651 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 Τετ Ιουλ 17, 2013 5:36 am
gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εντωμεταξύ το μεσημέρι που πήγα τουαλέττα ένιωσα κάτι φουσκίτσες στην κοιλιά, λέτε να ήταν αυτό ή βιάζομαι και ονειρεύομαι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εμ εαν με ξεχνάς εσύ, ο αντρας μου, η κολλητή μου, η μαμα μου (γενικα μιλαω..) θα παραπονεθω τι να κάνω!gallida έγραψε:Παραπονιάρα Kate!!!
έλα ρε μην κοροϊδεύεις..irenehr έγραψε:Kate μη φύγεις τώρα που σε συνηθίσαμε
kate_85 έγραψε:εμ εαν με ξεχνάς εσύ, ο αντρας μου, η κολλητή μου, η μαμα μου (γενικα μιλαω..) θα παραπονεθω τι να κάνω!gallida έγραψε:Παραπονιάρα Kate!!!
έλα ρε μην κοροϊδεύεις..irenehr έγραψε:Kate μη φύγεις τώρα που σε συνηθίσαμε
viki1988 χαίρομαι που πήγαν ολα καλά κ έχεις κ το DVD σου να το βλέπεις το αγαπακι σου οσες φόρες θελεις..
Κατι μου λέει οτι για την τιμή που μου ειπε για την αυχενική η δικη μου σιγά μην εχει με κ DVD!Αμα το ξερα θα πήγαινα σε αλλον κ ας ηταν 100€ ακριβότερος
Μαλλον θα την πάρω τηλ να ρωτησω αν κ δεν προλαβαίνω να κλεισω τωρα και αλλου αυχενικη αρχες Αυγούστου.
kate_85 έγραψε:Μπραβο ρε Ειρηνη! Πολυ καλη ιδεα..
ουτε που μου περασε απτο μυαλο!
θα το κανω σιγουρα..: crazydance:
gallida έγραψε:Ζηλεύωωωω!Θέλω κι γω να δω το μωράκι μου. Πότε θα έρθει η μέρα επιτέλους? Σε 1 βδομάδα πουφ.
Σας είπε φύλο soulita?
matinaki1990 έγραψε:τι ειναι μια εβδομαδα βρε;; εγω εχω να το δω απο τις 3 του μηνα..κ θα το δω στις 23...περασαν τουλαχιστον οι 15 μερες..αντε αλλες 5.πφφφφφφ
soulita έγραψε:
kate_85 Εγώ δεν είχα και δεν έχω αναγούλες καθόλου(τυχερή).ούτε έχω κάνει εμετό καθόλου.Τρώω πρωινό γάλα με 2 φρυγανιές ή γάλα με φρούτο (περίπου στις 7.15-7.30) στις 11.00 τρώω ένα κουλούρι ή ένα φρούτο ανάλογα τι έχω φάει το πρωί.Στις 14.00 τρώω το μεσημεριανό μου.Στις 17.00-17.30 τρώω ένα φρούτο ή ένα τοστ και στις 20.00 το αργότερο τρώω βραδυνό.Είναι πολλά γεύματα αλλά τρωω μειωμένες ποσότητες για να είναι πάντα γεμάτο το στομάχι μου.Αν χάσω κάποιο γεύμα ή το στομάχι μου μείνει άδειο με πονάει απίστευτα...οπότε η λύση για μένα ήταν αυτή,μικρά και πολλά γεύματα.Μίλα με τον γιατρό σου να σου δώσει κάτι για τις αναγούλες...Υπάρχουν και φυτικά σκευάσματα.
κοριτσάκι εσύ ανήκεις στην κατηγορία.."Μου μυρίζουν.." είτε αρνητικά είτε θετικά,.. πολυ σε ζηλεύω!konstadinade έγραψε:ρε κοριτσια εγω δεν εχω αναγουλες εμετους και τετοια αλλα δεν μπορω με τιποτα να φαω κρεας,γαλα και γλυκα. εσεις εχετε τιποτα τετοιο?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kate_85 στις Παρ Ιουλ 19, 2013 8:47 am, 1 φορά
καλημερα κοριτσακι μου ουτε και εγω εχω αναγουλες ...γαλα μπορω να πιω,γλυκα μου εχει πει η γιατρος οχι πολλα για το καλο του μωρου οποτε τα εχω περιορισει αλλα το κρεας ουτε και εγω μπορω να το φαω με τπτ...να φανταστεις κοτοπουλο που τρελαινομουν να τρωω τωρα το βλεπω και μου ερχεται να τα βγαλω.....konstadinade έγραψε:ρε κοριτσια εγω δεν εχω αναγουλες εμετους και τετοια αλλα δεν μπορω με τιποτα να φαω κρεας,γαλα και γλυκα.εσεις εχετε τιποτα τετοιο?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης