51 Απ: ΑΔΙΚΙΑ!!!! Πεμ Ιουν 27, 2013 11:34 pm
Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Dori έγραψε:Εγω το πιο κουφού που έχω διαβάσει το έχω ξαναπεί γιατι μου έχει κάτσει.μια κοπέλα ρώταγε μήπως είναι έγκυος επειδη πάντα της ερχόταν πρωί η περίοδος και τότε της είχε έρθει απόγευμα.μαλλον το μέτρησε σαν καθυστέρηση!!και σας πληροφορώ δεν ήταν τρόλ απλα η καθυστέρηση ήταν αλλού προφανώς ....nanakaboubou έγραψε:try 30 έγραψε:Dori έγραψε:Κορίτσια καλημέρα!βλεπω ότι ξεκίνησε πολυ δυναμικά η μέρα.εν μέρη καταλαβαίνω τις αγωνίες κάποιων κοριτσιών που θέλουν παιδάκι άλλωστε κι εγω το έχω ξαναπεί ότι προσπαθώ για δεύτερο.ομως υπάρχει μια λεπτή ισορροπία που πρέπει να κρατιέται για να μην προκύπτουν και λάθος συμπεράσματα.δηλαδη τι νόημα έχει να γράφω εγω ποιες μέρες έκανα sex με τον άντρα μου και αν έχω ελπίδα να έμεινα έγκυος;και αν μου πουν ναι έχεις πολλές ελπίδες και στο τέλος αδιαθετησω δεν θα απογοητευτω; Επίσης αν γράφω ολα τα συμπτώματα και μου πουν ότι ναι σιγουρα είσαι έγκυος γιατι κι εγω τα ίδια είχα και ήμουν, αν τελικα δεν ειμαι, χειρότερα δεν θα γίνω;επίσης αν μια κοπέλα γράψει ότι είναι έγκυος και έχει π.χ. αίμα, θα βρεθούν άλλες 3 που θα της πουν ότι κι αυτές είχαν τα ίδια και πήγαν ολα καλα!και τελικα μπορεί να αποβεί μοιραίο γιατι όλες οι κοπέλες δεν σκέφτονται το ίδιο και μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις.γιαυτο καλύτερα δεν άπαντασ καθόλου η αν απαντήσεις ειρωνικά ίσως το κανείς για να την "ξύπνησεις" την άλλη και να στραφεί σε κάποιον ειδικό για αυτά τα θέματα.ασε που κάποιες ερωτήσεις είναι τόσο κουφεσ που δεν ξέρεις αν είναι αλήθεια η αν κοροϊδεύουν.και μετα αισθάνεσαι και γελοία που απαντήσες.
εγω το κανω αυτο...χαχαχαχαχα...εχω διαφημισει χιλιες φορες ποσες φορες εχω κανει σεξ.......χαχαχαχαχ...οκ κουφο το παραδεχομαι
τωρα που ειπατε για σεχχχ θυμηθηκα ενα αλλο τωρα που ελεγε οτι τι να κανω δεν μπορω πλεον να ολοκληρωσω και ειμαι θερμη................. εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα