176 Απ: πως ειναι η οικογενεια σας απεναντι σας αφου μαθαν οτι ειστε εγκυος? Παρ Ιουν 21, 2013 1:33 pm
zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marla.abeth στις Τετ Δεκ 04, 2013 12:40 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marla.abeth στις Τετ Δεκ 04, 2013 12:41 pm, 1 φορά
ede έγραψε:απαπαπααααα είστε όμως κάτι πτάνςςςςςςς μα κάτι πτανς. Δεν μίλαγε καμία μόλις έιπα εγω την γνώμη μου πεταχτήκατε σαν τις σκατούλες. Ζηλιάρες. Τόση ώρα δίνατε συμβουλές για τον χεστροσταμάτη. Τώρα ροδάνι η γλωσσίτσα σας.
marla.abeth έγραψε:Ναι, δεν παντρευτηκαμε, αλλα για αλλους λογους, και νιωθω πολυ μικρη για να παντρευτω!! (οχι ομως για να κανω παιδι ) Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα καταλαβει οτι εννοουσε αυτο για τον Σταματη, νομιζα οτι απλα δεν αλλαζει συχνα σωβρακο και οτι δεν σηκωνει το καπακι της λεκανης, που να παει ο νους μου εκει... Μπραβο σου που ερχεσαι, θελω κ εγω ταξιδακι, ζηλευω!!
μμμμμμμμμμμμμμμμμ καλή και του λόγου σου. Αστεφάνωτη είσαι μαρή:P:P:P:P:P? Και κοροιδεύεις τον Σταμάτη. Αντε κοίτα τα χάλια σου.
marla.abeth έγραψε: Μπραβο σου που ερχεσαι, θελω κ εγω ταξιδακι, ζηλευω!!
Alexanda11 έγραψε:ede έγραψε:απαπαπααααα είστε όμως κάτι πτάνςςςςςςς μα κάτι πτανς. Δεν μίλαγε καμία μόλις έιπα εγω την γνώμη μου πεταχτήκατε σαν τις σκατούλες. Ζηλιάρες. Τόση ώρα δίνατε συμβουλές για τον χεστροσταμάτη. Τώρα ροδάνι η γλωσσίτσα σας.
Με τα greeklish, τα ορθογραφικά, τις ασυναρτησίες και τις ασυνταξίες, ούτε που το είδα το χέσιμο του Σταμάτη!!!
Όταν το ανέφερες, έκανα ΑΓΩΝΑ να το βρω μέσα στις σελίδες!
Όμως παρατήρησα και επεσήμανα ότι είναι 3 μηνών έγκυος, και μετά γίνεται 9 εβδομάδων!
Καλή πτανα είμ' κι εγώ
Σ@τ@ πτανα είσαι .Το έχουμε πει 2 σελίδες πίσω αυτό.
Alexanda11 έγραψε:Εγώ το είπα καλέεεεεεεεε αχαχαχαχαχαχ εσύ ήσουν. Είπα και εγώ τώρα το δε αυτή και είναι και υπερήφανη?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marla.abeth στις Τετ Δεκ 04, 2013 12:41 pm, 1 φορά
Alexanda11 έγραψε:ede έγραψε:απαπαπααααα είστε όμως κάτι πτάνςςςςςςς μα κάτι πτανς. Δεν μίλαγε καμία μόλις έιπα εγω την γνώμη μου πεταχτήκατε σαν τις σκατούλες. Ζηλιάρες. Τόση ώρα δίνατε συμβουλές για τον χεστροσταμάτη. Τώρα ροδάνι η γλωσσίτσα σας.
Με τα greeklish, τα ορθογραφικά, τις ασυναρτησίες και τις ασυνταξίες, ούτε που το είδα το χέσιμο του Σταμάτη!!!
Όταν το ανέφερες, έκανα ΑΓΩΝΑ να το βρω μέσα στις σελίδες!
Όμως παρατήρησα και επεσήμανα ότι είναι 3 μηνών έγκυος, και μετά γίνεται 9 εβδομάδων!
Καλή πτανα είμ' κι εγώ
iouliana έγραψε:
ομολογω οτι και εγω μονο κατι για κλ@@ ειδα και επισης εψαχνα με αγωνια την επιμαχη παραγραφο!! ο αντρας μου νομιζε οτι αγχωθηκα γιατι δουλευω στον υπολογιστη και μου λεει ε, κανε πια ενα διαλειμμα αλλα μετα με τη φωτο με το χαρτι της τουαλετας της αλεξανδρασ εσκασα στα γελια και με επιασε στα πρασα!!
iouliana έγραψε:αρχικα εμπαινε και σε αλλα θεματα και ελεγε ποσο χαρηκε για τη εγκυμοσυνη κτλ
παντως πιστευω οτι εχει μια δοση αληθειας σε αυτα που γραφει αλλα η ιστορια ειναι τελειως διαφορετικη
Τι εννοείς?????????????? λες να έιναι αυτή η ....... εεεεε? και να τα ρίχνει στον Σταμάτη?
ede έγραψε:Αντε φευγω . Αυριο έχω πρωινό εγερτήριο. Φιλιά και καληνύχτες.
Alexanda11 έγραψε:ede έγραψε:Αντε φευγω . Αυριο έχω πρωινό εγερτήριο. Φιλιά και καληνύχτες.
Bonne nuit! Ε αντε όλες υπνο. οχι βνα διαβάζω την Τρίτη σελίδες ολοκληρές. Ασε που θα το κλειδώσουν στο τέλος.
iouliana έγραψε:ξερω εγω μηπως ειναι κανενα μικρο κοριτσακι και αυτος καμμια μαφια ??
αχαχαχχαχαχαχαχααχαχα μπράβο το πέτυχες. Ωραία περιγ΄ραφειτ ον μαφιόζο. Σαν το τρελό του χωριού που ρευεται ,κλάνει και λερώνει τα βρακιά σου. Σιγά μαρή τρόμαξα με τον Σικελό.χαχαχαχαχχαχα μαφία λέει. Ο Δον κλανόν. Ελεος.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alexanda11 στις Κυρ Αυγ 04, 2013 12:50 pm, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Α' τρίμηνο εγκυμοσύνης » πως ειναι η οικογενεια σας απεναντι σας αφου μαθαν οτι ειστε εγκυος?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης