76 Απ: Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Πεμ Μαρ 21, 2013 7:16 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Τιποτα!!!μονη της ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mimaaa88 έγραψε:ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΕΞΤΡΑ?ΕΓΩ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΑΦΡΟΛΕΞ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?
Α ΣΕ ΡΗΛΑΞ ΤΑ ΒΑΖΑΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ??
loukia_84 έγραψε:
Δωρα μου αποκλεισατε την ουρολοιμωξη τελικα ε??μια χαρα!!!καπου διαβασα οτι τα πρασινα κακακια σχετιζονται με υπερπαραγωγη γαλατος και καταποση μεγαλης ποσοτητας πρωτου γαλατος..(αυτο που ξεδιψαει, ξερεις..κ οχι το δευτερο, το πιο λιπαρο..)
doritaki έγραψε:loukia_84 έγραψε:
Δωρα μου αποκλεισατε την ουρολοιμωξη τελικα ε??μια χαρα!!!καπου διαβασα οτι τα πρασινα κακακια σχετιζονται με υπερπαραγωγη γαλατος και καταποση μεγαλης ποσοτητας πρωτου γαλατος..(αυτο που ξεδιψαει, ξερεις..κ οχι το δευτερο, το πιο λιπαρο..)
ναι ε? δε νομιζω οτι εχω υπερπαραγωγη!εγω ανησυχω οτι δεν φτανει!οσο για το "πρωτο" γαλα μπορει...γιατι στην αρχη θηλαζει εντονα κ μετα βαριεται.μπορει γι'αυτο να μην βαζει κ βαρος.θα δειξει.κοιμηθηκε τωρα λιγο πανω στο μπαμπα της κ αρχισε να ξαναξυπναει γιατι παλι κανει κακα! 6η ή 7η φορα σημερα!εχω χασει το λογαριασμο!
doritaki έγραψε:η Κατερινα μπαινει φεις.το ιδιο κ τα αλλα κοριτσακια.Ολες καλα ειναι.Το Λιτσακι μονο εχει θεμα.ιωση με πολυ βηχα η μικρη.τωρα εχει αρχισει να συνερχεται σιγα σιγα.
Δεν ξερω τι να κανω βρε Λουκια.μονο μια αντληση κανω το πρωι κ το πινει το βραδυ.δεν εχω περιθωρια να κανω κ αλλες γιατι την εχω ολη μερα αγκαλια.θα δειξει ο καιρος.αν μεχρι Τριτη δε στρωσει θα αρχισω ξενο!
mimaaa88 έγραψε:ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΑΚΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ,ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ Κ ΕΝΑ ΜΠΩΛΑΚΙ Κ ΒΑΖΩ ΕΚΕΙ ΝΕΡΑΚΙ Κ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΤΡΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.Κ ΠΗΡΑ Κ ΕΝΑΝ ΘΕΡΜΟ Κ ΒΑΖΩ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΞΩ Κ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΒΡΕΞΑ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ Κ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ.ΔΕ ΠΗΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ,ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ.
ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΓΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ.ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΟΜΩΣ,ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΓΙΑ ΡΗΛΑΞ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ Κ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ Σ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης