126 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v3 Τετ Μάης 22, 2013 11:57 pm
bini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σου μαρακι!τι κανει ο μπεμπακος κλωτσαει?οι μικρες?ωραια η καινουρια σου φωτογραφια μεγαλωσε η κοιλια!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tsiritri έγραψε:Οπότε υπομονή μέχρι την Τρίτη, ευτυχώς πλησιάζει.
Πήρα να ρωτήσω πληροφοριακά σε βιοιατρική που έχει κοντά μου και μου είπαν 52 ευρώ για τον πολύ απλό λέει υπέρηχο και πρέπει να είναι γυναικολόγος εκεί, που είναι μόνο Δευτέρα και Πέμπτη και κατόπιν ραντεβού.
Δεν ασχολούμαι οπότε άλλο, 5 μερούλες έμειναν.
Κλαραμαρία 6ο?????????
Μπραβο ρε κορίτσι!!!!
Με το καλό και στον 9ο!!!
Πω πω...περνάει ο καιρός ε?
Βινάκι κλωτσάει μωρέ το ζουζούνι???
Σε κλωτσάει συχνά μέσα στη μέρα?
Αχ τι συναίσθημα απίστευτο πρέπει να είναι!!!
κοριτσια καλημερα δειτε τι βρηκα ...αντε μ εναν πονο βρεεε δειτε το αξιζει πραγματικα http://www.to-gamato.com/2013/05/video_9238.htmltsiritri έγραψε:Μωρέ πλατφόρμες ήταν και όχι τίποτα πανύψηλες, αλλά τώρα τέρμα...δεν την ξαναπατάω.
Με γλωσσόφαγε αυτή που σας λέω από τη δουλειά.
Χτες με το που με είδε το πρωί άρχισε "Καλά πας καλά? Φοράς ψηλά παπούτσια? Δεν είσαι στα καλά σου! Θα πάθεις τίποτα!" .... εεε δεν ήθελε και πολύ...
Και δε μπορώ και τη μυρωδιά του σκόρδου να φορτωθώ καμιά αρμαθιά!
Πω πω....μου φαίνεται αιώνες μακριά το ότι θα χρειαστούμε πάνες!
Ρε κοριτσάκια εσείς το έχετε συνειδητοποιήσει?
κοριτσια σε ποια εβδομαδα αρχισατε να καταλαβαινετε αυτο το γαργαλημα μεσα στη κοιλια σασ??εγω εχει τωρα 3 μερεσ που δεν με γαργαλαει το νινακι κ εκλεισα να παω για υπερηχο να το δω μηπωσ ανησυχω αδικα λετε??mariathess έγραψε:κοριτσια καλημερα δειτε τι βρηκα ...αντε μ εναν πονο βρεεε δειτε το αξιζει πραγματικα http://www.to-gamato.com/2013/05/video_9238.htmltsiritri έγραψε:Μωρέ πλατφόρμες ήταν και όχι τίποτα πανύψηλες, αλλά τώρα τέρμα...δεν την ξαναπατάω.
Με γλωσσόφαγε αυτή που σας λέω από τη δουλειά.
Χτες με το που με είδε το πρωί άρχισε "Καλά πας καλά? Φοράς ψηλά παπούτσια? Δεν είσαι στα καλά σου! Θα πάθεις τίποτα!" .... εεε δεν ήθελε και πολύ...
Και δε μπορώ και τη μυρωδιά του σκόρδου να φορτωθώ καμιά αρμαθιά!
Πω πω....μου φαίνεται αιώνες μακριά το ότι θα χρειαστούμε πάνες!
Ρε κοριτσάκια εσείς το έχετε συνειδητοποιήσει?
Paramythenia έγραψε:Νομίζω γύρω στη 15η το ένιωσα. Λίγες φορές όμως.
Ουπς! Μην το ξεχάσω... Binaκι πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Πάντα τέτοια κοριτσάκι μου!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης