101 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 Σαβ Ιουν 29, 2013 2:25 am
ioazon
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαMaimou2009 έγραψε:Ιωάννα ετσι κ πω του άντρα "γενναω" παει έχασε τα αβγά κ τα πασχάλια !
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χαχαχαMaimou2009 έγραψε:Ιωάννα ετσι κ πω του άντρα "γενναω" παει έχασε τα αβγά κ τα πασχάλια !
Maimou2009 έγραψε:Ιωάννα ετσι κ πω του άντρα "γενναω" παει έχασε τα αβγά κ τα πασχάλια !
Άστα. Δεν έχουμε που να βάλουμε τους ανθρώπους!!!bini έγραψε:ioazon έγραψε:Αυτό είναι δουλειά του πατέρα!Maimou2009 έγραψε:Φωτογραφική μηχανή κ κάμερα!!!mamageorge,mamageorge έγραψε:
Bini με το καλό θα γεννήσω Θεσ/νικη.
Τώρα μένουμε Γιαννιτσά.
Η μετάθεση βγήκε για Πολύκαστρο.
Μα και αυτοί στο στρατό οτι να'ναι είναι
Τρίκαλα ζητάει πάντα ο άντρας μου(η καταγωγή μου) ή έστω Λάρισα να είμαστε κοντά στους δικούς μας αλλά.......που οπου να'ναι μας στέλνουν
επειδή δουλεύω κι εγώ στο ΓΕΣ, είναι πολύ δύσκολο να πάρετε μετάθεση προς τα εκεί. Καταργούνται πάρα πολλές μονάδες. Δεν θα μείνει τίποτα!!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΜΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ
mamageorge έγραψε:Βινι ποιον γιατρό έχεις?
Σε 10 μέρες έρχομαι Τρίκαλα!!!
Κατεβαίνουμε τουλάχιστον 1 φορά στον 1,5 μήνα για να δούμε τους δικούς μας.
Βέβαια ο άντρας μου είναι απο Δεσκάτη οπότε μοιράζουμε τις μέρες αλλά 3-4 μέρες τις καθόμαστε στανταρ στα Τρίκαλα
Maimou2009 έγραψε:Πόση ωρα θελει βρασιμο το νερό γιατι ο βραστηρας το κανει τσακ μπαμ
Maimou2009 έγραψε:Δεν θα πάρω τίποτα απ ολο αυτα στην αρχη,μήπως καταφέρω κ θηλασω.μονο αποστειρωτη για ψυχολογικους λόγους,κ μετα βλέποντας κ κάνοντας γιατι θα χαζεψω!
bini έγραψε:ΑΑΑΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΗΛ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΑΖΩ ΣΤΟ ΜΠΡΙΚΙ?ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΒΡΑΣΤΗΡΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΛΑΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ο ΙΝΟΞ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΙΑΝΕΙ
sophia έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Δεν θα πάρω τίποτα απ ολο αυτα στην αρχη,μήπως καταφέρω κ θηλασω.μονο αποστειρωτη για ψυχολογικους λόγους,κ μετα βλέποντας κ κάνοντας γιατι θα χαζεψω!
Ουτε αποστειρωτη μην παρεις αν δεν τα καταφερεις τα αποστειρωνεις μια δυο μερες σε κατσαρολα με νερο το ιδιο πραγμα ειναι.Μην πεταξεις το 50αρικο!
ΕΜΕΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!Maimou2009 έγραψε:Δεν θα πάρω τίποτα απ ολο αυτα στην αρχη,μήπως καταφέρω κ θηλασω.μονο αποστειρωτη για ψυχολογικους λόγους,κ μετα βλέποντας κ κάνοντας γιατι θα χαζεψω!
bini έγραψε:ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΘΗΛΑΣΤΡΟ?
bini έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ...ΕΚΤΩΣ ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΗΛ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΩ ΑΜΕΣΩΣ.ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΙ?ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ?ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΑΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ?ΤΩΡΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗ ΜΑΜΑ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης