926 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 4 Παρ Ιουν 14, 2013 8:23 am
ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Το 'χω δει.
Δείχνει τόσο απλό και εύκολο....
Δείχνει τόσο απλό και εύκολο....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καταλαβαίνω πως μόλις εξοικειωθείς είναι παιχνιδάκι αλλά μέχρι τότε.... Φοβάμαιαιαιαιαιαιmaraki_iraklio έγραψε:Στα δικά μας μαιευτήρια και νοσοκομεία φυσικά δεν παίζει να έχει τέτοια περιποίηση το μωράκι μας αλλά με λίγο αυτοπεποίθηση και βοήθεια από τον σύζυγο το κάνουμε σπίτι μας.Ιωάννα μου η πρώτη βδομαδα είναι το ζόρι!Μετά δεν θα μασάς!!Αν δεις πως τα πιάνουμε και πως τα ταίζουμε στο νοσοκομείο θα πεις είστε τρελές!!!χαχαχα
Δεν την στέλνεις και κατά δώθε αυτή τη φίλη μαίαsophia έγραψε:Eγω τις πρωτες μερες την εκανα μπανιο στο μπανιερο μονο με τον αντρα μου μαζι!Την τεταρτη μερα ηρθε η κολλητη-μαια μου και μου λεει ¨πιασε το παιδι και μη φοβασαι εγω ειμαι εδω" αυτο ητανα πο τοτε πλυσιμο στο χερι...και της αρεσε πολυ περισσοτερο που ετρεχε το νερο πανω της συνεχεια
Όλα καλά, ρε κορίτσι!Paramythenia έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά σας καλησπερίζω! Ένα πρώτο βάρος έφυγε από πάνω μας... Ένα δεύτερο παραμένει... Πριν από λίγο πήραμε τα αποτελέσματα του μοριακού καρυότυπου -ναι, το έμαθα κι αυτό- που ανιχνεύει 120 γεννετικές ανωμαλίες, π.χ. τρισωμίες,και είναι όλα εντάξει. Αναμένουμε ομως τα αποτελέσματα της κυστικής ίνωσης που θα αργήσουν να βγουν. Εγώ είμαι πολύ καλά βέβαια από το άγχος κοντεύω να πεθάνω... Εύχομαι και η μικρούλα μας να είναι ακόμη καλύτερα... Διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι που είναι όλα ευχάριστα αλλά δε θέλω να σας "φορτώνομαι" με το άγχος μου.
Σας φιλώ γλυκά γλυκά και σας ευχαριστούμε -κι εγώ και η μπεμπούλα μας- από καρδιάς για το ενδιαφέρον σας!
Paramythenia έγραψε:Αχ κοριτσάκια μου... Πιθανότατα δε μπορείτε να φανταστείτε τι περάσαμε... Πόση στενοχώρια... Ο άντρας μου μου έλεγε εμείς ήρθαμε να δούμε καροτσάκια και κούνιες και κοίτα τι αντιμετωπίζουμε... Και το μωρό κατά τα άλλα υγιέστατο! Σας εύχομαι ποτέ μα ποτέ να μην το ζήσετε! Και μπορεί τα μέχρι τώρα αποτελέσματα να είναι εξαιρετικά δεδομένου ότι το ποσοστό 1:25 ήταν για τρισωμία 21 αλλά λόγω του υπερηχογεννούς εντέρου, που σε εμάς είναι ήπιο, υπάρχει η πιθανότητα κυστικής ίνωσης. Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα μάλλον θα τα έχουμε μετά τις 24, θα μάθουμε με ακρίβεια μάλλον τη Δευτέρα. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά...
Σας ευχαριστώ και πάλι...
Με έχετε συγκινήσει βρε...
Εγώ δώθε.klaramaria έγραψε:Καλα που είστε όλες;;
Paramythenia έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά σας καλησπερίζω! Ένα πρώτο βάρος έφυγε από πάνω μας... Ένα δεύτερο παραμένει... Πριν από λίγο πήραμε τα αποτελέσματα του μοριακού καρυότυπου -ναι, το έμαθα κι αυτό- που ανιχνεύει 120 γεννετικές ανωμαλίες, π.χ. τρισωμίες,και είναι όλα εντάξει. Αναμένουμε ομως τα αποτελέσματα της κυστικής ίνωσης που θα αργήσουν να βγουν. Εγώ είμαι πολύ καλά βέβαια από το άγχος κοντεύω να πεθάνω... Εύχομαι και η μικρούλα μας να είναι ακόμη καλύτερα... Διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι που είναι όλα ευχάριστα αλλά δε θέλω να σας "φορτώνομαι" με το άγχος μου.
Σας φιλώ γλυκά γλυκά και σας ευχαριστούμε -κι εγώ και η μπεμπούλα μας- από καρδιάς για το ενδιαφέρον σας!
αυτά είναι νέα!!!!!!!!!!!
Μπράβο κορίτσι μου μπράβο!!!!!!! Μην ανησυχείς για την κυστική είναι σπάνιο. Πρέπει να ήσουν και εσύ και ο μπαμπάς της φορέας και πάλι θα είχε 1/4 πιθανότητες να έχει, εεε μα τόση γκαντεμιά πια μαζεμένη? Δε νομίζω! Μην ανησυχείς, όλα είναι καλά!!!!
Κοίτα να χαρείς το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου και ΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑ θα πάνε κάλα!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης