426 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013!!! Κυρ Απρ 14, 2013 11:16 pm
klaramaria
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
klaramaria έγραψε:Αχ πόσο δίκιο έχετε! Κι εγώ τα ίδια δε λέω συνέχεια ; Τι να πω ; έλειπε και ο άντρας μου 2 μέρες τώρα και γενικά δε ξέρω με πιάσανε οι ανασφαλειες. Μάλλον θέλω πολυ να νιώσω το μωράκι , απλα για να σιγουρεψω ότι όλα πανε καλα. Ειμαι και με άδεια αυτή τη στιγμή απο τη δουλειά και όλη μέρα κάθομαι μέσα και σκέφτομαι διάφορα. Ισως αυτό φταίει. Εν τω μεταξύ έρχεται και η πεθερουλα μου σε λίγο και απο το πρωί ξεσκονιζα άντε να έρθει για τον έλεγχο!
Μαγείρεψα ρόλο χοιρινό με πατάτες και ΤΑΡΤΑ σοκολάτα.. Καλο δεν ειναι;
Μόνο καλό;;; Εξαιρετικό μου ακούγεται!klaramaria έγραψε:Αχ πόσο δίκιο έχετε! Κι εγώ τα ίδια δε λέω συνέχεια ; Τι να πω ; έλειπε και ο άντρας μου 2 μέρες τώρα και γενικά δε ξέρω με πιάσανε οι ανασφαλειες. Μάλλον θέλω πολυ να νιώσω το μωράκι , απλα για να σιγουρεψω ότι όλα πανε καλα. Ειμαι και με άδεια αυτή τη στιγμή απο τη δουλειά και όλη μέρα κάθομαι μέσα και σκέφτομαι διάφορα. Ισως αυτό φταίει. Εν τω μεταξύ έρχεται και η πεθερουλα μου σε λίγο και απο το πρωί ξεσκονιζα άντε να έρθει για τον έλεγχο!
Μαγείρεψα ρόλο χοιρινό με πατάτες και ΤΑΡΤΑ σοκολάτα.. Καλο δεν ειναι;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την klaramaria στις Κυρ Απρ 14, 2013 11:23 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την klaramaria στις Κυρ Απρ 14, 2013 11:37 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsiritri στις Κυρ Απρ 14, 2013 11:41 pm, 1 φορά
bini έγραψε:παντα ονειρευομουνα να με βλεπουν οι αλλοι και να μου λενε''πω πω πως εισαι ετσι?φαε κατι να γινεις ανθρωπος''το φανταζεστε?χα χα χα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης