351 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 Παρ Ιουν 07, 2013 5:40 am
bini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δεν μπορεσα να το βρω μονο σε σελιδα ελπιζω να καταλαβατε ποιο εννοω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
bini έγραψε:και λοξυγγα?τελειο! 30 μονο?τιποτα!
ποπακι εσυ που εχεις ηδη μωρακι ποσα φορμακια και εσωρουχακια θα χρειαστουμε στην αρχη?ετσι για να εχω μια ιδεα
οι εκπτωσεις απο ποτε αρχιζουν?
bini έγραψε:και λοξυγγα?τελειο! 30 μονο?τιποτα!
ποπακι εσυ που εχεις ηδη μωρακι ποσα φορμακια και εσωρουχακια θα χρειαστουμε στην αρχη?ετσι για να εχω μια ιδεα
οι εκπτωσεις απο ποτε αρχιζουν?
klaramaria έγραψε:Πατησεις πάνες chicco h chicco sketo? Kai meta phges εκεί που λέει επικοινωνία και εστειλες μαιλ ε; Μπορει να στείλω αλλα μάλλον ειναι η τελευταία μου προσπάθεια.
Τι κανεις εβινι; Όλα καλα; Τι να έγινε με στην κοπέλα χτες που δεν έβλεπαν ο ρινικο οστο; Πω πω μολις διάβασα τι της απάντησε η άλλη κοπέλα με το παιδάκι που έχει down ανατριχιασα...
bini έγραψε:και εγω το σκεφτηκα αλλα ειδα μια καμπυλη στα αποτελεσματα της β επιπεδου που λεει κατα 95% τελειομηνο θα ειναι πανω απο 4,5 κιλα!φυσικα εχω παθει σοκ και δεν ρωταω το γιατρο μην παθω σοκ.εγω σκεφτομαι οταν πλησιαζει ο καιρος επειδη θα μας λεει το βαρος αν δω οτι ειναι μικρουλης τοτε αγοραζω αν ειναι κανονικος μενω με οσα εχω.
εσυ μαιμου παιζει να θες και μικρα εστω τα απο μεσα τα εσωρουχακια
klaramaria έγραψε:Εγώ τίποτα ακόμη.. Μήπως ειμαι πολυ χαλαρή; Αλλα έλεγα να μπω τουλαχιστον στον 7ο πρώτα και μετα να το ψάξω πιο πολυ..
Popisofia έγραψε:klaramaria έγραψε:Εγώ τίποτα ακόμη.. Μήπως ειμαι πολυ χαλαρή; Αλλα έλεγα να μπω τουλαχιστον στον 7ο πρώτα και μετα να το ψάξω πιο πολυ..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΗ Κ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΔΗΣ... ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Κ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης