι" σταματά. Η γιατρός μου θα έρθει για εξέταση αύριο ή μεθαύριο να μας δει.

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φιλες μου καλημερα!!!! τι κανετε?? τι κανουν τα μπεμπακια σας?? δεν εχω προλαβει να μπω στο φορουμ να τα πουμε και να διαβασω νεα σας γτ ΄΄τρεχω΄΄ με το μπεμπακο σαν απειρη-φοβιτσιαρα μανουλα κ εγω..!

περιμενω πως και πως το Μεγαλο Σαββατο να σαραντησουμε!! θελω να βαψω και τα μαλλια μου γτ ειναι χαλια.. κοριτσια,δεν εχω καθολου γαλα εδω και 7 μερεσ... Sad ... πηρα χαπακι , μηπως εχει μεινει καμια σταγονα γαλακτος μεσα στο στηθος και με πειραξαν υπερβολικα..ταχυκαρδιεσ,αρρυθμιεσ ,εμετο και διαρροια μου εκαναν..πολυ χαλια..δεν εχω ξαναπαρει αλλα φοβαμαι μην εχει μεινει στο στηθος λιγο γαλα και πετρωσει.... Sad ....

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρία, να σου ζήσει το μωράκι σου. Λυπάμαι που σε πείραξαν τα χάπια. Ρώτησε το γιατρό για οδηγίες. Με το καλό να πάρετε ευχούλα και να κάνετε βόλτες.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια!!!
τι κανετε?μαρινακι το ιδιο παθαινω κ εγω με την μικρη...πετασει τοσο γαλα που πνιγεται κ βαζω πετσετακι επανω να σταματησει την ρπη!!!!χιχι!!!

ρια μου υπομονη...εισαι καλυτερα?

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια Smile

Διαβάζω που ετοιμάζεστε για βολτίτσες με τα μικρά σας και ζηλεύω!!!!!!!!Εμείς θα ξεκινήσουμε τις βόλτες μας το Πάσχα, κι ας μην έχουμε σαραντίσει. Ούτως ή άλλως την πρώτη ευχούλα την πήραμε.

Σκέφτομαι κι εγώ να νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο, για να έχω γάλα για συμπλήρωμα δικό μου όσο μπορώ και να μειώσω το ξένο ή τουλάχιστον να καταφέρω να κρατήσω το θηλασμό όσο περισσότερο μπορώ.

Χριστίνα και Τόνια, διαβάζω αυτά που γράφετε για τα ζουζούνια σας και απορώ πως τα βγάζετε πέρα με 3! Εμείς με 1 και ώρες ώρες δεν ξέρεις τι να κάνεις.

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια !

Πως είστε;
Ο μπεμπούλης μου είναι λιγότερο γκρινιάρης σήμερα. Εγώ νυστάζω υπερβολικά κ βαριέμαι να σιδερώσω....Πειράζει;

Μαρινάκι μου τι καλά που σαραντίσατε κ αρχίσατε κ τις βολτούλες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]! Τέλεια!!!
Ο μπεμπάκος σου έχει τέλεια συμπεριφορά! Μην αγχώνεσαι. Υπάρχουν μέρες που τα μωράκια μας κοιμούνται περισσότερο.Το ότι τρώει λιγότερη ώρα μπορεί να σημαίνει ότι τρώει πιο γρήγορα ίσως κ πιο λαίμαργα αφού τώρα πια είναι μεγάλο μωράκι, για αυτό κ αφήνει το στήθος για να ξεκουραστεί κ μετά συνεχίζει. Το ότι έχεις πολύ γάλα είναι πολύ καλό σημάδι ότι ο μπεμπάκος τρώει-τράβαει δηλαδή-αφού ο ίδιος ρυθμίζει την παραγωγή σου. Δεν είναι ανησυχητικό, συζήτα το όμως κ με την παιδίατρο σου για να ηρεμήσεις. Τα πας τέλεια, συνέχισε έτσι!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ρία μου με το καλό να πάρετε την ευχούλα! Τι ατυχία όμως να εμφανίσεις όλες τις παρενέργειες του χαπιού...περαστικά σου κοπέλα μου! Αφού δεν είχες γάλα για 7 ημέρες νομιζω ότι είναι δύσκολο να έχει μείνει γάλα κ να υπάρχει κίνδυνος πετρώματος..Γιατί όμως πήρες χάπι αφού δεν είχες γάλα;

Τόνια μου πως είστε σήμερα; Τι κάνει η μικρή κουκλίτσα σου; Πάντως πιστέυω ότι είσαι πολύ τυχερή που της δίνεις συμπλήρωμα ξένο γάλα κ δεν έχει πρόβλημα. Εγώ με τα άλλα 2 μου είχα μεγάλο πρόβλημα αλλεργίας-δυσανεξίας-δυσκοιλιότητας κ ταλαπωρηθήκαμε πάρα πολύ μέχρι να βρούμε ποιο ξένο γάλα είναι κατάλληλο.Μακάρι να είμαι λίγο πιο τυχερή στο τρίτο αλλά δεν το βλέπω...

Ρινούλα μου πως είστε; Πως ήταν το πάρτυ; Χάρηκε η κορούλα σου;

Ελευθερία μου με το καλό να αρχίσετε τις βολτούλες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ! ! ! Κ εγώ το Πάσχα περιμένω για να βγω έξω! Το νοσοκομειακό θήλαστρο βοηθάει αλλά είναι ταλαιπωρία, σκέψου το. Το ιδανικό είναι να θηλάζει κ να μην ταλαιπωρήσε με θήλαστρα κ αποστειρώσεις. Ειναι ακόμα μικρούλης κ μπορείς να πετύχεις τον αποκλειστικό θηλασμό. Αν έχεις αντοχές προσπάθησε το. Εγώ αναγκαστικά κάνω συνδυασμό θηλάσμού κ θηλάστρου διότι ο μπέμπης τρώει αργά κ έχω κ τα άλλα 2 παιδάκια μου κ είχα κ το άγχος λόγω της ΜΕΝΝ που πέρασε. Είναι κ ένας λόγος που δεν βγαίνω έξω το θήλαστρο. Σκέψου το. Αν τρώει το ξένο γάλα χωρίς πρόβλημα πιστεύω ότι κ εσύ είσαι πολύ τυχερή!!!

Πολλά φιλάκια σε όλες τις μανούλες!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσια!

ΕΜεις καναμε το παρτυ μας και πηγε μια χαρα, η μικρη διασκεδασε. Η φιλη μου μου εδειξε πώς να χρησιμοποιω το σλινγκ και σωθηκα γιατι εβαλα το μωρο εκει και μπορεσα να περασω καλα κι αυτος να ειναι αγκαλιτσα!

Ρια εισαι καλα τωρα;

Ελευθερια το νοσοκομειακο θα αυξησει την παραγωγη σου ωστε να κοψεις το συμπληρωμα αλλα θα σου προτεινα να μιλησεις πρωτα με συμβουλο θηλασμου. Αν θες πες μου να σου πω πώς

Χριστινα ενταξει με τις ιωσεις;

Τονια πατε καλυτερα και εισαι και ψυχολογικα πιο καλα απο ό,τι καταλαβαινω

Μαρινα κι εσεις πατε τελεια μην ανησυχεις!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΠΗΓΑΜΕ Κ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ 4250 ΚΑΙ 57cm!!!
Μια χαρα ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ...ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΙΚΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ..ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΔΙΝΑ Κ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα μανούλες!

Πως είστε;

Εμείς χθες είχαμε πολύ γκρίνια....ευτυχώς σήμερα μέχρι στιγμής είμαστε καλά. Είμαστε ακόμα λίγο άρρωστοι όλοι μας....μικροί κ μεγάλοι !!!

Ρινούλα μου τι καλά που χάρηκε η κορούλα σου με το πάρτυ! Κ του χρόνου να είστε καλά να ξανακάνετε!
Εγώ ακόμα σκέφτομαι αν αγοράσω σλινγκ αν θα καταφέρω να το χρησιμοποιήσω....μέχρι να το αποφασίσω το μωρό θα έχει αρχίσει να περπατάει Very Happy! Πάντως το σκέφτομαι γιατί με τον μάρσιπο πονούσε η μέση μου κ τελικά δεν το χρησιμοποίησα.

Τόνια μου τέλεια τα νέα της κορούλας σου! Μπράβο, έτσι να συνεχίσει! Με το καλό να έρθετε στην Αθήνα κ να περάσετε υπέροχα! Πάσχα που θα κάνατε; Αθήνα ή Πύργο;

Μαρινάκι μου τι νέα; Πως είναι ο μπεμπούλης;

Φιλάκια πολλά σε όλες!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑΝΑΚΙΑ!!!
ΡΙΝΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ!!!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΓΙΕΣ Η Σ/Κ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΑ ΤΑΡΖΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ..ΕΣΕΘΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΣΧΑ?

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τόνια μου τι κρίμα που ο σύζυγος σου εργάζεται το Πάσχα....τα άσχημα του επαγγέλματος να υποθέσω...Δεν πειράζει, υγεία να υπάρχει κ εύχομαι του χρόνου να έχει άδεια!

Εμείς Μεγάλη Παρασκευή κ Μεγάλο Σάββατο θα κάνουμε στο εξοχικό των γονιών του συζύγου στον Ωρωπό, κ το Πάσχα, την Δευτέρα κ την Τρίτη στο εξοχικό των γονιών μου στην Παλλήνη. Έχουμε χωρίσει τις ημέρες για να είναι όλοι ικανοποιημένοι κ να μην έχουμε γκρίνιες!
Η κορούλα μου μετράει τις ημέρες....περιμένει πως κ πως να βγει έξω από το σπίτι....Θέλει επειγόντως διακοπές!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chrisg έγραψε:Τόνια μου τι κρίμα που ο σύζυγος σου εργάζεται το Πάσχα....τα άσχημα του επαγγέλματος να υποθέσω...Δεν πειράζει, υγεία να υπάρχει κ εύχομαι του χρόνου να έχει άδεια!

Εμείς Μεγάλη Παρασκευή κ Μεγάλο Σάββατο θα κάνουμε στο εξοχικό των γονιών του συζύγου στον Ωρωπό, κ το Πάσχα, την Δευτέρα κ την Τρίτη στο εξοχικό των γονιών μου στην Παλλήνη. Έχουμε χωρίσει τις ημέρες για να είναι όλοι ικανοποιημένοι κ να μην έχουμε γκρίνιες!
Η κορούλα μου μετράει τις ημέρες....περιμένει πως κ πως να βγει έξω από το σπίτι....Θέλει επειγόντως διακοπές!

χριστινακι εχω μαθει πλεον....το θεμα ειναι οτι εχει δουλεια κ ας μην ειναι παντα μαζι μας σε αργιες..βλεπεις ειναι αστυνομικος κ δεν εχουν πολλες πολυτελειες!!το καλο ειναι οτι θα ερθουν οι δικοιθ μου στο χψριο κ θα φαμε παρεα!!!

ααααα κλαει παλι η κοντεσσα Shocked Shocked

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chrisg έγραψε:Τόνια μου τι κρίμα που ο σύζυγος σου εργάζεται το Πάσχα....τα άσχημα του επαγγέλματος να υποθέσω...Δεν πειράζει, υγεία να υπάρχει κ εύχομαι του χρόνου να έχει άδεια!

χριστινακι εχω μαθει πλεον....το θεμα ειναι οτι εχει δουλεια κ ας μην ειναι παντα μαζι μας σε αργιες..βλεπεις ειναι αστυνομικος κ δεν εχουν πολλες πολυτελειες!!το καλο ειναι οτι θα ερθουν οι δικοιθ μου στο χψριο κ θα φαμε παρεα!!!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:

Τόνια μου είναι πολύ ευχάριστο που θα έρθουν οι γονείς σου για Πάσχα! Κ παρέα θα έχεις και μια επιπλέον βοήθεια που μας είναι απαραίτητη. Πάντως κ ο δικός μου σύζυγος που είναι στον ιδιωτικό τομέα, δουλεύει τρελά ωράρια, χωρίς ρεπό....Το Πάσχα περιμένουμε για να βρεθούμε όλη μαζί ως οικογένεια οπότε καταλαβαίνω ως ένα βαθμό τι περνάτε...

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάρες μου!

Τι κάνετε;
Εμάς ο πρίγκιπας κοιμάται, και βρήκα ευκαιρία να σερφάρω λιγάκι Smile
Σήμερα κάναμε και μπανάκι χωρίς να κλάψει ούτε για ένα δευτερόλεπτο!

Χριστινάκι μου περαστικά σας! Τι θα γίνει πια με αυτές τις αρρώστιες βρε παιδί μου, άντε να ηρεμήσετε.

Τόνια σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εμάς ο μπαμπάς θα δουλεύει το Πάσχα, αλλά ευτυχώς θα έρθουν και τα αδέλφια μου Ρόδο για λίγες μέρες και θα έχουμε παρεούλα. Θα δουν και τον μικρό για πρώτη φορά από κοντά.

Χριστίνα τελικά αποφάσισα να το νοικιάσω το θήλαστρο. Δεν περιμένω να κόψω τελείως το ξένο, αλλά θα ήθελα να φτιάξω μια τράπεζα μητρικού, για να έχω μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων τώρα που θα καλοκαιριάζει. Δεν θα ήταν κακό να έχω γαλατάκι δικό μου για να μπορεί να του δώσει κάποιος όταν εγώ θα θέλω να πάω για μπανάκι, βόλτα ή για κάποιο ποτάκι το βράδυ.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημρα κοριτσια! Διαβαζω τα νεα σας αλλα δεν προλαβαινω να γραψω και πολλα!

Πανω που ειχε ηρεμησει η ρινιτιδα του μωρου μου και ειπα παει περασε, επανηλθε δριμυτερη και χτες όλη μερα σχεδον και τη νυχτα δεν μπορουσ να παρει καθολου αναπνοη οποτε τη βγαλαμε αγκαλιτσα να τον κραταω... Τωρα κοιμαται εδω και λιγη ωρα στο κρεβατι του αλλα δεν μπορω να κοιμηθω γιατι εχει ξυπνησει η μεγαλη μου...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις