751 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 Τετ Ιουλ 03, 2013 5:38 am
Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι τον κατάλαβες τον σεισμό που έκανε τωρα;είχε κανει κ χθες,ωχ Παναγία μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Maimou2009 έγραψε:Μαρακι τον κατάλαβες τον σεισμό που έκανε τωρα;είχε κανει κ χθες,ωχ Παναγία μου!
Χαχα κ γω χθες νόμιζα πως κουνιομουν μονη μου αλλα με πήρε η Ξαδέρφη μου κ το επιβεβαιωσα!στην Κοζάνη τους κανει,ελπιζω να μην έχουμε τίποτα χειρότερα.maria-lar έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Μαρακι τον κατάλαβες τον σεισμό που έκανε τωρα;είχε κανει κ χθες,ωχ Παναγία μου!
όχι τον σημερινό δεν τον κατάλαβα, αλλά χθες κουνήθηκα και το έλεγα στην αδερφή μου και μου έλεγε ζαλίζεσαι.
Maimou2009 έγραψε:Χαχα κ γω χθες νόμιζα πως κουνιομουν μονη μου αλλα με πήρε η Ξαδέρφη μου κ το επιβεβαιωσα!στην Κοζάνη τους κανει,ελπιζω να μην έχουμε τίποτα χειρότερα.maria-lar έγραψε:Maimou2009 έγραψε:Μαρακι τον κατάλαβες τον σεισμό που έκανε τωρα;είχε κανει κ χθες,ωχ Παναγία μου!
όχι τον σημερινό δεν τον κατάλαβα, αλλά χθες κουνήθηκα και το έλεγα στην αδερφή μου και μου έλεγε ζαλίζεσαι.
Bini για πες σελίδα να το ξαναδώ γιατι δεν το συγκρατησαbini έγραψε:κοριτσια και εγω καταλαβα σεισμο ενα ελαφρυ ταρακουνημα ομως!
μολις διαβασα στο βιβλιο αυτο που λεγαμε μεχρι να φτασει το βαρος γεννησης το μωρο εναλλασουμε το στηθος μετα καθε γευμα απο ενα στηθος.
επισης λεει οτι το μωρο πρεπει σαν νεογεννητο να φοραει ολοσωμο φορμακι και καλτσακια γιατι στην αρχη κρυωνει
sophia έγραψε:Κοριτσια οπως σας ειπα στο ντοκιμαντερ του Εξαντα τα εξηγει αναλυτικα με αποδειξεις!Μακρια απο ολα τα παιδια του κοσμου Παναγια μου!
Τα βλαστοκυτταρα του παιδιου ειναι αχρηστα αν εκεινο νοσησει γιατι απλουστατα θα νοσησουν και αυτα!Αρα οι γονεις πρεπει να ψαξουν για συμβατο δοτη στη δημοσια τραπεζα η οποια φυσικα ειναι παγκοσμια!
Οι ιδωτικες τραπεζες στην Ελλαδα αρχικα λειτουργουν χωρις αδεια και ειναι πανω απο 20 σε αριθμο ....νουμερο ρεκορ παγκοσμιος σε αναλογια με τον πληθυσμο μας!
Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν σωθει απο τα βλαστοκυτταρα παγκοσμιος οχι ομως απο τα δικα τους αλλα αλλου δοτη!
Για τους γονεις του δοτη ειναι σχεδον αχρηστα αφου ειναι πολυ μικρες οι πιθανοτητες να ειναι συμβατα!Συμβατα μπορει να ειναι για τα αδερφια αλλα χωρις αυτο να ειναι σιγουρα!Επομενως αν δεν ειναι συμβατο του αδερφου και παλι πρεπει να αναζητησεις στη δημοσια τραπεζα!
Στο ντοκιμαντερ λεει πως αν στην Ελλαδα δωριζαμε ολοι το αιμα τα αποθεματα θα ηταν τοσα που να μπορουν να "φτασουν" αναλογικα στους ανθρωπους της χωρας που νοσουν!
Οι γυναικολογοι (οπως οι παιδιατροι με το ξενο γαλα) προωθουν καποιες εταιριες ιδιωτικες που προφανως εχουν πελατιακες σχεσεις οποτε νομιζω ειναι καθαρα στην ειλικρινεια του καθε γιατρου αν θα σου εξηγησει τα πραγματα ως εχουν!
Δεν ξερω ουτε μπορω να πω τι ειναι σωστο και τι λαθος σε κατι τοσο λεπτο αυτο ειναι στην κριση του καθε γονεα...μπορω να πω ομως οτι παρακολουθοντας αυτο το ντοκιμαντερ και ακουγοντας επιστημονες να εξηγουν τα πραγματα ως εχουν πηρα την αποφαση μου.
Ναι έχεις δίκιο ,δεν το συγκρατησα γιατι έχω στο νου μου πως θα έχω κ τους δυο μαστους κατειλημμενους!bini έγραψε:αν και το ειχα βρει και πιο πριν αλλα δεν θυμαμαι το ξαναλεει σελ 135 και 136 "καθε γευμα απο ενα στηθος"
σελ 140 ¨τι φοραει το μωρο οταν θηλαζει"
ουτε για πανελληνιες!βαζω σελιδοδεικτες και υπογραμμιζω αστα...
Maimou2009 έγραψε:Ναι έχεις δίκιο ,δεν το συγκρατησα γιατι έχω στο νου μου πως θα έχω κ τους δυο μαστους κατειλημμενους!bini έγραψε:αν και το ειχα βρει και πιο πριν αλλα δεν θυμαμαι το ξαναλεει σελ 135 και 136 "καθε γευμα απο ενα στηθος"
σελ 140 ¨τι φοραει το μωρο οταν θηλαζει"
ουτε για πανελληνιες!βαζω σελιδοδεικτες και υπογραμμιζω αστα...
Αυτο για τα ρουχαλακια με εχει μπερδέψει γιατι λένε να τα έχουμε ντυμένα οπως ειμαστε κ μεις,τι να πω...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bini στις Τετ Ιουλ 03, 2013 7:08 am, 1 φορά
Maimou2009 έγραψε:Τι σακούλακι ειναι αυτο κ που το βρίσκουμε καλε;
bini έγραψε:και στα σουπερ πχ βασιλοπουλο. μαιμου αντι να σβηνουμε προσθετουμε καθε μερα τι γινεται?
sophia έγραψε:Εκτος απο τη λιστα ...διαβαστε και αυτες τις οδηγιες...ειναι 100% σωστες..................... http://www.eimaimama.gr/2012/10/14-test-gia-osous-skeftontai-na-kanoun-paidia.html
Εμενα με δυο θα ειναι χειρότερα;μπα ε;οχι;sophia έγραψε:Εκτος απο τη λιστα ...διαβαστε και αυτες τις οδηγιες...ειναι 100% σωστες..................... http://www.eimaimama.gr/2012/10/14-test-gia-osous-skeftontai-na-kanoun-paidia.html
Maimou2009 έγραψε:Εμενα με δυο θα ειναι χειρότερα;μπα ε;οχι;sophia έγραψε:Εκτος απο τη λιστα ...διαβαστε και αυτες τις οδηγιες...ειναι 100% σωστες..................... http://www.eimaimama.gr/2012/10/14-test-gia-osous-skeftontai-na-kanoun-paidia.html
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης