Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 19 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 35]

E+G=N

E+G=N
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
myAngels έγραψε:εμένα τώρα με κλωτσάνε συνέχεια, δεν μπορώ να καταλάβω Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 3 215994

Ποοποο ειναι και 2..αντε να καταλαβεις ποιο κανει τι..

E+G=N

E+G=N
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria-eva έγραψε:φαγουρα δεν εχω αλλα βλενες παντα..αα θα ζητησω να με γραψει μια καλλιεργεια γιατι θα σαλταρω...καλα καβαλαει τον σκυλο χαχαχα εμενα τα φωναζει αλλα αμα πλησιασουν χεζ..τε, λοξυγγα ενιωθα συχνα στην κορη μου τωρα σε αυτο τιποτα ακομη...με επιανε απο οτι θυμαμαι οταν κουραζομουν ανεβαινα πολλα σκαλοπατια

Αν ειναι εντελως βλενα εισαι οκ..αν κανει κομματακια ειναι συμπτωμα..και κανει παντα φαγουρα οποτε μην τρελενεσαι χωρις λογο!

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
yianna76 έγραψε:σημερα ποναω δεξια μερια χαμηλα με εχει ξανα πονεσει και σημερα που θα παω στο γιατρο θα του το πω

σε πονάει συνεχόμενα ή σε πιάνει και σε αφήνει???

E+G=N

E+G=N
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΣΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.....ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

χαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing
αστα!εγω τελικα παντου διαβαζω και παντου απανταω..

E+G=N

E+G=N
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
myAngels έγραψε:
yianna76 έγραψε:σημερα ποναω δεξια μερια χαμηλα με εχει ξανα πονεσει και σημερα που θα παω στο γιατρο θα του το πω

σε πονάει συνεχόμενα ή σε πιάνει και σε αφήνει???

Αφου θα πας ετσι κι αλλιως πες του το..
Παντως γενικα χαμηλα μπορει και να ποναμε επειδη τραβανε οι συνδεσμοι κ ιστοι του δερματος επειδη μεγαλωνειη κοιλια..!

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
https://www.facebook.com/download/129199350601701/A1_Praktiki_mitrikou_thilasmou_Patsourou.pdf

κοριτσια μου λεει τα παντα για το θηλασμο

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω καταλαβαινω το λοξυγκα πολυ γελιο εχει.....

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μολις γυρισα απο το γιατρο ολα μια χαρα η μπεμπα 1363 αλλα πηρα 3 κιλα και με εκραξε ο γιατρος Crying or Very sad και μου ειπε να μην τρωω γλυκα

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:Μολις γυρισα απο το γιατρο ολα μια χαρα η μπεμπα 1363 αλλα πηρα 3 κιλα και με εκραξε ο γιατρος Crying or Very sad και μου ειπε να μην τρωω γλυκα
μια χαρ α η μπεμπα ελα μωρε εγω εχω 13 και εσυ κανιε ςετσι για τα τρια?????? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ποσα εχεις συνολο

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
yianna76 έγραψε:Μολις γυρισα απο το γιατρο ολα μια χαρα η μπεμπα 1363 αλλα πηρα 3 κιλα και με εκραξε ο γιατρος Crying or Very sad και μου ειπε να μην τρωω γλυκα
μια χαρ α η μπεμπα ελα μωρε εγω εχω 13 και εσυ κανιε ςετσι για τα τρια?????? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ποσα εχεις συνολο

συνολο εχω παρει 8
αλλα μαρεσε ο γιατρος οταν με ειδε μου ειπε οτι ειμαι μια χαρα και μετα οταν ειδε τα κιλα γουρλωσε τα ματια

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια. Σας διαβασα και φουντωσα παλι. Νομιζω εχω πεσει στους χειροτερους γιατρους . Τα νευρα μου Mad. Θυμαστε που σας ειχα πει στα ασχετα οτι ο γιατρος μου εκλεισε ραντεβου σε διαστημα 6 εβδομαδων. Μου ειχατε πει τοτε οτι σε καμια δε γινεται αυτο, και ποσο μαλλον στο μηνα που ειμαστε...Απο τις 13 Μαρτιου μου ειχε κλεισει ραντεβου για τις 24 Απριλιου. Κρατησα το ραντεβου αυτο και εκλεισα και για τις 10 Απριλιου μονη μου.

Εγω ελεγα βαλιτσες και επιπλα μωρου να τα καθαρισω με οινοπνευμα, αλλα αν ειναι χαζομαρα πειτε μου. Αυτο με το καθαρο σεντονι καλη ιδεα, θα το κανω.
Για το φτερνισμα που ρωτησε καποια... για μενα ειναι επιπονο απο την αρχη σχεδον του 2ου τρημηνου. Ρωτησα το γιατρο και μου ειπε οτι ειναι αυθορμητες συσπασεις και να μην ανυσηχω.
Στη δικη μου περιπτωση οι μυκητες εμφανιστικαν σαν ασπρα παχυρευστα υγρα, φαγουρα ή τσουξιμο δεν ειχα καθολου.
Μεχρι τωρα πηρα 6 κιλα και μου εχει ανοιξη η ορεξη...τρωω τα παντα, και κυριως γλυκα. Μπορω να φαω αν δεν καταπιεστω και μισο κιλο παγωτο.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin έγραψε:Γεια σας κοριτσια. Σας διαβασα και φουντωσα παλι. Νομιζω εχω πεσει στους χειροτερους γιατρους . Τα νευρα μου Mad. Θυμαστε που σας ειχα πει στα ασχετα οτι ο γιατρος μου εκλεισε ραντεβου σε διαστημα 6 εβδομαδων. Μου ειχατε πει τοτε οτι σε καμια δε γινεται αυτο, και ποσο μαλλον στο μηνα που ειμαστε...Απο τις 13 Μαρτιου μου ειχε κλεισει ραντεβου για τις 24 Απριλιου. Κρατησα το ραντεβου αυτο και εκλεισα και για τις 10 Απριλιου μονη μου.

Εγω ελεγα βαλιτσες και επιπλα μωρου να τα καθαρισω με οινοπνευμα, αλλα αν ειναι χαζομαρα πειτε μου. Αυτο με το καθαρο σεντονι καλη ιδεα, θα το κανω.
Για το φτερνισμα που ρωτησε καποια... για μενα ειναι επιπονο απο την αρχη σχεδον του 2ου τρημηνου. Ρωτησα το γιατρο και μου ειπε οτι ειναι αυθορμητες συσπασεις και να μην ανυσηχω.
Στη δικη μου περιπτωση οι μυκητες εμφανιστικαν σαν ασπρα παχυρευστα υγρα, φαγουρα ή τσουξιμο δεν ειχα καθολου.
Μεχρι τωρα πηρα 6 κιλα και μου εχει ανοιξη η ορεξη...τρωω τα παντα, και κυριως γλυκα. Μπορω να φαω αν δεν καταπιεστω και μισο κιλο παγωτο.

και εγω πριν 3 εβδ. ειχα παρει 5 κιλα και σημερα που πηγα στο γιατρο πηρα 3 κιλα εσυ ποτε εχεις γιατρο;

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εχω χαθει τρεχω ολη μερα,πλενουμε με τη μαμα μου τα ρουχα και τακτοποιουμε την ντουλαπα,φιλοξενω και την αδερφη μου που ηρθε για 2 χρονια να βγαλει ενα ΙΕΚ και πρεπει να τα στριμωξουμε λιγο,μεχρι να παρουμε την συρταριερα,πηγαμε και τζαμπο πηραμε και θηκες φυλαξης,αυτες που βγαινει ο αερας με την ηλεκτρικη και βαλαμε παπλωματα και μπουφαν,μαλλινα και πιανουν το μισο χωρο ειμαι πολυ χαρουμενη Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ...Αλλα νοιωθω πτωμα αν και η μαμα μου με κυνηγαει και δε με αφηνει να κανω και πολλα,εχω κουραστει.Τωρα ετοιμαζομαι να ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 3 517142 τα μωρουδιακα.Εμεις τη ντουλαπα την καθαρισαμε με οινοπνευμα.
Ουρεοπλασμα μου βρηκαν και μενα στις προγεννετικες αλλα ο γιατρος μου δε μου εδωσε τιποτα ακομα γιατι λεει απτη στιγμη που δε μας ενοπχλει δεν το ενοχλουμε και απτη στιγμη που εφτιαχνε το μωρο τα οργανα του δεν ηθελε να το διακινδυνεψει με τπτ να μου δωσει αγωγη.

Αιμιλια κι εγω εχω νοιωσει τον λοξυγγα εχει πολλη πλακα.

Yianna μπραβο το νινακι σου,στο γιατρο επρεπε να πεις,ε παιρνει το μωρο παιρνω κι εγω φυσιολογικο ειναι.
Εγω επρεπε να ζυγιστω σημερα και το ξεχασα,τυχαιο?

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
yianna76 έγραψε:
Evelin έγραψε:Γεια σας κοριτσια. Σας διαβασα και φουντωσα παλι. Νομιζω εχω πεσει στους χειροτερους γιατρους . Τα νευρα μου Mad. Θυμαστε που σας ειχα πει στα ασχετα οτι ο γιατρος μου εκλεισε ραντεβου σε διαστημα 6 εβδομαδων. Μου ειχατε πει τοτε οτι σε καμια δε γινεται αυτο, και ποσο μαλλον στο μηνα που ειμαστε...Απο τις 13 Μαρτιου μου ειχε κλεισει ραντεβου για τις 24 Απριλιου. Κρατησα το ραντεβου αυτο και εκλεισα και για τις 10 Απριλιου μονη μου.

και εγω πριν 3 εβδ. ειχα παρει 5 κιλα και σημερα που πηγα στο γιατρο πηρα 3 κιλα εσυ ποτε εχεις γιατρο;

Θα παω την Τεταρτη 10/04 αν και αυτος ηθελε να παω στις 24. Πιστευω θα μου φωναξει για τα κιλα και ισως τοτε βαλω μυαλο και δεν τρωω τοσο πολυ και τοσα γλυκα.
Κοριτσια χανομαι απο το φορουμ γιατι μου σβηνει ο υπολογιστης και δεν την παλευω να κανω συνεχεια restart,sorry.

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και απο δω εχω χασει τον μπουσουλα απο δω απο φβ.πωπωωπω.θα πατε σεμιναριο σημερα ε?αντε καλο θηλασμο λοιπον....... Laughing Laughing

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια κ απο εδω με τσουζουν πολυ τα ματια σημερα μηπως γνωριζει κατι καμια ειχα διαβασει για την προεκλαψια οτι σε πονανε κ αγχωθηκα

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria-eva έγραψε:καλημερα κοριτσια κ απο εδω με τσουζουν πολυ τα ματια σημερα μηπως γνωριζει κατι καμια ειχα διαβασει για την προεκλαψια οτι σε πονανε κ αγχωθηκα

Καλημερα σε ολες. Maria-eva απο οτι διαβαζα για την προεκλαμψια, ειναι πως χρειαζεται ενας συνδιασμος συμπτωματων για την εχεις. Ε! δε νωμιζω με ενα τσουξιμο στα ματια να το εχεις παθει. Μετρας την πιεση σου? Αν ειναι αυξημενη ειναι πιο σημαντικο συμπτωμα. Για τα ματια βαλε λιγο χαμομηλι σε βαμβακι και περασε το απο πανω. Με πιανει και μενα καμια φορα τωρα την ανοιξη σαν φαγουρα λογο σκονης ή γυρης. Και για να ειμαι ακριβης σε μενα δεν ειχε και θεαματικα αποτελεσματα, αλλα ετσι μου ειχαν πει και το λεω μηπως πιασει σε σενα.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και απο μενα τι κανετε;
Μαρια η γυρη θα ειναι φυσαει και εχει γεμισει παντου με ειχε πιασει και οπως ειπε η Evelin βαλε χαμομηλι

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπορει να ειναι ετσι καθομαι κ πολυ στον υπολογιστη...μετραω καθε μερα την πιεση γιατι τα εχω τα κιλα μου κ εχω εναν φοβο

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin έγραψε:
maria-eva έγραψε:καλημερα κοριτσια κ απο εδω με τσουζουν πολυ τα ματια σημερα μηπως γνωριζει κατι καμια ειχα διαβασει για την προεκλαψια οτι σε πονανε κ αγχωθηκα

Καλημερα σε ολες. Maria-eva απο οτι διαβαζα για την προεκλαμψια, ειναι πως χρειαζεται ενας συνδιασμος συμπτωματων για την εχεις. Ε! δε νωμιζω με ενα τσουξιμο στα ματια να το εχεις παθει. Μετρας την πιεση σου? Αν ειναι αυξημενη ειναι πιο σημαντικο συμπτωμα. Για τα ματια βαλε λιγο χαμομηλι σε βαμβακι και περασε το απο πανω. Με πιανει και μενα καμια φορα τωρα την ανοιξη σαν φαγουρα λογο σκονης ή γυρης. Και για να ειμαι ακριβης σε μενα δεν ειχε και θεαματικα αποτελεσματα, αλλα ετσι μου ειχαν πει και το λεω μηπως πιασει σε σενα.
ρε σεις και γω το παθα αλλα δεν εδωσα βαση σαν να με τρωνε και μενα.θα φτιαξω λιγο χαμομηλι ν α βαλω και εγω

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια μην ανχωνεστε ειναι απο τα γυρη αλλα για να σας φυγει η αγωνια πηγαινετε σε ενα οφθαλμιατρο

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:καλημερα και απο δω εχω χασει τον μπουσουλα απο δω απο φβ.πωπωωπω.θα πατε σεμιναριο σημερα ε?αντε καλο θηλασμο λοιπον....... Laughing Laughing

ευα το σεμινάριο είναι γενικά για την εγκυμοσύνη όχι μόνο θηλασμου
θα κάνουμε και γιογκα αναπνοές...
αν τα καταφέρεις την επόμένη φορά έλα και εσύ,...

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια Αθηναίες συνάντηση στο Σύνταγμα στις 11πμ στο μετρό
να ψηφίσουμε όμως μέρα να μπορούμε οι περισσότερες...

Δευτέρα ή Πέμπτη????
( για την βδομάδα που έρχεται λέω)
¨οσες έχουν φβ ψηφίζουμε και εκεί
Hapy mamma έλα και εσύ με την μικρή θα βοηθάμε όλες,,,
Θα φέρω και τη δική μου αν θές Very Happy

Κυριακή βράδυ θα αποφασίσουμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 3 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 3 654316

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια σας γραφω απο'δω γιατι στο facebook πραγματικα δεν σας προλαβαινω κ χανω ολες τις συζητησεις
Ειστε πολυ τυχερες που θα βρεθειτε ολες μαζι-σας ζηλευω Very Happy Very Happy Very Happy
Βρε κοριτσακια να ρωτησω κατι εγω ειμαι ανεργη τωρα κ επιδοτουμαι απο τον ΟΑΕΔ,ξερετε τι πρεπει να κανω για το επιδομα τοκετου?Δικαιουμαι κατι?Πρεπει να κανω καποιες συγκεκριμενες αιτησεις, στον ΟΑΕΔ ή στο ΙΚΑ?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Κοριτσακια σας γραφω απο'δω γιατι στο facebook πραγματικα δεν σας προλαβαινω κ χανω ολες τις συζητησεις
Ειστε πολυ τυχερες που θα βρεθειτε ολες μαζι-σας ζηλευω Very Happy Very Happy Very Happy
Βρε κοριτσακια να ρωτησω κατι εγω ειμαι ανεργη τωρα κ επιδοτουμαι απο τον ΟΑΕΔ,ξερετε τι πρεπει να κανω για το επιδομα τοκετου?Δικαιουμαι κατι?Πρεπει να κανω καποιες συγκεκριμενες αιτησεις, στον ΟΑΕΔ ή στο ΙΚΑ?
κατι πρπεει να παιρνεις για ρωτα και στο ικα και στον οαεδ.δεν ξερω να σε ενημερωσω ακριβως.καλα εισαι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 19 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις