Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
177 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 177 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:Ναι μωρέ, πλάκα κάνω!
Εγώ πάντως του βάζω κλασική μουσική... Αλλά δε φαίνεται να αντιδρά...
Λέτε να μου βγει σκυλού;Laughing 
Ντιμπι- ντιμπι - ντιμπι ντάι - ντιμπι ντάι - ντιμπι ντάι - ντιμπι ντάι Razz Razz Razz 

sophia

sophia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τsiritri γιατι κανεις απο τωρα καμπυλη?Καλα αποτελεσματα κοριτσι μου!

Κανενα νεο απο το Ευακι ε?

Ημουν με την κυρα μαμη μου στα μαγαζια και μου ειπε πως λογικα θα κανει την περιδεση και το απογευμα θα ειναι σπιτι της!
Το επομενο 24ωρο ομως θα ποναει!Φυσικα τι σημασια εχει φτανει να ειναι καλα μαμα και κορη Smile

bini

εγω παντως κοριτσια που περασα γεννα ενταξει δεν ημουνα και τελειομηνη μετα ημουν σαν να μη συνεβη τιποτα σωματικα γιατι ψυχολογικα...αμεσως σηκωθηκα στην καισαρικη ειναι θεμα!αλλιως φυσιολογικα απο οτι ειδα τις φερνουν με καροτσακι και σηκωνονται μονες και πανε στο κρεβατι ε τι δεν θα χαρεις το μπεμπακι σου?εστω και λιγο να στο δωσουν εχει δικιο η παραμυθενια να αρχισει το γαλα

bini

sophia έγραψε:Τsiritri γιατι κανεις απο τωρα καμπυλη?Καλα αποτελεσματα κοριτσι μου!

Κανενα νεο απο το Ευακι ε?

Ημουν με την κυρα μαμη μου στα μαγαζια και μου ειπε πως λογικα θα κανει την περιδεση και το απογευμα θα ειναι σπιτι της!
Το επομενο 24ωρο ομως θα ποναει!Φυσικα τι σημασια εχει φτανει να ειναι καλα μαμα και κορη  Smile

σοφακι δεν καταλαβα ποια κυρα μαμη?εμενα παντως ο γιατρος με κρατησε και μια ακομα μερα μην εχω συσπασεις στα ιδιωτικα συνηθως σε διωχνουν την ιδια μερα για να μην πληρωσεις οταν πας οπως εγω στην αρχη προγραμματισμενα μηπως την κρατησουν για παρακολουθηση θα κανει σιγουρα περιδεση δεν περιμενε κατι εξετασεις?μιλησατε?

Paramythenia

Paramythenia
Δεν ξέρω αν το διαβάσατε αλλά η Πατσούρου αναφέρει ότι όταν το μωρό θηλάσει αμέσως μετά την έξοδό του η μήτρα κάνει συσπάσεις και έτσι αποβάλλεται ο πλακούντας με απόλυτα φυσικό τρόπο...

Σοφία μου το Ευάκι θα πονάει, λόγικό είναι... Μόνο να πάνε όλα καλά γι' αυτήν και για για την κορούλα της! Που είμαι σίγουρη ότι θα πάνε!

sophia

sophia

Α εγω τη βαζω στο δρομο της αδερφης της (Χριστε μου δεν το πιστευω το νεραιδακι μου θα γινει μεγαλη αδερφη <3) ο Χαρουλης ,ο Σωκρατης , ο Θανασης και ο Αλκινοος δινουν και παιρνουν!

Στην Αλεξια απο την κοιλιτσα της τραγουσουσα τη "νεραιδα" και φυσικα ειναι το αγαπημενο της τραγουδι!Οταν ηταν μωρο με αυτο την εβαζα για υπνο και με αυτο την ηρεμουσα!

Μου πεταει και κατι κουλα τυπου "Μαμα βαλε μου λιγο Γιαννη να ακουσω και να βλεπω ομως μου αρεσει ο Γιαννης μαμα"...και ο μπαμπας της με κοιταει με υφος απειλητικοΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 23 534787

bini η μια απο τις δυο αδερφικες μου φιλες ειναι και μαια μου I love you 
Οπως καταλαβαινεις τη φωναζω "κυρα μαμη"Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 23 536304 

evini7

evini7
Καλησπέρα κορίτσια μου! Χάθηκα σήμερα γιατί έχω φέρει την καινούργια και την εκπαιδεύω. Η ώρα της λύτρωσής μου πλησιάζει!
καλά αποτελέσματα Paramythenia μου κι εσύ Tsiritraki να δεις το υπέροχο μωρό σου και να μπεις γρήγορα στο φορουμ να μας πεις τα καθέκαστα! Θα σε περιμένω!
Ποπάκι καλύτερη η μέρα για σένα σήμερα, εύχομαι το ίδιο και για την Εύα, ας είναι τα τελευταία που παιρνάτε.
Bini & Maimou σας βλέπω πανέτοιμες να ξεσκονίσετε τα μαγαζιά....οι υπόλοιπες να δω τι θα κάνουμε που δεν έχουμε ιδέα...
Χθες κορίτσια γύρισα τόσο πτώμα που έκλαιγα από την κούραση, κλωτσάει και η μικρή συνέχεια...μίλησα με γιατρό σήμερα

Paramythenia

Paramythenia
evini7 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου! Χάθηκα σήμερα γιατί έχω φέρει την καινούργια και την εκπαιδεύω. Η ώρα της λύτρωσής μου πλησιάζει!
καλά αποτελέσματα Paramythenia μου κι εσύ Tsiritraki να δεις το υπέροχο μωρό σου και να μπεις γρήγορα στο φορουμ να μας πεις τα καθέκαστα! Θα σε περιμένω!
Ποπάκι καλύτερη η μέρα για σένα σήμερα, εύχομαι το ίδιο και για την Εύα, ας είναι τα τελευταία που παιρνάτε.
Bini & Maimou σας βλέπω πανέτοιμες να ξεσκονίσετε τα μαγαζιά....οι υπόλοιπες να δω τι θα κάνουμε που δεν έχουμε ιδέα...
Χθες κορίτσια γύρισα τόσο πτώμα που έκλαιγα από την κούραση, κλωτσάει και η μικρή συνέχεια...μίλησα με γιατρό σήμερα
Με τη γιατρό σου Evinακι; Και;

bini

σοφακι εγω νομιζα κατι σε σχεση με το εβακι!α καλα......

παραμυθενια το εχω ηδη υπογραμμισει θα μας το δωσουν ομως αμεσως....

sophia

sophia
bini έγραψε:σοφακι εγω νομιζα κατι σε σχεση με το εβακι!α καλα......

παραμυθενια το εχω ηδη υπογραμμισει θα μας το δωσουν ομως αμεσως....

Οχι οχι απλα επειδη τωρα ο γιατρος μου και εκεινη φυσικα ειναι στο Ρεα και ξερει τις διαδικασιες.

evini7

evini7
Ωχ... Τα μισά έγραψα....μου είπε λοιπόν να πάρω μαγνήσιο, buscopan & ξεκούραση. Αν δεν περάσει θα πάω για εξέταση.

Paramythenia

Paramythenia
Είχες πονάκια Εβίνι; Μαγνήσιο δεν έπαιρνες ε;

Σοφάκι εύγε για τη μουσική διαπαιδαγώγηση της κόρης σου!!! Η νεράιδα είναι από τα αγαπημένα μου, λες να της τη βάλω; Τώρα κατανοώ και την υπογραφή...

evini7

evini7
sophia έγραψε:

Α εγω τη βαζω στο δρομο της αδερφης της (Χριστε μου δεν το πιστευω το νεραιδακι μου θα γινει μεγαλη αδερφη <3) ο Χαρουλης ,ο Σωκρατης , ο Θανασης και ο Αλκινοος δινουν και παιρνουν!

Στην Αλεξια απο την κοιλιτσα της τραγουσουσα τη "νεραιδα" και φυσικα ειναι το αγαπημενο της τραγουδι!Οταν ηταν μωρο με αυτο την εβαζα για υπνο και με αυτο την ηρεμουσα!

Μου πεταει και κατι κουλα τυπου "Μαμα βαλε μου λιγο Γιαννη να ακουσω και να βλεπω ομως μου αρεσει ο Γιαννης μαμα"...και ο μπαμπας της με κοιταει με υφος απειλητικοΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 23 534787

bini η μια απο τις δυο αδερφικες μου φιλες  ειναι και μαια μου I love you 
Οπως καταλαβαινεις τη φωναζω "κυρα μαμη"Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 23 536304 
Αχ Σοφακι κι η μικρή μου ακούει απο το πρωτο τρίμηνο αποκλειστικά Αλκινοο, λατρεμενος! Ο μπαμπάς φωνάζει, τι ακούς τα καταθλιπτικα κτλ αλλα δεν τον αλλάζω με τίποτα!!!

sophia

sophia
Paramythenia έγραψε:Είχες πονάκια Εβίνι; Μαγνήσιο δεν έπαιρνες ε;

Σοφάκι εύγε για τη μουσική διαπαιδαγώγηση της κόρης σου!!! Η νεράιδα είναι από τα αγαπημένα μου, λες να της τη βάλω; Τώρα κατανοώ και την υπογραφή...

Εννοειται να τη βαλεις!!!!Στο βιντεο της βαπτισης πριν ξεκινησει το μυστηριο εχει ενα βιντεακι με φωτο της απο τη γεννηση εως την ημερα εκεινη και φυσικα απο πισω ακουγεται η "Νεραιδα". Smile

Evini μια μερα παιζει η Αλεξ και την παρακολουθει ο αντρας μου λεει λοιπον η μικρη "Αμαν αμαν αερας πεχλιβανης αμαν αμαν"
καγκελο ο δικος μου!!!Αλλα δεν με νοιαζει γιατι και αυτος κανει τα κουλα του ...ας πουμε την περασμενη εβδομαδα πηγε και της εκανε παραγγελια μια μπλουζα που λεει επανω mafia Piraeus 101....α και φυσικα πηρε και μια για τον ιδιο!Κανε εικονα το 3χρονο με τα κοτσιδια και το mafia Piraeus να τραγουδαει θρυλε ολε τρελενομαι.....Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 23 534787 

evini7

evini7

νομίζω έχω πάθει υπερκοπωση. Δούλεψα και το ΣΚ non stop & κλαταρα. Χθες ξεκίνησα το μαγνήσιο για τις κραμπες στα πόδια, αλλα κανει καλο κ στη μήτρα. Για να δούμε....

evini7

evini7
sophia έγραψε:

Εννοειται να τη βαλεις!!!!Στο βιντεο της βαπτισης πριν ξεκινησει το μυστηριο εχει ενα βιντεακι με φωτο της απο τη γεννηση εως την ημερα εκεινη και φυσικα απο πισω ακουγεται η "Νεραιδα". Smile

Evini μια μερα παιζει η Αλεξ και την παρακολουθει ο αντρας μου λεει λοιπον η μικρη "Αμαν αμαν αερας πεχλιβανης αμαν αμαν"
καγκελο ο δικος μου!!!Αλλα δεν με νοιαζει γιατι και αυτος κανει τα κουλα του ...ας πουμε την περασμενη εβδομαδα πηγε και της εκανε παραγγελια μια μπλουζα που λεει επανω mafia Piraeus 101....α και φυσικα πηρε και μια για τον ιδιο!Κανε εικονα το 3χρονο με τα κοτσιδια και το mafia Piraeus να τραγουδαει θρυλε ολε τρελενομαι.....Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 23 534787 
ωχ πολλα κοινά βλέπω! Πως συνδυάζεται η μουσική παιδεία με την θύρα 7 ξέρεις;;;;;

sophia

sophia
evini7 έγραψε:
sophia έγραψε:

ωχ πολλα κοινά βλέπω! Πως συνδυάζεται η μουσική παιδεία με την θύρα 7 ξέρεις;;;;;

Δεν ξερω!!!Χαχαχαχαχαχαχαχα!Παντως ξερω πως το παιδι μου μπορει στο αυτοκινητο να μου ζητα ΧαρουλΗ και Red hot chili peppers και οχι mazoo and the zoo αλλα ξερει εξισου καλα τραγουδακια οπως το "Εισαι στο μυαλο κατι μαγικο...."

Popisofia

Popisofia
ΒΙΝΑΚΙ ΠΩΣ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ???

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΥΒΩ... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΤΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ? ΠΟΙΟΣ...... ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Κ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΡΩ.

ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΖΟΥ Κ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ (ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ)
Ε ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠ ΕΞΩ ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!

sophia

sophia
Popisofia έγραψε:ΒΙΝΑΚΙ ΠΩΣ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ???

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΥΒΩ... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΤΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ? ΠΟΙΟΣ...... ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Κ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΡΩ.

ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΖΟΥ Κ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ (ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ)

Καλε ναι δεν γινεται..και θα σκυψεις και θα το παρεις αγκαλια και θα περπατησεις και πιο γρηγορα!Καμια σχεση η πρωτη με τη δευτερη εγκυμοσυνη!

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Popaki μου πόσο δικιο έχεις και πόσο πολύ σε νιώθω....!!!Μακάρι να βοηθησει ο Θεός γτ και οι δουλειες του σπιτιου πρεπει να γίνουν και οι εξωτερικες δουλειες πρεπει να γίνουν αναγκαστικά απο μένα εφόσον ο άντρας μου δουλευει όλη μέρα, και όλα αυτά φυσικά με τον γιο μου αγκαλιά, στον οποίο δε μπορω να στερήσω ουτε τις βόλτες, ούτε τις αγκαλιές!!!! Πολύ ζόρικο να έχεις μικρό μωρό και να είσαι έγκυος τελικά...ειδικά αυτό το σκύψιμο συνέχεια...!!!τι να κάνουμε δε πειράζει, όλα καλά να πάνε και θα τα καταφερουμε!!! Smile
Τουλάχιστον εγω δεν εχω το θέμα με το γιο-γιο φέτος, αν και απο οικονομικής αποψης δυο μωρα με pampers θα μας γονατισουν...αλλα τι να πει και η Maimouditsa μας, οποτε μόνο υπομονή... !!!
Κανένa νέο απο το Εβακι έχουμε?μιλησε καμια μαζί της??

bini

ποπακι με κολπικη εξεταση δηλ κολπικος υπερηχος και μετραει τον τραχηλο ποσο ειναι

Popisofia

Popisofia
bini έγραψε:

ποπακι με κολπικη εξεταση δηλ κολπικος υπερηχος και μετραει τον τραχηλο ποσο ειναι

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...

Popisofia

Popisofia
Julie85 έγραψε:Αχ Popaki μου πόσο δικιο έχεις και πόσο πολύ σε νιώθω....!!!Μακάρι να βοηθησει ο Θεός γτ και οι δουλειες του σπιτιου πρεπει να γίνουν και οι εξωτερικες δουλειες πρεπει να γίνουν αναγκαστικά απο μένα εφόσον ο άντρας μου δουλευει όλη μέρα, και όλα αυτά φυσικά με τον γιο μου αγκαλιά, στον οποίο δε μπορω να στερήσω ουτε τις βόλτες, ούτε τις αγκαλιές!!!! Πολύ ζόρικο να έχεις μικρό μωρό και να είσαι έγκυος τελικά...ειδικά αυτό το σκύψιμο συνέχεια...!!!τι να κάνουμε δε πειράζει, όλα καλά να πάνε και θα τα καταφερουμε!!! Smile
Τουλάχιστον εγω δεν εχω το θέμα με το γιο-γιο φέτος, αν και απο οικονομικής αποψης δυο μωρα με pampers θα μας γονατισουν...αλλα τι να πει και η Maimouditsa μας, οποτε μόνο υπομονή... !!!
Κανένa νέο απο το Εβακι έχουμε?μιλησε καμια μαζί της??

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Κ ΣΕ ΝΙΩΘΩ......

bini

ουτε στην β?καλα μην αγχωνεσαι φαινεται απο την κοιλια αλλα ειναι ψευδης η μετρηση δηλ σε εκατοστα εχει αποκλιση.στη τελικη οταν ξαναπας πες του οτι αγχωθηκες και καλα με κατι που εμαθες και πες του να ριξει μια ματια

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Popisofia έγραψε:
bini έγραψε:

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...

Ούτε εμένα μου έχει κάνει, πρέπει να το ζητήσω?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις