Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 20]

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρόνια πολλά σε όλες! Πώς είστε;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κ χρονια πολλα!!
τι κανετε?περασατε καλα?εμεις εχθες ειχαμε τρελη γκρινια ολη μερα ενιωθω τελειως ρακος!!!

εδω εχει πολυ ζεστη!!για μπανιο ειναι εχε χαρη που εχω την μικρη!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας μαμαδες και μωρα και χρονια πολλα!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρόνια πολλά! Ωραία περάσαμε , απλά και οικογενειακά. Κάναμε και βολτούλες, κάτσαμε και για καφέ με το μπέμπη ! Εσείς πώς είστε;
Τόνια, με τη βόλτα ηρεμεί ή όχι;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μαρινακι!!!
η μικρη μου δυστυχως λογω του ξενου ειναι δυσκοιλια..πηραμε κ αλλο γαλα ειδικο αλλα τζιφος!!!εγω εχω γινει ενα με το θηλαστρο κ πονεσαν οι θηλες μου.. Sad Sad βασικα νιωθω εξαντληση αλλα συνεχιζψ οσο μπορω!!!
εσεις τι κανετε?

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρόνια πολλά μανούλες!!!
Ηρεμα περάσαμε κ εμείς
Να πω την αμαρτία μου τονια κ εγώ της δίνω κάποια γράμμ. Ξένο κ το πίνει γιατί έπινε έπινε κ δεν χορτάινε οπότε της έδωσα . Ποιο της δίνεις τονια ; Εμέναου έδωσε η παιδιάτρος υπό αλλεργικο .
Κοιμούνται τα μπεμπακια σας το βράδυ ;;
Γενικά ποτε αρχίζουν κ καταλαβαίνουν να παίξουν ; Σαν πρώταρα δεν γνωρίζω ;

Eurovlacha

Eurovlacha
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσα μου εγω της δινω το frisolac της νουνου!!!εμενα το καταπινει με ιδιαιτερη χαρα οπως κ το δικο μου αρκει να το δινω με μπιμπερο!!!εμενα ειναι μεγαλο μωρο κ ειναι φαγανουλα πολυ..το βραδτ ξυπναει κατα τις 2 κ μετα κατα τις 6...στις καλες της!!

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα, καλοριζικο το νέο θέμα και να χαιρόμαστε τα μωρακια μας. Εγω πήρα μισή ευχή στις 20 μερες και ολόκληρη με το μωρο την Κυριακή των Βαϊων. Οχι οτι πήγα και κάπου ( λόγω θηλασμου) , μεχρι το σουπερμάρκετ και μου φάνηκε ταξίδι στην Ευρώπη! Μετα τα 40 όμως όλο βόλτες με το καρότσι είμαστε.

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και Χριστός Ανέστη! Τι κάνετε; Ελπίζω καλά και εσείς και τα μωρά σας! Εγώ είμαι ένα κουρέλι κυριολεκτικά από προχθές που επιστρέψαμε, το μωρό κλαίει συνέχεια δυο μέρες τώρα, από το απόγευμα και μετά ως τις 12 που κοιμάται, ανα μισή μία ώρα το βάζω στο στήθος και δεν ηρεμεί..Το γάλα μου πλεον, δε ξέρω για πιο λόγο μειώθηκε και δε χορταίνει και προχθες το βράδυ ψάχναμε φαρμακείο,αναγκάστηκα να δώσω ξένο..και χθες πάλι το ίδιο. τι να κάνω έχω στενοχωρηθεί πολύ, δε θέλω να μου κοπεί. Crying or Very sad

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βασικά να μην αγχωνεσαι. Πως κατάλαβες οτι μειώθηκε; Ποσο καιρό θηλαζεις; Ο θηλασμος, απ´οτι μου λένε και μένα θελει ηρεμία και ξεκούραση. Καλη συνέχεια

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...Η ΜΙΚΡΗ ΕΔΩ Κ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΕΧΘΕΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΠΟ ΤΙς 9 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΤΙ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΑ(ΝΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΗΘΟΣ ΞΑΝΑ)ΤΙ ΕΔΙΝΑ ΞΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΜΕΤΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ..
ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΚΟΙ Κ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΠΕΠΤΟ.....ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΦΩΝΕΣ ΚΛΑΜΑΤΑ...

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμένα πάλι δε κοιμάται βρε κοριτσια. Ενα μισάωρο τη μερα με το ζόρι στην κούνια του. Μόλις τον αφήνω κάτω ανοίγει τα ματια και γελάει!!! Σημερα το καναμε 5 φορεσ αυτπ. κολικους δεν εχουμε. Ουφ!!!!! Υπομονή, ειναι μικρα τα ζουζουνακια μας.

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
chrissa έγραψε:Βασικά να μην αγχωνεσαι. Πως κατάλαβες οτι μειώθηκε; Ποσο καιρό θηλαζεις; Ο θηλασμος, απ´οτι μου λένε και μένα θελει ηρεμία και ξεκούραση. Καλη συνέχεια

Το κατάλαβα διοτι δεν είναι πια πρησμένο και όταν το πιέζω δε βγάζει τίποτα..ή βγάζει μια δυο σταγόνες ενώ παλαιότερα έσταζε αρκετό.θηλάζω από τη μέρα που γέννησα.

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
chrissa έγραψε:Εμένα πάλι δε κοιμάται βρε κοριτσια. Ενα μισάωρο τη μερα με το ζόρι στην κούνια του. Μόλις τον αφήνω κάτω ανοίγει τα ματια και γελάει!!! Σημερα το καναμε 5 φορεσ αυτπ. κολικους δεν εχουμε. Ουφ!!!!! Υπομονή, ειναι μικρα τα ζουζουνακια μας.

Αυτό δεν είναι κακό, τουλάχιστον δε κλαίει!! και μένα το κάνει αυτό τουλάχιστον δύο φορές τη μέρα, να τη ταίζω δηλ να τη βάζω στην καλαθούνα και το μάτι γαρίδα!!!

chrissa

chrissa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γκρίνια απο τη νυστα έχουμε αλλα το μάτι δε κλείνει με τίποτα. Η παιδιατρος μου είπε να τον αφήσω έτσι. Αν δε θελει οκ, αλλα ειναι φυσιολογικό αυτο για 50 ημερων μωρο;;
Kleopatra1981 δε μιλάς με κανένα σύμβουλο θηλασμου, ή με το γιατρο σου σε πρώτη φάση;και όχι άγχος!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτό θα κάνω. Θα τον δούμε έτσι κ αλλιώς αυτές τις μέρες μιας κ σαραντίζουμε οπότε θα λυθούν κ όλες οι απορίες Smile
Συνήθως τα νεογέννητα τρώνε-κοιμούνται αλλά είναι κ θέμα παιδιού. Το έχω ακούσει από πολλές μαμάδες πάντως για τα μωρά τους.

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!'Αχ τι μου θυμίζετε!Ίδια περίοδο με εσάς είχα τα ίδια άγχη!Το μεγάλο μου αντράκι τον γέννησα 23Μαρτίου και το δεύτερο μπουμπούκι μου 25Απριλίου!!Είναι η καλύτερη εποχή πιστεύω για γέννα!Λίγο καιρό μέσα και μετά ανοίγει ο καιρός και όλο βολτούλες!Να χαίρεστε τα παιδάκια σας,πάντα με υγεία!!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστούμε πολύ Αλεξάνδρα να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! Smile

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑ
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΜΑΣ...ΧΑΛΑΣΕ Κ Ο ΚΑΙΡΟΣ...
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανούλες!

Χρόνια Πολλά σε όλες! Χριστός Ανέστη! Να χαιρόμαστε όλες τις οικογένειες μας κ τα παιδάκια μας! Υγεία και ευτυχία σε όλες!

Καλορίζικο κ το θεματάκι μας!

Λίγο καθυστερημένες οι ευχές αλλά εδώ κ 2 εβδομάδες τρέχω σαν τη τρελη!Μια για να ετοιμάσω ότι χρειαζόμασταν για τις μικρές μας διακοπές ( όλο το σπίτι δηλαδή σήκωσα) και μια για να τα τακτοποιήσω τώρα που επιστρέψαμε.
Προσπαθώ να φτιάξω επίσης τις ντουλάπες (αλλαγή ρούχων) και να σηκώσω τα χαλιά....Έλεος πια,αυτές οι δουλειες του σπιτιού δεν τελειώνουν ποτέ!

Περάσαμε πολύ ωραία το Πάσχα. Ευτυχώς ξεκουράστηκα αφού είχα 5 άτομα να ασχολούνται αποκλειστικά με τα ζουζούνια μου Very Happy. Ο μπεμπάκος μου βέβαια είχε πολύ γκρίνια, μάλλον ήταν κολικοί. Τώρα καλύτερα!

Πως περάσατε το Πάσχα;

Κλεοπάτρα μου δεν μειώθηκε το γάλα σου. Το μωράκι σου βρίσκεται σε άλμα ανάπτυξης. Είναι απόλυτα φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά του. Το ίδιο θα ρυθμίσει την παραγωγή σου. Πρέπει να συνεχίσεις πιο εντατικά. Πρέπει όσο κλαίει να του δίνεις το στήθος για να αρχίσει το στήθος να παράγει περισσότερο. Τα ίδια περάσαμε όλες μας. Μην απογοητεύεσαι. Τα πας μια χαρά. Διάβασε τα ακόλουθα άρθρα:
http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html
http://littlesundaysplace.blogspot.gr/2011/10/blog-post.html
Όσο για το στήθος ούτε το δικό μου είναι πια πρησμένο ούτε πλέον στάζει γάλα όμως έχω πάρα πολύ . Το στήθος μας δεν είναι απλή αποθήκη γάλακτος αλλά υπακούει στο νόμο της ζήτησης και της προσφοράς. Διάβασε υποχρεωτικά το ακόλουθο άρθρο:
http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/

Χρύσα μου κ ο δικός μου ο μπεμπούλης δεν κοιμάται πολύ. Από την ίδια ηλικία που έχει περίπου κ ο δικός σου σταμάτησε να κοιμάται πολύ την ημέρα. Είναι φυσιολογικό αυτό που κάνουν. Σε λίγο καιρό θα δεις /ότι θα κοιμάται περισσότερο το βράδυ κ λιγότερο ή καθόλου την ημέρα.Μην στεναχωριέσαι καθόλου! Υπομονή!

Τόνια μου νοίκιασες τελικά θήλαστρο; Μπράβο σου! Καλή δύναμη κ υπομονή να έχεις! Πως τα πας με το θήλαστρο μέχρι τώρα;

Μαρινάκι μου πως είναι ο μπεμπάκος σου; Τρώει πιο ήρεμα;

Ρινούλα μου πως είστε;

Ελευθερία μου πως τα πας με το θήλαστρο; Αρχίσατε κ τις βολτούλες, μπράβο σας!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ/ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ!!!
ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!!ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΛΑΤΑ ΠΑΜΕ ΑΝΑ 3-4ΩΡΕΣ ΚΑΝΩ ΑΝΤΛΗΣΗΞ Κ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΗΛΑΖΕΙ Κ 5ΛΕΠΤΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΠΑΣ Κ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΩΡΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΟΥΡΑΔΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ..ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!

Αλεξάνδρα ευχαριστούμε πολύ!Να χαίρεσαι κι εσύ τα παιδάκια σου Smile

Κλεοπάτρα μου, όπως σου είπε και η Χριστίνα, βάζε τον στο στήθος όποτε το ζητάει το μωρό και μην ανησυχείς για την ποσότητα. Πίνε και πολλά υγρά. Εγώ έχω παρατηρήσει κατά την άντληση ότι όποτε πίνω ταυτόχρονα χαμομήλι βγάζω περισσότερο γάλα.

Τόνια μου υπομονή!Αξίζει τον κόπο αυτό που κάνεις Smile

Εγώ προσπαθώ να κάνω 2 αντλήσεις την ημέρα, γιατί δεν προλαβαίνω περισσότερες προς το παρόν. Ο μικρός κάθεται αρκετή ώρα στο στήθος σε κάθε γεύμα όμως και έτσι δεν με πειράζει. Σιγά σιγά θα αυξηθεί και το γάλα που θα αντλώ.

Αντωνία μου, διάβασα που έγραφες στο facebook για την υπερπαραγωγή και το κλάμα του μωρού. Κι εμένα κάποιες φορές που έχω περισσότερο γάλα στο στήθος μου το σπρώχνει και μετά αρνείται να το πιάσει ξανά, και σπαράζει στο κλάμα. Σήμερα μάλιστα ταυτόχρονα του έτρεχαν και τα γάλατα από το στόμα, γιατί δεν το κατάπινε. Προσπάθησε να αδειάζεις λίγο το μαστό και μετά ξαναδώσε.

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε; Τα μωρά σας;
Εμείς σήμερα πήγαμε για να αλλάξουμε κάτι δώρα της μικρής, μας έχουν γεμίσει ρουχαλάκια και της τα πήρα σε μεγαλύτερα νούμερα!! Επίσης της αγοράσαμε ένα ριλάξ γιατί πλέον μένει περισσότερη ώρα ξύπνια και ένα σλινγκ για τις βόλτες μας και για να μπορώ να θηλάζω και έξω διακριτικά!!
Ελευθερία και Χριστίνα σας ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο και τα λινκ!! Δε πρέπει να το βάλω κάτω τώρα με τίποτα, ταλαιπωρήθηκα πολύ τον πρώτο καιρό είναι κρίμα να τα παρατήσω, για το παιδί κυρίως!!!
Τόνια μπράβο σου,είσαι άξια, άλλες θα τα χαν παρατήσει..

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανούλες ...
Εμεις εκεί που είχαμε αποκτήσει μια στάνταρ ώρα να κοιμόμαστε τα βραδιά σήμερα τη χαλασαμε λόγω κοιλιτσας μάλλον μου κάνει κ πράσινα κακάκια .... Ελπιζω να επανέλθει η ψυχούλα μου γιατί υποφέρει ..
Τα μωρακια σας τι κάνουν ; Βρήκαν τους ρυθμούς ;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 20]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις