Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
316 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 316 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

bini

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αντε μαιμου να δουμε επιτελους το δωματιο!
ποπακι πρεπει να τον κοιταει ο γιατρος τον τραχηλο γιατι δεν ξερεις πως ανταποκρινεται με το βαρος του μωρου και την κουραση απλα στην β επιπεδου ειναι υποχρεωτικος και δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι δεν τον εξεταζουνε

Paramythenia

Paramythenia
Χαιρετώ σας! Πριν από λίγο μπήκα σπίτι και ξάπλωσα να ξεκουράσω την κορμάρα μου. Μια χαρά την ήπια τη γλυκόζη, δεν ήταν τίποτε τελικά! Είχα πάρει το βιβλίο της Πατσούρου μαζί, βρήκα και μία γνωστή που είχε έρθει κι αυτή για εξετάσεις, πέρασαν οι δύο ώρες... Λυπήθηκα μόνο μια άλλη εγκυούλα δίπλα μου που έκανε τη μεγάλη και κάθισε μία ώρα παραπάνω, είχε βαρεθεί η κακομοίρα! Τα αποτελέσματα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τα έχουμε την Παρασκευή το απόγευμα... Σαν πολύ δε θα αργήσουν;;;
Όσο γι'  αυτή τη γνωστή μας μου είπε ότι είναι έγκυος, είδα εγώ μια κοιλίτσα αλλά από διακριτικότητα δε ρώτησα. Έχει ήδη ένα παιδάκι 6 ετών και είχε δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες στο ενδιάμεσο. Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκαν αρκετά αλλά να που ήρθε το μωρούλι! Πολύ χάρηκα με τα νέα της.
Μάθαμε κάτι νεότερο για το Ευάκι; Μακάρι να είναι καλά και αυτή και η μικρούλα της.
Τσιριτράκι με το καλό να δεις το νινί. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και με τις εξετάσεις σου.
Ποπάκι θα αναμένουμε τα νέα σου.
Σας φιλώ γλυκά γλυκά!
Σμουτς!

Σήμερα δεν έχει μαγείρεμα, βαριέμαιιιιιιιιιιιι

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τελικα έκανε σεισμό στην Κοζάνη 4,7 δεν κουνιεμαι μονη μου!
Very Happy 

tsiritri

tsiritri
Σε ευχαριστώ πολύ παραμυθένια μου.

Καλά σου αποτελέσματα και καλή ξεκούραση!

bini

προσεχε μαιμου μη μενεις μονη και ξανακανει και φοβηθεις

μια χαρα παραμυθενια!εκανες και το κους κους!πως να μην κουραστεις αμα κουβαλουσες και τον τομο μαζι χαχαχα!μην αγχωνεσαι ποτε θα βγουν εσυ για καλο και κακο φαε συνεχεια γλυκα μεχρι να βγουνε χαχα!

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα φουσκοκοιλίτσες!!!

Όλα καλά θα πάνε.
H Paramythenia κ η Tsiritri θα πάρουν τέλεια αποτελέσματα στα χέρια τους κ το Ευάκι θα μας πει το απογευματάκι οτι όλα πήγαν κάλα κ οτι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 22 654316 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μη λυσσάτε με τις δουλειές, ω ρε!
Κάντε τις με δόσεις!

bini

δουλειες?τι ειναι αυτο?εγω νομιζω οτι οταν γεννησω και παω να κανω δουλειες θα πεσω κατω απο κουραση και απο πιασιμο!

α!κοριτσια κατι ασχετο λενε οτι γενικα δεν κανει να σκυβουμε και στο τελος να ειμαστε εχω ακουσει και δυσαρεστα δεν θελω παλι να πεσουμε ψυχολογικα αλλα μη σκυβετε βαλτε αλλους η μητρα ειναι ευαισθητη.εξαλλου με τη ζεστη τι δουλειες να κανεις?

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bini έγραψε:δουλειες?τι ειναι αυτο?εγω νομιζω οτι οταν γεννησω και παω να κανω δουλειες θα πεσω κατω απο κουραση και απο πιασιμο!

α!κοριτσια κατι ασχετο λενε οτι γενικα δεν κανει να σκυβουμε και στο τελος να ειμαστε εχω ακουσει και δυσαρεστα δεν θελω παλι να πεσουμε ψυχολογικα αλλα μη σκυβετε βαλτε αλλους η μητρα ειναι ευαισθητη.εξαλλου με τη ζεστη τι δουλειες να κανεις?

Η μόνη δουλειά που κάνω ακόμα εδώ μέσα είναι να καθαρίζω το μπάνιο.
Η αλήθεια είναι πως μου λείπει η παλιά μου ενεργητικότητα. Που έκανα ένα "Σβουρ!!!" και σε 3 ώρες το 'χα το σπίτι στην τρίχα. Τώρα μισή ώρα να καθαρίσω το μπάνιο και θέλω 2 ώρες ξεκούραση. Για να μην πω για το σίδερο..... Ούτε να έσκαβα!

Πάντως με την κοιλάρα δεν ξέρω αν θα μπορούμε να σκύβουμε αργότερα....

bini

το σιδερο ειναι το χειροτερο μου!να προσεχεις χλωρινες και γενικα καθαριστικα μη μυρισεις δεν κανει να το καθαριζεις οταν ειναι μαζι ο μαγειρουλης!

μην το λες για το σκυψιμο εγω δεν βαζω μυαλο μου το εχει απαγορευσει ο γιατρος και παλι ξεχνιεμαι!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bini έγραψε:το σιδερο ειναι το χειροτερο μου!να προσεχεις χλωρινες και γενικα καθαριστικα μη μυρισεις δεν κανει να το καθαριζεις οταν ειναι μαζι ο μαγειρουλης!

μην το λες για το σκυψιμο εγω δεν βαζω μυαλο μου το εχει απαγορευσει ο γιατρος και παλι ξεχνιεμαι!
Έχω πρέσσα και είναι τέλειο το σίδερο. Κάθομαι, βάζω και δίπλα το laptop και βλέπω σειρές! Μια χαρά. Αλλά και πάλι κουράζομαι!

Εγώ έχω εφαρμόσει το βαθύ κάθισμα.
Θέλω να ανοίξω την καγκελόπορτα για να βγάλω το αυτοκίνητο και για να βγάλω το στοπ που είναι χαμηλά στην πόρτα κάνω βαθύ κάθισμα.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι βρήκα στο facebook στη σελίδα του thilasmos.com

Από την κα Αδαμαντία Μαλλιαρού-Παιδίατρος:
Μερικές σκέψεις γιατί δεν θηλάζει η Ελληνίδα μητέρα: (σύμφωνα με την Εθνική Μελέτη για το ΜΘ 2009: 1% αποκλειστικός θηλασμός 1ου εξαμήνου και 22% ΜΘ και γάλα εγελάδος / 6,5% θηλασμός 1ο χρόνο ζωής ):

Αν και έχουμε από τα υψηλότερα ποσοστά έναρξης ΜΘ στην Ευρώπη (87,5%), δυστυχώς στο μαιευτήριο μόνον το 41% των βρεφών θηλάζει αποκλειστικά, δηλ. στο μαιευτήριο ξεκινά το 60% των βρεφών γάλα αγελάδας! Καταλήγουν να παίρνουν γάλα αγελάδας στο τέλος του 1ου εξάμηνου το 99% των βρεφών!!!...
Στην πλειονότητα των περιπτώσεων ο παιδίατρος είναι ανίδεος πως να αντιμετωπίσει τα μικροπροβλήματα του θηλασμού (δεν υπάρχει υποχρεωτική ύλη στη λήψη ειδικότητας), όπως εξάλλου και η μαία. Ο δε γυναικολόγος είναι επιθετικός και στην πλειονότητα των περιπτώσεων συνταγογραφεί ανασταλτές γαλουχίας, κάτι που βιβλιογραφικά είναι απαράδεκτο......
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κουλτούρα θηλασμού:Οι γονείς πιστεύουν ότι πληρώνοντας έχουν κάνει το καθήκον τους. Η βιομηχανία του γάλακτος σε formula μετά το 1950 κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα. Μετέτρεψε σε νόρμα το αγελαδινό γάλα και την ανάγκη του 3% της χρήσης του γάλακτος αγελάδος την έκανε 99%.
Επίσης έχουμε 40% καπνίστριες και 60% καισαρικές: δύο βασικές αιτίες μη θηλασμού.
Η εργασία της μητέρας είναι παραφυάδα στην παθογένεια του προβλήματος. Πόσες εργαζόμενες στο Δημόσιο θηλάζουν 1 χρόνο τα παιδιά τους; Πόσοι επαγγελματίες υγείας γνωρίζουν να συστήσουν πως να κάνει η εργαζόμενη μητέρα ατομική τράπεζα γάλακτος;
Λυπάμαι.Το 1% αποκλειστικός μητρικός θηλασμός είναι σημείο κοινωνικής παθολογίας.

bini

δυστυχως αυτο συμβαινει!εγω το εχω βαλει στοχο μεβοηθαει ηδη το βιβλιο διαβασα πραγματα που σιγουρα θα εκανα λαθος!το θετικο ειναι οτι στο νοσοκομειο μου εχεις το μωρο διπλα συνεχεια εγω ξερω και καποιες μαιες θα τις πω να θηλασω αμεσως αν γινεται και στην αιθουσα τοκετου αλλα και μετα αμεσως.μερικες νιωθουνε κουρασμενες και δεν θελουν το μωρο αμεσως υπαρχει καλυτερο?

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bini έγραψε:δυστυχως αυτο συμβαινει!εγω το εχω βαλει στοχο μεβοηθαει ηδη το βιβλιο διαβασα πραγματα που σιγουρα θα εκανα λαθος!το θετικο ειναι οτι στο νοσοκομειο μου εχεις το μωρο διπλα συνεχεια εγω ξερω και καποιες μαιες θα τις πω να θηλασω αμεσως αν γινεται και στην αιθουσα τοκετου αλλα και μετα αμεσως.μερικες νιωθουνε κουρασμενες και δεν θελουν το μωρο αμεσως υπαρχει καλυτερο?

Να μη θέλω το μωρό αμέσως;;;;;
Μου φαίνεται ΤΟΣΟ περίεργο!
Όσο καιρό σκέφτεσαι να κάνεις παιδί +
όσο καιρό προσπαθείς να το κάνεις +
9 μήνες φουσκώματος-χαράς-αγωνίας-αναμονής-προσμονής=

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΩ;;;;;;;

Εγώ φαντάζομαι τη στιγμή που θα το πρωτοκοιτάξω και θα του πω "ωστέ εσύ ήσουν;"
Το μωρό δεν θα θέλω;
Εγώ σκέφτομαι να τους διώξω όλους από το μαιευτήριο για να είμαι μόνο με το μωρό!
Εδώ το ταΐζεις με το σώμα σου 9 μήνες και με το που θα το γεννήσεις δεν θα το θες μαζί σου;
Τι λε', λε;;;; Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 22 875502 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 22 875502 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 22 875502 

{πού να το δω τι θα πάθω η μουρλή}

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ δεν σκυβω καθόλου μα καθόλου έχω βάλει τα ρούχα μου σε ψηλά συρτάρια κ αν πέσει κάτι κάτω φωνάζω τον άντρα μου.καλα απο δουλειές ούτε πιάτο δεν με αφήνουν να πλύνω!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:Εγώ δεν σκυβω καθόλου μα καθόλου έχω βάλει τα ρούχα μου σε ψηλά συρτάρια κ αν πέσει κάτι κάτω φωνάζω τον άντρα μου.καλα απο δουλειές ούτε πιάτο δεν με αφήνουν να πλύνω!
Σκλαβάκια σου όλοι!!!! Twisted Evil 

Paramythenia

Paramythenia
ioazon έγραψε:
Να μη θέλω το μωρό αμέσως;;;;;
Μου φαίνεται ΤΟΣΟ περίεργο!
Όσο καιρό σκέφτεσαι να κάνεις παιδί +
όσο καιρό προσπαθείς να το κάνεις +
9 μήνες φουσκώματος-χαράς-αγωνίας-αναμονής-προσμονής=

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΩ;;;;;;;

Εγώ φαντάζομαι τη στιγμή που θα το πρωτοκοιτάξω και θα του πω "ωστέ εσύ ήσουν;"
Το μωρό δεν θα θέλω;
Εγώ σκέφτομαι να τους διώξω όλους από το μαιευτήριο για να είμαι μόνο με το μωρό!
Εδώ το ταΐζεις με το σώμα σου 9 μήνες και με το που θα το γεννήσεις δεν θα το θες μαζί σου;
Τι λε', λε;;;; Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 22 875502 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 22 875502 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 22 875502 

{πού να το δω τι θα πάθω η μουρλή}

Πόσο δίκιο έχεις Σβουρίτσα!
Εμείς πάντως συμφωνήσαμε με τον άντρα μου να ζητήσουμε να μας το δώσουν αμέσως να θηλάσει, αρκεί βέβαια να γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό. Θα το ζητήσουμε και ελπίζω να μας το δώσουν!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγώ για την γιατρό μου αυτά έμαθα και την διάλεξα:
σου δίνει το μωρό με το που γεννάς και σε αφήνει 1-2 ώρες να θηλάσει στην αγκαλιά σου. Μετά το δίνει για μπάνιο και για έλεγχο από τους παιδιάτρους. Η καλύτερη σύνδεση μάνας-παιδιού!

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά όλα αυτά βρε κορίτσια κ εγώ το θέλω, κουράγιο θά έχουμε να τα κάνουμε οεο?????

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ifi έγραψε:Καλά όλα αυτά βρε κορίτσια κ εγώ το θέλω, κουράγιο θά έχουμε να τα κάνουμε οεο?????
Δε γκσέρω αλλά νομίζω πως ναι.... Έχω λυσσάξει να το δω! Το κανονικό μπεμπέ, όχι στον υπέρηχο!
Έλα, Νοέμβρη, έλα! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 22 328109

Paramythenia

Paramythenia
Έχω την αίσθηση ότι όταν δούμε τα μικρούλια μας θα έχουμε όλο το κουράγιο του κόσμου!
Καλά εγώ δεν περιμένω να μου το αφήσουν 1-2 ώρες. Ας το αφήσουν λιγότερο. Να θηλάσει λίγο για να αρχίσει και η παραγωγή γάλακτος άμεσα.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το τικεράκι μου λέει πως το Σβουρόνι αρχίζει αυτή τη βδομάδα να ακούει υπόκωφους ήχους. Πάω κρουστά. Λέτε να αρχίσει να με μπουρμπουληθρίζει;

Paramythenia

Paramythenia
ioazon έγραψε:Το τικεράκι μου λέει πως το Σβουρόνι αρχίζει αυτή τη βδομάδα να ακούει υπόκωφους ήχους. Πάω κρουστά. Λέτε να αρχίσει να με μπουρμπουληθρίζει;

Ωχου το κακόμοιρο! Το λυπάμαι!!!tongue 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:
ioazon έγραψε:Το τικεράκι μου λέει πως το Σβουρόνι αρχίζει αυτή τη βδομάδα να ακούει υπόκωφους ήχους. Πάω κρουστά. Λέτε να αρχίσει να με μπουρμπουληθρίζει;

Ωχου το κακόμοιρο! Το λυπάμαι!!!tongue 
χαχαχα
Ρώτησα κι άλλες μουσικούς-μάνες και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εξάλλου, αν είναι η μαμά χαρούμενη (που πετάω όποτε πάω και παίζω με τα νταούλια και τα κόνγκας), θα είναι και το μωρό!
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 22 215994 

Paramythenia

Paramythenia
Ναι μωρέ, πλάκα κάνω!
Εγώ πάντως του βάζω κλασική μουσική... Αλλά δε φαίνεται να αντιδρά...
Λέτε να μου βγει σκυλού;Laughing 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις