551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 Σαβ Ιουν 22, 2013 4:17 am
kallia24
Πρωταγωνιστής!!
τι καλε??εμαααα αλεξανδρα μου αδικο εχω??Alexandra23 έγραψε:αχαχαχα καλλια μου!!!:D:D
γεια σου αννουλα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τι καλε??εμαααα αλεξανδρα μου αδικο εχω??Alexandra23 έγραψε:αχαχαχα καλλια μου!!!:D:D
kallia24 έγραψε:αχχχχ κ μετα απο τοσο φαγητο κ ενα τσιγαρακι ειναι οτι πρεπει!!!
εεεεεεεεε ναι!!!!!!!!!! εγω βεβαια ακομα πινω καφε αλλα δεν πειραζει!kallia24 έγραψε:αχχχχ κ μετα απο τοσο φαγητο κ ενα τσιγαρακι ειναι οτι πρεπει!!!
Lillybell έγραψε:kallia24 έγραψε:αχχχχ κ μετα απο τοσο φαγητο κ ενα τσιγαρακι ειναι οτι πρεπει!!!
Ο,τι καλυτερο!!!!!!!!!!!!
Στην υγεια μας Καλλια μου!!
τι κανεις λιλλυ μου?
darsel έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αννουλα μου τι κανεις?
ο,τι ετοιμαζομουν να σε ρωτησω το ιδιο!!!! καλα ειμαι. εδω παλευω με τους δαιμονες μου για το αν θα κανω τωρα σπερματεγχυση ή τον αλλο μηνα! δεν εχω αποφασισει ακομη και τους τρελλαινω ολους οπως καταλαβαινεις!
εσεις μαμα και κορη???
Ηρεμααααα... λες και σου κλεινουν την πορτα...
Οποτε νιωσεις ετοιμη θα κανεις ο,τι ειναι να κανεις..
Και τοτε θα πετυχει!
εγω εκανα μποτε, πινω καφε και θα φτιαξω κοτοπουλο με πατατες αν ποτε το παρω αποφαση να σηκωθω απο τον καναπε!!!Lillybell έγραψε:Αααχχχχχ ωραιος ο καφες, αλλα τιποτα δε συγκρινεται με τα κιοφτεδακια της μαμας...
Τι καμετε κορες;;;
καλε κιουρια εφυγα απο κει μαλιστα κ αυτοι χαρηκαν τοσο πολυ που μ εκανα κ το τραπεζι!!δν ηθελα ν κανω φασαρια α και τους τα χωσα λιγο χοντρα τους τα πα στ ισια..darsel έγραψε:εεεεεεεεε ναι!!!!!!!!!! εγω βεβαια ακομα πινω καφε αλλα δεν πειραζει!kallia24 έγραψε:αχχχχ κ μετα απο τοσο φαγητο κ ενα τσιγαρακι ειναι οτι πρεπει!!!
καλα ειμαι καλλιτσα.
να σου πω απο την δουλεια εφυγες ηρεμα ή τους εκανες κανενα σαματα?? Εγω με αυτες τις συνθηκες που δουλευες εσυ θα τους το ειχα κανει καλοκαιρινο φευγοντας!!!!
αχ εγω δεν θα κρατιομουν,τωρα θα εκανα!!!αχ καλη επιτυχια καρδουλα μου!!!αντε να ακουσουμε τα ευχαριστα να τρελαθουμε!!!darsel έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αννουλα μου τι κανεις?
ο,τι ετοιμαζομουν να σε ρωτησω το ιδιο!!!! καλα ειμαι. εδω παλευω με τους δαιμονες μου για το αν θα κανω τωρα σπερματεγχυση ή τον αλλο μηνα! δεν εχω αποφασισει ακομη και τους τρελλαινω ολους οπως καταλαβαινεις!
εσεις μαμα και κορη???
μη μιλας για σεξ κ τσιγαρο pleaseeeeeeee!!!!κοντευω να χαζεψω η γυναικα!!!!kallia24 έγραψε:αχχχχ κ μετα απο τοσο φαγητο κ ενα τσιγαρακι ειναι οτι πρεπει!!!
Μαρι Αλεξανδρα;; το σεξ που το ειδες;;; Για ενα τσιγαρακι μιλησε η Καλλια..Alexandra23 έγραψε:μη μιλας για σεξ κ τσιγαρο pleaseeeeeeee!!!!κοντευω να χαζεψω η γυναικα!!!!kallia24 έγραψε:αχχχχ κ μετα απο τοσο φαγητο κ ενα τσιγαρακι ειναι οτι πρεπει!!!
λιλλυ μου εχει δικιο η εγκυουλα μου σε προηγουμενα ποστ ειχε υποθει κτ για σεξ με διαφορα υπονοουμενα!!!Lillybell έγραψε:Μαρι Αλεξανδρα;; το σεξ που το ειδες;;; Για ενα τσιγαρακι μιλησε η Καλλια..Alexandra23 έγραψε:μη μιλας για σεξ κ τσιγαρο pleaseeeeeeee!!!!κοντευω να χαζεψω η γυναικα!!!!kallia24 έγραψε:αχχχχ κ μετα απο τοσο φαγητο κ ενα τσιγαρακι ειναι οτι πρεπει!!!
Παει...εχει λαλησει η εγκυουλα!
αλεξανδρα μου για το τσιγαρο το καταλαβαινω ντε κ για το κοκο το πρωτο καιρο της εγκυμοσυνης αλλα μετα τπτ????Alexandra23 έγραψε:μη μιλας για σεξ κ τσιγαρο pleaseeeeeeee!!!!κοντευω να χαζεψω η γυναικα!!!!kallia24 έγραψε:αχχχχ κ μετα απο τοσο φαγητο κ ενα τσιγαρακι ειναι οτι πρεπει!!!
αχα!!Lillybell έγραψε:αααααααα:P:P:P:P:P:P
διαβασε πιο πανω λιλλυ μου να δεις τι λεει η καλλια μας!!!!Lillybell έγραψε:Μαρι Αλεξανδρα;; το σεξ που το ειδες;;; Για ενα τσιγαρακι μιλησε η Καλλια..Alexandra23 έγραψε:μη μιλας για σεξ κ τσιγαρο pleaseeeeeeee!!!!κοντευω να χαζεψω η γυναικα!!!!kallia24 έγραψε:αχχχχ κ μετα απο τοσο φαγητο κ ενα τσιγαρακι ειναι οτι πρεπει!!!
Παει...εχει λαλησει η εγκυουλα!
χαχα αλεξανδρα μου εχεις ενα δικιο ενταξει μωρε λιγη υπομονη ακομα εξαλλου αξιζει αυτη την αναμονη για την πριγκηπισσα σου που σε λιγο καιρο θα κανει δυναμικα την εμφανιση της!!!Alexandra23 έγραψε:καλλια μου δεν νιωθω σεξυ για να κανω σεξ!!!ετσι οπως ειμαι μονο για σεξ που δεν ειμαι καταλληλη κ το μυαλο τρεχει μονο στην αποστολια!!!λιγο ακομη υπομονη τι να κανω!!!
χαχα σιγουρα!!!αλεξαδρα μου ηθελα να σε ρωτησω τα κοριτσακια μας η βασιλικουλα και το σοφακι εχουν εξαφανιστει ξερεις γτ?η αφρουλα τι κανει γεννησε??Alexandra23 έγραψε:αχ μωρε....αντε θα στανιαρεις αυριο!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης