Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
553 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 553 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:

Μπράβο το κορίτσι μου!!Καλά και γω έβαλα το φαί στο φούρνο και κάθομαι!
ναι ρε οτι ειναι να γινει θα γινει.....αυτο που με στεναχωρησε πιο πολυ ειναι οτι τωρα εχω τον γαμο.....και δεν ηθελα να συμβει κατι τετοιο...τι να κανουμε ολα στη ζωη ειναι.....καλα εκανες...στο φουρνο λαζανια με κιμα;;;αν θυμαμαι καλα αυτο δεν ειπες οτι μαγειρευεις;;;δεν εχω φτιαξει ποτε αλλα φανταζομαι θα ειναι υπεροχα....

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

Μπράβο το κορίτσι μου!!Καλά και γω έβαλα το φαί στο φούρνο και κάθομαι!
ναι ρε οτι ειναι να γινει θα γινει.....αυτο που με στεναχωρησε πιο πολυ ειναι οτι τωρα εχω τον γαμο.....και δεν ηθελα να συμβει κατι τετοιο...τι να κανουμε ολα στη ζωη ειναι.....καλα εκανες...στο φουρνο λαζανια με κιμα;;;αν θυμαμαι καλα αυτο δεν ειπες οτι μαγειρευεις;;;δεν εχω φτιαξει ποτε αλλα φανταζομαι θα ειναι υπεροχα....

Nαι είναι πολύ ωραία!Μου τρέχουν τα σάλια!Τι να πεις όλα τα δύσκολα μαζί και μετά θα χαλαρώνεις με τον αντρούλη σου και το νινί!!Πότε θα πας στον γιατρό?

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Nαι είναι πολύ ωραία!Μου τρέχουν τα σάλια!Τι να πεις όλα τα δύσκολα μαζί και μετά θα χαλαρώνεις με τον αντρούλη σου και το νινί!!Πότε θα πας στον γιατρό?
μια χαρα...βραζεις λαζανια και κιμα και μετα τα βαζεις ολα μαζι στο φουρνο;;;;;
την Πεμπτη λεω να παω να εχουν περασει και λιγες για να δειξει αν ειναι κατι...αν δεν ειναι παω κατ'ευθειαν για αποξεση...γιατι δεν προλαβαινω εχω και τον γαμο..... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile τι να κανω;;;;;παντως αν η γκαντεμια σε παει απο πισω δεν σε αφηνει τελος....τοσο καιρο προσπαθουσαμε και συχνα και αυτη τη φορα με λιγες προσπαθειες και ηρθε...τι να πω;;;χαλασε η διαθεση μου εντελως....η μανα μου χαλια....ουτε προσκλητηρια δεν θελει να μοιρασει αλλα της ειπα να τα μοιρασει...θα παω την Πεμπτη και ολα θα δειξουν... Smile Smile Smile Smile Smile

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
μια χαρα...βραζεις λαζανια και κιμα και μετα τα βαζεις ολα μαζι στο φουρνο;;;;;
την Πεμπτη λεω να παω να εχουν περασει και λιγες για να δειξει αν ειναι κατι...αν δεν ειναι παω κατ'ευθειαν για αποξεση...γιατι δεν προλαβαινω εχω και τον γαμο..... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile τι να κανω;;;;;παντως αν η γκαντεμια σε παει απο πισω δεν σε αφηνει τελος....τοσο καιρο προσπαθουσαμε και συχνα και αυτη τη φορα με λιγες προσπαθειες και ηρθε...τι να πω;;;χαλασε η διαθεση μου εντελως....η μανα μου χαλια....ουτε προσκλητηρια δεν θελει να μοιρασει αλλα της ειπα να τα μοιρασει...θα παω την Πεμπτη και ολα θα δειξουν... Smile Smile Smile Smile Smile

Το καταλαβαίνω αλλά καλέ γάμο έχουμε χαρά μεγάλη!!Πήγαινε στον άλλο το γιατρό και θα δεις όλα καλά πάνε!!Έχω πάρα πολύ καλό ένστικτο!!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Το καταλαβαίνω αλλά καλέ γάμο έχουμε χαρά μεγάλη!!Πήγαινε στον άλλο το γιατρό και θα δεις όλα καλά πάνε!!Έχω πάρα πολύ καλό ένστικτο!!
μακαρι βασουλα μου μακαρι να ειναι ολα καλα...τι να πω;;;;χθες ημουν χαλια...τοσο κλαμμα ουτε την προηγουμενη φορα που το εχασα δεν ειχα ριξει....αλλα σημερα πηρα τα πανω μου...ειπα οτι ειναι να γινει θα γινει....οτι και να κανω αν δεν το θελει ο Θεος δεν προκειται να αλλαξει τπτ....ολα ειναι θελημα Θεου!!!!!!!!!!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
μακαρι βασουλα μου μακαρι να ειναι ολα καλα...τι να πω;;;;χθες ημουν χαλια...τοσο κλαμμα ουτε την προηγουμενη φορα που το εχασα δεν ειχα ριξει....αλλα σημερα πηρα τα πανω μου...ειπα οτι ειναι να γινει θα γινει....οτι και να κανω αν δεν το θελει ο Θεος δεν προκειται να αλλαξει τπτ....ολα ειναι θελημα Θεου!!!!!!!!!!!!

Ακριβώς και επειδή ο θεός κανένα δεν αφήνει έχε πίστη και όλα καλά θα πάνε!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:

αυτο κανω βασουλα μου...

matinaki1990

matinaki1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

αυτο κανω βασουλα μου...
βικακι μου γτ εισαι απογοητευμενη;; τι σου ειπε ο γιατρος καλη μου;; πες μου...εγω χθες που πηγα ημουν 5 εβδ+3 μερες..και ειδαμε μονο τον σακο,,και οτι ειναι εδομητριος..τπτ αλλο..δεν μου εκανε αναφορα για τπτ αλλο..μου ειπε 14 ιουνη για καρδουλα..δεν μου ειδειξε κατι αλλο περαν του σακου

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki1990 έγραψε:
αυτο κανω βασουλα μου...
βικακι μου γτ εισαι απογοητευμενη;; τι σου ειπε ο γιατρος καλη μου;; πες μου...εγω χθες που πηγα ημουν 5 εβδ+3 μερες..και ειδαμε μονο τον σακο,,και οτι ειναι εδομητριος..τπτ αλλο..δεν μου εκανε αναφορα για τπτ αλλο..μου ειπε 14 ιουνη για καρδουλα..δεν μου ειδειξε κατι αλλο περαν του σακου[/quote]
γεια σου ματινακι μου και πολλα πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 50580 για την εγκυμοσυνη σου....ενδοκολπικο εκανες η στην κοιλια...εμενα μου εκανε στην κοιλια και απο οτι διαβασα ο πιο σωστος ειναι ο ενδοκολπικος...δεν μου ειπε ουτε κατι αρνητικο αλλα ουτε και κατι θετικο...με αφησε επι ξυλου κρεμαμενη αυτο ειναι το θεμα...και ολα τα κοριτσια εδω μεσα που εχουν μεινει εγκυες μου ειπαν οτι ειναι φυσικο στις 5 εβδομαδες να φαινεται μονο ο σακος....την Πεμπτη θα παω σε αλλον γιατι η συμπεριφορα του δεν μου αρεσε καθολου.....

matinaki1990

matinaki1990
viki1988 έγραψε:
matinaki1990 έγραψε:
αυτο κανω βασουλα μου...
βικακι μου γτ εισαι απογοητευμενη;; τι σου ειπε ο γιατρος καλη μου;; πες μου...εγω χθες που πηγα ημουν 5 εβδ+3 μερες..και ειδαμε μονο τον σακο,,και οτι ειναι εδομητριος..τπτ αλλο..δεν μου εκανε αναφορα για τπτ αλλο..μου ειπε 14 ιουνη για καρδουλα..δεν μου ειδειξε κατι αλλο περαν του σακου
γεια σου ματινακι μου και πολλα πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 50580 για την εγκυμοσυνη σου....ενδοκολπικο εκανες η στην κοιλια...εμενα μου εκανε στην κοιλια και απο οτι διαβασα ο πιο σωστος ειναι ο ενδοκολπικος...δεν μου ειπε ουτε κατι αρνητικο αλλα ουτε και κατι θετικο...με αφησε επι ξυλου κρεμαμενη αυτο ειναι το θεμα...και ολα τα κοριτσια εδω μεσα που εχουν μεινει εγκυες μου ειπαν οτι ειναι φυσικο στις 5 εβδομαδες να φαινεται μονο ο σακος....την Πεμπτη θα παω σε αλλον γιατι η συμπεριφορα του δεν μου αρεσε καθολου.....[/quote]
καλη μου εννοειται να πας σε αλλον γιατρο..ενδοκολπικο μου εκανε..ετσι μου ειπε..οτι την πρωτη φορα κανουμε ενδοκολπικο..ισως χρειαστει τελευταια φορα στις 14 ιουνη να κανω για την καρδουλα...ακου τις αλλες κοπελες αλλα ακου κ μενα..που ειμαστε ακριβως στην ιδια θεση...ολα θετικααααααααα θα ειναι..πηγαινε σε αλλον γιατρο κ ολα μια χαρα

popialex

popialex
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα σε όλες είμαι καινούρια στο forum..προσπαθώ κ εγω για μωράκι είμαι στον 2ο μήνα προσπαθειών....δεν περιμένω σε 9 μέρες εχω τρελη αγωνία αλλά γενικα δεν το ψάχνω για συμπτώματα νοιώθω οτι με αγχώνουν πιο πολύ!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βικακυ μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου I love you I love you I love you I love you I love you I love you τι κανεις?τι διαβαζω παλι πιο πανω?παλι αρχισες κ λες τα χαζα σου?θα σε δειρω ε??θα δεις που ολα θα πανε μια χαρα κ να σου πω κατι?αν δεν εχεις πιστη εσυ στο σπορακι σου τοτε αστα βραστα!!!!γιατι δηλαδη μιλας αμεσως για αποξεση?επειδη στην 5η εβδομαδα ειδες σακο κ οχι μωρο? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ε μην τρελαθουμε τωρα...πανε σε αλλο γιατρο σε παρακαλω πολυ κ μην πενθεις για το σπορακι σου ειναι κριμα κ γρουσουζια!!συγνωμη που σε μαλωνω αλλα δεν θελω να εισαι ετσι ενω δεν εχει συμβει κατι κακο!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popialex έγραψε:Καλησπέρα σε όλες είμαι καινούρια στο forum..προσπαθώ κ εγω για μωράκι είμαι στον 2ο μήνα προσπαθειών....δεν περιμένω σε 9 μέρες εχω τρελη αγωνία αλλά γενικα δεν το ψάχνω για συμπτώματα νοιώθω οτι με αγχώνουν πιο πολύ!!

καλως ηρθες κοριτσι μου με το καλο με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου ευχομαι!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popialex έγραψε:Καλησπέρα σε όλες είμαι καινούρια στο forum..προσπαθώ κ εγω για μωράκι είμαι στον 2ο μήνα προσπαθειών....δεν περιμένω σε 9 μέρες εχω τρελη αγωνία αλλά γενικα δεν το ψάχνω για συμπτώματα νοιώθω οτι με αγχώνουν πιο πολύ!!

Καλησπέρα και από μένα και καλώς ήρθες στην παρέα μας!Εύχομαι γρήγορα να έχεις ευχάριστα να μας πεις!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:βικακυ μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου I love you I love you I love you I love you I love you I love you τι κανεις?τι διαβαζω παλι πιο πανω?παλι αρχισες κ λες τα χαζα σου?θα σε δειρω ε??θα δεις που ολα θα πανε μια χαρα κ να σου πω κατι?αν δεν εχεις πιστη εσυ στο σπορακι σου τοτε αστα βραστα!!!!γιατι δηλαδη μιλας αμεσως για αποξεση?επειδη στην 5η εβδομαδα ειδες σακο κ οχι μωρο? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ε μην τρελαθουμε τωρα...πανε σε αλλο γιατρο σε παρακαλω πολυ κ μην πενθεις για το σπορακι σου ειναι κριμα κ γρουσουζια!!συγνωμη που σε μαλωνω αλλα δεν θελω να εισαι ετσι ενω δεν εχει συμβει κατι κακο!
γεια σου αλεξανδρα μου.....οχι ρε ειμαι μια χαρα σημερα και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα αλλα κραταω μια πισινη για να μην απογοητευτω....ναι τη Πεμπτη θα παω....και θα δουμε.....αν και πολλες μου ειπαν οτι συνηθως στην 5η εβδομαδα φαινεται μονο ο σακος...θα δουμε αλεξανδρα μου....οτι ειναι να γινει θα γινει....καλα κανεις και με μαλωνεις..... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακι σου ευχομαι συντομα εγκυουλα!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 215994

nana90

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mia erwthsh gia tis hdh egguoules eixate ka8olou symptwmata mia evdomada prin thn ka8usterhsh sas?? kai isxuei kati tetoio h ola einai sxetika??

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:βικακυ μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου I love you I love you I love you I love you I love you I love you τι κανεις?τι διαβαζω παλι πιο πανω?παλι αρχισες κ λες τα χαζα σου?θα σε δειρω ε??θα δεις που ολα θα πανε μια χαρα κ να σου πω κατι?αν δεν εχεις πιστη εσυ στο σπορακι σου τοτε αστα βραστα!!!!γιατι δηλαδη μιλας αμεσως για αποξεση?επειδη στην 5η εβδομαδα ειδες σακο κ οχι μωρο? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ε μην τρελαθουμε τωρα...πανε σε αλλο γιατρο σε παρακαλω πολυ κ μην πενθεις για το σπορακι σου ειναι κριμα κ γρουσουζια!!συγνωμη που σε μαλωνω αλλα δεν θελω να εισαι ετσι ενω δεν εχει συμβει κατι κακο!
γεια σου αλεξανδρα μου.....οχι ρε ειμαι μια χαρα σημερα και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα αλλα κραταω μια πισινη για να μην απογοητευτω....ναι τη Πεμπτη θα παω....και θα δουμε.....αν και πολλες μου ειπαν οτι συνηθως στην 5η εβδομαδα φαινεται μονο ο σακος...θα δουμε αλεξανδρα μου....οτι ειναι να γινει θα γινει....καλα κανεις και με μαλωνεις..... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

το μονο που θελω απο εσενα ειναι να πιστεψεις σε αυτο το σπορακι!η πιστη ειναι πολυ σημαντικη I love you βρηκες αλλο γιατρο ε?ρωτησες πουθενα αν ειναι καλος?στον συστησε καποιος?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nana90 έγραψε:mia erwthsh gia tis hdh egguoules eixate ka8olou symptwmata mia evdomada prin thn ka8usterhsh sas?? kai isxuei kati tetoio h ola einai sxetika??

ολα ειναι σχετικα ετσι ακριβως!αυτο που εχει συμβει σε μενα στην αλλη κοπελα εχει συμβει αλλιως κ παμε λεγοντας!! I love you

nana90

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
rwtaw giati edw kai treis meres exw zalades kai atonia kai shmera pio entones kai apo periergeia metrhsa 8ermokrasia kai eixa 37,1. perimenw se mia evdomada thn sixamenh! alla den agxwnomai oute tipote oti einai na ginei 8a ginei...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nana90 έγραψε:rwtaw giati edw kai treis meres exw zalades kai atonia kai shmera pio entones kai apo periergeia metrhsa 8ermokrasia kai eixa 37,1. perimenw se mia evdomada thn sixamenh! alla den agxwnomai oute tipote oti einai na ginei 8a ginei...

γνωμη μου ειναι να μη μετρας ουτε θερμοκρασιες ουτε τιποτα!αστο να παει απο μονο του κ αν θα εχεις με το καλο καθυστερηση κανεις ενα τεστακι!!

nana90

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ok koritsaki mou se euxaristw gia thn apanthsh sou!! me to kalo to mwraki sou!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nana90 έγραψε:ok koritsaki mou se euxaristw gia thn apanthsh sou!! me to kalo to mwraki sou!!

σε ευχαριστω πολυυ!!κ εσυ με το καλο εγκυουλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 868444

valgreg

valgreg
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ,ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ.ΓΕΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ,ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΟΥ,ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΣΤΑΚΙ !!!!ΧΑΧΑΧΑ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ!!!!ΕΓΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΙΧΝΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΟΥΛΑ ΜΟΥ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΚΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!ΝΙΝΑΚΙ 1.5 ΚΙΛΟ ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ,ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟΥΛΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΓΙΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΑΤΑΚΙΑ,ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΣΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΟΥΛΑΡΙ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ Ε???ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

LILLYBELL ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ?ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1 ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΝΑΙ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

ΣΟΦΑΚΙ,ΚΑΛΛΙΑ,ΜΑΤΙΝΑΚΙ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 334590

darsel

darsel
valgreg έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ,ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ.ΓΕΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ,ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΟΥ,ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΣΤΑΚΙ !!!!ΧΑΧΑΧΑ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ!!!!ΕΓΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΙΧΝΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΟΥΛΑ ΜΟΥ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΚΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!ΝΙΝΑΚΙ 1.5 ΚΙΛΟ ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ,ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟΥΛΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΓΙΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΑΤΑΚΙΑ,ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΣΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΟΥΛΑΡΙ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ Ε???ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

LILLYBELL ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ?ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1 ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΝΑΙ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 883208

ΣΟΦΑΚΙ,ΚΑΛΛΙΑ,ΜΑΤΙΝΑΚΙ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #117 - Σελίδα 21 334590

χαχαχα κοπελιααααααααααα εκλεισα για αυτον τον μηνα!!! το matinaki1990 ειναι εγκυουλα!!!! οποτεεεεεεεεε τελος εγω αντε γιατι θα αρχισω να χρεωνω σε λιγο!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις