Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
88 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 88 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 12]

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ede έγραψε:
iouliana έγραψε:ξερω εγω μηπως ειναι κανενα μικρο κοριτσακι και αυτος καμμια μαφια ??
αχαχαχχαχαχαχαχααχαχα μπράβο το πέτυχες. Ωραία περιγ΄ραφειτ ον μαφιόζο. Σαν το τρελό του χωριού που ρευεται ,κλάνει και λερώνει τα βρακιά σου. Σιγά μαρή τρόμαξα με τον Σικελό.χαχαχαχαχχαχα  μαφία λέει. Ο Δον κλανόν. Ελεος.

οχι μαφιοζος δεν ξερω πως να το πω ευγενικα κανενας αλλοδαπος

Alexanda11

Alexanda11
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λες;
Μπα.....! Δε νομίζω!

iouliana

iouliana
ε, κατι τετοιο σκεφτηκα οταν διαβασα το θεμα η πολυ μεγαλος σε ηλικια η οχι και τοσο νομοταγης , μου κολλαει να ειναι μικρο κοριτσακι παντως τωρα να ειναι εντελως ψευτικη η ιστορια ποιος ξερει??

marla.abeth

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την marla.abeth στις Τετ Δεκ 04, 2013 12:42 pm, 1 φορά

iouliana

iouliana
marla.abeth έγραψε:Εγω πιστευα οτι ηταν αληθινη και ηθελα να την παρηγορησω την κοπελα, αλλα αν ηταν αληθινη θα ειχε δει τι γραφουμε και θα ειχε πει κατι..Το αστειο ειναι ο τιτλος του θεματος, και οι περισσοτερες σελιδες ειναι για τα βρακια του Σταματη!!  πως ειναι η οικογενεια σας απεναντι σας αφου μαθαν οτι ειστε εγκυος? - Σελίδα 9 215994

λογικα κανενα βρισιμο θα μας ριξει

marla.abeth

Τουλαχιστον μακαρι να ελεγε ψεματα, αλλιως θα φρικαρει!!Embarassed Οπως κ να χει, καληνυχτα!!πως ειναι η οικογενεια σας απεναντι σας αφου μαθαν οτι ειστε εγκυος? - Σελίδα 9 850933

iouliana

iouliana
marla.abeth έγραψε:Τουλαχιστον μακαρι να ελεγε ψεματα, αλλιως θα φρικαρει!!Embarassed Οπως κ να χει, καληνυχτα!!πως ειναι η οικογενεια σας απεναντι σας αφου μαθαν οτι ειστε εγκυος? - Σελίδα 9 850933

καληνυχτα κοπελα μου !

giollanda

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ψεματα η αληθεια περασα λιγο χρονο ευχαριστα διαβαζοντας ιδιαιτερα τα τελευταια σχολια...Very Happy
νομιζω πως προκειται για γερο, αλλοδαπο και του υποκοσμου γαμπρο!!Shocked μαλλον για αυτο δεν τον πολυθελουν!.Very Happy:D

nanakaboubou

nanakaboubou
ενταξει δεν πεζεστε... εχω λυθει στα γελια!!! χαχαχα
εγω εχω περιεργια οταν μπει τι θα πει.. αν πει..

ELENI23

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ!!!!! ΧΑΧΑ

nanakaboubou

nanakaboubou
ELENI23 έγραψε:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ!!!!! ΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ RespectRespectRespectRespectRespect
Ε ενταξει συμηθησμενη ειναι η κοπελια απο οτι καταλαβα!!!

ELENI23

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nanakaboubou έγραψε:
ELENI23 έγραψε:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ!!!!! ΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ RespectRespectRespectRespectRespect
Ε ενταξει συμηθησμενη ειναι η κοπελια απο οτι καταλαβα!!!
ΜΠΙΑΧ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ

nanakaboubou

nanakaboubou
θα παω να αλαξω την μικρη μου απο τα κακα της και θα σκεφτομαι την κοπελια χαχαχαχαχα τρατζικκκ

Mimine

Παιδιά, εγώ παρότι νέουμπας στο φόρουμ από τρολ ξέρω κι ειλικρινά δεν μου φαίνεται τρολ η κοπέλα. Απελπισμένη μου φαίνεται. Βάσει τις ημερομηνίας γέννησης στο προφίλ της είναι 22 στα 23. Από εκεί εκ παραδρομής να γράψει κάποιος ότι είναι 21 δεν είναι και τόσο τρομερό. Όσο για το πόσο έγκυος είναι, με τις εβδομάδες και τους μήνες γίνεται τρελό μπέρδεμα, σε κάποιες φάσεις ούτε κι εγώ ήξερα πόσο μηνών ή εβδομάδων είμαι και πώς αντιστοιχούν όλα αυτά. Και στην τελική, βάσει του γενικότερου τρόπου που γράφει δεν την κόβω και φωστήρα σε χρήση της ελληνικής γλώσσας ή στα μαθηματικά.

Με ανησύχησε επίσης πόσες προσωπικές πληροφορίες έχει δώσει. Τη λένε Έλενα, μένει σε νησί, δουλεύει σε οικογενειακή επιχείρηση, η μάνα της είναι χωρισμένη και έχει δίδυμα (αν κατάλαβα εκεί καλά), έχει ένα σκύλο κούκλο και ο γκόμενος είναι 32, λίγο μπίχλας και τον λένε Σταμάτη.

Παρότι το θέμα το έχετε χ3σει ελαφρώς εγώ θα απευθυνθώ στο κορίτσι. Καλή μου, λυπάμαι που θα το πω ωμά αλλά νομίζω ότι το παιδί δεν το θέλεις. Και δεν φταίει η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, ο θείος ή ο Σταμάτης για αυτό. Το βασικό είναι ότι νοιώθεις πως είσαι πολύ μικρή. Δεν  είναι παιχνίδι αυτό που θα έρθει στον κόσμο, είναι ένα παιδάκι και γιατί να το κάνεις τώρα, για να μεγαλώσει όπως να 'ναι και να υποφέρει; Και γιατί τέτοια φρίκη πια με τις εκτρώσεις; Προσωπικά δεν έχω κάνει ούτε πιστεύω ότι θα το έκανα αλλά έχω φίλες που έχουν κάνει και μου είπαν ότι το μόνο που ένιωσαν ήταν ανακούφιση γιατί οι συνθήκες ήταν χείριστες για να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. Κι αν το ρίξεις και σε αφήσει κι ο Σταμάτης, με αυτά που γράφεις δεν ήταν και κανένα κελεπούρι ο υποψήφιος γαμπρός. Πείτε με κυνική, σκ@τοψυχη και οτιδήποτε, αυτά βλέπω και αυτά λέω. Καλό κουράγιο ότι κι αν αποφασίσεις και συστήνω να γράφεις λιγότερα προσωπικά στοιχεία στο ίντερνετ. Αυτά.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexanda11 έγραψε:
demaki88 έγραψε:αχ κοριτσια τι θα κανω τωρα εγω που φευγω αυριο για εκδρομουλα και θα γυρισω τη ν τρτη και δεν θα μαθω τι εγινε τελικα??????θα σκασω τωρα αν με πιασει καποιος απο την μυτη!!

Ε, μη σκάσεις κι εσύ! Ώχου!
Μπες απ'το κινητό σου, δώσε μου νούμερο να σε ενημερώνω εγώ, αλλιώς κάνε υπομονή ως την Τρίτη Razz Razz Razz Razz
ποιο κινητο βρε εκει που ημουν ουτε σημα να παρω τηλ δεν ειχε καλα καλα!!!!επεστρεψα ομως!!!!!πως ειναι η οικογενεια σας απεναντι σας αφου μαθαν οτι ειστε εγκυος? - Σελίδα 9 215994

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ!!τα διαβασα!!!ε ρε κοριτσια πολυ στεναχωρεθικα που δεν μπηκε να γραψει!!!!ηθελα νταβαντουρι!!!

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ena exo na po!!ntabantoyri itheles esy e???????oles oses sxoliazoyn etsi tin zoi mias kopelas xoris na tin kseroyn prosopika thaprepe na ntreponte!!!koytsompoles kai mafies eiste!!!!ntropi sas kai exete kai paidia!pera ap ta koritsia stin 1mexri 10 selida tis eyxaristo para poli poy me stiriksane oi ypoloipes eiste gia ftisimo!!!poy den ksero na xeirizomai kai tin elliniki glossa kai ta mathimatika!!!!ego mpika simera mesa stin treli xara na po ta nea stis kopeles poy me stiriksan pos tha kratiso to moro moy kai ksafnika pathaino sok poy blepo kapoies agnostes na me brizoyne na me prosballoyn alla eilikrina ta paidia toys lipamai me tetoies manades poy exoyn den tha po onomata kseroyn poli kala poies einai!!!!!!!!!!!!ntropi toys katharmata!!!!!

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
i ali eixe kai ennoia poy tha leipei mn tixon kai xasi koytsompolio kai i ali tis leei na tin enimeronei sto kinito tha lega giatiun einai alla sebomai tis ales kopeles poy moy milisan toso kala.!!!!!!!!!sto diaolo na pane poy tha krinoyn emena!!,ego eimoyn toso skata poy mpika sayto site gia na miliso na bro mia lisi sto problima moy,nakoyso kamia simboyli,oxi gia na milane gia mena oi psonismenes katines,skiles.ntropi saytes poy den tis brisane!!!!!kai nai eipa prosopika moy alla oxi gia na milane etsi!!!ego nomiza san mamades thaeinai kales kai glikes alla aytes edo einai malakismenes!!!!!!

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελενακο πραγματικά έχω σοκαριστεί και εγω με τον εξευτελισμό του θεματος που έθεσες, και λυπάμαι εκ μέρους όλων μας. Κατι τετοια χαζά-κρυα-ανοστα σχολιακια είδα και σε άλλα θέματα από κάποιες "κυρίες" εδώ μεσα και ζήτησα ανοιγοντας θΕΜΑ "σεβασμος στην αγωνια καθε ανθρωπου" με κάποιες να μου λένε κιολας ότι διαφωνουν στην έννοια του σεβασμού! Μην το παίρνεις προσωπικά τα επίπεδα των ανθρωπων είναι σαν αυτα των διαμερισμάτων άλλα είναι ψηλά και ρετιρέ και άλλα πιάνουν υπόγειο!
Χαίρομαι που βρήκες λύση σε αυτό που σε απασχολούσε, καλή συνέχεια στη ζωή σου και θα χαρούμε πραγματικά να μάθουμε θετικές εξελίξεις!

iouliana

iouliana
Συμφώνω με την εννοια του σεβασμού αλλά θα πρεπει να ειναι αμφίδρομος

Mimine

Καταλαβαίνω ότι δικαίως πήρε κι εμένα η μπάλα για τα σχόλια μου περί ελληνικών και μαθηματικών αλλά τουλάχιστον δεν νόμιζα ότι είσαι τρολ.

Καλή συνέχεια εύχομαι με την εγκυμοσύνη σου και μακάρι να πάνε όλα τέλεια. Κι άσε εδώ να κουρεύονται όσες σε βάφτισαν τρολ και είπαν τόσες κακίες. Να σου πω, κι εμένα μαζί. Πολύ λυπάμαι που σε πλήγωσα, δεν το ήθελα.

margdimitra

margdimitra
Είδα φως και μπήκα που λένε...
Κάπου αλλού διάβασα ότι έγινε σκηνικό με το θέμα αυτό και μπήκα να δω καθαρά από περιέργεια.
Ούτε καν είχα μπει στον κόπο να διαβάσω ένα τέτοιο θέμα. Από τον τίτλο φαίνεται το πράγμα.
Καληνύχτα κορίτσια και ας κλείσει η αυλαία σήμερα στην παράσταση πως ειναι η οικογενεια σας απεναντι σας αφου μαθαν οτι ειστε εγκυος? - Σελίδα 9 654316 

nanakaboubou

nanakaboubou
και γω τωρα το πηρα γραμμη..
πολυ βρισιδι επεσε...

elenako

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
οχι ρε κοριτσια πειτε μου εχω δικιο????λοιπον μπαινω μετα απο ποσες μερες και βλεπω το θεμα που ανοιξα εγω να εχει παρει τετοιες διαστασεις.να μιλανε ετσι για μενα,που ουτε καν με ξερουν!ναιιιιιιιι!!μιλησα και γω ετσι αλλα με το δικιο μου.μπηκα και τα ειδα και επαθα σοκ.εγω πιστευα πως εδω βρηκα καινουργιες φιλες ολες μαμαδες να μιλαμε για καποιο προβλημα, για τα μωρακια μας.οχι για να βρηζει η μια την αλ.και μονο 1 κοπελα ζητησε συγγνωμη.και μπραβο της της βγαζω το καπελο ολες οι υπολοιπες 9 εχει ο μηνας!!!!!!!η κοπελα που ειπε οτι απο τον τιτλο καταλαβαινει το θεμα και να κλεισει η αυλαια δεν το πιασα τι εννοει!!!??????

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenako έγραψε:οχι ρε κοριτσια πειτε μου εχω δικιο????λοιπον μπαινω μετα απο ποσες μερες και βλεπω το θεμα που ανοιξα εγω να εχει παρει τετοιες διαστασεις.να μιλανε ετσι για μενα,που ουτε καν με ξερουν!ναιιιιιιιι!!μιλησα και γω ετσι αλλα με το δικιο μου.μπηκα και τα ειδα και επαθα σοκ.εγω πιστευα πως εδω βρηκα καινουργιες φιλες ολες μαμαδες να μιλαμε για καποιο προβλημα, για τα μωρακια μας.οχι για να βρηζει η μια την αλ.και μονο 1 κοπελα ζητησε συγγνωμη.και μπραβο της της βγαζω το καπελο ολες οι υπολοιπες 9 εχει ο μηνας!!!!!!!η κοπελα που ειπε οτι απο τον τιτλο καταλαβαινει το θεμα και να κλεισει η αυλαια δεν το πιασα τι εννοει!!!??????
Απο δικής μου πλευρας θεω΄ρω ανόητο να ζητήσω συγνώμη μιας και συμμετείχα και πρωτοστάτησα. Οτι ειπα το ειπα με μεγαλη δόση αλήθειας μαζί με χιουμορ. Αλλά σε μεγάλο βαθμό πιστεύω κάποια πράγματα και ας τα λέω έιτε ωμα, είτε προσβλητικά. Ναι πολλές φορες ξεφευγω και για αυτό δεν ζητάω συγνώμη γιατί μπορεί και να το ξανακάνω. Δύο πραγματα θα σου πω. Το πρώτο έιναι καλή τύχη. Το δευτερο να μην έισαι τόσο αποκαλυπτική σε ιντερνετικές κουβέντες. Όταν τις κάνεις να έισαι προετοιμασμένη για πολλά.
Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και μια όμορφη ζωή με την επιλογή που έκανες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις