1 2,5 χρονων + δυσλειτουργια του εντερου Πεμ Μαρ 28, 2013 10:39 am
nancou
Σιωπηλή δύναμη
Χαιρετε μανες! Θα σας πω τον προβληματισμο μου....Ο γιος μου εδω και 1μιση μηνα παρουσιαζει εναλλαγες στα κακακια του. Ξεκινησε αρχικα με δυσκοιλιοτητα. Ενω ολη μερα ζοριζοταν και σφιγγοταν ισα ισα που λερωνε την πανα του. Τον εβαζα και στην τουαλετα αλλα τιποτα. Πηραμε τον γιατρο και μας ειπε να του βαλουμε γλυκερινη.Με την γλυκερινη εκανε 1-2 φορες, και μετα παλι τα ιδια...μεχρι που μετα απο 2-3 μερες ξεκινησε διαρροια. Μεσα σε λιγες ωρες και μετα απο 3-4 απανωτες κενωσεις εκανε και ενα συγκαμα πρωτης ταξεως! Ταυτοχρονα ολες αυτες τις μερες μειωσε το φαγητο του. Πηρα τον γιατρο, και μου ειπε οτι ειμαι υπερβολικη και οτι φταιει μια ιωση που περασε περιπου1 μηνα πριν και του προκαλεσε αλλεργια, και μου προτεινε να αλλαξω γαλα (χωρις λακτοζη)για 3-4 μερες. τΤο ιδιο βραδυ του εδωσα το γαλα και πραγματικα κατευθειαν σταματησε η διαροια...και εγινε και παλι δυσκοιλιοτητα. Δωστου να ζοριζεται ο καημενος και να μην βγαινει τιποτα ! Και μετα απο αυτο του εδωσα εναλλαξ το γαλα τυο και αυτο χωρις λακτοζη και αρχισε να κανει...αλλα παλι σε πολυ μικρες δοσεις.Αυτα μεχρι σημερα που εχει φτιαξει εδω και λιγες μερες η ορεξη του, αλλα επιμενει να ζοριζεται οοοολη μερα και τελικα να βγαζει πολυ μικρες μαλακες κουραδιτσες ή λιγη "αλοιφη". Προχθες ξαναπηραμε ον γιατρο και μας ειπε οτι φταιει το οτι δεν εχει αλλαξει διατροφη. Ηα αληθεια ειναι οτι δεν ειναι απο τα παιδια που θα φανε φασολακια ή μπαμιες...Δεν ξερω βρε κοριτσια..ολο αυτο με αγχωνει και με στεναχωρει. Φοβαμαι μηπως ειναι κατι πιο σοβαρο και εγω το αφηνω να περναει καθησυχασμενη απο τον γιατρο. Ειχε καμια απο σας παρομοιο θεμα με το παιδακι της?