Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
622 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 622 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 37]

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιποτα!!!μονη της ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου!!!

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χαρουλα μου περαστικα, οντως λες να ερχεται η ωρα???? αντε με το καλο κ μ'ενα πονο!!!

Μαρινακι μου καιρο εχω να σε ακουσω! Τι κανεις?
Παρκοκρεβατο πηρα κι εγω αυτο με τους 2 οροφους και εξτρα στρωμα για να εχουμε κρεβατι οταν παμε στους παππουδες μας. Κατα τα αλλα δε ξερω αμα θελω να την βαζω στο παρκο. εγω το βλεπω και πιανεται η ψυχη μου. Το καλοκαιρι στις διακοπες οι απεναντι μας ειχαν ενα μικρακι και το ειχαν ολη μερα στο παρκο. ειχαν κι αλλα παιδακια κι ολα επαιζαν μαζι κι αυτο ηταν ολη μερα μονο του, ορθιο να τους κοιταει και κανεις να μη του δινει σημασια. Ηθελα να παω και να το παρω απο εκει και να παιξουμε!
Στο ριλαξ η δικια μου καθεται γυρω στο δεκαλεπτο. ελπιζω το επομενο παιδι να καθεται, αλλιως τζαμπα λεφτα!

Δωρα τα ιδια κι εδω σημερα...ή θα κοιμαται στην αγκαλια μου και θα ξυπναει αμα την αφησω ή θα γκρινιαζει ή θα ειναι στο στηθος. τωρα κοιμοταν τοοοσο βαρια, την αφησα κι αρχισε να γκρινιαζει και να στριφογυρναει στον υπνο της.

περιμενω και μια φιλη μου για καφεδακι κι ευτυχως εχω κεηκ απο την μαμα μου γιατι τιποτα δε μπορεσα να κανω!

ουτε κι εγω ειχα πμ... Sad Sad Sad

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimaaa88 έγραψε:ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΕΞΤΡΑ?ΕΓΩ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΑΦΡΟΛΕΞ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?

Α ΣΕ ΡΗΛΑΞ ΤΑ ΒΑΖΑΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ??

πηρα εξτρα στρωμα κοκκολατεξ 65€!οσο για το ριλαξ δεν της αρεσει οπως δε της αρεσει κ τπτ αλλο!σπανια θα κατσει για κανενα μισαωρο το πολυ!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρουλα ηρθε η ωρα σου!!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 4 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 4 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 4 328109

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΜΑΡΩ ΜΟΥ,ΕΔΩ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΥΡΕΤΌ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ,ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΕΡΙΣΩ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΗ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ Κ ΤΗ ΒΑΖΩ ΕΚΕΙ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ,ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΙ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΣΕ ΑΥΤΟ Wink

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΣΙΣΑ Η ΤΑ ΠΛΕΝΕΤΕ?

NEKTY

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μια κλεφτη καλησπερα και απο μενα σε ολες τις μανουλες της ομαδουλας μας καινουργιες και παλιες και μια μεγαλη καλησπερα στη χαρουλα μας που ολοι την περιμενουμε....να φερει στον κοσμο την νεραιδουλα της!!! Κοριτσια περναει η μερα και δεν το καταλαβαινω με τη μικρουλα μου και το σπιτι αλλα για το μονο που στενοχωρειμαι λιγο ειναι η βολτα της, γιατι η μονη βολτα που κανουμε ειναι ως την πεθερα μου δεν λεει να φτιαξει ο σκατοκαιρος και ηλιο να εχει, εχει αερα που ....ξυριζει!!! που θα παει ομως παρηγοριεμαι γιατι ερχεται η ανοιξη και θα παιρνουμε το λιμανι για βολτα απο την αρχη ως το τελος το μιλενακι μας σε γενικες γραμμες ειναι καλα αλλα τωρα τρεις μερες εχει μια ψιλοδιαροια παρενεργεια του εμβολιου μου ειπε ο παιδιατρος !!! Τι να πω.. .... σχετικα με την πιπιλα και μενα δεν ειναι ιδιατερα φιλος απλα την παιρνει λιγο πριν κοιμηθει που ειναι λιγο τσιτα και ειναι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας εκει την πιπιλαει με τοση δυναμη που νομιζω οτι θα την φαει!!! Καλη συνεχεια και καλη δυναμη σε ολες σας (χαρουλα αγαντα ολα θα πανε καλα)

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.
ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΣΙΣΑ?ΤΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?

parhs

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας παλι!να σας ρωτησω αν τα δικα σας μωρα βγαζουν την γλωσιτσα εξω συχνα;κ επισης οταν κοιμουνται κ ακουσουν ενα θορυβο η τα πλησθασετε εχετε δει να τρομαζουν η να κουνουν χερακια ξαφνικα τεντωμενα προς τα πανω;

parhs

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κ μενα την πιπιλα δεν την πολυθελει...μονο απο χθες κ σημερα την μασησε για λιγο αλλα με δυναμη πολυ....μετα την φτυνει

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νεκτυ μου εχουν αλλαξει κ χρωμα τα κακα σας?εμας εδω κ μια βδομαδα ειναι ετσι η μικρη αλλα τα κακα της ειναι πρασινα.ο παιδιατρος λεει οτι δεν ειναι απο το εμβολιο αλλα ολο αυτο ξεκινησε μια μερα μετα!

Εγω χρησιμοποιω βαμβακι με νερακι κ τα μωρομαντιλα τα εχω μονο για τις βολτες.

Γλωσσιτσα βγαζει κ εμας εδω κ 3 βδομαδες περιπου.Στον υπνο της τρομαζει αλλα ανεξαρτητα απο το αν την πλησιαζω ή οχι.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια μου..

Ελενιιιιιιιιιιιιιιιτσα μου, γλυκια μου Ελενιτσα..σκεφτομουν μια μερα να σου στειλω και σημερα διαβαζω αυτα.. Crying or Very sad δεν ξερω τι σας συμβαινει κοριτσακι μου..ελπιζω να ειστε καλα..κι εσυ κ το μικρακι σου..ολα περαστικα να ειναι..εμεις ειμαστε εδω, ο,τι θελησεις..ξερω αν κατι σε προβληματιζει το τελευταιο που θα σκεφτοσουν ειναι να μπεις κ να μιλας με εμας..αλλα να ξερεις οτι η σκεψη μας ειναι σε εσας κ η θετικη μας ενεργεια οοοολη μαζι σας!!!δυσκολη λοχεια ειχαμε-και εχω-ολες, μη σε παιρνει απο κατω ματακια μου, ολα θα φτιαξουν..

parhs-αληθεια πως ειναι το ονομα σου???-καλως ορισες στο παρεακι!!!να σου ζησει το μικρακι σου κ σιδερενιοι να ειστε!!!!αφου εισαι φιλη της Ελενιτσας μας εισαι κ δικια μας φιλη.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 4 35468 για το θεμα που προβλματιζει κ εσας δυστυχως δεν εχω την παραμικρη ιδεα..ελπιζω κ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην ειναι τιποτα ανησυχητικο..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!
γλωσσιτσα κι εμεις βγαζουμε!!κ ειμαστε σκετη τρελα..και δυστυχως κ το δικο μου καμαρι ειναι ευερεθιστο..γενικα της αρεσει η ησυχια κ τρομαζει ευκολα..το πηρε απο την μανουλα αυτο..αφου κ στην κοιλιτσα που την ειχα ακομα οταν μας τρομαζε ο μπαμπας μας αυτο του ελεγα..οτι θα τιναζετε κ το μωρο μεσα μου!κ απο οτι φαινεται βγηκα αληθινη..

Νανσυ μου κριμα που δεν μπορει να σας ακολουθησει κ ο μπαμπας σας..δυσκολο το εγχειρημα αλλα μια χαρα θα τα καταφερεις..θα δεις που το αγορι σου θα σταθει στο υψος των περιστασεων κ καθολου δε θα σε δυσκολεψει!!!
χαρα ε???μπαμπας, αδερφια..θα τρελαθουν με τον μικρο!!!και η μαμα βεβαια που θα τον δει αντρα ολοκληρο πια!!!θα κατσετε καιρο αρκετο ε???μια χαρα!!!κριμα για τον μπαμπα που θα μεινει πισω μονος αλλα εσυ θα ξεκουραστεις με την φροντιδα της μαμας!!αε που οι φιλεναδες ειναι η καλυτερη ψυχοθεραπεια!!!σουπερ θα περασετε!!!!

Μιραντζελακι μου, δεν ειμαι η μονη τελικα εγω που εκνευριζεται καμια φορα ε????στεναχωριεμαι τοσο καθε φορα που λιγοψυχω..με παιρνει απο κατω κ κλαιω στα καπακια αλλα νευρα ειναι αυτα..και καποια στιγμη σπανε.. Crying or Very sad δεν φταινε βεβαια σε τιποτα τα μικρακια μας..ειπαμε, αυτα ειναι ανημπορα.. Sad υπομονη θελει, ειναι δυσκολος ο πρωτος καιρος..και ο δευτερος, κ ο τριτος..χαχα!!!ολα καλα θα πανε για ολες..κι εμενα η μικρη μου νομιζω προτιμα το μπουκαλι..παιρνει κανονικα βεβαια το στηθος αλλα μαλλον ειναι τεμπελουλα..αλλα το φιλοσοφησα..και δεν θα σκασω..το θεμα ειναι να πινει το γαλατακι της μαμας..και που θα παει, θα στρωσει..
Πασχα στην Κερκυρα ε???κι εγω ηθελα περυσι..αλλα πεθανε η γιαγια του Χρηστου κ μειναμε Αθηνα τελικα..τελεια πρεπει να ειναι ε???κανε την καρδια σου πετρα-για το πεθερικο αυτο!-και πηγαιντε!!!μια χαρα θα τα καταφερετε!!!θα ναι αρκετα μεγαλο το αγορι σου μεχρι τοτε, να κανετε κ ενα διαλειμμα απο την καθημερινοτητα βρε αδερφε!!!
εμεις Κερκυρα τον Αυγουστο παλι!!!παντρευεται εκει ο κολλητος του Χρηστου!!!ωραια θα ειναι!!!

ανασα κ συνεχιζω!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι μου 7ωρο??καλα διαβασα????δεν υπαρχει..κι εμενα πολλες μου φαινονται οι ωρες αλλα ο,τι σας ειπε ο παιδιατρος..

Μαρινακι μου το παρκοκρεβατο ειναι πραγματι σωτηριο..εμεις δεν εχουμε ακομα αλλα ειμαστε κ πολυ μικρουλες..αλλα στο μελλον νομιζω θα το χρειαστω!!!ριλαξ την εβαλα μια μερα αλλα μπααααααα..ουτε αυτο το τιμαμε ακομα!λετε να ειμαστε πολυ μικρες κ για αυτο???βλακεια εκανα??κι εμεις με βαμβακι καθαριζουμε το πιπι μας..μαντηλακι χρησιμοποιησα κανα 2 φορες που ηταν τιγκα στο σκ@το η μικρη(σορρυ κιολας..).στις βολτες νομιζω θα βολευουν ομως!!!οοοοταν με το καλο σαραντησουμε!!!

τι αλλο???

Δωρα μου αποκλεισατε την ουρολοιμωξη τελικα ε??μια χαρα!!!καπου διαβασα οτι τα πρασινα κακακια σχετιζονται με υπερπαραγωγη γαλατος και καταποση μεγαλης ποσοτητας πρωτου γαλατος..(αυτο που ξεδιψαει, ξερεις..κ οχι το δευτερο, το πιο λιπαρο..)

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρα μου ελπιζω να εισαι καλυτερα..και πραγματι μακαρι να ειναι προεορτια αυτα!!!λες να ρχετε το κοριτσι σου??? Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 4 654316 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 4 654316

Ζωη μου λιωσιμο στον υπολογιστη διαβαζω..ησυχο μωρο σημαινει αυτο..σουπερ!!!

Σμαρω μου τι τελεια!!!φυγατε 3ημερακι ε???μπραβο το κοριτσι σου!!!πολυθρονα για το δωματιο της μικρης θα μου παρει κι εμενα δωρο η αδερφη μου!!!πολυ καλη ιδεα πραγματι..χρειαζεται κατι αναπαυτικο για τις δυσκολες ωρες.. Rolling Eyes

Μαρινακι τελεια τα νεα σου με τον θηλασμο!!!ολα καλα λοιπον!!!ελπιζω το εμβολιο να μην εχει καμια παρενεερεια στο μικρακι σου!!φτου, φτου!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:
Δωρα μου αποκλεισατε την ουρολοιμωξη τελικα ε??μια χαρα!!!καπου διαβασα οτι τα πρασινα κακακια σχετιζονται με υπερπαραγωγη γαλατος και καταποση μεγαλης ποσοτητας πρωτου γαλατος..(αυτο που ξεδιψαει, ξερεις..κ οχι το δευτερο, το πιο λιπαρο..)

ναι ε? δε νομιζω οτι εχω υπερπαραγωγη!εγω ανησυχω οτι δεν φτανει!οσο για το "πρωτο" γαλα μπορει...γιατι στην αρχη θηλαζει εντονα κ μετα βαριεται.μπορει γι'αυτο να μην βαζει κ βαρος.θα δειξει.κοιμηθηκε τωρα λιγο πανω στο μπαμπα της κ αρχισε να ξαναξυπναει γιατι παλι κανει κακα! 6η ή 7η φορα σημερα!εχω χασει το λογαριασμο!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενη-αστρελιτα ζορι μου φαινεται το ζητημα με τον συζυγο ε??τι να κανουμε, δυσκολοι καιροι..υπομονη!!

Νατασα μου, ολα καλα τελικα με το εμβολιο???δεν ξαναμπηκες..

Τενια μου μετακομισες φατσαμπουκ?ελπιζω να ειστε καλα κι εσυ κ το κοριτσι σου..

το Κατερινακι πραγματι χαθηκε κ αυτο..θα ζουζουνιζει με το μικρακι της!!!

πειτε μας ρε κοριτσια τα νεα απο το φεις...Μαρακι, Λιτσακι..ολες καλα??

Φαη μου κι εσυ λειπεις σημερα!!τι κανει το Φαιδρακι μας???αγκαλιτσες κ ζυζακι ολη μερα να φανταστω??? Laughing

Νεκτυ μου υπομονη..που θα παει, θα στρωσει κι ο καιρος!!μπηκαμε κ επισημα στην Ανοικη εξαλλου ε??? Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 4 328109 ωραια πρεπει να ειστε εκει στο Πορτο, αχ ποσο σας ζηλευω ολες εσας που ζειτε κοντα στην θαλασσα..τρελαινομαι!!!!

ελπιζω να μην ξεχναω καμια.. Wink

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:
loukia_84 έγραψε:

ναι ε? δε νομιζω οτι εχω υπερπαραγωγη!εγω ανησυχω οτι δεν φτανει!οσο για το "πρωτο" γαλα μπορει...γιατι στην αρχη θηλαζει εντονα κ μετα βαριεται.μπορει γι'αυτο να μην βαζει κ βαρος.θα δειξει.κοιμηθηκε τωρα λιγο πανω στο μπαμπα της κ αρχισε να ξαναξυπναει γιατι παλι κανει κακα! 6η ή 7η φορα σημερα!εχω χασει το λογαριασμο!

ολες αυτο το αγχος εχουμε Δωρα μου..
ναι βρε συ, μηπως κουραζεται το μικρακι σου ή αποκοιμιεται στο στηθς κ για αυτο συμβαινουν ολα αυτα???
αν παιρνει μονο το πρωτο γαλα κ κοιμαται στο ζυζακι σου ειναι λογικο να ειναι ολη την ωρα ανησυχη..αν συνβαινει αυτο θα πειναει το κακομοιρο κ θα γκρινιαζει..και επακολουθα δεν θα παιρνει κ βαρος..

δεν ξερω βρε κοριτσια..εγω που μιλησα με την παιδιατρο ηταν καθετη..ξερω, θα ανοιξω νεο γυρο συζητησεων..να μην την αφηνω λεει σκουλαρικι στο ζυζακι..να προσπαθω να την ξυπναω και να την βγαζω εν τελει απο το ζυζι αν αντιλαμβανομαι οτι μονο πιπιλαει..δεν ξερω αν ευσταθει ολο αυτο..φοβαμαι μην αποθηλασω ετσι..αλλα απο την αλλη η μικρη μου πολλες φορες μενει ξυπνια με τις ωρες κ γκρινιαζει αν δεν την εχω αγκαλια..
δοκιμασα αυτο που μου ειπε η παιδιατρος κ ευτυχως ή δυστυχως επιασε..την αφηνω καμποση ωρα στα ζυζια κ μετα την αποτραβαω..αν συνεχισει να ψαχνει κ πειναει, της δινω με το μπουκαλι-δικο μου αντκημενο..για ποσο θα φτασει δεν ξερω-και αυτματως χορταινει κ κοιμαται..μαλλον επειδη της ειναι πιο ευκολο, χορταινει κ της πεφτει βαρυ..
τι να πω..σκ@τ@..τι μου γινεται καθολου δεν ξερω..κ ο καθενας λεει τα δικα του τελικα..βεβαια το μικρακι μου παιρνει μια χαρα βαρος αρα τουλαχιστον δεν εχω κ αυτο το αγχος..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οσο για τις πανες με τα κακα..απελπισια κ για μενα!!!μια απο τα ιδια Δωρα μου..και παραπανω μην σου πω..σπανια της αλλαζω πανα κ ειναι μονο κατουρημενη.. Shocked

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η Κατερινα μπαινει φεις.το ιδιο κ τα αλλα κοριτσακια.Ολες καλα ειναι.Το Λιτσακι μονο εχει θεμα.ιωση με πολυ βηχα η μικρη.τωρα εχει αρχισει να συνερχεται σιγα σιγα.

Δεν ξερω τι να κανω βρε Λουκια.μονο μια αντληση κανω το πρωι κ το πινει το βραδυ.δεν εχω περιθωρια να κανω κ αλλες γιατι την εχω ολη μερα αγκαλια.θα δειξει ο καιρος.αν μεχρι Τριτη δε στρωσει θα αρχισω ξενο!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:η Κατερινα μπαινει φεις.το ιδιο κ τα αλλα κοριτσακια.Ολες καλα ειναι.Το Λιτσακι μονο εχει θεμα.ιωση με πολυ βηχα η μικρη.τωρα εχει αρχισει να συνερχεται σιγα σιγα.

Δεν ξερω τι να κανω βρε Λουκια.μονο μια αντληση κανω το πρωι κ το πινει το βραδυ.δεν εχω περιθωρια να κανω κ αλλες γιατι την εχω ολη μερα αγκαλια.θα δειξει ο καιρος.αν μεχρι Τριτη δε στρωσει θα αρχισω ξενο!

αρκει που ειναι καλα!!!
ωχ ιωση τοσο μικρακι γ@μωτο..ελπιζω να γινει γρηγορα καλα..
Δωρα μου ειλικρινα ειμαι η τελευταια που μπορει να σε συμβουλεψει..δεν ξερω τι να σου πω..αλλα κ ξενο αν χρειαστει να δωσεις δεν χαλασε ο κοσμος..εγω ευτυχως εξιατιας της υπερπαραγωγης που ειχα οταν βγηκα απο το μαιευτηριο ειμαι κανα 2-3 γευματα μπροστα (και αλλα τοσα στην καταψυξη)αλλα δεν ξερω για ποσο..αλλα με το θηλατρο εγω βγαζω γαλατακι..την βαζω κανα 40λεπτο στο ζυζι-δεν ξερω ποσο τρωει..-και μετα κανω αντληση καμια 100σταρια γραμαρια..της medela το mini εχω..δεν ξερω αν παιζει κ το θηλαστρο τον ρολο του..
αν της εδινες λιγο ξενο μεχρι να μαζευες καμποσο στο ψυγειο????

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΑΚΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ,ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ Κ ΕΝΑ ΜΠΩΛΑΚΙ Κ ΒΑΖΩ ΕΚΕΙ ΝΕΡΑΚΙ Κ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΤΡΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.Κ ΠΗΡΑ Κ ΕΝΑΝ ΘΕΡΜΟ Κ ΒΑΖΩ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΞΩ Κ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΒΡΕΞΑ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ Κ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ.ΔΕ ΠΗΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ,ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ.

ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΓΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ.ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΟΜΩΣ,ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΓΙΑ ΡΗΛΑΞ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ Κ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ Σ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimaaa88 έγραψε:ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΑΚΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ,ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ Κ ΕΝΑ ΜΠΩΛΑΚΙ Κ ΒΑΖΩ ΕΚΕΙ ΝΕΡΑΚΙ Κ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΤΡΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.Κ ΠΗΡΑ Κ ΕΝΑΝ ΘΕΡΜΟ Κ ΒΑΖΩ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΞΩ Κ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΒΡΕΞΑ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ Κ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ.ΔΕ ΠΗΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ,ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ.

ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΓΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ.ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΟΜΩΣ,ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΓΙΑ ΡΗΛΑΞ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ Κ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ Σ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

τα χω κι εγω αυτα τα πανακια..αλλα τα χρησιμοποιω για τις γουλιτσες μονο..και το συστημα με το θερμο το χω καθιερωσει κι εγω..κι ετσι εχουμε παντα ζεστο νερακι για την αλλαγη της πανας!!!με αυτο, βαμβακι και λεκανακι την καθαριζουμε!!!αλλα ρε κοριτσια ειναι πολυ αντιδραστικη η δικη μου..χαλαει τον κοσμο καθε φορα που την αλλαζουμε..η βρωμιαρουλα μας!!
ο φοβος κ ο τρομος μου εχει γινει.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 4 534787
τα μωρομαντηλα ειναι πρακτικα για εξω..

οσον αφορα το παρκοκρεβατο τωρα μαλλον θα ειναι η επομενη αγορα μας..η κουνια της ειναι ολοκληρο επιπλο-σαν την δικια σας Σμαρω-δεν μετακινειται ουτε για αστειο..κ οπως ειπε η Χαρα μονο παρκοκρεβατο θα χωρουσε στο δωματιο μας..φανταζομαι η καλαθουνα δεν θα την χωραει για πολυ ακομα ε???ποτε χρειαστηκε να της αλλαξετε κρεβατακι εσεις Μαρινα μου???

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Η ΛΟΥΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΒ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΣΥ.ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 19 ΜΗΝΩΝ Μ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΥΠΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΑ Σ ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΛΛΑ Κ ΞΕΝΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Κ ΚΑΤΙ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Κ Η ΛΟΥΚΙΑ.
ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ Κ ΞΕΝΟ.

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ,Κ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΤΟΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΑΛΛΑΜΕΧΡΙ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΕΚΕΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ.ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 50ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ.ΕΓΩ 60 ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.Κ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΛΟΥΚΙΑ Μ,ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΠΗΓΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΠΟΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΜΕΧΡΙ Κ 25 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ Η‘ Κ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις