876 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013!!! Παρ Απρ 26, 2013 11:49 am
Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Pely σου είπε τίποτα ο γιατρός για τα γιουτοπαρ κ το σίδηρο αν κανει ή οχι να τα παίρνουμε μαζι;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Paramythenia έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Πολύ ζέστη όντως σήμερα! Και μέσα σε αυτή τη ζέστη εγώ είμαι άρρωστη! Έχω καταρροή και τρομερό βήχα. Πήρα χθες το γυναικολόγο μου και μου έδωσε ένα spray για τη μύτη, έπειτα πήγα και στον παθολόγο να με ακροαστεί και ευτυχώς όλα καλά μου είπε. Όμως αυτός ο βήχας δε λέει να ελαττωθεί. Ξαναπήρα λοιπόν σήμερα το γυναικολόγο και μου συνέστησε αντιβίωση... Και πόσο σκέφτομαι ότι δεν ήθελα στην εγκυμοσύνη να πάρω το παραμικρό φάρμακο... Και φοβάμαι τόσο για το μικρούλι μου... Άραγε τι νιώθει; Δε με νοιάζει για μένα, αλλά αυτό τι φταίει; Τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού και εύχομαι να πάνε όλα καλα!
Ελπίζω να μου είστε καλά όλες!
Φιλάκια πολλά!
περαστικα μαιμουδακι εσυ μην αγχωνεσαι μονο!ολα καλαθα πανε ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο ή τουλαχιστον να ειναι θεραπευσιμο.εγω κοριτσια μονο τα παλιοφαρμακα φοβαμαι αλλα και ποιος δεν ψεκαζει πια?Maimou2009 έγραψε:Καλησπέρα πέρα ως πέρα!παραμυθενια περαστικα με αυτόν τον τρελοκαιρο πολλοί ειναι άρρωστοι.εγω ξεκινησα κ τρώω κ φράουλες κ τοματουλες.το χειμώνα δεν τρώω τοματες κ τα βαρέθηκα τα χειμωνιάτικα .σημερα χειρουργηθηκε η Πεθερα μου στην Αθήνα κ έχουν φύγει όλοι κ έχω μείνει με την Γιαγια του άντρα μου.εχω μεγάλη αγωνία πως θα ειναι τα πράγματα απο δώ κ πέρα.ελπιζω να πανε ολα καλα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης