26 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 Παρ Μάης 31, 2013 10:05 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
καλε πως δεν ξερω?ενα χρονο και ειμαι εδω.σχολειο πηγα πηρα κ πτυχιακι.αλλα γερμανικα θα μιλαμε?σαν τους βλαχοdeutsch θα κανουμε?χαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
γιατι λιγοι ειναι που αργουν να μαθουν μια ξενη γλωσσα?εμεις δε θα ειμαστε ποτε βλαχοdeutsch ειμαστε πτυχιουχες!!!χαχαχαχαAlexandra23 έγραψε:καλε πως δεν ξερω?ενα χρονο και ειμαι εδω.σχολειο πηγα πηρα κ πτυχιακι.αλλα γερμανικα θα μιλαμε?σαν τους βλαχοdeutsch θα κανουμε?χαχαχα
οποιος εχει θεληση παντα μαθαινει!!Alexandra23 έγραψε:ναι σε αυτο εχεις δικιο.ξερω πολλους που ειναι εδω χροοοοονια κ δεν μπορουν να μιλησουν.εγω τα μιλαω μια χαρα.επιστημονικη συζητηση δεν μπορω να σου κανω ακομη αλλα να συζητησω μια χαρα.δουλευα κιολας πριν μεινω εγκυος κ με βοηθησε πολυ καθε μερα παρλα με τους γερμανους.συν το σχολειο που πηγα εκανα καλη δουλεια.απο κει κ περα με τον καιρο θα τα μαθω τελεια.
ωχ καλο κουραγιο!!!ημασταν λαληστατες!!!Lillybell έγραψε:Και τρρρρρεχω να διαβασω την υλη του 116 και τις σελιδες του 117 γιατι θα με εξετασετε και δεν θα ξερω τιποτα....
irene-_- έγραψε:χρυσοβαλαντη μου με γεια το καινουργιο τικερακι!!!!λιωνωωωωωωω.....
Lillybell έγραψε:Και τρρρρρεχω να διαβασω την υλη του 116 και τις σελιδες του 117 γιατι θα με εξετασετε και δεν θα ξερω τιποτα....
katerina1983 έγραψε: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ???!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ Η ΟΧΙ?????ΕΧΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΒΡΕΕΕΕ!!!!ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ ΟΜΩΣ!!!!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ DARSELAKI ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!
ΕΛΑ ΝΑ ΓΚΑΣΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ
ΟΣΕΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΛΑ.....
ΧΡΥΣΟΒΑΛΆΝΤΩ ΜΟΥ ΟΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟ...ΛΙΩΝΩ ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΒΗΝΩ.....
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!
ΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ
ΟΣΕΣ ΞΕΧΑΣΑ...ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΑΤΕ ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΙΤΟ(ΜΝΗΜΗ )ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ
lampou έγραψε:γεια σας και απο μεναα!!! εγω που προσπαθω αλλα τιποτα τι γινετε????
valgreg έγραψε:Lillybell έγραψε:Και τρρρρρεχω να διαβασω την υλη του 116 και τις σελιδες του 117 γιατι θα με εξετασετε και δεν θα ξερω τιποτα....
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!
Alexandra23 έγραψε:lampou έγραψε:γεια σας και απο μεναα!!! εγω που προσπαθω αλλα τιποτα τι γινετε????
κατσε λιγο στο θεματακι αυτο κ για ποτε θα γκαστρωθεις κ εσυ κουκλα μου χαμπαρι δεν θα παρεις!!!!!
lampou έγραψε:νταξ ειμαι 20 χρ. ακομα αλλα παντρεμενη εδω και ενα χρονο ... απο τοτε ηταν ελευθερο αλλα τιποτα
Lillybell έγραψε:Alexandra23 έγραψε:lampou έγραψε:γεια σας και απο μεναα!!! εγω που προσπαθω αλλα τιποτα τι γινετε????
κατσε λιγο στο θεματακι αυτο κ για ποτε θα γκαστρωθεις κ εσυ κουκλα μου χαμπαρι δεν θα παρεις!!!!!
χαχαχααχαχαχαχααχα!!
εδω δε ρωταμε....οποια καινουρια μπαινει δεν προλαβαινει να καταλαβει τι της εγινε
Lillybell έγραψε:Υπεροχο ηταν το #116 τελικα!!!
Το #117 πιστευω ανηκει στο darselaki και στην Βασουλα μας....
Και σε οποιο αλλο κοριτσακι θελει βεβαια, καθως δεν γνωριζω το....ιστορικο της καθε μιας κοπελας!
Αλεξανδρα μου, εσυ εκει! Σαθερη αξια και αρχικο γουρι μας!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης