276 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 Παρ Ιουν 07, 2013 12:46 am
bini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ωραιο το μπεζ εβινακι και θα ειναι ωραιος ο συνδιασμος!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tsiritri έγραψε:evini7 έγραψε:http://supermomrocks.me/category/%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1/
εγώ θα κάνω το ροζ καφέ με το δεντράκι! απλά λέω να μην βάψω το δωμάτιο ροζ, το έχω ήδη βαμένο ένα γλυκό μπεζ. θα βάλω μόνο το δεντράκι!
Popisofia και το κίτρινο είναι ουδέτερο!
Υπέροχο!!!
Και με το μπεζ νομίζω θα μου αρέσει πολύ περισσότερο!!!
Θυμάσαι τα mail που μου είχες στείλει και λέγαμε ότι είναι για κοριτσάκι ενώ έχω αγοράκι???? τώρα το θυμήθηκα....κάτι ήξερες εσύ!
bini έγραψε:σας ζηλευω!εγω ακομα δεν μπορω να κανω δωματιο δεν ξερω που θα μενω!
Όπως χλαπακιάζεις 1 παγωτούμπα τη μέρα γίνεται αυτόtsiritri έγραψε:Ξέχασα να σας πω ότι 2/7 που θα κάνω την αυχενική μου έγραψε και κάτι αίματος πάλι και καμπύλη ζαχάρου και πρέπει να πιω γράφει 100γρ γλυκόζη μπλιααααχττττ.....πως πίνεται αυτό το πράγμα???
bini έγραψε:εβινι εννοω οτι επειδη μενουμε σε αλλη πολη εγω τωρα ειμαι στο πατρικο για να με προσεχει η μαμα επειδη ειμαι ξαπλα ο αντρας μου πηγαινοερχεται. απο τη μια ελπιζω για μεταθεση οποτε πρεπει να βρω εδω σπιτι αν γινει το θαυμα απο την αλλη αν δεν γινει κατι μεχρι οκτωβρη πρεπει ο αντρας μου να βρει εκει αλλο σπιτι γιατι ειναι μικρο να κανει μετακομιση και να παω και εγω με το μωρο μιλαμε για χαλι!εχω αλλα πραγματα μου εδω αλλα εκει!
Maimou2009 έγραψε:γραφω οτι ειναι διδυμα μη τσιγκουνευτουν!
tsiritri έγραψε:Ποπάκι για πες, η μικρή σου πως είναι???
Είναι καθόλου αγοροκόριτσο?
Εβινάκι είπαμε, τα μικρά γαυράκια!!!
Βίνι μου δεν υπάρχει καμία περίπτωση να καταφέρει να πάρει ο αντρούλης σου μετάθεση να είσαστε και κοντά στη μαμά σου?
Popisofia έγραψε:ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΩ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ... ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Κ ΤΡΕΧΕΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ... ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ Κ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ Κ ΘΑ ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ Κ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΕΡΑΤΑΚΙ!!!
maraki_iraklio έγραψε:
Κορίτσια σήμερα παρέλαβα το ντοπλερ που είχα παραγγείλει και ξετρελάθηκα!!Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα ταλαιπωρηθώ μέχρι να βρω την καρδούλα αλλά μόλις το ακούμπησα στην κοιλιά μου άκουσα ξεκάθαρα την καρδούλα του μωρού!!! Τι μαγικός ήχος!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης