726 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Σεπ 29, 2013 1:32 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
μια μινεστρονε ευκολη και γρηγορη;;ntina_kostas έγραψε:Άντε ντε...Τί να φάω σήμερα που είμαι και μόνη μου;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μια μινεστρονε ευκολη και γρηγορη;;ntina_kostas έγραψε:Άντε ντε...Τί να φάω σήμερα που είμαι και μόνη μου;
Πως τη φτιάχνεις;Ποτέ δεν έχω φτιάξειdemaki88 έγραψε:μια μινεστρονε ευκολη και γρηγορη;;ntina_kostas έγραψε:Άντε ντε...Τί να φάω σήμερα που είμαι και μόνη μου;
μινεστρονε θα πει σουπα και βαζεις μεσα οτι τραβαει η ορεξη σου.λαχανικα,αν θες κρεας,ντοματα,καποιο ζυμαρικο οπως κοφτο μακαρονι η αστερακι οτι θες!!ntina_kostas έγραψε:Πως τη φτιάχνεις;Ποτέ δεν έχω φτιάξειdemaki88 έγραψε:μια μινεστρονε ευκολη και γρηγορη;;ntina_kostas έγραψε:Άντε ντε...Τί να φάω σήμερα που είμαι και μόνη μου;
Κεφτεδάκια λαχανικών! γιαμ-γιαμmanoulita-fraoulita έγραψε:εγω εκανα κεφτεδακια λαχανικων με πατατοσαλατα γιαμ γιαμι!!!!!
ααααα για πες πώς την κάνεις; Γιατι μονο εναν τρόπο ξερω, στην κατσαρόλα με διαφορα λαχανικα (πχ κολοκυθακια, μπροκοκο, καρότο, μανιτάρια, πιπεριές, ο,τι εχω) κ κάρι. Τηγανιτο κινέζικο πώς δλδ; Ενδιαφέρον!margdimitra έγραψε:Κινόα σε στυλ τηγανιτό κινέζικο...
ναι βασικα πειτε καμια ωραια συνταγη με κινοα με ενδιαφερειIoliAtore έγραψε:ααααα για πες πώς την κάνεις; Γιατι μονο εναν τρόπο ξερω, στην κατσαρόλα με διαφορα λαχανικα (πχ κολοκυθακια, μπροκοκο, καρότο, μανιτάρια, πιπεριές, ο,τι εχω) κ κάρι. Τηγανιτο κινέζικο πώς δλδ; Ενδιαφέρον!margdimitra έγραψε:Κινόα σε στυλ τηγανιτό κινέζικο...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης