276 Απ: ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ... Δευ Νοε 01, 2010 6:29 am
stefy
Πρωταγωνιστής!!
Τι κοινό έχουν οι τούρτες και οι πεθερές;
- Και οι δύο προτιμούνται παγωμένες με κεράκια!
- Και οι δύο προτιμούνται παγωμένες με κεράκια!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sktv έγραψε:αχ βρε stefy για κλαματα ειμαστε!!!!
Nena έγραψε:Πως λέγεται στα αγγλικά "ο μεθυσμένος μπαμπάς μεθάει τη νταντά, η νταντά μεθάει την άλλη νταντά"??
Ο ντίρλα dad ντιρλά νταντά, νταντά ντιρλά νταντά...........
GEODATOU έγραψε:Η γέννηση για φέτος ματαιώνεταi...!!! Ο Ιωσήφ πρέπει να πληρώσει περαίωση, η Φάτνη να τακτοποιηθεί ως ημιυπαίθριος , η Παναγία δεν παίρνει επίδομα τοκετού , οι άγγελοι δεν πετάνε λόγω απεργίας ,οι 3 μάγοι φοβούνται οτι θα απελαθούν ως λαθρομετανάστες και τα βόδια "καλοριφέρ" περιμένουν να διευκρινίσει η Μπιρμπίλη τι θα γίνει με τα ..φ...ωτοβολταϊκά..
lenaki1982 έγραψε:Stefy και GEODATOU είστε θεες!!!!!!
kai nai afti einai i alithiaaaaaaaaaaaaaa gi atin xwra pou zoume re gamoto!!!stefy έγραψε:Ένας νέος τελειώνει το Λύκειο και δεν έχει καθόλου όρεξη για Πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί τον γιο του: Δεν θέλεις να σπουδάσεις ρε τεμπελόσκυλο; Λοιπόν εγώ δεν συντηρώ κοπρίτες, γι' αυτό και θα δουλέψεις, κατάλαβες;
Έχοντας την ισχυρή οικονομική και πολιτική θέση ο πατέρας κινεί τα νήματα για να βρει μία θέση στον γιο του.
Πατέρας: Παπακωνσταντίνου (Υπουργός), θυμάσαι τον γιο μου; Λοιπόν, τέλειωσε το λύκειο και ο τεμπέλης δεν θέλει να σπουδάσει. Θα μπορούσες να του βρεις μια θέση να αρχίσει να δουλεύει,
μήπως εν τω μεταξύ βρει το δρόμο του και αποφασίσει να σπουδάσει;
Το θέμα είναι να βρεθεί κάτι που θα τον κάνει να δουλέψει σκληρά, να μήν κάθεται και τα ξύνει. κατάλαβες;
Μερικές μέρες αργότερα ο Παπακωσταντίνου λέει: έτοιμη η δουλειά για τον γιο σου. Δεξί χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας και 20.000 ευρώ το μήνα, τέλεια έτσι;
-Τι λε ρε Παπακωνσταντίνου, αυτό είναι υπερβολικό. Πρέπει να τον αρχίσουμε πιο χαμηλά, και με τέτοια τρελλά λεφτά αυτός ο τεμπέλης θα γίνει χειρότερος.
Παπακωνσταντίνου: Φίλε του βρήκα κάτι πιο σεμνό. Ιδιαίτερος Γραμματέας Υπουργού. Ο μισθός είναι πιο σεμνός, μόνο 10.000 ευρώ το μήνα.
Οοοοοχι ρε Παπακωνσταντίνου. Μόλις που έβγαλε το Λύκειο. Δεν θέλω η ζωή του να είναι τόσο εύκολη με την πρώτη ευκαιρία. Θέλω να αισθανθεί την ανάγκη να σπουδάσει, κατάλαβες;
Την επόμενη μέρα: Φίλε, του βρήκα δουλειά ως Διευθυντής του Τμήματος Προμηθειών στο Υπουργείο Οικονομικών και ο μισθός θα είναι μόνο 6,000 το μήνα.
Μα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Παπακωνσταντίνου, βρες μου κάτι πιο σεμνό, κάτι στα 600 με 700 ευρώ το μήνα.
-Παπακωνσταντίνου: Μα τι λές τώρα, αυτό είναι αδύνατο.
-Γιατί;;;;;;;
- Παπακωνσταντίνου: Γιατί αυτές οι θέσεις δίνονται μόνο με διαγωνισμό και χρειάζεται να έχει Βιογραφικό κάποιου επιπέδου, με τέλειες γνώσεις Αγγλικών, Πανεπιστημιακό δίπλωμα, τουλάχιστον ένα Masters ή PHD στο εξωτερικό, θέληση να δουλεύει υπερωρίες άνευ αποδοχών, και φυσικά προϋπηρεσία. Φίλε μου αυτές οι θέσεις των 600 ευρώ δεν βρίσκονται εύκολα.
Ζήτω η Ελλάς!
Athin@ έγραψε:Αυτό το βρήκε σε κάποιο blog ο μπαμπάς μου και μου το έστειλε:
20+1 πράγματα που έμαθα από τη μητέρα μου !
1. Από την μητέρα μου έμαθα να εκτιμώ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΟΠΟ.
"Αν είναι να σκοτωθείτε, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το καθάρισμα."
2. Από την μητέρα μου έμαθα την ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
"Προσευχήσου να βγει ο λεκές από το χαλί."
3. Από την μητέρα μου έμαθα ΛΟΓΙΚΗ.
"Επειδή το είπα, για αυτό."
4. Από την μητέρα μου έμαθα ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΟΓΙΚΗ.
"Αν πέσεις από την κούνια και σπάσεις τον λαιμό σου, δεν έχει βόλτα το απόγευμα."
5. Από την μητέρα μου έμαθα ΠΡΟΝΟΙΑ.
"Φόρα καθαρά εσώρουχα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πάθεις κάποιο ατύχημα."
6. Από την μητέρα μου έμαθα ΕΙΡΩΝΕΙΑ.
"Αν δεν σταματήσεις να κλαις, θα σε δείρω και θα έχεις για τι να κλάψεις."
7. Από την μητέρα μου έμαθα για το φαινόμενο ΤΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ.
"Κλείσε το στόμα σου, και φάε το φαγητό σου."
8. Από την μητέρα μου έμαθα για τα ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ.
"Κοίτα πόσο βρώμικος είναι ο αυχένας σου!"
9. Από την μητέρα μου έμαθα για τα ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
"Το δωμάτιό σου δείχνει σαν να πέρασε ανεμοστρόβιλος."
10. Από την μητέρα μου έμαθα για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
"Σου το χω πει ένα εκατομμύριο φορές. Μην υπερβάλλεις!"
11. Από την μητέρα μου έμαθα για τον ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
"Εγώ σε έφερα σε αυτόν τον κόσμο, και μπορώ να σε γυρίσω πίσω."
12. Από την μητέρα μου έμαθα για την ΖΗΛΙΑ.
"Υπάρχουν εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο που δεν έχουν τους υπέροχους γονείς που έχετε εσείς."
13. Από την μητέρα μου έμαθα για τις ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.
"Καλά, κάτσε να φτάσουμε σπίτι."
14. Από την μητέρα μου έμαθα ΙΑΤΡΙΚΗ.
"Αν δεν σταματήσεις να αλληθωρίζεις, τα μάτια σου θα μείνουν έτσι για πάντα."
15. Από την μητέρα μου έμαθα ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.
"Φόρεσε το πουλόβερ σου. Νομίζεις πως δεν ξέρω πότε κρυώνεις;"
16. Από την μητέρα μου έμαθα ΧΙΟΥΜΟΡ.
"Όταν κόψεις τα γυμνά σου πόδια πάνω στα βράχια, μην έρθεις τρέχοντας σε μένα."
17. Από την μητέρα μου έμαθα ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ.
"Αν δεν τρως τα λαχανικά σου, δεν θα μεγαλώσεις ποτέ σου."
18. Από την μητέρα μου έμαθα ΓΕΝΕΤΙΚΗ.
"Είσαι ίδιος ο πατέρας σου."
19. Από την μητέρα μου έμαθα για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ.
"Κλείνε και καμιά πόρτα. Θα νομίζουν ότι γεννήθηκες σε στάβλο."
20. Από την μητέρα μου έμαθα ΣΟΦΙΑ.
"Όταν θα φτάσεις στην ηλικία μου, θα καταλάβεις."
ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:
Από την μητέρα μου έμαθα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
"Μία μέρα θα κάνεις και συ παιδιά, και ελπίζω να είναι ακριβώς σαν κι εσένα...
Athin@ έγραψε:Ένα e-mail που μου στείλανε:
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΥΖΥΓΩΝ
Σκοπός κατάρτισης: Να γίνει ο καταρτιζόμενος έξυπνος όσο και μια γυναίκα
Στόχος: Δραστηριοποίηση εκείνου του τμήματος του ανδρικού εγκεφάλου, για την ύπαρξη του οποίου οι άνδρες δεν έχουν πληροφορηθεί ακόμα.
Τα δίδακτρα του σεμιναρίου θα καθοριστούν μετά από την πιστοποίηση των πραγματικών αναγκών.
Παρέχεται έκπτωση σε όσους συμμετέχουν σε όλα τα μαθήματα.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
1. Απεξάρτηση από τη μητέρα μου (2000 ώρες)
2. Θα παραδίδω το μισθό μου στη γυναίκα μου (550 ώρες)
3. Η γυναίκα μου δεν είναι η μητέρα μου (350 ώρες)
4. Το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα άθλημα, και ο Ρονάλντο είναι ßλάκας (500 ώρες)
ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
• Δεν ζηλεύω το παιδί μου (50 ώρες)
• Δεν συμπεριφέρομαι στους φίλους της γυναίκας μου σαν γαϊδούρι (πάνω από 500 ώρες)
• Πώς να χαλαρώνουμε χωρίς να φανούμε τεμπέληδες (300 ώρες)
• Πώς θα καταπολεμήσουμε το σύνδρομο του τηλεχειριστηρίου (550 ώρες)
• Δεν κατουράω έξω από τη λεκάνη (100 ώρες εξάσκηση με ßιντεογυρίσματα)
• Πώς θα ικανοποιήσω τη γυναίκα μου πριν εκείνη αρχίσει να προσποιείται (πάνω από 1500 ώρες)
o Τα παπούτσια δεν πάνε ποτέ μόνα τους στην ντουλάπα (800 ώρες)
o Πώς δεν θα χαθούμε στο δρόμο μέχρι το καλάθι των απλύτων (50 ώρες)
o Πώς να επιζήσουμε από το συνάχι χωρίς το φόßο του θανάτου (200 ώρες)
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
• Τεχνική χώνεψης κατά το πλύσιμο των πιάτων
• Τεχνική απομνημόνευσης των ημερών που περνάει ο σκουπιδιάρης
• Κουζίνα για αρχάριους: οικιακές συσκευές: ΟΝ ανοίγουν, OFF κλείνουν.
• Κουζίνα για προχωρημένους: η πρώτη σούπα μου από σκόνη πριν σωθεί όλο το νερό στην κατσαρόλα.
• Οι κίνδυνοι που σε παραμονεύουν γεμίζοντας την παγoθήκη με νερό (επίδειξη με σλάιντ).
• Η νεότερη επιστημονική ανακάλυψη: το μαγείρεμα και το κατέßασμα των σκουπιδιών στον κάδο δεν προκαλούν ανικανότητα (εργαστηριακή άσκηση).
• Το άνοιγμα του καλύμματος της τουαλέτας χωρίς θόρυßο (ßιντεοσυνεργασία με το πανεπιστήμιο του Χάρßαρντ).
• Γιατί δεν είναι απαραίτητο το σήκωμα του σκεπάσματος στο κρεßάτι αφού απαλλαγήκαμε από τα αέριά μας; (ομαδική άσκηση).
• Βασικές διαφορές ανάμεσα στο καλάθι των άπλυτων και του πατώματος (μουσικοθεραπευτική εργαστηριακή άσκηση).
• Το πέταγμα του φλιτζανιού του πρωινού καφέ στο νεροχύτη (άσκηση υπό την επίßλεψη του Ντέιßιντ Κόπερφιλντ).
• Υπερßατική επικοινωνία: εγκεφαλικές ασκήσεις για την περίπτωση που μας πουν ότι κάτι ßρίσκεται στο συρτάρι της ντουλάπας, να μην χρειαστεί να ρωτήσουμε σε ποιο συρτάρι ποιανής ντουλάπας. ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ: λόγω της δυσκολίας και της πολυπλοκότητας των θεμάτων μπορείτε να περιοριστείτε σε δύο μόνον ασκήσεις.
• Το σίδερο: η μυστηριώδης διαδρομή των ρούχων από το πλυντήριο μέχρι την ντουλάπα.
• Ο ηλεκτρισμός και εγώ: τα οικονομικά προτερήματα της κλήσης του ηλεκτρολόγου σε περιπτώσεις ßλάßης (ακόμα και στις πιο απλές!).
• Για ποιο λόγο δεν αποτελεί κακούργημα να προσφέρεις λουλούδια στη γυναίκα σου μετά το γάμο;
• Το χαρτί τουαλέτας: Το χαρτί τουαλέτας άραγε γεννήθηκε μέσα στη θήκη δίπλα στην τουαλέτα;
• Ακόμα κι ένας άντρας οδηγός που χάθηκε στο δρόμο μπορεί να ζητήσει πληροφορίες από τους περαστικούς χωρίς να φανεί ανίκανος.
• Είδη καθαρισμού: συμßουλές για την χρήση και τη δοσολογία με στόχο την αποφυγή ανήκεστων ßλαßών.
• Το πλυντήριο: αυτός ο μεγάλος άγνωστος.
• Ποίες γεννετικές καταßολές εμποδίζουν τους άντρες να ßλέπουν μια γυναίκα να παρκάρει χωρίς να δώσουν εντολές και χωρίς να κάνουν παρατηρήσεις
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης