626 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 12:17 am
Maryellow
Σιωπηλή δύναμη
Σε ευχαριστώ, είμαι 11εβδ.κ 3 ημ, σύμφωνα με τον τελευταίο υπέρηχο. Το τέλος του πρώτου τριμήνου δεν είναι η 12η εβδομάδα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
To 2o τρίμηνο ξεκινάει 13η βδομ για μερικούς για άλλους την 14η. Υπομονή κοντεύεις!Maryellow έγραψε:Σε ευχαριστώ, είμαι 11εβδ.κ 3 ημ, σύμφωνα με τον τελευταίο υπέρηχο. Το τέλος του πρώτου τριμήνου δεν είναι η 12η εβδομάδα;
Κανονικά είσαι 11+6. Απλά το μωράκι είναι 3 μέρες μικρότερο,δεν είναι κακό. Εμένα πχ βγαίνει 6 μέρες μεγαλύτερο!Κοιτάς την ημερολογιακή ΠΗΤ οχι του υπερήχου. Μόνο αν βγαίνει μεγαλύτερη από 6 μέρες προσαρμόζεται!Maryellow έγραψε:Γενικά τον εμπιστεύομαι, θεωρείται από τους καλύτερους και σε δύσκολες κυήσεις. Έχω δοκιμάσει και ομοιοπαθητικά και βραχιολάκια ναυτίας, τίποτα. Μου έτυχε λαχείο. Χαχα. Τελοσπάντων, ας ελπίσω τις επόμενες μέρες να δω βελτίωση. Πάντως, στο ίντερνετ με βγάζει 11εβδ κ 6 ημερών. Είναι λίγο μπέρδεμα. Ουφ
Maryellow έγραψε:Καλημέρα! Μου έδωσε πριμπεραν υπόθετα, δεν κάνουν τρελά πράγματα, αλλά δεν μπορώ να τα πάρω συχνά για να μην κάνουμε κακό στο έμβρυο.άσε που τελευταία δεν τα βρίσκουμε στο φαρμακείο, νομίζω καταργούνται. Έχω απελπιστεί. Θα ήθελα να μπορώ να ονειρευτώ κι εγώ το μωράκι μου, να ετοιμάσω το γάμο μου που θα γίνει τον Σεπτέμβριο και δεν μπορώ να κάνω τι-πο-τα!!
viki1988 έγραψε:καλημερα σας κοριτσακια μου τι κανετε;;;;;;;;
maryellow υπομονη κοριτσακι μου κοντευεις να περασεις το πρωτο τριμηνο....αλλα οπως σου ειπαν και τα κοριτσια πιο πανω καλο θα ηταν να το ψαξεις λιγακι για να βοηθησεις και τον εαυτο σου και το μωρακι σου....
εμεις κοριτσια μου χθες πηγαμε για την αυχενικη διαφανεια....το ειδαμε το μωρακι μας πιπιλαγε και το δαχτυλακι του...οι μετρησεις απο οτι μας ειπε ο γιατρος ειναι μια χαρα...περιμενουμε να βγει και η papp-a....μας εδωσε και τον υπερηχο σε dvd και δεν χορταινω να το βλεπω.......
maryellow υπομονη κοριτσακι μου κοντευεις να περασεις το πρωτο τριμηνο....αλλα οπως σου ειπαν και τα κοριτσια πιο πανω καλο θα ηταν να το ψαξεις λιγακι για να βοηθησεις και τον εαυτο σου και το μωρακι σου....
εμεις κοριτσια μου χθες πηγαμε για την αυχενικη διαφανεια....το ειδαμε το μωρακι μας πιπιλαγε και το δαχτυλακι του...οι μετρησεις απο οτι μας ειπε ο γιατρος ειναι μια χαρα...περιμενουμε να βγει και η papp-a....μας εδωσε και τον υπερηχο σε dvd και δεν χορταινω να το βλεπω.......
Maryellow έγραψε:Γενικά τον εμπιστεύομαι, θεωρείται από τους καλύτερους και σε δύσκολες κυήσεις. Έχω δοκιμάσει και ομοιοπαθητικά και βραχιολάκια ναυτίας, τίποτα. Μου έτυχε λαχείο. Χαχα. Τελοσπάντων, ας ελπίσω τις επόμενες μέρες να δω βελτίωση. Πάντως, στο ίντερνετ με βγάζει 11εβδ κ 6 ημερών. Είναι λίγο μπέρδεμα. Ουφ
και πιστευω και η αλλη καλη να ειναι...ειναι 6 εκατοστα τωρα......βασικα το μωρακι το χαζεψαμε πολυ γιατι δεν επαιρνε τη θεση που ηθελαν για να κανουν τις μετρησεις.....αλλα ναι φαινονται χερακια ποδαρακια μια χαρα.....αφου πιπιλαγε και το δαχτυλακι...και το αλλο το χερακι το ειχε βαλει πισω απο το κεφαλακι του σε καποια στιγμη λες και ηταν στην παραλια......matinaki1990 έγραψε:
μπραβο βικακυ μου!!! τελεια..συγχαρητηρια για την αυχενικη σου..αφου βγηκε η αυχενικη καλη μια χαρα θα ειναι κ η εξεταση!!! πως ηταν το μωρουλι;;; ηταν ολοκληρωμενο και φαινοταν καθαρα;;; ποσα εκατοστα ειναι;;; σας ειπε κ το φυλο;;
γεια σου γλυκο μου κοριτσακι τι κανεις;;;;;;;ναι πραγματικα ειναι φοβερο και πολυ συγκινητικο ταυτοχρονα.....πιπιλαγε και το δαχτυλακι του ρε συ....μας το εδωσε και σε dvd οπως εγραψα παραπανω.....αυτο περιμενω να το βλεπω και πιο καθαρα....ρε ποτε θα αρχισει να φουσκωνει και κοιλιτσα;;;;εμενα ειναι σαν πρησμενη αλλα δεν εχει φουσκωσει ακομα....irenehr έγραψε:
Μπράβο Βίκυ!! Άντε με το καλό! Φοβερό δεν είναι το μωράκι έτσι όπως φαίνεται στην αυχενική? Σιγά σιγά θα φαίνεται και πιο καθαρά!!
ολα θα περασουν και θα χαρεις και την εγκυμοσυνη σου.....τα καλυτερα σε ολες μας...να κρατησουμε με το καλο γερα τα μωρακια μας στην αγκαλιτσα μας!!!!!!!!Maryellow έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ, μου δίνετε κουράγιο. Δεν γράφω συχνά, γιατί όπως είπα είμαι κομμάτια, αλλά σας διαβάζω. Τα καλύτερ σε όλες
viki1988 έγραψε:γεια σου γλυκο μου κοριτσακι τι κανεις;;;;;;;ναι πραγματικα ειναι φοβερο και πολυ συγκινητικο ταυτοχρονα.....πιπιλαγε και το δαχτυλακι του ρε συ....μας το εδωσε και σε dvd οπως εγραψα παραπανω.....αυτο περιμενω να το βλεπω και πιο καθαρα....ρε ποτε θα αρχισει να φουσκωνει και κοιλιτσα;;;;εμενα ειναι σαν πρησμενη αλλα δεν εχει φουσκωσει ακομα....irenehr έγραψε:
Μπράβο Βίκυ!! Άντε με το καλό! Φοβερό δεν είναι το μωράκι έτσι όπως φαίνεται στην αυχενική? Σιγά σιγά θα φαίνεται και πιο καθαρά!!
καλα κανεις υπομονη θα περασει ο πονοκεφαλος μην παιρνεις φαρμακα οσο το αντεχεις κοριτσακι μου....και εγω το ιδιο κανω....αντε ρε μπραβο τι ομορφο συναοσθημα παντως να φουσκωνει η κοιλιτσα...αλλα εχεις και ενα δικιο οταν θα φουσκωσουμε σαν μπαλονια θα λεμε ποτε θα σταματησει.....αντε με το καλο να περασει ο καιρος και να τα κρατησουμε στην αγκαλιτσα μας!!!!!!irenehr έγραψε:
Καλά είμαι και εγώ! Κάτι πονοκέφαλοι με έχουν πιάσει τελευταία αλλά το παλεύω για να μην πάρω depon. Και μας στην αυχενική κουνούσε το χεράκι του λες και μας χαιρετούσε Ήταν η πρώτη φορά που αρχίζαμε να καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε!!
Εμένα πάντως έχει φουσκώσει λίγο η κοιλίτσα! Κάποιες μέρες λίγο περισσότερο, κάποιες λίγο λιγότερο και είναι κάπως περίεργο
Υπομονή σε λίγους μήνες θα θες να σταματήσει να φουσκώνει
gallida έγραψε:Εμένα όσο περνάει ο καιρός με πιάνει πανικός με τη δουλειά. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας κ δεν δικαιούμαι μέρα άδειας...
irenehr έγραψε:gallida έγραψε:Εμένα όσο περνάει ο καιρός με πιάνει πανικός με τη δουλειά. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας κ δεν δικαιούμαι μέρα άδειας...
Και εγώ το ίδιο... προσπαθώ απλά να μην το σκέφτομαι από τώρα!!
gallida έγραψε:irenehr έγραψε:gallida έγραψε:Εμένα όσο περνάει ο καιρός με πιάνει πανικός με τη δουλειά. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας κ δεν δικαιούμαι μέρα άδειας...
Και εγώ το ίδιο... προσπαθώ απλά να μην το σκέφτομαι από τώρα!!
Με τι ασχολείσαι,αν επιτρέπεται?
gallida έγραψε:Εγώ έχω κέντρο ξένων γλωσσών....δύσκολες εποχές
gallida έγραψε:Μακάρι να γεννήσω πριν την ΠΗΤ κ οχι μετά. Ακούω πολλές να μπαίνουν για πρόκληση επειδή δεν ξεκινάει ο τοκετός
Maryellow έγραψε:Κορίτσια γεια σας! Δεν γράφω συχνά, παρότι σας διαβάζω, γιατί όπως είχα αναφέρει πριν μέρες, περνάω πολύ δύσκολα λόγω πολλών εμετών και ναυτιων. Από 60 κιλά είμαι 49, με ύψοσ 1,73. Χάλιαααα.Όλη μέρα στο κρεβάτι, ψυχολογία μηδεν. Μου λενε όλοι ότι μόλις μπω στη 12η εβδομάδα θα δω βελτίωση.Είναι η ελπίδα μου αυτό. Ματινάκι, είχαμε τελευταια περιοδο ίδια ημερ/νια. Στον υπερηχο ο γιατρος μου γράφει οτι είμαι 2 μερες λιγοτερο απο εσενα. Τι ισχυει; Μακαρι να ειμαι περισσοτερο για να συνέλθω νωρίτερα
ναι κοριτσακι μου δοξα το Θεο ολα καλα...περιμενουμε και την papp-a και πιστευω να ειναι καλη.....με το καλο να κρατησουμε ολες μας γερα τα μωρακια μας στην αγκαλιτσα μας....mariameint έγραψε:
Μπράβο Βίκυ! Όλα καλά και για εσάς λοιπόν!!! Με το καλό και η pap-a αν και συνήθως, ακολουθεί τα καλά αποτελέσματα της αυχενικής.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης