1 προβλημα πεθερα!!! Δευ Ιουν 10, 2013 7:19 pm
Ριανέ
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια θελω να σας πω το προβλημα μου γιατι νιωθω στο τελος θα σκασω ...ειχα μια κλασικη κακια ,ζηλιαρα πεθερα που εκανε οτι περνουσε απο το χερι της να μου σπασει τα νευρα..σας λεω καποια για να καταλαβετε... στα γενεθλια μου πριν 3 χρονια λοιπον μου εφερε ενα πατελονι(το πρωτο δωρο που μου εκανε ποτε 10 χρονια την ξερω) XXXL σε 51 κιλα κοριτσι (1.55 υψος) βλεπωντας το εγω λεω για μενα ειναι η για των αντρα μου??? λεει οχι για σενα αφου εισαι πιο χοντρη απο μενα πληροφοριακα ειναι 75+κιλα γυρο στο 1.55 κ αυτη και προσπαθει να το πεζει μπεμπεκα το βαζω για να της διξω οτι δεν ειμαι σαν τα μουτρα της λες και εβαζε αλες 4 μεσα!!! αυτο ειναι ενα απο τα πολλα που μου εχει κανει για να μην μακριλογο προ εγγυμωσηνης για να καταλαβετε.αυτη στο σπιτι της εγω στο δικο μου σμιγαμε στις γιορτες και οταν πηγεναμε να τους δουμε...τα μεγαλα βασανα μου ξεκεινησαν με το που εμεινα εγγυος, λοιπον "ξαφνηκα" με αγαπησε ηθελε ολοι την ωρα να ειναι μαζι μου να πηγενουμε μαζι στο γιατρο να μην μπορω καποια στιγμη να κανω ρουπι μονη μου λεω θα γεννησω και θα ησυχασω (εκανα το λαθος ομως που δεν της το ξακοψα απο την αρχη) τοτε φυσικα τα προβληματα εγγιναν χειροτερα ολη μερα σπιτι μου κολλημενη 20 μερες μετα που γεννησα να μην εχω παρει ανασα και δεν εφτανε αυτο κουβαλουσε τη σαρα και τη μαρα στο σπιτι με αποτελεσμα να μην μπορω να ιρεμισω, να θυλασω τιποτα μου κοπηκε και το γαλα και δεν ειναι και απο τα ατομα που καταλαβαινουν ειπα του αντρα μου να μιληση στη μανα του να μην ερχετε καθε μερα γιατι θελω να ηρεμισω εκεινη φυσικα σαν κ---ολα που ειναι ειπε (τι επιδη θελει να ιρεμιση δεν θα βλεπω εγω το μωρο)εβαζε λοιπον καθε βραδυ λογια του αντρα μου σαν καλο μαμοθρευτο και αυτο και καθε μερα σκωτωνωμασταν εκανα υπομονη προσπαθουσα να την αποφυγω αλλα η γυναικα ειναι τρελη 15 τηλ μου εκανε καθε μερα να της παω το μωρο η να ερθει να το παρει λεει, στη μανα μου να μην παω εβαζε λογια του αντρα μου γιατι να παω εκει και οχι σε αυτην στα τελεφτεα αγανακτησα πια και την εστειλα στο διαολο!!!! ο αντρας μου οποτε το θυμηθει περνει το μερος μου η μπεμπεκα λοιπον πειρε των μπαμπα της(των παπου του αντρα μου δλδ) και του το ειπε και με πειρε να μου ζητηση το λογο γιατι εβρισα την κορη του των πειρε και των σηκωσε και αυτων γιατι και αυτος δεν ειναι ατομο που καταλαβαινει η υπομμονη εχει και τα ορια της ηλικρινα δεν ξερω ποσο θα τους αντεξω το χειροτερο απο λα ειναι οτι ο αντρας μου δεν τολμαει να σηκωση φωνη στη μαμακα του και στο παπουλι του μη ξερασω!!! δεν το βλεπω να συνεχιζουμε για πολυ οπως παει δεν ξερω πια τι να κανω ευχαριστω κοριτσια προκαταβολικα και sory για το μεγαλω post.(το αγορακι μου ειναι 11 μηνων τωρα )