Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
532 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 532 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 43]

626Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 12:17 am

Maryellow

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σε ευχαριστώ, είμαι 11εβδ.κ 3 ημ, σύμφωνα με τον τελευταίο υπέρηχο. Το τέλος του πρώτου τριμήνου δεν είναι η 12η εβδομάδα;

627Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 12:22 am

gallida

gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Maryellow έγραψε:Σε ευχαριστώ, είμαι 11εβδ.κ 3 ημ, σύμφωνα με τον τελευταίο υπέρηχο. Το τέλος του πρώτου τριμήνου δεν είναι η 12η εβδομάδα;
To 2o τρίμηνο ξεκινάει 13η βδομ για μερικούς για άλλους την 14η. Υπομονή κοντεύεις!

628Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 12:25 am

irenehr

irenehr
Υπομονή Maryellow...
Μήπως πρέπει να πάρεις γνώμη και από κανέναν άλλο γιατρό? Τον εμπιστεύεσαι τον δικό σου?
Το τέλος του 1ου τριμήνου είναι η 13 βδομάδα...Λογικά μετά θα είσαι καλύτερα.
Αλλά ψάξε για το τι άλλο μπορείς να κάνεις. Μην το αφήνεις έτσι γιατί δεν είναι καλό ούτε για σένα ούτε για το έμβρυο! Υπάρχουν νομίζω και φυτικά σκευάσματα γι αυτές τις περιπτώσεις αλλά πρέπει να ρωτήσεις κάποιο γιατρό...

629Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 12:30 am

Maryellow

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γενικά τον εμπιστεύομαι, θεωρείται από τους καλύτερους και σε δύσκολες κυήσεις. Έχω δοκιμάσει και ομοιοπαθητικά και βραχιολάκια ναυτίας, τίποτα. Μου έτυχε λαχείο. Χαχα. Τελοσπάντων, ας ελπίσω τις επόμενες μέρες να δω βελτίωση. Πάντως, στο ίντερνετ με βγάζει 11εβδ κ 6 ημερών. Είναι λίγο μπέρδεμα. Ουφscratch 

630Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 12:32 am

gallida

gallida
Maryellow έγραψε:Γενικά τον εμπιστεύομαι, θεωρείται από τους καλύτερους και σε δύσκολες κυήσεις. Έχω δοκιμάσει και ομοιοπαθητικά και βραχιολάκια ναυτίας, τίποτα. Μου έτυχε λαχείο. Χαχα. Τελοσπάντων, ας ελπίσω τις επόμενες μέρες να δω βελτίωση. Πάντως, στο ίντερνετ με βγάζει 11εβδ κ 6 ημερών. Είναι λίγο μπέρδεμα. Ουφscratch 
Κανονικά είσαι 11+6. Απλά το μωράκι είναι 3 μέρες μικρότερο,δεν είναι κακό. Εμένα πχ βγαίνει 6 μέρες μεγαλύτερο!Κοιτάς την ημερολογιακή ΠΗΤ οχι του υπερήχου. Μόνο αν βγαίνει μεγαλύτερη από 6 μέρες προσαρμόζεται!

631Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 12:43 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας κοριτσακια μου τι κανετε;;;;;;;;
maryellow υπομονη κοριτσακι μου κοντευεις να περασεις το πρωτο τριμηνο....αλλα οπως σου ειπαν και τα κοριτσια πιο πανω καλο θα ηταν να το ψαξεις λιγακι για να βοηθησεις και τον εαυτο σου και το μωρακι σου....
εμεις κοριτσια μου χθες πηγαμε για την αυχενικη διαφανεια....το ειδαμε το μωρακι μας πιπιλαγε και το δαχτυλακι του...οι μετρησεις απο οτι μας ειπε ο γιατρος ειναι μια χαρα...περιμενουμε να βγει και η papp-a....μας εδωσε και τον υπερηχο σε dvd και δεν χορταινω να το βλεπω.......

632Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 12:59 am

Maryellow

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σας ευχαριστώ πολύ, μου δίνετε κουράγιο. Δεν γράφω συχνά, γιατί όπως είπα είμαι κομμάτια, αλλά σας διαβάζω. Τα καλύτερ σε όλες

633Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 1:00 am

matinaki1990

matinaki1990
Maryellow έγραψε:Καλημέρα! Μου έδωσε πριμπεραν υπόθετα, δεν κάνουν τρελά πράγματα, αλλά δεν μπορώ να τα πάρω συχνά για να μην κάνουμε κακό στο έμβρυο.άσε που τελευταία δεν τα βρίσκουμε στο φαρμακείο, νομίζω καταργούνται. Sad  Έχω απελπιστεί. Θα ήθελα να μπορώ να ονειρευτώ κι εγώ το μωράκι μου, να ετοιμάσω το γάμο μου που θα γίνει τον Σεπτέμβριο και δεν μπορώ να κάνω τι-πο-τα!!

πω πω κοριτσακι μου εχεις χασει μπολικα κιλα μπορω να πω....προσεξε το ..ολα να πανε καλα!!!!! αντε εισαι στηνη 11η..υπομονη...1.5 εβδομαδα ακομα μηπως γινεις καλυτερααα..περαστικουλια!!!!!!

634Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 1:04 am

matinaki1990

matinaki1990
viki1988 έγραψε:καλημερα σας κοριτσακια μου τι κανετε;;;;;;;;
maryellow υπομονη κοριτσακι μου κοντευεις να περασεις το πρωτο τριμηνο....αλλα οπως σου ειπαν και τα κοριτσια πιο πανω καλο θα ηταν να το ψαξεις λιγακι για να βοηθησεις και τον εαυτο σου και το μωρακι σου....
εμεις κοριτσια μου χθες πηγαμε για την αυχενικη διαφανεια....το ειδαμε το μωρακι μας πιπιλαγε και το δαχτυλακι του...οι μετρησεις απο οτι μας ειπε ο γιατρος ειναι μια χαρα...περιμενουμε να βγει και η papp-a....μας εδωσε και τον υπερηχο σε dvd και δεν χορταινω να το βλεπω.......

μπραβο βικακυ μου!!! τελεια..συγχαρητηρια για την αυχενικη σου..αφου βγηκε η αυχενικη καλη μια χαρα θα ειναι κ η εξεταση!!! πως ηταν το μωρουλι;;; ηταν ολοκληρωμενο και φαινοταν καθαρα;;; ποσα εκατοστα ειναι;;; σας ειπε κ το φυλο;;

635Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 1:11 am

irenehr

irenehr

Μπράβο Βίκυ!! Άντε με το καλό! Φοβερό δεν είναι το μωράκι έτσι όπως φαίνεται στην αυχενική? Σιγά σιγά θα φαίνεται και πιο καθαρά!!

636Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 1:13 am

Maryellow

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

πω πω κοριτσακι μου εχεις χασει μπολικα κιλα μπορω να πω....προσεξε το ..ολα να πανε καλα!!!!! αντε εισαι στηνη 11η..υπομονη...1.5 εβδομαδα ακομα μηπως γινεις καλυτερααα..περαστικουλια!!!!!![/quote]

Ματινάκι είμαστε ίδια ημερ/νια τελευταίας περιόδου. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

637Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 1:14 am

irenehr

irenehr
Maryellow έγραψε:Γενικά τον εμπιστεύομαι, θεωρείται από τους καλύτερους και σε δύσκολες κυήσεις. Έχω δοκιμάσει και ομοιοπαθητικά και βραχιολάκια ναυτίας, τίποτα. Μου έτυχε λαχείο. Χαχα. Τελοσπάντων, ας ελπίσω τις επόμενες μέρες να δω βελτίωση. Πάντως, στο ίντερνετ με βγάζει 11εβδ κ 6 ημερών. Είναι λίγο μπέρδεμα. Ουφscratch 

Εφόσον τον εμπιστεύεσαι απλά ρώτα τον τι άλλο μπορείς να πάρεις! Δεν γίνεται έτσι να συνεχιστεί η κατάσταση...
Το πόσο εβδομάδων είσαι το υπολογίζεις βάση της τελευταίας περιόδου σου. Οπότε υπομονή 1-2 εβδομάδες...

638Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 1:15 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki1990 έγραψε:
μπραβο βικακυ μου!!! τελεια..συγχαρητηρια για την αυχενικη σου..αφου βγηκε η αυχενικη καλη μια χαρα θα ειναι κ η εξεταση!!! πως ηταν το μωρουλι;;; ηταν ολοκληρωμενο και φαινοταν καθαρα;;; ποσα εκατοστα ειναι;;; σας ειπε κ το φυλο;;
και πιστευω και η αλλη καλη να ειναι...ειναι 6 εκατοστα τωρα......βασικα το μωρακι το χαζεψαμε πολυ γιατι δεν επαιρνε τη θεση που ηθελαν για να κανουν τις μετρησεις.....αλλα ναι φαινονται χερακια ποδαρακια μια χαρα.....αφου πιπιλαγε και το δαχτυλακι...και το αλλο το χερακι το ειχε βαλει πισω απο το κεφαλακι του σε καποια στιγμη λες και ηταν στην παραλια......

639Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 1:20 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irenehr έγραψε:
Μπράβο Βίκυ!! Άντε με το καλό! Φοβερό δεν είναι το μωράκι έτσι όπως φαίνεται στην αυχενική? Σιγά σιγά θα φαίνεται και πιο καθαρά!!
γεια σου γλυκο μου κοριτσακι τι κανεις;;;;;;;ναι πραγματικα ειναι φοβερο και πολυ συγκινητικο ταυτοχρονα.....πιπιλαγε και το δαχτυλακι του ρε συ....μας το εδωσε και σε dvd οπως εγραψα παραπανω.....αυτο περιμενω να το βλεπω και πιο καθαρα....ρε ποτε θα αρχισει να φουσκωνει και κοιλιτσα;;;;εμενα ειναι σαν πρησμενη αλλα δεν εχει φουσκωσει ακομα....

640Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 1:23 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryellow έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ, μου δίνετε κουράγιο. Δεν γράφω συχνά, γιατί όπως είπα είμαι κομμάτια, αλλά σας διαβάζω. Τα καλύτερ σε όλες
ολα θα περασουν και θα χαρεις και την εγκυμοσυνη σου.....τα καλυτερα σε ολες μας...να κρατησουμε με το καλο γερα τα μωρακια μας στην αγκαλιτσα μας!!!!!!!!

641Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 1:27 am

irenehr

irenehr
viki1988 έγραψε:
irenehr έγραψε:
γεια σου γλυκο μου κοριτσακι τι κανεις;;;;;;;ναι πραγματικα ειναι φοβερο και πολυ συγκινητικο ταυτοχρονα.....πιπιλαγε και το δαχτυλακι του ρε συ....μας το εδωσε και σε dvd οπως εγραψα παραπανω.....αυτο περιμενω να το βλεπω και πιο καθαρα....ρε ποτε θα αρχισει να φουσκωνει και κοιλιτσα;;;;εμενα ειναι σαν πρησμενη αλλα δεν εχει φουσκωσει ακομα....

Καλά είμαι και εγώ! Κάτι πονοκέφαλοι με έχουν πιάσει τελευταία αλλά το παλεύω για να μην πάρω depon. Και μας στην αυχενική κουνούσε το χεράκι του λες και μας χαιρετούσε Very Happy Ήταν η πρώτη φορά που αρχίζαμε να καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε!!
Εμένα πάντως έχει φουσκώσει λίγο η κοιλίτσα! Κάποιες μέρες λίγο περισσότερο, κάποιες λίγο λιγότερο και είναι κάπως περίεργο Smile
Υπομονή σε λίγους μήνες θα θες να σταματήσει να φουσκώνει Razz

642Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 1:33 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irenehr έγραψε:
Καλά είμαι και εγώ! Κάτι πονοκέφαλοι με έχουν πιάσει τελευταία αλλά το παλεύω για να μην πάρω depon. Και μας στην αυχενική κουνούσε το χεράκι του λες και μας χαιρετούσε Very HappyΉταν η πρώτη φορά που αρχίζαμε να καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε!!
Εμένα πάντως έχει φουσκώσει λίγο η κοιλίτσα! Κάποιες μέρες λίγο περισσότερο, κάποιες λίγο λιγότερο και είναι κάπως περίεργο Smile
Υπομονή σε λίγους μήνες θα θες να σταματήσει να φουσκώνει Razz
καλα κανεις υπομονη θα περασει ο πονοκεφαλος μην παιρνεις φαρμακα οσο το αντεχεις κοριτσακι μου....και εγω το ιδιο κανω....αντε ρε μπραβο τι ομορφο συναοσθημα παντως να φουσκωνει η κοιλιτσα...αλλα εχεις και ενα δικιο οταν θα φουσκωσουμε σαν μπαλονια θα λεμε ποτε θα σταματησει.....αντε με το καλο να περασει ο καιρος και να τα κρατησουμε στην αγκαλιτσα μας!!!!!!

643Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:34 am

gallida

gallida
Εμένα όσο περνάει ο καιρός με πιάνει πανικός με τη δουλειά. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας κ δεν δικαιούμαι μέρα άδειας...Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

644Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:35 am

irenehr

irenehr
gallida έγραψε:Εμένα όσο περνάει ο καιρός με πιάνει πανικός με τη δουλειά. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας κ δεν δικαιούμαι μέρα άδειας...Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

Και εγώ το ίδιο... προσπαθώ απλά να μην το σκέφτομαι από τώρα!!

645Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:36 am

gallida

gallida
irenehr έγραψε:
gallida έγραψε:Εμένα όσο περνάει ο καιρός με πιάνει πανικός με τη δουλειά. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας κ δεν δικαιούμαι μέρα άδειας...Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

Με τι ασχολείσαι,αν επιτρέπεται?

646Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:38 am

irenehr

irenehr
gallida έγραψε:
irenehr έγραψε:

Με τι ασχολείσαι,αν επιτρέπεται?

Είμαι προγραμματίστρια και δουλεύω με σύμβαση αλλά σαν ελ. επαγγελματίας...
Εσύ με τι ασχολείσαι?

647Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 2:43 am

gallida

gallida
Εγώ έχω κέντρο ξένων γλωσσών....δύσκολες εποχές

648Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 3:00 am

irenehr

irenehr
gallida έγραψε:Εγώ έχω κέντρο ξένων γλωσσών....δύσκολες εποχές

Ναι σίγουρα...τώρα πια είναι είδος πολυτελείας οι ξένες γλώσσες...μάλλον πρέπει να βρεις κάποιον να σε αντικαταστήσει για 2-3 μήνες τουλάχιστον...

649Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 4:45 am

mariameint

mariameint
gallida έγραψε:Μακάρι να γεννήσω πριν την ΠΗΤ κ οχι μετά. Ακούω πολλές να μπαίνουν για πρόκληση επειδή δεν ξεκινάει ο τοκετός

Όταν με το καλό μπεις στο μήνα σου, καλό θα είναι να περπατάς και να μην κάθεσαι συνέχεια. Μπορεί βέβαια να έχεις βαρύνει αρκετά, αλλά σίγουρα βοηθάει στο να πάρει το παιδί την σωστή θέση και να έρθει η ώρα που θα θέλει να βγει έξω Smile 
Δεν γίνεται πάντα βέβαια αλλά είναι ότι καλύτερο! Εμένα η μαία μου με είχε βάλει να κάνω και κινήσεις χούλα-χουπ (χωρίς κουλούρα φυσικά). Είχε ακουστεί στο σπίτι το αρχαίο τραγούδι της Βίσση...... Smile
Ευτυχώς γέννησα με το που συμπλήρωσα την 38η εβδομάδα. 

Maryellow έγραψε:Κορίτσια γεια σας! Δεν γράφω συχνά, παρότι σας διαβάζω, γιατί όπως είχα αναφέρει πριν μέρες, περνάω πολύ δύσκολα λόγω πολλών εμετών και ναυτιων. Από 60 κιλά είμαι 49, με ύψοσ 1,73. Χάλιαααα.Όλη μέρα στο κρεβάτι, ψυχολογία μηδεν. Μου λενε όλοι ότι μόλις μπω στη 12η εβδομάδα θα δω βελτίωση.Είναι η ελπίδα μου αυτό. Ματινάκι, είχαμε τελευταια περιοδο ίδια ημερ/νια. Στον υπερηχο ο γιατρος μου γράφει οτι είμαι 2 μερες λιγοτερο απο εσενα. Τι ισχυει; Μακαρι να ειμαι περισσοτερο για να συνέλθω νωρίτερα

Περαστικά σου εύχομαι!!! Μόνο να φανταστώ μπορώ τι περνάς! Πρέπει να είναι πολύ εξαντλητικό αλλά κάνε κουράγιο. Τις περισσότερες φορές περνάνε μόλις τελειώσει το 1ο τρίμηνο και στο εύχομαι με όλη μου την ψυχή! Προσπάθησε να παίρνεις και υγρά (όσο μπορείς) γιατί αλλιώς μπορεί να αναγκαστείς να μπεις για ορό στο μαιευτήριο. ΥΠΟΜΟΝΗ!

Μπράβο Βίκυ! Όλα καλά και για εσάς λοιπόν!!! Με το καλό και η pap-a αν και συνήθως, ακολουθεί τα καλά αποτελέσματα της αυχενικής.

http://www.something-special.gr

650Μανούλες Ιανουαρίου 2014  - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 5:19 am

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariameint έγραψε:
Μπράβο Βίκυ! Όλα καλά και για εσάς λοιπόν!!! Με το καλό και η pap-a αν και συνήθως, ακολουθεί τα καλά αποτελέσματα της αυχενικής.
ναι κοριτσακι μου δοξα το Θεο ολα καλα...περιμενουμε και την papp-a και πιστευω να ειναι καλη.....με το καλο να κρατησουμε ολες μας γερα τα μωρακια μας στην αγκαλιτσα μας....Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις