151 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v3 Πεμ Μάης 23, 2013 2:58 am
Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Τον έχω ρωτήσει Bini κ μου είπε ζώνη απαραιτήτως αλλα χαμηλα στην λεκάνη.Μακαρι να καταφέρω να φτάσω στον ένατο !
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
που να περασει και ο καιρος!σε ενα βιντεο μια μαμα εβαλε ενα μπισκοτο στη κοιλια και με κλωτσια μπηκε στο στομα της!Paramythenia έγραψε:Εμείς κορίτσια χτες βράδυ κοιτάζαμε την κοιλιά μου που κουνιόταν από τη μικρούλα! Στα σημεία που ένιωθα τις κινήσεις της το δέρμα της κοιλιάς μου κουνιόταν... Πάθαμε πλάκα!!!
ioazon έγραψε:Έκανα και το πρώτο μανικιούρε-πεντικιούρε της χρονιάς!
Ζήτω!
Από αύριο πεδιλάκι και ποδαράκι έξω!
Maimou2009 έγραψε:ioazon έγραψε:Έκανα και το πρώτο μανικιούρε-πεντικιούρε της χρονιάς!
Ζήτω!
Από αύριο πεδιλάκι και ποδαράκι έξω!
Κι εγω λέω να το κανονισω σύντομα ,πεντικιουρ δλδ μανικιουρ δεν με νοιάζει.σημερα το έβαλα το σανδαλακι με αβαφο ποδαρακι!
sophia έγραψε:Βαμμενα νυχακια ακουω ε??? Θελω και εγω αλλα κρατιεμαι
Εγώ είμαι άχρηστη. Αν δεν πάω να μου τα φτιάξουν τα κάνω τόσο χάλια που τα ξεβάφω και τα ξαναβάφω 5-6 φορές και να μου γίνουν τα νεύρα κρόσια.tsiritri έγραψε:Ioazon μεγεά τα νυχάκια!!!!
Εγώ τα έχω καθιέρωσει εδώ και μέρες τα πεδιλάκια και τα βαμμένα νυχάκια αλλά ένα πεντικιούρ δε θα με χάλαγε κιόλας!
Ποπάκι μου άσε στο λάκκο με τα φίδια!!!!
Για πες μου για τις παντόφλες. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Που τις βρήκες?
ioazon έγραψε:Εγώ είμαι άχρηστη. Αν δεν πάω να μου τα φτιάξουν τα κάνω τόσο χάλια που τα ξεβάφω και τα ξαναβάφω 5-6 φορές και να μου γίνουν τα νεύρα κρόσια.tsiritri έγραψε:Ioazon μεγεά τα νυχάκια!!!!
Εγώ τα έχω καθιέρωσει εδώ και μέρες τα πεδιλάκια και τα βαμμένα νυχάκια αλλά ένα πεντικιούρ δε θα με χάλαγε κιόλας!
Ποπάκι μου άσε στο λάκκο με τα φίδια!!!!
Για πες μου για τις παντόφλες. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Που τις βρήκες?
Δεν πειράζει. Έχω άλλα χαρίσματα
sophia έγραψε:Καλημερα μανουλες!
Για πειτε καμια ιδεα ειχα πριν λιγες μερες πονολαιμο που περασε.. ομως μου εχει μεινει η βραχναδα !Τι στο καλο να κανω να περασει για να μην παρω φαρμακα?Α εχω και λιγη καταροη τις πρωινες μονο ωρες! Τωρα βρηκα να αρρωστησω???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης