526 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Πεμ Ιουλ 11, 2013 8:05 am
gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Eκεί μετράνε την β ελεύθερη χοριακή, είναι άλλο πράμα.cloudy έγραψε:ρωτα καλυτερα το γιατρο σου για τη χοριακη εμενα πχ μου τη μετρησαν κ στην αυχενικη.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Eκεί μετράνε την β ελεύθερη χοριακή, είναι άλλο πράμα.cloudy έγραψε:ρωτα καλυτερα το γιατρο σου για τη χοριακη εμενα πχ μου τη μετρησαν κ στην αυχενικη.
konstadinade έγραψε:
δεν ειμαστε 45 λεπτα στον υπερηχο μιλαω σαν συνολο ολη η επισκεψη.αλλα στον υπερηχο π.χ την τελευταια φορα μου εξηγησε για το κεφαλι του για το σχημα του εγκεφαλου του, μου εδειξε τα χερια, τα ποδια,τα δαχτυλα μου εβαλε να ακουσω την καρδια, προσπαθησε να δει τι φυλλο ειναι και π.χ μου ειπε οτι και στα αγορια και στα κοριτσια κρεμεται κατι στην αρχη αναμεσα στα ποδια τους ιδιου μεγεθους γιαυτο και μπερδευονται...αλλα συνηθως η κλειτοριδα κοιταει προς τα κατω και το πεος προς τα πανω.
ANASTASIA2013 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια. Εγώ έκανα την αυχενική και την papp-a σε ιδιωτικό μαιευήριο και για τις 2 πλήρωσα 200. Ο γιατρός μου δεν μου ζήτησε τίποτα. Πάντως και ο ειδικός γιατρός που μου έκανε τον υπέρηχο και ο γιατρός μου, μου είπανε ότι έχουνε δει το φύλλο του μωρού. Προσωπικά δεν θέλω να το ξέρω ακόμα. Ας είναι γερό και ότι να'ναι
Leda Leda έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!Πόσο σας ζηλεύω εσάς που πήγατε για την αυχενική!!Αν και από ότι είδα σχεδόν σε καμία δεν είπαν φύλο...
Αναστασία καλώς ήρθες και μια χαρά απαντάς!!!Και γω ασχετίδου είμαι...
Εμένα μου είπε 180 αυχενική μαζί με papp-a..
Konstadinade και γω Πάτρα στην Παπαιωάννου δεν ξέρω αν θυμασαι που στο χα ξαναπεί...Μου είπε μια φίλη μου που έχει πάει ότι είναι πάρα πολύ καλή, μου την σύστησε και η γιατρός μου και ένας ψυχολόγος φίλος του άντρα μου..Όμως αφού όλα είναι μια χαρά και είναι καλά το μωράκι σου οκ!!!
Kate και εμένα με έχουν πιάσει κάτι πόνοι όπως όταν έχεις πολλές ώρεσ να φας..Κάτι τέτοιο ένιωθες και συ?
Θα συμφωνήσω με την Irenehr που λέει gallida ότι μπορεί να σου δημιουργεί περιτό άγχος αυτό το μηχάνημα...
Εγώ έχω να το δω από τότε που ακούσαμε καρδούλα...Είναι οκ ή με έχει γράψει ο γιατρός μου??Τώρα θα πάω αύριο να δείξω και κάποιες εξετάσεις...Ουφφφ!!!Σας έπρηξα????
ANASTASIA2013 έγραψε:Ξέχασα να σας πω την εμπειρία μου στην αυχενική. Σε προηγούμενο post είδα κάτι αντίστοιχο. Μπαίνω μέσα που λέτε και ξεκινάει ο υπέρηχοσ. Το μωρό δεν κουνιόταν καθόλου. Ήταν μπρούμυτα και δεν έκανε τίποτα. Σαν νεκρό. Εφτασε σε σημείο ο ειδικός της αυχενικής να χτυπάει ελαφριά την κοιλιά μου με το όργανο μπας και κουνηθεί. Αυτό ατάραχο. όπως καταλαβαίνεται πάγωσα. Ευτυχώς αυτός ήταν πάρα πολύ καλός και με καθησύχασε και μου είπε να μην ανησυχώ. Μου είπε να πάω να φάω ένα γλυκό και να κάνω μία βόλτα. Και για να μην σας ζαλίζω τα έκανα αυτά και όλα ήταν μία χαρά και μάλιστα είδα να πιπιλάει και το χέρι του.!!!!!!!!!
cloudy έγραψε:
επισης δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να κρινουμε ποιος απανταει σε τι;;;κανεις δεν ειναι υπιχρςωμενος για τπτ. ας μη γινομαστε κακες....
εγω ας πουμε λογω βλαβης υπολ εχω προσβαση στο ιντερνετ μονο απο το κινητο μου συνεπως δεν μου ειναι οτι πιο ευκολο κ δεν εχω και χρονο αλλα προσπαθω να σας διαβαζω οποτε μπορω
irenehr έγραψε:
Επίσης να σας πω ότι ενώ μέχρι προχθές η κοιλιά μου το πρωί σχεδόν δεν υπήρχε και μέχρι το βράδυ είχε φουσκώσει (και αυτό επαναλαμβανόταν κάθε μέρα!), από χθες έχει μείνει εκεί ακλόνητη και δεν μπαίνει πια μέσα! Πραγματικά είναι πάρα πολύ περίεργο!
gallida έγραψε:Kαλημέρα κορίτσια!Μπράβο για τις αυχενικές! Εγώ χτες το βράδυ που ήμουν ξαπλωμένη ένιωσα σαν να συσπάται το εντεράκι μου στιγμιαία, χωρίς πόνο κάτω από τον αφαλό. Λέτε να ήταν το μωράκι μου?
gallida έγραψε:Kαλημέρα κορίτσια!Μπράβο για τις αυχενικές! Εγώ χτες το βράδυ που ήμουν ξαπλωμένη ένιωσα σαν να συσπάται το εντεράκι μου στιγμιαία, χωρίς πόνο κάτω από τον αφαλό. Λέτε να ήταν το μωράκι μου?
gallida έγραψε:Δεν το ακούς τόσο αργά το μωρό!Εμένα μου λένε γύρω στην 18η-19η βδομ. Κ πως θα νιώσουμε ότι είναι αυτό?
Αχ ανυπομονώ!Η κουνιάδα μου πάντως επιμένει ότι το μωρό το ακούς μετά την αυχενική (αυτή έχει 2 παρεπιπτόντως).mariameint έγραψε:gallida έγραψε:Kαλημέρα κορίτσια!Μπράβο για τις αυχενικές! Εγώ χτες το βράδυ που ήμουν ξαπλωμένη ένιωσα σαν να συσπάται το εντεράκι μου στιγμιαία, χωρίς πόνο κάτω από τον αφαλό. Λέτε να ήταν το μωράκι μου?gallida έγραψε:Δεν το ακούς τόσο αργά το μωρό!Εμένα μου λένε γύρω στην 18η-19η βδομ. Κ πως θα νιώσουμε ότι είναι αυτό?
Όντως το μωρό το νιώθεις από την 18η εβδομάδα και μετά και αυτό γιατί έχει τέτοιο μέγεθος ώστε να μπορεί να ακουμπάει την μήτρα και στη συνέχεια η μήτρα να ακουμπάει την κοιλιά. Η σύσπαση λοιπόν που ένιωσες χθες το βράδυ δεν ήταν το μωρό σου
Εγώ π.χ. την κόρη μου την κατάλαβα μόλις μπήκα στην 20η εβδομάδα. Αυτό που ένιωσα ήταν ακριβώς αυτό που νιώθεις όταν κάποιος σε ακουμπάει μέσα στη θάλασσα. Βέβαια κάθε γυναίκα το αισθάνεται διαφορετικά!
gallida έγραψε:Αχ ανυπομονώ!Η κουνιάδα μου πάντως επιμένει ότι το μωρό το ακούς μετά την αυχενική (αυτή έχει 2 παρεπιπτόντως).mariameint έγραψε:gallida έγραψε:Kαλημέρα κορίτσια!Μπράβο για τις αυχενικές! Εγώ χτες το βράδυ που ήμουν ξαπλωμένη ένιωσα σαν να συσπάται το εντεράκι μου στιγμιαία, χωρίς πόνο κάτω από τον αφαλό. Λέτε να ήταν το μωράκι μου?gallida έγραψε:Δεν το ακούς τόσο αργά το μωρό!Εμένα μου λένε γύρω στην 18η-19η βδομ. Κ πως θα νιώσουμε ότι είναι αυτό?
Όντως το μωρό το νιώθεις από την 18η εβδομάδα και μετά και αυτό γιατί έχει τέτοιο μέγεθος ώστε να μπορεί να ακουμπάει την μήτρα και στη συνέχεια η μήτρα να ακουμπάει την κοιλιά. Η σύσπαση λοιπόν που ένιωσες χθες το βράδυ δεν ήταν το μωρό σου
Εγώ π.χ. την κόρη μου την κατάλαβα μόλις μπήκα στην 20η εβδομάδα. Αυτό που ένιωσα ήταν ακριβώς αυτό που νιώθεις όταν κάποιος σε ακουμπάει μέσα στη θάλασσα. Βέβαια κάθε γυναίκα το αισθάνεται διαφορετικά!
soulita έγραψε:Καλησπέρα εγκυούλες μου.Συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα όλων των αυχενικών,μπράβο kate για τις εξετάσεις σου!Καλώς ήρθατε νέες εγκυούλες.
Άντε να περάσουν οι μέρες να έρθει αυτή η τετάρτη να πάω κα γω για την αυχενική,έχω πολύ αγωνία για το αποτέλεσμα...φοβάμαι και λίγο δεν μπορώ να πω...!Ας ελπίσουμε ότι όλα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά όπως έχει γινεί μέχρι τώρα.
matinaki1990 έγραψε:
καλημερα κοριτσακι..φτανει η τεταρτη..4 μερουλες ειναι..εμενα πως θα περασουν οι 10;; μου εχει λειψει το μικρακι μου..εχω να το δω 10 μερες..+αλλες 10 μεχρι να παω..φτανοουμε στις 20..πφφφφφφ...ολα καλα θα μας πανε!!!!!
soulita έγραψε:Κορίτσια μου καλήμέρα.
Σήμερα παρατήρησα μια αχνή κάθετη γραμμή στην κοιλιά μου.Ξεκινάει από τον αφαλό μέχρι κάτω.Αυτό σημαίνει ότι μπορεί το σποράκι μου να είναι κοριτσάκι ή εμφανίζεται σε όλες τις εγκυμονούσες?(είμαι άσχετη τελείως)
soulita έγραψε:Κορίτσια μου καλήμέρα.
Σήμερα παρατήρησα μια αχνή κάθετη γραμμή στην κοιλιά μου.Ξεκινάει από τον αφαλό μέχρι κάτω.Αυτό σημαίνει ότι μπορεί το σποράκι μου να είναι κοριτσάκι ή εμφανίζεται σε όλες τις εγκυμονούσες?(είμαι άσχετη τελείως)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης