526 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 Σαβ Ιουν 22, 2013 3:36 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
εχω κ εγω καρπουζακι κρυο κρυο αλλα θα το χτυπησω αργοτερατι εγινε με τη δουλεια?εφυγες ε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
κρυο αλεξανδρα μου ειναι απιστευτο το καρπουζακι!!!ναι εφυγα κ σ ομολογω οτι εφυγε ενα πολυ μεγαλο βαρος απο πανω μου!!Alexandra23 έγραψε:εχω κ εγω καρπουζακι κρυο κρυο αλλα θα το χτυπησω αργοτερατι εγινε με τη δουλεια?εφυγες ε?
ναι ειμαι πολυ καλα αλεξανδρα μου θα ειμαι ακομα καλυτερα βεβαια αν βρω συντομα κτ αλλο κ καλυτερο..θα δειξει..κ εγω τρωω το μεσημεριανο μου φαγητακι κοκκινιστο κοτοπουλακι με μακαρονακια τα κανα λιγο αναποδα αλλα δν πειραζει το ιδιο κανει!!:D:DAlexandra23 έγραψε:καλη ορεξη σοφια μου κ σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!αγορακι εχεις η κοριτσακι?ποσο ειναι?ναι καλλια μου το ξερω κ χαιρομαι που νιωθεις πλεον καλα!!!
ευχαριστω!!!εχω αγορακι και ειναι τριων!!!Alexandra23 έγραψε:καλη ορεξη σοφια μου κ σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!αγορακι εχεις η κοριτσακι?ποσο ειναι?ναι καλλια μου το ξερω κ χαιρομαι που νιωθεις πλεον καλα!!!
αχου μωρεεεεεε!!!!περνανε τα χρονια σαν το νερο!!!ποσο καιρο προσπαθειτε για το δευτερο?Σοφία 26 έγραψε:ευχαριστω!!!εχω αγορακι και ειναι τριων!!!Alexandra23 έγραψε:καλη ορεξη σοφια μου κ σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!αγορακι εχεις η κοριτσακι?ποσο ειναι?ναι καλλια μου το ξερω κ χαιρομαι που νιωθεις πλεον καλα!!!
αχ βρε κοριτσια πως περνανε τα χρονια
ποτε ειναι που τον γεννησα κ τωρα ειναι τριων και δεν σταματαει να μιλαει :D:D
χαχαχαχαχαχα επισης (αν και δεν τρωω το κοτοπουλο,χαχαχαχαχαχαχαχαχαkallia24 έγραψε:ναι ειμαι πολυ καλα αλεξανδρα μου θα ειμαι ακομα καλυτερα βεβαια αν βρω συντομα κτ αλλο κ καλυτερο..θα δειξει..κ εγω τρωω το μεσημεριανο μου φαγητακι κοκκινιστο κοτοπουλακι με μακαρονακια τα κανα λιγο αναποδα αλλα δν πειραζει το ιδιο κανει!!:D:DAlexandra23 έγραψε:καλη ορεξη σοφια μου κ σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!αγορακι εχεις η κοριτσακι?ποσο ειναι?ναι καλλια μου το ξερω κ χαιρομαι που νιωθεις πλεον καλα!!!
καλη ορεξη σοφια!(αν κ το σιχαινομαι το ψαρι)!!
)
Alexandra23 έγραψε:αχου μωρεεεεεε!!!!περνανε τα χρονια σαν το νερο!!!ποσο καιρο προσπαθειτε για το δευτερο?Σοφία 26 έγραψε:ευχαριστω!!!εχω αγορακι και ειναι τριων!!!Alexandra23 έγραψε:καλη ορεξη σοφια μου κ σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!αγορακι εχεις η κοριτσακι?ποσο ειναι?ναι καλλια μου το ξερω κ χαιρομαι που νιωθεις πλεον καλα!!!
αχ βρε κοριτσια πως περνανε τα χρονια
ποτε ειναι που τον γεννησα κ τωρα ειναι τριων και δεν σταματαει να μιλαει :D:D
kallia24 έγραψε:οχι οχι αλεξανδρα μου δν υπαρχει πλεον ιχνος τριχας πανω μου!!!
πηρα καινουργιο ξυραφακι σε στυλ ξυριστικης μηχανης και βγηκε παρα πολυ καλο και το χρησιμοποιω συχνα!!!:D:D:D
καλε σοφια το ωραιοτερο κρεας δν τρως!!!
το ελπιζω αλεξανδρα μου δν ειμαι κ πολυ σιγουρη γιαυτο ομως!!!Alexandra23 έγραψε:μετα απο εναμιση μηνα ε?χμμμμμμ θα γινει πανικος!!!!!!!!
Γεια σου Σοφακι. Απο τον Αυγουστο αλλα επειδη εγω ειμαι 36 αρχισαμε να ψαχνομαστε σχετικα νωρις. Τελικα εχουμε θεμα με το σπερμα και τον αλλο μηνα θα κανω σπερματεγχυση.Σοφία 26 έγραψε:καλημερα darsel!!!darsel έγραψε:Εμεις τα υπολοιπα τα κακομοιρακια που ακομα παλευουμε για το πρωτο τι να πουμε????
εχει δικιο η lillybell .. ο Θεουλης ξερει ποτε θα μας δοσει την ευλογια του!!!
το παν ειναι η πιστη και η θετικη σκεψη
ποσο καιρο προσπαθητε εσεις??
ειμαι σιγουρη εγω!!!!!!!kallia24 έγραψε:το ελπιζω αλεξανδρα μου δν ειμαι κ πολυ σιγουρη γιαυτο ομως!!!Alexandra23 έγραψε:μετα απο εναμιση μηνα ε?χμμμμμμ θα γινει πανικος!!!!!!!!
Alexandra23 έγραψε:ειμαι σιγουρη εγω!!!!!!!kallia24 έγραψε:το ελπιζω αλεξανδρα μου δν ειμαι κ πολυ σιγουρη γιαυτο ομως!!!Alexandra23 έγραψε:μετα απο εναμιση μηνα ε?χμμμμμμ θα γινει πανικος!!!!!!!!
μακαρι αλεξανδρα μου να δω κ εγω η καιμενουλα καμια ασπρη μερα!!!!
Alexandra23 έγραψε:αννουλα μου τι κανεις?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης