51 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# Πεμ Απρ 04, 2013 4:26 am
E+G=N
Είναι σε καλό δρόμο!
myAngels έγραψε:εμένα τώρα με κλωτσάνε συνέχεια, δεν μπορώ να καταλάβω
Ποοποο ειναι και 2..αντε να καταλαβεις ποιο κανει τι..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
myAngels έγραψε:εμένα τώρα με κλωτσάνε συνέχεια, δεν μπορώ να καταλάβω
maria-eva έγραψε:φαγουρα δεν εχω αλλα βλενες παντα..αα θα ζητησω να με γραψει μια καλλιεργεια γιατι θα σαλταρω...καλα καβαλαει τον σκυλο χαχαχα εμενα τα φωναζει αλλα αμα πλησιασουν χεζ..τε, λοξυγγα ενιωθα συχνα στην κορη μου τωρα σε αυτο τιποτα ακομη...με επιανε απο οτι θυμαμαι οταν κουραζομουν ανεβαινα πολλα σκαλοπατια
yianna76 έγραψε:σημερα ποναω δεξια μερια χαμηλα με εχει ξανα πονεσει και σημερα που θα παω στο γιατρο θα του το πω
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΣΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.....ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ......
myAngels έγραψε:yianna76 έγραψε:σημερα ποναω δεξια μερια χαμηλα με εχει ξανα πονεσει και σημερα που θα παω στο γιατρο θα του το πω
σε πονάει συνεχόμενα ή σε πιάνει και σε αφήνει???
μια χαρ α η μπεμπα ελα μωρε εγω εχω 13 και εσυ κανιε ςετσι για τα τρια?????? ποσα εχεις συνολοyianna76 έγραψε:Μολις γυρισα απο το γιατρο ολα μια χαρα η μπεμπα 1363 αλλα πηρα 3 κιλα και με εκραξε ο γιατρος και μου ειπε να μην τρωω γλυκα
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:μια χαρ α η μπεμπα ελα μωρε εγω εχω 13 και εσυ κανιε ςετσι για τα τρια?????? ποσα εχεις συνολοyianna76 έγραψε:Μολις γυρισα απο το γιατρο ολα μια χαρα η μπεμπα 1363 αλλα πηρα 3 κιλα και με εκραξε ο γιατρος και μου ειπε να μην τρωω γλυκα
Evelin έγραψε:Γεια σας κοριτσια. Σας διαβασα και φουντωσα παλι. Νομιζω εχω πεσει στους χειροτερους γιατρους . Τα νευρα μου . Θυμαστε που σας ειχα πει στα ασχετα οτι ο γιατρος μου εκλεισε ραντεβου σε διαστημα 6 εβδομαδων. Μου ειχατε πει τοτε οτι σε καμια δε γινεται αυτο, και ποσο μαλλον στο μηνα που ειμαστε...Απο τις 13 Μαρτιου μου ειχε κλεισει ραντεβου για τις 24 Απριλιου. Κρατησα το ραντεβου αυτο και εκλεισα και για τις 10 Απριλιου μονη μου.
Εγω ελεγα βαλιτσες και επιπλα μωρου να τα καθαρισω με οινοπνευμα, αλλα αν ειναι χαζομαρα πειτε μου. Αυτο με το καθαρο σεντονι καλη ιδεα, θα το κανω.
Για το φτερνισμα που ρωτησε καποια... για μενα ειναι επιπονο απο την αρχη σχεδον του 2ου τρημηνου. Ρωτησα το γιατρο και μου ειπε οτι ειναι αυθορμητες συσπασεις και να μην ανυσηχω.
Στη δικη μου περιπτωση οι μυκητες εμφανιστικαν σαν ασπρα παχυρευστα υγρα, φαγουρα ή τσουξιμο δεν ειχα καθολου.
Μεχρι τωρα πηρα 6 κιλα και μου εχει ανοιξη η ορεξη...τρωω τα παντα, και κυριως γλυκα. Μπορω να φαω αν δεν καταπιεστω και μισο κιλο παγωτο.
yianna76 έγραψε:Evelin έγραψε:Γεια σας κοριτσια. Σας διαβασα και φουντωσα παλι. Νομιζω εχω πεσει στους χειροτερους γιατρους . Τα νευρα μου . Θυμαστε που σας ειχα πει στα ασχετα οτι ο γιατρος μου εκλεισε ραντεβου σε διαστημα 6 εβδομαδων. Μου ειχατε πει τοτε οτι σε καμια δε γινεται αυτο, και ποσο μαλλον στο μηνα που ειμαστε...Απο τις 13 Μαρτιου μου ειχε κλεισει ραντεβου για τις 24 Απριλιου. Κρατησα το ραντεβου αυτο και εκλεισα και για τις 10 Απριλιου μονη μου.
Εγω ελεγα βαλιτσες και επιπλα μωρου να τα καθαρισω με οινοπνευμα, αλλα αν ειναι χαζομαρα πειτε μου. Αυτο με το καθαρο σεντονι καλη ιδεα, θα το κανω.
Για το φτερνισμα που ρωτησε καποια... για μενα ειναι επιπονο απο την αρχη σχεδον του 2ου τρημηνου. Ρωτησα το γιατρο και μου ειπε οτι ειναι αυθορμητες συσπασεις και να μην ανυσηχω.
Στη δικη μου περιπτωση οι μυκητες εμφανιστικαν σαν ασπρα παχυρευστα υγρα, φαγουρα ή τσουξιμο δεν ειχα καθολου.
Μεχρι τωρα πηρα 6 κιλα και μου εχει ανοιξη η ορεξη...τρωω τα παντα, και κυριως γλυκα. Μπορω να φαω αν δεν καταπιεστω και μισο κιλο παγωτο.
και εγω πριν 3 εβδ. ειχα παρει 5 κιλα και σημερα που πηγα στο γιατρο πηρα 3 κιλα εσυ ποτε εχεις γιατρο;
maria-eva έγραψε:καλημερα κοριτσια κ απο εδω με τσουζουν πολυ τα ματια σημερα μηπως γνωριζει κατι καμια ειχα διαβασει για την προεκλαψια οτι σε πονανε κ αγχωθηκα
ρε σεις και γω το παθα αλλα δεν εδωσα βαση σαν να με τρωνε και μενα.θα φτιαξω λιγο χαμομηλι ν α βαλω και εγωEvelin έγραψε:maria-eva έγραψε:καλημερα κοριτσια κ απο εδω με τσουζουν πολυ τα ματια σημερα μηπως γνωριζει κατι καμια ειχα διαβασει για την προεκλαψια οτι σε πονανε κ αγχωθηκα
Καλημερα σε ολες. Maria-eva απο οτι διαβαζα για την προεκλαμψια, ειναι πως χρειαζεται ενας συνδιασμος συμπτωματων για την εχεις. Ε! δε νωμιζω με ενα τσουξιμο στα ματια να το εχεις παθει. Μετρας την πιεση σου? Αν ειναι αυξημενη ειναι πιο σημαντικο συμπτωμα. Για τα ματια βαλε λιγο χαμομηλι σε βαμβακι και περασε το απο πανω. Με πιανει και μενα καμια φορα τωρα την ανοιξη σαν φαγουρα λογο σκονης ή γυρης. Και για να ειμαι ακριβης σε μενα δεν ειχε και θεαματικα αποτελεσματα, αλλα ετσι μου ειχαν πει και το λεω μηπως πιασει σε σενα.
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:καλημερα και απο δω εχω χασει τον μπουσουλα απο δω απο φβ.πωπωωπω.θα πατε σεμιναριο σημερα ε?αντε καλο θηλασμο λοιπον.......
κατι πρπεει να παιρνεις για ρωτα και στο ικα και στον οαεδ.δεν ξερω να σε ενημερωσω ακριβως.καλα εισαι?dorto99 έγραψε:Κοριτσακια σας γραφω απο'δω γιατι στο facebook πραγματικα δεν σας προλαβαινω κ χανω ολες τις συζητησεις
Ειστε πολυ τυχερες που θα βρεθειτε ολες μαζι-σας ζηλευω
Βρε κοριτσακια να ρωτησω κατι εγω ειμαι ανεργη τωρα κ επιδοτουμαι απο τον ΟΑΕΔ,ξερετε τι πρεπει να κανω για το επιδομα τοκετου?Δικαιουμαι κατι?Πρεπει να κανω καποιες συγκεκριμενες αιτησεις, στον ΟΑΕΔ ή στο ΙΚΑ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης