Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
325 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 325 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:Ιωάννα ετσι κ πω του άντρα "γενναω" παει έχασε τα αβγά κ τα πασχάλια !
χαχαχα

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Maimou2009 έγραψε:Ιωάννα ετσι κ πω του άντρα "γενναω" παει έχασε τα αβγά κ τα πασχάλια !

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ Κ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.......

mamageorge

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α!!!!!!!!!!τι καλά!!
Βρήκα και πατρίδα?
Βινι το γιο μου Τρίκαλα ήταν να τον γεννήσω αλλά βιάστηκε και καταλήξαμε Θεσ/νικη!
Εκεί ερχόμουν για γιατρούς.

Iazon να σε βάλω για βύσμα που δεν έχω???Laughing 
Το ξέραμε οτι θα ήταν αδύνατο να πάμε Τρίκαλα αφού στην ειδικότητα του άντρα μου μόνο 1 θέση έπαιζε στη ΣΜΥ και σιγά μην έβαζαν εμάς.......
Λαρισα ήταν για 5 χρόνια στην Στρατιά οπότε πάλι ήταν αδύνατο.
Δεν μας πείραξε η μετάθεση...
Μας πείραξε η χρονική στιγμή.......αν γινόταν πέρισυ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αφού και εδώ ξένη είμαι.Απλά φέτος ελπίζαμε σε παραμονή.Καταλαβαίνεις έτσι?

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bini έγραψε:
ioazon έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:Φωτογραφική μηχανή κ κάμερα!!!
Αυτό είναι δουλειά του πατέρα!

mamageorge έγραψε:
Bini με το καλό θα γεννήσω Θεσ/νικη.
Τώρα μένουμε Γιαννιτσά.
Η μετάθεση βγήκε για Πολύκαστρο.
Μα και αυτοί στο στρατό οτι να'ναι είναιTwisted Evil 
Τρίκαλα ζητάει πάντα ο άντρας μου(η καταγωγή μου) ή έστω Λάρισα να είμαστε κοντά στους δικούς μας αλλά.......πουMad Mad οπου να'ναι μας στέλνουνTwisted Evil
mamageorge,
επειδή δουλεύω κι εγώ στο ΓΕΣ, είναι πολύ δύσκολο να πάρετε μετάθεση προς τα εκεί. Καταργούνται πάρα πολλές μονάδες. Δεν θα μείνει τίποτα!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΜΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ
Άστα. Δεν έχουμε που να βάλουμε τους ανθρώπους!!!

mamageorge

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βινι ποιον γιατρό έχεις?
Σε 10 μέρες έρχομαι Τρίκαλα!!!
Κατεβαίνουμε τουλάχιστον 1 φορά στον 1,5 μήνα για να δούμε τους δικούς μας.
Βέβαια ο άντρας μου είναι απο Δεσκάτη οπότε μοιράζουμε τις μέρες αλλά 3-4 μέρες τις καθόμαστε στανταρ στα Τρίκαλα

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφηστε το θέμα της μετάθεσης είναι πολύ πονεμένο!!
Ιωάννα μου απαγορευει να δημοσιευσω εξωτερικά links ωσπου να συμπληρώσω 7 ημέρες απο την εγγραφή..Το προσπάθησα και τώρα για την κούνια αλλα και για τα tickers και δυστυχως δε μπορω ακόμη Sad
Εμεις sophia εχουμε την ιδια κούνια στην rainforest έκδοση!την δική σου έκδοση την είχαμε στο ριλαξ.
Στο ριλαξ μπορεις να βάλεις το μωρό απο νεογέννητο αν ξαπλώνει τελείως.
Το θερμος ναι για τσαγάκι αν θηλάζεις.Επίσης, σε μερικές περιπτώσεις (δυστυχως και της δικης μου συμπεριλαμβανομένης) έχεις τις προσδοκίες οτι θα θηλάσεις και τελικά δεν έχεις γάλα. οποτε οταν πας στο σπίτι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να κάνεις γάλα-σκονη!σε αυτη τη περιπτωση επειδή το νερό πρέπει να έχει βράσει για πολλή ώρα, δε μπορείς κάθε φορά που θες να κανεις γάλα να βραζεις ισα ισα νερό και να περιμένεις μετα πόοοοοοτε θα κρυώσει. οποτε βράζεις μια φορά πολυ νερο, και το βάζεις στο θερμός (εγω το περνουσα και απο φιλτρακι για να συγκρατησω τα πολλα άλατα) οποτε έχεις όλη την ημέρα αποστειρωμένο καθαρό νεράκι στο θερμό και τσουπ ετοιμαζεις γρηγορα και ευκολα το γάλα!!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πόση ωρα θελει βρασιμο το νερό γιατι ο βραστηρας το κανει τσακ μπαμ

bini

mamageorge έγραψε:Βινι ποιον γιατρό έχεις?
Σε 10 μέρες έρχομαι Τρίκαλα!!!
Κατεβαίνουμε τουλάχιστον 1 φορά στον 1,5 μήνα για να δούμε τους δικούς μας.
Βέβαια ο άντρας μου είναι απο Δεσκάτη οπότε μοιράζουμε τις μέρες αλλά 3-4 μέρες τις καθόμαστε στανταρ στα Τρίκαλα

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ PM ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑ

Popisofia

Popisofia
ΒΙΝΑΚΙ Η ΛΑΒΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣ ΓΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ Κ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ
ΚΑΛΣΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΟΧΗ Κ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ!!!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α!Το άλλο που αναφέρατε είναι ο θερμαντήρας. εμεις εχουμε της chicco.σου ετοιμάζει το γάλα και το κραταει και μετά ζεστό.εγώ αν περνούσε πάνω απο τεταρτο για να πω την αλήθεια το πετούσα και έκανα άλλο.κοστιζει 50 ευρω ο θερμαντήρας ο συγκεκριμένος και είναι και μετά πολύ βολικός και για τα βαζακια με το φαγητό του μωρού.το βγαζεις απο το ψυγείο ή την καταψυξη το βάζεις στο θερμαντηρα, ρυθμίζεις την ωρα και σε ειδοποιει οταν φτανει στη καταλληλη θερμοκρασια. Λειτουργει ως μπεν μαρι καπως.

Μαιμουδιτσα δε θυμαμαι ακριβως πόση ώρα πρέπει να διαρκεί ο βρασμός. Οι αποψεις διιστανται για τον βραστήρα. Πολλοι υποστηρίζουν οτι πρεπει μόνο στην κατσαρόλα να βραζεις το νερο για το μωρο. εγω προσωπικά χρησιμοποιούσα απο την αρχή βραστήρα απλα κρατούσα πατημένο το κουμπί προς τα κατω οταν αρχιζε να βραζει το νερο μεσα στο βραστήρα και ετσι κρατουσε παραπανω ο βρασμός.Το κακο με τον βραστηρα ειναι οτι δημιουργεί περισσοτερα αλατα απο οτι η κατσαρολα γι αυτο και εγω περνουσα το νερό απο φιλτρο του γαλλικου οταν το εβαζα στο θερμο.

sophia

sophia
Maimou2009 έγραψε:Πόση ωρα θελει βρασιμο το νερό γιατι ο βραστηρας το κανει τσακ μπαμ

Στο βραστηρα δεν κανει να βραζεται το νερο που πινουν τα νεογεννητα γιατι μολις βρασει σταματαει!Το νερο θελει 3 εως 5 λεπτα να βρασει.

Επισης το θερμο οι περισσοτεροι παιδιατροι δεν το συνηστουν παρα μονο για εξοδους!Μια λυση ειναι να εχετε βρασει το νερο να το βαζεται στο ψυγειο μαζι με το μπιμπερο!Οταν πεινασει το μπεμπε ή βραζεται μια πολυ μικρη ποσοτητα και το συμπληρωνετε ή το βαζεις σε θερμαντηρα και ειναι ετοιμο σε χρονο dt.

Οι μανουλες που θα καταφερουν να θηλασουν καλο ειναι να μην μπερδεψουν τα μωρα με τσαι και χαμομηλι το μητρικο γαλα εχει ολα τα συστατικα που χρειαζεται ενα νεογεννητο.Θηλαστρα ΜΗΝ αγορασετε.Πριν την εδραιωση του θηλασμου 40-60 ημερες τα μονο θηλαστρα που ειναι καταλληλα ειναι τα νοσοκομειακα που τα νοικιαζεις.

Εδω εθα ειμαστε πρωτα ο Θεος οι μανουλες που εχουμε εμπειρια στο θηλασμο να δωσουμε τα φωτα μας Smile

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν θα πάρω τίποτα απ ολο αυτα στην αρχη,μήπως καταφέρω κ θηλασω.μονο αποστειρωτη για ψυχολογικους λόγους,κ μετα βλέποντας κ κάνοντας γιατι θα χαζεψω!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 5 911307 

bini

ΑΑΑΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΗΛ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΑΖΩ ΣΤΟ ΜΠΡΙΚΙ?ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΒΡΑΣΤΗΡΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΛΑΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ο ΙΝΟΞ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΙΑΝΕΙ

sophia

sophia
Maimou2009 έγραψε:Δεν θα πάρω τίποτα απ ολο αυτα στην αρχη,μήπως καταφέρω κ θηλασω.μονο αποστειρωτη για ψυχολογικους λόγους,κ μετα βλέποντας κ κάνοντας γιατι θα χαζεψω!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 5 911307 

Ουτε αποστειρωτη μην παρεις αν δεν τα καταφερεις τα αποστειρωνεις μια δυο μερες σε κατσαρολα με νερο το ιδιο πραγμα ειναι.Μην πεταξεις το 50αρικο!

sophia

sophia
bini έγραψε:ΑΑΑΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΗΛ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΑΖΩ ΣΤΟ ΜΠΡΙΚΙ?ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΒΡΑΣΤΗΡΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΛΑΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ο ΙΝΟΞ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΙΑΝΕΙ

Ολοι πιανουν κοριτσια εχω αλλαξει 10 βραστηρες (ο καλος μου πινει πολλους καφεδες)

Καμια δεν ηξερε στο δρομο τα μαθαμε ολες!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:Δεν θα πάρω τίποτα απ ολο αυτα στην αρχη,μήπως καταφέρω κ θηλασω.μονο αποστειρωτη για ψυχολογικους λόγους,κ μετα βλέποντας κ κάνοντας γιατι θα χαζεψω!Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 5 911307 

Ουτε αποστειρωτη μην παρεις αν δεν τα καταφερεις τα αποστειρωνεις μια δυο μερες σε κατσαρολα με νερο το ιδιο πραγμα ειναι.Μην πεταξεις το 50αρικο!

Τον αποστειρωτη τον σκέφτομαι μονο κ μονο αν χρειαστεί να αντλησω επειδη ειναι δυο τα μωρα κ επειδη θα καιγομαι εκείνη την ωρα.ας ειναι το μοναδικό 50αρικο που θα πετάξω!για το θηλαστρο το έχω διαβάσει,το νοσοκομειακο κανει δουλεια οπότε θα νοικιασω καλου κακου.

bini

ΕΜΕΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

bini

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΘΗΛΑΣΤΡΟ?

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απο το μαιευτήριο ,απο το Νοσοκομειο δεν ξέρω.

bini

ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ Η ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΟΣΑ?ΑΣΤΑ ΕΙΔΟΜΕΝ!

Popisofia

Popisofia
ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΒΡΑΣΤΗΡΑ Κ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΕΒΡΑΖΑ ΣΕ ΜΠΡΙΚΙ ΓΙΑ 10' ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.

ΕΓΩ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.
ΜΕ ΠΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ? ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ Κ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...

ΒΙΝΑΚΙ ΠΙΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ? ΜΗ ΠΕΛΑΓΩΝΕΙΣ... ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ... ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ Κ ΤΙ ΟΧΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

sophia

sophia
bini έγραψε:ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΘΗΛΑΣΤΡΟ?

Αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις εταιριες που νοικιαζουν.Δεν υπαρχει λογος να το νοικιασετε...περιμενετε να δειτε αν θα χρειαστει!Την επομενη θα το εχετε τα φερνουν αμεσα.

Στο νοσοκομειο τι να τον κανουν τον αποστειρωτη?

Τα νοσοκομειακα θηλαστρα κοστιζουν γυρω στα 2000 ευρω και ειναι τα μονα καταλληλα πριν την εδραιωση της γαλουχιας!Ανταλλακτικα σου στελνουν καινουρια μονο το μηχανημα νοικιαζεις....και εγω εχω αγορασει θηλαστρο της medela αλλα αυτα ειναι καταλληλα μονο αν εχει εδραιωθει ο θηλασμος!

bini

ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ...ΕΚΤΩΣ ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΗΛ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΩ ΑΜΕΣΩΣ.ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΙ?ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ?ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΑΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ?ΤΩΡΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗ ΜΑΜΑ

sophia

sophia
bini έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ...ΕΚΤΩΣ ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΗΛ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΩ ΑΜΕΣΩΣ.ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΙ?ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ?ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΑΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ?ΤΩΡΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗ ΜΑΜΑ

Ριξε μια ματια εδω!http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=20862

sophia

sophia
Επειδη τον πρωτο καιρο του θηλασμου δυσκολευτηκα αρκετα και ειμαι απο τις μαμαδες που παλεψα για να το καταφερω οσο το καταφερα μπορω σας πω τις εξης απλα αλλα βασικες συμβουλες:

Θηλασμος αμεσως μετα τη γεννηση, οταν ειναι δυνατον rooming in και απαιτηση μητρικου θηλασμου απο το νοσοκομειο-μαιευτηριο!
Καλο θα ηταν να αποφυγετε να αγορασετε προληπτικα μπιμπερο και γαλα σε σκονη!Καλο θα ηταν να μην εχετε αγορασει και θηλαστρο μια και οπως ειπα μονο τα νοσοκομειακο ειναι καταλληλα για χρηση πριν την εδραιωση της γαλουχιας.Μετα μπορειτε να αγορασετε ...πολυ καλα ειναι αυτα της λιστας που εβαλα πιο πανω(η κοπελα που τα προτεινει ειναι συμβουλος θηλασμου.)Τσαι κ χαμομηλι δεν χρειαζεται κανενα νεογεννητικο.
Ο θηλασμος δεν εχει ωραριο ενα μωρο που θηλαζει δεν εχει προγραμμα!Μπορει να θηλαζει ολημερης και ανα μισαωρο μπορει να εχει και ενα πιο "νορμαλ προγραμμα".Οι απαιτουμενοι θηλασμοι ειναι τουλαχιστον 8 με 12 ημερησιως.Αν τα υπολογιστετε δεν βγαινουν 3ωρα γευματα..3ωρα κανουν συνηθως τα μωρακια που πινουν ξενο!
Αυτο που χρειαζεστε να ειστε ησυχες το πρωτο διαστημα πως το μωρο σας τρωει σωστα ειναι να μετρατε τις βρεγμενες πανες και τα κακα του!Αυτο που βοηθησε πολυ εμενα ηταν και η ηλεκτρονικη ζυγαρια!Ζυγιση μια φορα την εβδομαδα!
Αυτα ..Smile
Μακαρι να τα καταφερουμε ολες!Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις