Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
520 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 520 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 43]

501Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 2:58 am

kate_85

kate_85
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ANASTASIA2013 έγραψε:θα κάνω αμνιοπαρακέντηση γιατί είμαι 42 ετών. και εγώ το θέλω πάρα πολύ για να είμαι σίγουρη. σας εύχομαι σε όλες γερά και τυχερά μωρά να έχετε και να έχουμε.

υ.γ. δεν γνωρίζω καλά την διαδικασία των forum και δεν ξέρω αν απαντάω σωστά

μια χαρα απαντας!!

ευχομαι να σου πανε ολα καλα !!

Κ μενα η μανουλα μου στα 42 με επιασε, φυσιολογικά, μετα απο 5 χρονια προσπαθειων.

502Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 3:28 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αναστασία και μένα η μαμά μου στα 42! Very Happy 

κορίτσια με το καλό να έχουμε όλες μας γερά και υγιή μωρά!!! Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 215994 

εγώ έκανα σήμερα και μια εξέταση την papp-a αναρωτιεμαι τι ακριβως ειναι? μου ειπε ο γιατρος για να συνδυαστει με την αυχενικη και να δουμε αν ολα φαινονται καλα.

το απογευμα θα παω ξανα στο γιατρο μου σημερα θα βαρεθει το μωρο να ποζαρει στην καμερα!! Laughing 

503Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 5:53 am

mariameint

mariameint
ANASTASIA2013 έγραψε:θα κάνω αμνιοπαρακέντηση γιατί είμαι 42 ετών. και εγώ το θέλω πάρα πολύ για να είμαι σίγουρη. σας εύχομαι σε όλες γερά και τυχερά μωρά να έχετε και να έχουμε.

υ.γ. δεν γνωρίζω καλά την διαδικασία των forum και δεν ξέρω αν απαντάω σωστά

Μια χαρά το χειρίζεσαι το forum Αναστασία. Και αν τα αποτελέσματα της αυχενικής ήταν πολύ καλά, το ίδιο θα δείξει και η αμνιοπαρακέντηση Smile 

Τελικά Kate πόσο δίκιο είχες! Αν και το είχα ήδη παρατηρήσει γιατί τσάμπα απαντούσα σε μερικά post Rolling Eyes  Υπάρχουν κάποιες κοπέλες που απορώ γιατί κάνουν ερωτήσεις αφού ποτέ δεν κάθονται να διαβάσουν τις υπόλοιπες και λένε μόνο τα δικά τους...

http://www.something-special.gr

504Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:00 am

mariameint

mariameint
elin1 έγραψε:αναστασία και μένα η μαμά μου στα 42! Very Happy 

κορίτσια με το καλό να έχουμε όλες μας γερά και υγιή μωρά!!! Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 215994 

εγώ έκανα σήμερα και μια εξέταση την papp-a αναρωτιεμαι τι ακριβως ειναι? μου ειπε ο γιατρος για να συνδυαστει με την αυχενικη και να δουμε αν ολα φαινονται καλα.

το απογευμα θα παω ξανα στο γιατρο μου σημερα θα βαρεθει το μωρο να ποζαρει στην καμερα!! Laughing 

Ελίνα πότε είχες κάνει την αυχενική γιατί συνήθως το αίμα για την PAP-A το παίρνουν την ίδια μέρα. Και είναι αυτό που σου είπε ο γιατρός. Εκτός από τον υπέρηχο και τις μετρήσεις που σου κάνει ο γιατρός, με αυτή την αιματολογική βγαίνουν κάποια ποσοστά σχετικά με τις τρισωμίες που είναι υπεύθυνες για σύνδρομο down και τα σχετικά αυτής της εξέτασης.

505Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:05 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σημερα εκανα μαρία την αυχενική και αμέσως μετά πήγα σε εργαστήριο για την εξέταση.

Η αλήθεια είναι μαρία κι εγώ δεν έχω απαντήσει σε πολλα σχολια, ζητώ συγνώμη, δεν είναι κι ό,τι πιο ωραίο... Embarassed 

Σκεφτόμουν σχετικά με αυτό που έγραφε η γαλλίδα ότι είναι καλό να μην αγχώνεται κανείς...Να αφήνει λίγο τα πράγματα να εξελιχθούν, με ηρεμία το μωράκι είναι εκεί και απολαμβάνει τα χουζούρια του! Καλό ειναι να κάνουμε κι εμείς το ίδιο γιατί μετά δεν βλέπω και πολύ χουζούρι! Rolling Eyes 

506Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:15 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια εγώ σας χαιρετώ προς το παρόν, φεύγω από το γραφείο και σπίτι έχω ίντερνετ με στικάκι και δεν πολυμπαίνω. Καλό απόγευμα να έχετε! Τα λέμε αύριο!

507Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 6:19 am

mariameint

mariameint
Ελίνα, δεν είναι απαραίτητο να απαντάμε σε όλα τα post. Δεν ήθελα να πω αυτό. Εξάλλου ούτε και εγώ το κάνω. Αλλά όταν κάνεις μια ερώτηση, σου απαντάνε 4-5 κοπέλες, μπαίνεις μετά από μια μέρα, λες τα νέα σου και μετά ξανακάνεις την ίδια ερώτηση με χθες........ ε!

Βασικά αναφέρομαι σε μια συγκεκριμένη η οποία νομίζω ότι ούτως ή άλλως δεν θα διαβάσει αυτά που λέω τώρα Rolling Eyes 

Όσο για αυτό που είπες (αν και δεν θυμάμαι να το είπε η γαλλίδα γιατί κάνει το αντίθετο με το άγχος που έχει) το καλύτερο είναι όντως να απολαύσεις αυτή την περίοδο γιατί μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις! Είναι τέλεια όταν το μωράκι σου έρχεται στον κόσμο αλλά από το πρώτο δευτερόλεπτο χάνεις την "ελευθερία" που είχες!!!

508Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 8:53 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο.εκανα την αυχενικη και ολα ειναι καλα με το μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εφαγα ομως ενα ξενερωμα με τον γιατρο......καλα ειναι δυνατον να δινεις 150 ευρω για μια εξεταση που κραταει το πολυ 10 λεπτα?εγω περιμενα οτι θα ειναι τουλαχιστον ενα μισαωρο!δινω στον γιατρο μου 40 ευρω και με εχει 45 λεπτα και μου εξηγει τα παντα και αυτος πηρε 150 και πηγαινε το στομα του πολυβολο να προλαβει να τα πει ολα γρηγορα.ελεος!!!!!αυτο ειναι εκμεταλευση!!!φυλλο δεν εβλεπεSad οχι οτι προσπαθησε κιολας να το δει

509Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 9:28 am

gallida

gallida
konstadinade έγραψε:κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο.εκανα την αυχενικη και ολα ειναι καλα με το μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εφαγα ομως ενα ξενερωμα με τον γιατρο......καλα ειναι δυνατον να δινεις 150 ευρω για μια εξεταση που κραταει το πολυ 10 λεπτα?εγω περιμενα οτι θα ειναι τουλαχιστον ενα μισαωρο!δινω στον γιατρο μου 40 ευρω και με εχει 45 λεπτα και μου εξηγει τα παντα και αυτος πηρε 150 και πηγαινε το στομα του πολυβολο να προλαβει να τα πει ολα γρηγορα.ελεος!!!!!αυτο ειναι εκμεταλευση!!!φυλλο δεν εβλεπεSad οχι οτι προσπαθησε κιολας να το δει
Δυστυχώς αυτά τα κέντρα σε ξεπετάνε αν και απαγορεύεται αυτό. Σε ποιο πήγες, αν επιτρέπεται?

510Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 9:32 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πατρα στον νικολαιδη.ερχεται απο αθηνα αυτος και ειχα ακουσει τα καλυτερα.οχι οτι δεν ηταν ευγενικος η επεξηγηματικος απλα καταλαβαινες ποσο γρηγορα ηθελε να σε διωξει!αφου πριν καν βγω απο το ιατρειο ειχε βαλει αλλη κοπελα μεσα και την εξεταζε!

511Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 10:03 am

gallida

gallida
konstadinade έγραψε:πατρα στον νικολαιδη.ερχεται απο αθηνα αυτος και ειχα ακουσει τα καλυτερα.οχι οτι δεν ηταν ευγενικος η επεξηγηματικος απλα καταλαβαινες ποσο γρηγορα ηθελε να σε διωξει!αφου πριν καν βγω απο το ιατρειο ειχε βαλει αλλη κοπελα μεσα και την εξεταζε!
To βασικό είναι ότι είναι υγιές το μπεμπάκι!Σας είπε τπτ φύλο?

512Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 11:14 am

mariameint

mariameint
konstadinade έγραψε:κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο.εκανα την αυχενικη και ολα ειναι καλα με το μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εφαγα ομως ενα ξενερωμα με τον γιατρο......καλα ειναι δυνατον να δινεις 150 ευρω για μια εξεταση που κραταει το πολυ 10 λεπτα?εγω περιμενα οτι θα ειναι τουλαχιστον ενα μισαωρο!δινω στον γιατρο μου 40 ευρω και με εχει 45 λεπτα και μου εξηγει τα παντα και αυτος πηρε 150 και πηγαινε το στομα του πολυβολο να προλαβει να τα πει ολα γρηγορα.ελεος!!!!!αυτο ειναι εκμεταλευση!!!φυλλο δεν εβλεπεSad οχι οτι προσπαθησε κιολας να το δει

Μπράβο! Όλα καλά λοιπόν.
Όσο για τον γιατρό, απ' ότι μας είπες φάνηκε ότι όντως ήθελε να τελειώνει γρήγορα. Το ότι μπορεί να κάνει λίγο ή πολύ χρόνο όμως εξαρτάται και από την θέση του μωρού. Αν είναι σε θέση που φαίνονται όλα τα όργανα, η εξέταση δεν κρατάει πάρα πολύ ώρα. Δεν είναι στάνταρ το 45 λεπτο που λένε πολλές. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάναν και 2 ώρες γιατί το μωρό δεν γύριζε με τίποτα και σηκωνόντουσαν και τρώγανε σοκολάτες, πίνανε κοκα-κόλες και διάφορα άλλα.
Μια απορία όμως μου δημιουργήθηκε! Τι σου εξηγεί 45 λεπτά ή γιατρός σου κάνοντας υπέρηχο σε ένα έμβρυο λίγων εβδομάδων όπου δεν φαίνεται τίποτα;

513Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 12:33 pm

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariameint έγραψε:

Μπράβο! Όλα καλά λοιπόν.
Όσο για τον γιατρό, απ' ότι μας είπες φάνηκε ότι όντως ήθελε να τελειώνει γρήγορα. Το ότι μπορεί να κάνει λίγο ή πολύ χρόνο όμως εξαρτάται και από την θέση του μωρού. Αν είναι σε θέση που φαίνονται όλα τα όργανα, η εξέταση δεν κρατάει πάρα πολύ ώρα. Δεν είναι στάνταρ το 45 λεπτο που λένε πολλές. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάναν και 2 ώρες γιατί το μωρό δεν γύριζε με τίποτα και σηκωνόντουσαν και τρώγανε σοκολάτες, πίνανε κοκα-κόλες και διάφορα άλλα.
Μια απορία όμως μου δημιουργήθηκε! Τι σου εξηγεί 45 λεπτά ή γιατρός σου κάνοντας υπέρηχο σε ένα έμβρυο λίγων εβδομάδων όπου δεν φαίνεται τίποτα;
δεν ειμαστε 45 λεπτα στον υπερηχο μιλαω σαν συνολο ολη η επισκεψη.αλλα στον υπερηχο π.χ την τελευταια φορα μου εξηγησε για το κεφαλι του για το σχημα του εγκεφαλου του, μου εδειξε τα χερια, τα ποδια,τα δαχτυλα μου εβαλε να ακουσω την καρδια, προσπαθησε να δει τι φυλλο ειναι και π.χ μου ειπε οτι και στα αγορια και στα κοριτσια κρεμεται κατι στην αρχη αναμεσα στα ποδια τους ιδιου μεγεθους γιαυτο και μπερδευονται...αλλα συνηθως η κλειτοριδα κοιταει προς τα κατω και το πεος προς τα πανω.

514Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 8:39 pm

gallida

gallida
Πότε ξαναπάς γιατρό?

515Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Αυχενική διαφάνεια Τετ Ιουλ 10, 2013 10:14 pm

ANASTASIA2013

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια. Εγώ έκανα την αυχενική και την papp-a σε ιδιωτικό μαιευήριο και για τις 2 πλήρωσα 200. Ο γιατρός μου δεν μου ζήτησε τίποτα. Πάντως και ο ειδικός γιατρός που μου έκανε τον υπέρηχο και ο γιατρός μου, μου είπανε ότι έχουνε δει το φύλλο του μωρού. Προσωπικά δεν θέλω να το ξέρω ακόμα. Ας είναι γερό και ότι να'ναι

516Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 10:37 pm

Leda Leda

Leda Leda
Καλημέρα κοριτσάκια!!Πόσο σας ζηλεύω εσάς που πήγατε για την αυχενική!!Αν και από ότι είδα σχεδόν σε καμία δεν είπαν φύλο...
Αναστασία καλώς ήρθες και μια χαρά απαντάς!!!Και γω ασχετίδου είμαι...
Εμένα μου είπε 180 αυχενική μαζί με papp-a..
Konstadinade και γω Πάτρα στην Παπαιωάννου δεν ξέρω αν θυμασαι που στο χα ξαναπεί...Μου είπε μια φίλη μου που έχει πάει ότι είναι πάρα πολύ καλή, μου την σύστησε και η γιατρός μου και ένας ψυχολόγος φίλος του άντρα μου..Όμως αφού όλα είναι μια χαρά και είναι καλά το μωράκι σου οκ!!!
Kate και εμένα με έχουν πιάσει κάτι πόνοι όπως όταν έχεις πολλές ώρεσ να φας..Κάτι τέτοιο ένιωθες και συ?
Θα συμφωνήσω με την Irenehr που λέει gallida ότι μπορεί να σου δημιουργεί περιτό άγχος αυτό το μηχάνημα...
Εγώ έχω να το δω από τότε που ακούσαμε καρδούλα...Είναι οκ ή με έχει γράψει ο γιατρός μου??Τώρα θα πάω αύριο να δείξω και κάποιες εξετάσεις...Ουφφφ!!!Σας έπρηξα????

517Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 11:05 pm

gallida

gallida
Leda Leda έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!Πόσο σας ζηλεύω εσάς που πήγατε για την αυχενική!!Αν και από ότι είδα σχεδόν σε καμία δεν είπαν φύλο...
Konstadinade και γω Πάτρα στην Παπαιωάννου δεν ξέρω αν θυμασαι που στο χα ξαναπεί...Μου είπε μια φίλη μου που έχει πάει ότι είναι πάρα πολύ καλή, μου την σύστησε και η γιατρός μου και ένας ψυχολόγος φίλος του άντρα μου..Όμως αφού όλα είναι μια χαρά και είναι καλά το μωράκι σου οκ!!!
Kate και εμένα με έχουν πιάσει κάτι πόνοι όπως όταν έχεις πολλές ώρεσ να φας..Κάτι τέτοιο ένιωθες και συ?
Θα συμφωνήσω με την Irenehr που λέει gallida ότι μπορεί να σου δημιουργεί περιτό άγχος αυτό το μηχάνημα...
Εγώ έχω να το δω από τότε που ακούσαμε καρδούλα...Είναι οκ ή με έχει γράψει ο γιατρός μου??Τώρα θα πάω αύριο να δείξω και κάποιες εξετάσεις...Ουφφφ!!!Σας έπρηξα????
Κάθε πότε πας γιατρό? Εγώ κάθε 20 μέρες.

518Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 11:37 pm

Leda Leda

Leda Leda
Πάω στο δημόσιο μέχρι στιγμής και δεν μου έχει πει κάτι στάνταρ...Τώρα θα πάω αύριο με κάποιες εξετάσεις να με δει, μετα στις 18-7 έχω την αυχενική και 23-7 έχω κλείσει ραντεβού με άλλο γιατρό να με αναλάβει γιατί εκεί πέρα που πήγα είναι άλλα ντ'άλλων!!!!!

519Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 10, 2013 11:39 pm

Leda Leda

Leda Leda
Α!!!Να ρωτήσω και κάτι ακόμα...Χοριακή πότε κάνουν?Μόνο στις αρχές??Γιατί ούτε που μου έχει αναφέρει κάτι γι'αυτό...

520Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:56 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Leda Leda έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!Πόσο σας ζηλεύω εσάς που πήγατε για την αυχενική!!Αν και από ότι είδα σχεδόν σε καμία δεν είπαν φύλο...
σε ποιον γιατρο πας?
τελικα ρωτησα και εμαθα οτι οντως τοση ωρα κανουν στην αυχενικη αν ειναι σε καλη θεση το μωρο.τι να πω ρε κοριτσια δεν ξερω πρωτη φορα ειναι θα μαθω.

521Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Εμπειρία αυχενικής Πεμ Ιουλ 11, 2013 1:32 am

ANASTASIA2013

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ξέχασα να σας πω την εμπειρία μου στην αυχενική. Σε προηγούμενο post είδα κάτι αντίστοιχο. Μπαίνω μέσα που λέτε και ξεκινάει ο υπέρηχοσ. Το μωρό δεν κουνιόταν καθόλου. Ήταν μπρούμυτα και δεν έκανε τίποτα. Σαν νεκρό. Εφτασε σε σημείο ο ειδικός της αυχενικής να χτυπάει ελαφριά την κοιλιά μου με το όργανο μπας και κουνηθεί. Αυτό ατάραχο. όπως καταλαβαίνεται πάγωσα. Ευτυχώς αυτός ήταν πάρα πολύ καλός και με καθησύχασε και μου είπε να μην ανησυχώ. Μου είπε να πάω να φάω ένα γλυκό και να κάνω μία βόλτα. Και για να μην σας ζαλίζω τα έκανα αυτά και όλα ήταν μία χαρά και μάλιστα είδα να πιπιλάει και το χέρι του.!!!!!!!!!

522Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Πεμ Ιουλ 11, 2013 4:32 am

cloudy

cloudy
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλως ηρθανε τα καινουρια μελη Smile
πωπω αναστασια θα πηγε η καρδια σας στη κουλουρη ευτυχως ολα καλα κ το ιδιο ευχομαι κ για την αμνιοπαρακεντηση,με το καλο να ερθει το μωρακι σας

πολυ χαιρομαι που διαβαζω οτι οι αυχενικες σας πανε καλαSmile

ειδα λεγατε για τη διαρκεια αυχενικης κι εμενα καπου στα 20' κρατησε κ στοιχισε 150€...

κρεμα για ραγαδες κ εγω δεν εχω ρωτησει ακομα ποτε

επισης δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να κρινουμε ποιος απανταει σε τι;;;κανεις δεν ειναι υπιχρςωμενος για τπτ. ας μη γινομαστε κακες....
εγω ας πουμε λογω βλαβης υπολ εχω προσβαση στο ιντερνετ μονο απο το κινητο μου συνεπως δεν μου ειναι οτι πιο ευκολο κ δεν εχω και χρονο αλλα προσπαθω να σας διαβαζω οποτε μπορω

523Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Πεμ Ιουλ 11, 2013 5:35 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kate που εισαι?περιμενουμε τα αποτελεσματα σου σημερα

524Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Πεμ Ιουλ 11, 2013 6:11 am

gallida

gallida
Leda Leda έγραψε:Α!!!Να ρωτήσω και κάτι ακόμα...Χοριακή πότε κάνουν?Μόνο στις αρχές??Γιατί ούτε που μου έχει αναφέρει κάτι γι'αυτό...
Χοριακή τον 1ο μήνα κάνεις.Αφού ακούσεις καρδιά τι να την κάνεις. Εγώ μόνο 2 χοριακές είχα κάνει

525Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 21 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Πεμ Ιουλ 11, 2013 7:38 am

cloudy

cloudy
ρωτα καλυτερα το γιατρο σου για τη χοριακη εμενα πχ μου τη μετρησαν κ στην αυχενικη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις