176 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 Σαβ Ιουν 29, 2013 11:01 pm
Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
90 ΗΜΕΡΕΣ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Οι σύμβουλοι θηλασμού λένε να μην κάνεις τίποτα για τις θηλές (και επιμένουν πολύ σε αυτό). Το σίγουρο είναι πως δεν θες να σκληρύνουν οι θηλές (πχ οινόπνευμα κλπ) γιατί μέσα στο στόμα του βρέφους, η θηλή επιμηκύνεται κατά 2,5 φορές. Αν εσύ την έχεις σκληρύνει, θα πονάς.maraki_iraklio έγραψε:
Να σας ρωτήσω οι θηλές μου είναι πολύ ξηρές και ξεφλουδίζουν ειναι ανησυχητικό?Να βάλω κρέμα για θηλές λέτε???
Η αυχενική έχει και την αιματολογική μέσα. Μήπως για αυτό;;;eva evaki έγραψε:Ma tous phra k m eipan toso..alla pws ginete h auxenikh na einai poio akrivh apo thn b...??na rwthsw k kati allo tsouzei guro apo ton afalo..ti na einai
Εγώ (που θα μου φέρει ο μαγειρούλης μου μουσακά από τη δουλειά του) λέω να το κάνεις λεμονάτο!Paramythenia έγραψε:Kαλημέρες!
Τι κάνετε κοριτσάκια μου;
Εvaki προφανώς και είναι από το τέντωμα του δέρματος. Βάλε λίγο λαδάκι ή κρεμούλα μήπως ανακουφιστείς.
Κορίτσια νομίζω πως η Pely είναι καλά, συμμετέχει στο θεματάκι Μανούλες Σεπτεμβρίου.
Εμείς σηκωθήκαμε νωρίς, έβαλα ένα πλυντήριο, το οποίο μόλις τελείωσε και θέλω να μαγειρέψω αλλά βαριέμαι λιγάκι. Θα φτιάξω κοτόπουλο και δεν ξέρω πως να το κάνω, λεμονάτο ή με πιπεριές;
Η αρχοντιά είναι πως σου φέρνει μία μερίδα μόνο! Δεν είναι όπως στο σπίτι που φτιάχνεις μουσακά και τον τρως 3 μέρες μέχρι να τον σιχαθείς.bini έγραψε:ιοαζον την εχεις καταβρει σαν και μενα!εσυ τον μαγειρουλη εγω τη μαμα!μιλαμε για σαπισμα.......ωραια φαγητα ομως εγω ζηλεψα πιπεριες κοκκινιστες!μας τις εφτιαχνε συνεχεια η γιαγια στο χωριο!τετοιο ζητησα σημερα απο τη μητερουλα
Πιπεριές κοκκινιστές; Δεν το έχω ακούσει ξανά. Πώς γίνεται αυτό το φαγάκι.bini έγραψε:ιοαζον την εχεις καταβρει σαν και μενα!εσυ τον μαγειρουλη εγω τη μαμα!μιλαμε για σαπισμα.......ωραια φαγητα ομως εγω ζηλεψα πιπεριες κοκκινιστες!μας τις εφτιαχνε συνεχεια η γιαγια στο χωριο!τετοιο ζητησα σημερα απο τη μητερουλα
Όχι βρε, τι να πειράζει; Ελπίζω να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.eva evaki έγραψε:Evala ligaki vazelinh peirazei??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Paramythenia στις Κυρ Ιουν 30, 2013 12:01 am, 1 φορά
Δεν πειράζει, μπρε!eva evaki έγραψε:Evala ligaki vazelinh peirazei??
Είναι σακουλάκια μιας χρήσης. Και βολεύουνε γιατί είναι σχετικά φλατ και δεν πιάνουν τραγικό χώρο.bini έγραψε:ιοαζον εσυ που εκανες σεμιναρια για θηλασμο ξερεις τι χρειαζεται απο μπουκαλακια ή σακουλακια για να μαζευουμε γαλα στην καταψυξη?ή στο ψυγειο?και μπορουμε στο ιδιο να συμπληρωνουμε αργοτερα?δεν ξερω αν θα το κανω εγω εχω κολλησει λιγο στο θεμα γιαυτο ρωταω συνεχεια θελω να εχω αποκλειστικο θηλασμο αλλα επειδη θα ειμαι μονη με το μωρο γονεις και πεθερικα θα ειναι μακρυα ισως χρειαζεται να βγαινω λιγο απο το σπιτι και να το εχει ο αντρας μου
Ναι, για πες......Paramythenia έγραψε:Πιπεριές κοκκινιστές; Δεν το έχω ακούσει ξανά. Πώς γίνεται αυτό το φαγάκι.bini έγραψε:ιοαζον την εχεις καταβρει σαν και μενα!εσυ τον μαγειρουλη εγω τη μαμα!μιλαμε για σαπισμα.......ωραια φαγητα ομως εγω ζηλεψα πιπεριες κοκκινιστες!μας τις εφτιαχνε συνεχεια η γιαγια στο χωριο!τετοιο ζητησα σημερα απο τη μητερουλα
Popisofia έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ 3,4,5,6,7,8,9 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ............
ΑΛΛΑ... ΑΣ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης