Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
589 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 589 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:Γεια σας κοριτσια μου γλυκα!
Καλοριζικο το νεο μας θεματακι...Κοιμηθηκα λιγο και τωρα διαβασα τις 4 σελιδες......

Χρυσοβαλαντη μου: Ο Θεος μας δινει δοκιμασιες αγαπη μου...Δε μπορουμε να καταλαβουμε το γιατι...Αστο...Προσπαθησε να παραμεινεις ψυχραιμη, συνεχισε τον αγωνα της ζωης πιασμενη χερι χερι με τον ανθρωπο σου, στηριξου στο Θεο.. και παντα να λες "Γεννηθητω το Θελημα Σου"....

Βασουλα, Βικυ μου, Ειρηνη, Αλεξανδρα και Κατερινα καινουριο κοριτσακι την πιο γλυκια καλησπερα μου σε ολες σας!
Φρεσκια μαμα με το καλο να φερεις το μωρακι σου στον κοσμο.. Εισαι κι εσυ μια αξια γυναικα που μπροστα στη ζωη του παιδιου σου αψηφας και τον πονο και την ανεση σου και το φοβο! Αυτο ειναι ΜΑΜΑ....  

καλησπερα λιλλυ μου..μολις μου ηρθε περιοδος και σε θυμηθηκα..χαχα επεσες μεσα Very Happy αρα καλα δουλευει το "συστημα"..τι κανει η μικρη σου?

Γεια σου Ειρηνη μου! 17 σου ειχα πει ε;; χαχαχα αρα χαλαλι τα χρονια που εφαγα στα θρανια..χαχαχαLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα σας γραψω λιγο τι περασα 3 εβδομαδες στο νοσοκομειο
23 μαιου παω στην γιατρο μου και μου λεει ανεπαρκια τραχιλου ο τραχιλος ξαφνικα εγινε 1.4 εφηγα για το νοσοκομειο και εκει ξεκιναει η περιπετια μου 29 εβδομαδων +4 μερες τοτε μου κανουν τοκοκαρδιογραφημα και ολες τις εξετασεις και μου κανουν εισαγωγη .....απο την επομενη μερα ξεκινησα φαρμακα θεραπιες και τον διαβητη τις εγκυμοσηνης ενεσεις στα ποδια για να μην παθω θρομβοση και καθε 3 μερες να μου περνουν αιμα...2 εβδομαδες μετα μου λενε αν θα πανε ολα καλα την πεμτη βγαινεις και την παρασκευη το βραδυ ενοιωσα εναν πονο χαμηλα παω στον γιατρο και μου βρησκουν  2 δακτυλα διαστολη μου λενε για την ενεση γαι τα πνευμονια και αρχησα να τρεμο το πρωι ερχονται και μου λενε ολα καλα αλλα αν γεννηθη τωρα θα μπει διασολινομαινο θερμοκιτιδα και πηρα τετοια στεναχωρια παρακαλουσα το θεο να ανε ολα καλα το βραδυ με πιανει πονος στην μεση με ξαναπανε στη γιατρο και ειμουνα με διαστολη 7 μου λενε γεννας με βαζουν στην εθουσα ετοιμαζουν την θερμοκιτιδα διπλα τα σολινακια του μωρου και περιμεναμε να γεννησω εντομεταξη βουλοναν οι φλεβοκαθετιρες και με αλλαζαν συναιχεια  το πρωι πεφτη η διαστολη δτο 5 και το βραδυ εγω να ποναω για γεννα την δευτερα και ενω ειμουνα 32 +1 μου λενε για την περιδεση ηταν η μονη λυση γαι να κρατισουμε τον μικρο μεσα η θα την εκανα και ολα καλα η θα την εκανα θα εσπαγαν τα νερα και θα γεννουσα πηρα το ρισκο την κανω ολα καλα και μετα απο μια ωρα πονοι γεννας και ι γιατροι ετρεχαν πανικοβλητη μου λενε γεννας με ετπμαζουν εγω πονουσα πολυ και δεν μπορουσαν να μου κοψουν την περιδεση μετα απο 2 ωρες πονους ηρεμισα αλλα ξεκινισα να τρεμο ολοκληρη και η καρδια μου ηταν πολυ γρηγορη οι γιατροι ετρεχαν το μονο που ελεγα ηταν το μωρο ειναι καλα???τελικα τα καταφεραμε και χτες γυρισαμε στο σπιτι και περιμενουμε μερα με την μερα να γεννησω

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:Γεια σου Ειρηνη μου! 17 σου ειχα πει ε;; χαχαχα αρα χαλαλι τα χρονια που εφαγα στα θρανια..χαχαχαLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing   

χαλαλι χαλαλι ναι 17 ειχες πει Very Happy για να δουμε με την βασουλα μας τι θα γινει

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
freskia mama έγραψε:θα σας γραψω λιγο τι περασα 3 εβδομαδες στο νοσοκομειο
23 μαιου παω στην γιατρο μου και μου λεει ανεπαρκια τραχιλου ο τραχιλος ξαφνικα εγινε 1.4 εφηγα για το νοσοκομειο και εκει ξεκιναει η περιπετια μου 29 εβδομαδων +4 μερες τοτε μου κανουν τοκοκαρδιογραφημα και ολες τις εξετασεις και μου κανουν εισαγωγη .....απο την επομενη μερα ξεκινησα φαρμακα θεραπιες και τον διαβητη τις εγκυμοσηνης ενεσεις στα ποδια για να μην παθω θρομβοση και καθε 3 μερες να μου περνουν αιμα...2 εβδομαδες μετα μου λενε αν θα πανε ολα καλα την πεμτη βγαινεις και την παρασκευη το βραδυ ενοιωσα εναν πονο χαμηλα παω στον γιατρο και μου βρησκουν  2 δακτυλα διαστολη μου λενε για την ενεση γαι τα πνευμονια και αρχησα να τρεμο το πρωι ερχονται και μου λενε ολα καλα αλλα αν γεννηθη τωρα θα μπει διασολινομαινο θερμοκιτιδα και πηρα τετοια στεναχωρια παρακαλουσα το θεο να ανε ολα καλα το βραδυ με πιανει πονος στην μεση με ξαναπανε στη γιατρο και ειμουνα με διαστολη 7 μου λενε γεννας με βαζουν στην εθουσα ετοιμαζουν την θερμοκιτιδα διπλα τα σολινακια του μωρου και περιμεναμε να γεννησω εντομεταξη βουλοναν οι φλεβοκαθετιρες και με αλλαζαν συναιχεια  το πρωι πεφτη η διαστολη δτο 5 και το βραδυ εγω να ποναω για γεννα την δευτερα και ενω ειμουνα 32 +1 μου λενε για την περιδεση ηταν η μονη λυση γαι να κρατισουμε τον μικρο μεσα η θα την εκανα και ολα καλα η θα την εκανα θα εσπαγαν τα νερα και θα γεννουσα πηρα το ρισκο την κανω ολα καλα και μετα απο μια ωρα πονοι γεννας και ι γιατροι ετρεχαν πανικοβλητη μου λενε γεννας με ετπμαζουν εγω πονουσα πολυ και δεν μπορουσαν να μου κοψουν την περιδεση μετα απο 2 ωρες πονους ηρεμισα αλλα ξεκινισα να τρεμο ολοκληρη και η καρδια μου ηταν πολυ γρηγορη οι γιατροι ετρεχαν το μονο που ελεγα ηταν το μωρο ειναι καλα???τελικα τα καταφεραμε και χτες γυρισαμε στο σπιτι και περιμενουμε μερα με την μερα να γεννησω

Κοπελα μου με το καλο να φτασει η ωρα να γεννησεις το μωρο σου.. Αφου εχουν σταματησει οι πονοι τοκετου τοτε δινεται η ευκαιρια να παραμεινει το μωρακι μεσα στην μητρα λιγο περισσοτερο και αυτο ειναι το καλυτερο. Φυαικα πιστευω οτι και τωρα εισαι σε ακινησια και παιρνεις φαρμακα, ετσι;; Δεν πιστευω να κανεις τιποτα στο σπιτι... Ολα θα πανε καλα και σε λιγες εβδομαδες θα εχεις το μωρακι αγκαλια!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
freskia mama έγραψε:πω πω τι περασες κοπελα μου..ευτυχως ησουν σε καλα χερια..εχει αψογο συστημα υγειας η γερμανια..εκει γενηθηκα και μεγαλωσα..εσυ πως βρεθηκες εκει?ειναι ο αντρουλης σου απο εκει?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι σε  πληρη ακινησια δεν με εχουν ουτε φαρμακα μου δινουν

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
freskia mama έγραψε:οχι σε  πληρη ακινησια δεν με εχουν ουτε φαρμακα μου δινουν

Αληθεια λες;;;;; πολυ περιεργο!!Rolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling Eyes

katerina1983

katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 990599Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 990599Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 990599Θετικό τεστ!!Θετικό τεστ!!Θετικό τεστ!!Θετικό τεστ!!!!!!!!!!
ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΜΟΥ ShockedShockedShocked ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΛΑ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΟΙ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ......ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ......Crying or Very sad

ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...!!!!
ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ!!!!!
ΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...!!!!!
LILLYBELL ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ!!!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...!!!
FRESKIA MAMA  ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ28 ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι γιατι τωρα ειμαι 33+1 και δεν θεωρισαν να με βαλουν σε ακινησεια και ουτε φαρμακα μου δινουν εκανα περιδηση 32 εβδομαδων κανονικα δεν κανουν σε τοση προχωριμενη εγκυμοσηνη αλλα το εκαναν για λιγο καιρο για να καθηστερισουμε 2 αντε με το ζορη 3 εβδομαδες την γεννα

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 990599Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 990599Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 990599Θετικό τεστ!!Θετικό τεστ!!Θετικό τεστ!!Θετικό τεστ!!!!!!!!!!
ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΜΟΥ ShockedShockedShocked ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΛΑ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΟΙ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ......ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ......Crying or Very sad

ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...!!!!
ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ!!!!!
ΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...!!!!!
LILLYBELL ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ!!!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...!!!
FRESKIA MAMA  ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ28 ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!!!! 

καλησπερα κατερινακι μου..τι κανεις?

katerina1983

katerina1983
irene-_- έγραψε:
katerina1983 έγραψε:

καλησπερα κατερινακι μου..τι κανεις?

καλα ειμαι αγαπη μου....πινω καφεδακι,ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ,θελω να κανω κατι δουλιτσες αλλα ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙ!!!!!!εσυ πως εισαι??

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
καλα ειμαι αγαπη μου....πινω καφεδακι,ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ,θελω να κανω κατι δουλιτσες αλλα ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙ!!!!!!εσυ πως εισαι?? 

και εγω ζεσταινομαι απιστευτα θελω να κανω δουλειες αλλα βαριεμαι και μου ηρθε και περιοδος και ποναω Mad

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
freskia mama έγραψε:ναι γιατι τωρα ειμαι 33+1 και δεν θεωρισαν να με βαλουν σε ακινησεια και ουτε φαρμακα μου δινουν εκανα περιδηση 32 εβδομαδων κανονικα δεν κανουν σε τοση προχωριμενη εγκυμοσηνη αλλα το εκαναν για λιγο καιρο για να καθηστερισουμε 2 αντε με το ζορη 3 εβδομαδες την γεννα

Ακριβως επειδη εισαι σε πολυ προχωρημενη εγκυμοσυνη κι εκαναν το ραμμα, δεν πρεπει να εισαι ορθια για να μην πεφτει το βαρος στον τραχηλο και τον καταπονει και σπασει το ραμμα....
Τελος παντων ισως εχουν αλλα συστηματα εκει..τι να πω;
Μονο να εχεις καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης και να κρατησεις ενα υγιες μωρο στην αγκαλια σου...

katerina1983

katerina1983
irene-_- έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
katerina1983 έγραψε:

και εγω ζεσταινομαι απιστευτα θελω να κανω δουλειες αλλα βαριεμαι και μου ηρθε και περιοδος και ποναω Mad

σε κανα 2-3 μερες τα ιδια θα ειμαστεMad Mad Mad θ ερθει και προς τα δω η κυρια!!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μμμμ ειμουνα την πρωτη εβδομαδα καθηλομενη τωρα παω τουαλετα και λιγο περπαταω αλλα ολα καλα οταν ειναι να ερθει θα ερθει

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
freskia mama έγραψε:μμμμ ειμουνα την πρωτη εβδομαδα καθηλομενη τωρα παω τουαλετα και λιγο περπαταω αλλα ολα καλα οταν ειναι να ερθει θα ερθει

Ετσι κοπελα μου..Να προσεχεις και ολα θα πανε πολυ καλα!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:

σε κανα 2-3 μερες τα ιδια θα ειμαστεMad Mad:xθ ερθει και προς τα δω η κυρια!!!!  
αα γιατι το εχεις σιγουρο οτι θα ερθει?δεν εκανες αυτο που επρεπε???Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 215994

katerina1983

katerina1983
irene-_- έγραψε:
katerina1983 έγραψε:

αα γιατι το εχεις σιγουρο οτι θα ερθει?δεν εκανες αυτο που επρεπε???Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 215994

αφου ημασταν αρρωστουληδες καλε!!!!και εκτος αυτου δεν νομιζω να ηρθε με 2 φορες...και εχουμε και θεματακι με κηνιτικοτητα οποτε δεν το πιστευω......τωρα αν κανω την εκπληξη θα μεινω και εγω οπως καταλαβαινεις εκπληκτη!!!!!!αλλα δεν νομιζω γιατι το β... ειναι τουμπανο,η μεση ποναει,τα νευρα στο κατακορυφο κτλ!!!!!!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
katerina1983 έγραψε:

αφου ημασταν αρρωστουληδες καλε!!!!και εκτος αυτου δεν νομιζω να ηρθε με 2 φορες...και εχουμε και θεματακι με κηνιτικοτητα οποτε δεν το πιστευω......τωρα αν κανω την εκπληξη θα μεινω και εγω οπως καταλαβαινεις εκπληκτη!!!!!!αλλα δεν  νομιζω γιατι το β... ειναι τουμπανο,η μεση ποναει,τα νευρα στο κατακορυφο κτλ!!!!!!!  

οπως λεει και το τραγουδι..τα πιο ωραια πραγματα ερχονται εκει που δε τα περιμενεις,,σου το ευχομαι..βασικα το ευχομαι σε ολες μας....Very Happy:D:D:D

katerina1983

katerina1983
irene-_- έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
katerina1983 έγραψε:

αφου ημασταν αρρωστουληδες καλε!!!!και εκτος αυτου δεν νομιζω να ηρθε με 2 φορες...και εχουμε και θεματακι με κηνιτικοτητα οποτε δεν το πιστευω......τωρα αν κανω την εκπληξη θα μεινω και εγω οπως καταλαβαινεις εκπληκτη!!!!!!αλλα δεν  νομιζω γιατι το β... ειναι τουμπανο,η μεση ποναει,τα νευρα στο κατακορυφο κτλ!!!!!!!  

οπως λεει και το τραγουδι..τα πιο ωραια πραγματα ερχονται εκει που δε τα περιμενεις,,σου το ευχομαι..βασικα το ευχομαι σε ολες μας....Very Happy:D:D:D

ετσι ετσι ολες μας ολες μας!!!!εσυ τι κανεις στην λαρισα???οεο????με το που φυγει η μανταμ σουσου μαζεψε τα,πηγαινε σκιαθο στον αντρουλη σου,κανε και κανα μπανακι και ξερεισ εσυ...το τερπνον μετα του ωφελημου!!!!χαχαχ
και μετα ελα ορεξατη για δουλεια!!!!Very Happy

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
katerina1983 έγραψε:

ετσι ετσι ολες μας ολες μας!!!!εσυ τι κανεις στην λαρισα???οεο????με το που φυγει η μανταμ σουσου μαζεψε τα,πηγαινε σκιαθο στον αντρουλη σου,κανε και κανα μπανακι και ξερεισ εσυ...το τερπνον μετα του ωφελημου!!!!χαχαχ
και μετα ελα ορεξατη για δουλεια!!!!Very Happy   

κατερινακι μου εκανα μπανακι και δε σε προλαβα..ειναι στα σχεδια μου για το αλλο μηναWink καλο βραδυ να εχεις..Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 417472Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 417472

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Anybody in here????Smile

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:Γεια σου Ειρηνη μου! 17 σου ειχα πει ε;; χαχαχα αρα χαλαλι τα χρονια που εφαγα στα θρανια..χαχαχαLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing   

χαλαλι χαλαλι ναι 17 ειχες πει Very Happy για να δουμε με την βασουλα μας τι θα γινει

Κορίτσια μου ακόμη τίποτα..

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 654316Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 654316Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 654316Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 654316Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 654316Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 654316Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 654316Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 654316Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119 - Σελίδα 4 654316 βασουλα μου ποτε δε ξερεις!!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Anybody in here????Smile

yes i!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις