Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
423 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 423 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

tsiritri

tsiritri
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ποπάκι εσύ γαριδάκια εγώ δρακουλίνιαααααααα!!!!!!!!!!
χι χι χι χι χι χι χι χι !!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια τώρα δεν έχω τίποτα από το απόγευμα, είναι καθαρό το χαρτάκι.
Λέτε να ήταν αυτό ή να μην χαίρομαι ακόμα?

Εν τω μεταξύ δε ξέρω τι να κάνω με τη δουλειά, εγώ θέλω να πάω αύριο για να μην έχω θέμα, οι δικοί μου ορίονται!!!!
Εγώ έλεγα αν δεν δω πάλι τίποτα χρωματιστό να πήγαινα...

Εσείς τι λέτε?

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν δεν μπορείς να βρεις τον γιατρο να τον ρωτήσεις εγω θα έλεγα να μην πας.

tsiritri

tsiritri
Maimou2009 έγραψε:Αν δεν μπορείς να βρεις τον γιατρο να τον ρωτήσεις εγω θα έλεγα να μην πας.

Δεν προσπάθησα να τον πάρω πάλι.
Τι να του πω, γιατρέ να πάω στη δουλειά?

Αλλά οι δικοί μου θα με κρεμάσουν έτσι και πάω...με έχουν τρελάνει ήδη.... ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013!!! - Σελίδα 5 679259

Pely

Pely
Κορίτσια μου γεια σας και πάλι!! Μόλις μπήκα σπίτι και είμαι πυρ και μανία!!!!! Twisted Evil Είδα ωραία μέρα και λέω δεν κατεβαίνω μια βολτίτσα στην αγορά που έχω να βγω μέρες; Μια χαρά πέρασα και άρχισα σιγά σιγά να βλέπω και για τον μπέμπη μου διάφορα και ήρθε η ώρα να φύγω! Έχω λοιπόν τη φαινή ιδέα να μην πάρω τον αντρούλη μου να έρθει να με μαζέψει αλλά να πάρω το λεωφορείο!!!!! Ρε κορίτσια ΔΕΝ σηκώθηκε κανένας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και λέω οκ δεν είμαι και ετοιμόγεννη να είναι η κοιλιά τούρλα αλλά έλεος, φαίνεται ότι δεν είμαι έτσι επειδή έφαγα μόνη μου ένα ταψί μουσακά! ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013!!! - Σελίδα 5 679259 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013!!! - Σελίδα 5 679259 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013!!! - Σελίδα 5 679259 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013!!! - Σελίδα 5 679259 Και το καλυτερότερο όλων: το 95% των επιβατών να είναι γυναίκες!!!!!

Pely

Pely
tsiritri έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:Αν δεν μπορείς να βρεις τον γιατρο να τον ρωτήσεις εγω θα έλεγα να μην πας.

Δεν προσπάθησα να τον πάρω πάλι.
Τι να του πω, γιατρέ να πάω στη δουλειά?

Αλλά οι δικοί μου θα με κρεμάσουν έτσι και πάω...με έχουν τρελάνει ήδη.... ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013!!! - Σελίδα 5 679259

Βεβαίως και να τον ρωτήσεις! Δεν παίζουν με αυτά! Και αν σου κάνουν νούμερα στη δουλειά, σου γράφει κι ένα χαρτί για απειλούμενη εγκυμοσύνη και κανείς δεν μπορεί να σου πει κουβέντα!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tsiritri ναι παρτον κ ρωτά τον αντε 10 ειναι η ώρα μην παει 12 αν σου πει να πας κ σε έχουν πριξει αποφάσισε εσυ τι θα κανείς,αλλα να μην ξέρεις τη γνώμη του γιατρού σου;
Pely εγω θα έλεγα σε μια αν μπορεί να σηκωθεί γιατί είμαι έγκυος.μου χει τύχει να κάθομαι στο λεωφορείο να ειναι μια έγκυος όρθια κ δεν το πήρα αμέσως χαμπάρι γιατί σκεφτόμουν διάφορα.

Pely

Pely
Τι να πω βρε μαιμού... ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη η διαδρομή, διαφορετικά θα έλεγα! Διάβαζα και τα προηγούμενα για τα ''απαγορευμένα''! Τις προάλλες που πήγαμε στο γιατρό μου βρήκε λίγο τσιμπημένη την πίεση και μου άρχισε κι αυτός τα όχι το ένα κι όχι το άλλο. Ακόμα και τα γλυκά λέει εκτος από κενές θερμίδες ανεβάζουν και την πίεση!!!! Πρώτη φορά το άκουγα αυτό! Αλλά πολλά μη βρε παιδί μου!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πρώτη φορά το ακούω για τα γλυκά κ την πίεση,για τα αλμυρά ήξερα.κ μετα σου λέει στην εγκυμοσυνη οτι σου μυρίζει πρεπει να το τρως.

tsiritri

tsiritri
Pely μου κυκλοφορούν πολλά γαιδούρια δυστυχώς!
Έπρεπε όμως κ εσύ να το πεις σε καμία...έλεος δηλαδή και γυναίκες κιόλας!!!

Άσχετο, αλλά φαίνεται η κοιλίτσα σου!!!
Τι ωραίααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
Πότε άρχισε να φαίνεται???

Κοριτσάκια δε θα πάω....τι να κάνω...μια μέρα είναι....ο γιατρός είμαι σίγουρη ότι θα έλεγε ξάπλα...
Όσο για χαρτιά εγκυμοσύνης?
Δυστυχώς ανήκω στην κατηγορία των "με μπλοκάκι" κοινώς δε φαίνομαι στη μισθοδοσία αν και είμαι μισθωτή στην πραγματικότητα.
Και εκτός αυτού αν πρώτα ο Θεός πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη και έρθει η ώρα να γεννήσω δε δικαιούμαι τίποτα.....μόνο ότι συμψιφηστεί λόγω εοππύ από τα νοσοκομειακά.
Ούτε άδειες ούτε τίποτα...όσο χρειαστεί να είμαι εκτός δουλειάς θα παίρνω 0 ευρώ!!!
Και ούτε το τέβε μου θα είναι υποχρεωμένος να μου πληρώνει.
Υπέροχα εεε????
Ας πάνε όλα καλά όμως και δεν πειράζει...θα βρεθεί λύση που θα πάει...

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο tsiritri την καλύτερη δουλειά θα κανείς κ αυριο μιλά με γιατρο για λεπτομέρειες .

Pely

Pely
tsiritri έγραψε:Pely μου κυκλοφορούν πολλά γαιδούρια δυστυχώς!
Έπρεπε όμως κ εσύ να το πεις σε καμία...έλεος δηλαδή και γυναίκες κιόλας!!!

Άσχετο, αλλά φαίνεται η κοιλίτσα σου!!!
Τι ωραίααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
Πότε άρχισε να φαίνεται???

Κοριτσάκια δε θα πάω....τι να κάνω...μια μέρα είναι....ο γιατρός είμαι σίγουρη ότι θα έλεγε ξάπλα...
Όσο για χαρτιά εγκυμοσύνης?
Δυστυχώς ανήκω στην κατηγορία των "με μπλοκάκι" κοινώς δε φαίνομαι στη μισθοδοσία αν και είμαι μισθωτή στην πραγματικότητα.
Και εκτός αυτού αν πρώτα ο Θεός πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη και έρθει η ώρα να γεννήσω δε δικαιούμαι τίποτα.....μόνο ότι συμψιφηστεί λόγω εοππύ από τα νοσοκομειακά.
Ούτε άδειες ούτε τίποτα...όσο χρειαστεί να είμαι εκτός δουλειάς θα παίρνω 0 ευρώ!!!
Και ούτε το τέβε μου θα είναι υποχρεωμένος να μου πληρώνει.
Υπέροχα εεε????
Ας πάνε όλα καλά όμως και δεν πειράζει...θα βρεθεί λύση που θα πάει...

Μια από τα ίδια tsiritri μου ήμουν κι εγώ... και λέω ήμουν γιατί είδα και απόειδα και κατάλαβα ότι μόνο μέσα έμπαινα μια και η δουλειά από αρχές του χρόνου δεν τραβούσε με τίποτα! Έψαξα το θέμα τεβε και δικαιούμαστε μείωση στα ασφάλιστρα ένα μήνα μετά τη γέννα και για ένα χρόνο. Οπότε λέω κάτσε σπίτι σου και ηρέμησε γιατί αν έιναι να δουλεύεις μόνο για να λες ότι δουλεύεις....Και έτσι εδώ και δυο εβδομάδες είμαι σπίτι.Ελπίζω τουλάχιστον εσύ να πληρώνεσαι και τίποτα. Αν όχι μην το σκέφτεσαι καν για το αν θα πας ή όχι στη δουλειά!!!

Έχω μπεί στον 5ο οπότε λίγη κοιλίτσα φαίνεται!! ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013!!! - Σελίδα 5 328109 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013!!! - Σελίδα 5 328109

tsiritri

tsiritri
Pely μου ακόμα πληρώνομαι, μου πληρώνει και το τεβε σαν να ήμουν μισθωτή (με χοντρές μειώσεις βέβαια εδώ και καιρό). Αλλιώς σιγά μην καθόμουν.
Το κακό είναι ότι και ο άντρας μου είναι ελ.επαγγ.και δυστυχώς είναι σε πονεμένο κλάδο (ηλεκτρολόγος μηχανικός) με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστες δουλειές που βγάζουν με το ζόρι το τέβε του, και σπάνια και κανένα λογαριασμό....οπότε είναι μονόδρομος....
Εσύ από τη στιγμή που δεν έβγαινε και τίποτα όμψς δεν το συζητώ καθόλου!!!! Την καλύτερη δουλειά έκανες!
Να διανύσεις ήρεμα την εγκυμοσύνη σου κ μετά με το καλό όταν έρθει το μωράκι σου να μπορέσεις να του αφιερώσεις χρόνο!!!

(Θέλω κι εγώ κοιλίτσαααααααααααααααααα Laughing Laughing Laughing )

Να σαι καλά μαιμού μου!!! Laughing (αστείο που ακούγεται!!! Laughing Laughing ).

Κοριτσάκια μου απίστευτα σημαντική η βοήθεια σας και η παρέα σας!!!!Πραγματικά!!!

Σας εύχομαι ένα πανέμορφο βράδυ και μια καλύτερη μέρα αύριο για όλες μας!!!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013!!! - Σελίδα 5 417472

Pely

Pely
Καλή ξεκούραση tsiritri!! ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013!!! - Σελίδα 5 536304

tsiritri

tsiritri
Καλημέρα ομορφούλες!!!

Πως είστε σήμερα?

Εγώ ξύπνησα από τις 7 Shocked !!!
Οταν είναι να πάω στη δουλειά δε σηκώνομαι και σήμερα σηκώθηκα να μοιράσω το γάλα Laughing Laughing Laughing

Mariza_30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να μαι και εγώ!!!!Με ΠΗΤ στις 27/11, έχω απίστευτο άγχος και εύχομαι για όλες τις μέλλουσες μανούλες να πάνε όλα καλά!Σήμερα μπήκα στην 7η εβδομάδα κύησης!

Φιλάκια πολλά και καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και στις κουκιδίτσες τους!!

Paramythenia

Paramythenia
Καλημέρα κουκλίτσες!
Πώς είστε;
Tsiritri μου ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα. Από σήμερα ξεκινώ σίδηρο, μαγνήσιο και ασβέστιο. Πολλά χάπια βρε κορίτσια...Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πάρει τόσα...
Binακι από τώρα ξέρεις πότε θα κάνεις τη β'επιπέδου; Εγώ ιδέα δεν έχω! Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμη, κάπου στις 20 εβδομάδες δε γίνεται;
Εγώ κορίτσια δεν έχω καμία λιγούρα! Είμαι καλά γιατρέ μου;; Rolling Eyes ; Από κιλά δεν το συζητώ, έχουν αρχίσει να ανησυχούν οι δικοί μου ότι το παιδί θα βγει μικρόσωμο!!! Και βρε κορίτσια στενοχωριέμαι γιατί στο θέμα του φαγητού δε μπορώ να πιέζομαι... Sad
Αυτά τα νέα μας...
Καλώς ήρθατε νέες εγκυούλες!
Tsiritri μου καλή ξεκούραση και να προσέχεις!
Τα φιλιά μου σε όλες! Very Happy

klaramaria

klaramaria
Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ πολυ πρωινή ήμουν σημερα. Κατα τις 7 σηκώθηκα. Καλωσηρθες Μαριζα στην παρέα μας και μετοχή καλο το μωράκι σου.
Παραμυθένια αρχίσεις το χαπακωμα ε; Εμένα ρε γαμωτο και οι 2 γιατροί που έχω ρωτήσει μου είπαν να μην αρχίσω απο τώρα μαγνήσιο. Δε ξέρω τι να πω. Ζηλεύω που παίρνετε όλες και έτσι μου ερχεται να πάρω κι εγώSmile
Μου είπε ότι πρεπει να έχω κάποιες ενδείξεις για να πάρω, στις 30 που θα ξαναπαω θα τον ρωτήσω παλι.
Η Β επιπέδου μου είπε ότι γίνεται 21 με 22 εβδομάδα. Εγώ θα πάω τέλος Μαΐου. Άντε να την κανουμε κι αυτή και να ειναι όλα καλα Smile

bini

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΜΑΡΙΖΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΣΟΥ!ΕΜΕΝΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΡΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.PELY ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ?TSIRITRI ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ

Paramythenia

Paramythenia
Klaramaria μου να μην αγχώνεσαι καθόλου! Αφού σου το έχουν πει 2 γιατροί σημαίνει ότι δε συντρέχει κανένας λόγος να πάρεις μαγνήσιο. Εμένα μου είπε ότι είναι για τις συσπάσεις -ποιες συσπάσεις δεν ξέρω αλλά για να το λέει κάτι θα ξέρει. Μου έκοψε μου είπε τα utrogestan και μου έβαλε τώρα το μαγνήσιο.
Βρε κορίτσια μου να ρωτήσω κάτι; Σας έχει τύχει να σας πει κάτι ο γιατρός και να μην το καταλαβαίνετε και να σας δημιουργούνται απορίες ή μόνο σε εμένα συμβαίνει; Π.χ. μου έδινε utrogestan απο την αρχή της εγκυμοσύνης γιατί είχε δει λίγο αίμα -στη μήτρα αν κατάλαβα καλά- και είχε κάνει λόγο για μια μικρή αποκόλληση. Εγώ αίμα ή καφέ δεν είδα ποτέ. Και χτες που ρώτησα έναν ειδικευόμενο τι είναι αυτή η αποκόλληση μου μίλησε για αποκόλληση πλακούντα, την οποία και απορρίψαμε μιας και όταν τη διαπιστώσαμε ήταν πολύ νωρίς και δεν είχε δημιουργηθεί ο πλακούντας ή για αποκόλληση αμνιακού σάκου. Στους υπέρηχους αυτό το αιματάκι φαίνεται αρκετά κάτω από τον αμνιακό σάκο. Μου έχει πει ότι θα απορροφηθεί. Αλλά δε μπορώ να σταματήσω να αναρρωτιέμαι. Και για τα φάρμακα έχω τις απορίες μου. Είναι απαραίτητα όλα αυτά; Αφού δεν έκανα καινούργιες εξετάσεις... Μήπως να μην το ψάχνω τόσο; Και απλά να κάνω ό,τι μου λέει;

Pely

Pely
Καλημέρα κορίτσια κι από μένα!!!! Σήμερα με ξύπνησαν Twisted Evil Αναπολώ το πρώτο τρίμηνο που κοιμόμουν με το παραμικρό!!! έχω ήδη αρχίσει να έχω θεματάκια με τον ύπνο και καταφέρνω να κοιμηθώ σερί μετά τις 5 το πρωί! Αλλά γύρω στις 8 με 9 αρχίζουν να βαράνε κουδούνια!!!!! Κι έχεις έναν γλυκό ύπνο εκείνη την ώρα....!!

Παραμυθένια μην αγχώνεσαι, κι εγώ έπαιρνα utrogestan από την αρχή λόγω δυο μικρών αποκολλήσεων. Ούτε εγώ όμως είχα δει αίμα. Στον υπέρηχο φαινόταν και την επόμενη φορά που πήγαμε μου λέει ο γιατρός ότι το απορρόφησε ο οργανισμός. Γνώμη μου όμως ότι μ ότι απορία έχεις όσο χαζή και να σου φαίνεται να ρωτάς!! Στο κάτω κάτω γι'αυτό σε παρακολουθεί.(Κι εγώ είχα πολλές απορίες χιχιχι Laughing )

Εμένα δε μου έδωσε καθόλου μαγνήσιο κορίτσια! Πού χρησιμεύει αλήθεια;

bini

ΚΟΕΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ.ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΑΚΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ?ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΑΠΟΡΙΕΣ?ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ.ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.

Paramythenia

Paramythenia
Pely μου εσείς πότε διαπιστώσατε τις αποκολλήσεις; Γιατί εμείς νομίζω το είδαμε από το δεύτερο κιόλας υπέρηχο. Και συνεχίζουμε να το βλέπουμε και μέχρι σήμερα.
Binaκι μου τι γλυκιά που είσαι!
Απλά εμένα στον υπέρηχο πριν την αυχενική μου είχε πει ότι στο σημείο που είναι δε φαίνεται να υπάρχει τρόπος να βγει...

Pely

Pely
Paramythenia έγραψε:Pely μου εσείς πότε διαπιστώσατε τις αποκολλήσεις; Γιατί εμείς νομίζω το είδαμε από το δεύτερο κιόλας υπέρηχο. Και συνεχίζουμε να το βλέπουμε και μέχρι σήμερα.
Binaκι μου τι γλυκιά που είσαι!
Απλά εμένα στον υπέρηχο πριν την αυχενική μου είχε πει ότι στο σημείο που είναι δε φαίνεται να υπάρχει τρόπος να βγει...

Κι εμείς στο δεύτερο. Ουσιαστικά δυο βδομάδες μετά από τον πρώτο (6 εβδομάδες). Από την πρώτη φορά που πήγα και επειδή ήταν πολύ χαμηλά το μωρό στη μήτρα ξεκίνησα τα χάπια και δεν έκανα τίποτα, πρόσεχα πολύ. Και μετά δυο εβδομάδες που πήγαμε πάλι και ακούσαμε την καρδούλα είδαμε και τις αποκολλήσεις! Που και να μην πρόσεχα δηλαδή! Shocked Shocked Και μετά στην αυχενική δεν φαινόταν τίποτα. Είχα μείνει βέβαια και 10 μέρες περίπου ξάπλα. Πάντως ούτε αίμα είδα όπως σου είπα αλλά και ούτε πόνους και τέτοια.

bini

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΠΙΑΣΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΞΕΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΛΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΖΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ

Pely

Pely
Πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο ανεύθυνοι κάποιο γιατροί!!!!! Καταντά το λιγότερο εκνευριστικό!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις