Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
180 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 180 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

asteraki1989

asteraki1989
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maria-lar έγραψε:
Julie85 έγραψε:Καλημερα κοριτσάκια μου!!!τι κανετε???εγω εχω φρικάρει....απο το πρωί βλέπω Cars στη τηλεοραση και ο γιος μου τρέχει περα δωθε στο σαλόνι κάνοντας οτι μαρσαρει...!!!!το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι σας λεω...
Τσιριτράκι πολύ όμορφη κοιλίτσα!!φτου φτου!!
Για τα νυχια και τα μαλλια και μενα με φυτικα προιοντα μου ειπε μονο ή ανταυγειες στα μαλλια που δεν πιανουν ρίζα.. Τα μαλλια έχω να τα βάψω 3 χρόνια βέβαια, αλλα τα νυχια για να πω την αληθεια μου σε αυτη την εγκυμοσυνη τα βαφω με κανονικό μανό..
Αστεράκι πραγματικά ένα γενικό σέρβις θα το χρειαστούμε οπωσδήποτε!!!χαχαχαχα
το Μαρακι και το Τσιριτρακι δε γυρισαν απ το γιατρό να μας πουνε νεα???

Είσαι τυχερή που τα βλέπει ο γιός σου. Εμένα ο αντρούλης μου τρελαίνεται για αυτοκίνητα και βλέπουμε όλες τις αντίστοιχες εκπομπές. Άσε που μου λέει ότι θα πάρει κάρτ στην κόρη μας. Laughing Laughing 

εμενα ο αντρας μου κολλαει το σκ στον alpha με κατι φερραρι τι σκ@τα ειναι και να ακους τωρα βζιν βζιν βζιν και εγω να ειμαι σε κατασταση εκρηξης ηφαιστειουaffraid affraid affraid affraid  χαχαχαχαχαχαχ

bini

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΛΠΟΙΠΟΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 1004ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ! ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΔΥΟ ΠΗΤ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΜΙΑ 2/10 ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ 29/9!ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ 7/10.
ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΥΛΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΩΡΕΣ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΤΕΖΑ ΛΟΙΠΟΝ!ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΜΑΚΙΑ!4 ΜΙΝΕΡΒΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΙΠΠΟΤΕΣ, ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΕΛΕΙΑ...
ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΞΕΝΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΑΝΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΣΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ!

ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΛΑ...ΠΟΠΑΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ!ΤΣΙΡΙΤΡΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

asteraki1989

asteraki1989
bini έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΛΠΟΙΠΟΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 1004ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ! ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΔΥΟ ΠΗΤ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΜΙΑ 2/10 ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ 29/9!ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ 7/10.
ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΥΛΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΩΡΕΣ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΤΕΖΑ ΛΟΙΠΟΝ!ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΜΑΚΙΑ!4 ΜΙΝΕΡΒΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΙΠΠΟΤΕΣ, ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΕΛΕΙΑ...
ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΞΕΝΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΑΝΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΣΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ!

ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΛΑ...ΠΟΠΑΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ!ΤΣΙΡΙΤΡΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ελα ρε θηριο μπραβοο υπομονη ολα για το μωρο μας,επιασε το κιλο ο μπεμπαρος ε...μπραβο ζουζουνα να πανε ολα τελεια

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
asteraki1989 έγραψε:
maria-lar έγραψε:
Julie85 έγραψε:Καλημερα κοριτσάκια μου!!!τι κανετε???εγω εχω φρικάρει....απο το πρωί βλέπω Cars στη τηλεοραση και ο γιος μου τρέχει περα δωθε στο σαλόνι κάνοντας οτι μαρσαρει...!!!!το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι σας λεω...
Για τα νυχια και τα μαλλια και μενα με φυτικα προιοντα μου ειπε μονο ή ανταυγειες στα μαλλια που δεν πιανουν ρίζα.. Τα μαλλια έχω να τα βάψω 3 χρόνια βέβαια, αλλα τα νυχια για να πω την αληθεια μου σε αυτη την εγκυμοσυνη τα βαφω με κανονικό μανό..

Είσαι τυχερή που τα βλέπει ο γιός σου. Εμένα ο αντρούλης μου τρελαίνεται για αυτοκίνητα και βλέπουμε όλες τις αντίστοιχες εκπομπές. Άσε που μου λέει ότι θα πάρει κάρτ στην κόρη μας. Laughing Laughing 

εμενα ο αντρας μου κολλαει το σκ στον alpha με κατι φερραρι τι σκ@τα ειναι και να ακους τωρα βζιν βζιν βζιν και εγω να ειμαι σε κατασταση εκρηξης ηφαιστειουaffraid affraid affraid affraid  χαχαχαχαχαχαχ

χαχαχαχαχαχαχα
εγώ μετά από τόσα χρόνια έχω συνηθίσει και μ'αρέσει κ εμένα αλλά όχι να μου κάνει κ την μικρή γκαζάκια... Δε βλέπω βέβαια να το αποφεύγω.

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Asteraki μου και γω ανυπομονώ...ακριβώς για όλα αυτά που είπες Razz

asteraki1989

asteraki1989
maria-lar έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:
maria-lar έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχα
εγώ μετά από τόσα χρόνια έχω συνηθίσει και μ'αρέσει κ εμένα αλλά όχι να μου κάνει κ την μικρή γκαζάκια... Δε βλέπω βέβαια να το αποφεύγω.

δεν τα μπορω ΚΑΘΟΛΟΥ μου σπανε τα νευρα στην tv απο κοντα ΠΕΘΑΙΝΩ για drift ασεμε εκει ολη μερα μαρεσειιιιιιιιιιιιιι τοσο πολυ μονο αυτο ομως,αλλα μονο οταν ειναι φτιαγμενα ιχ και κανουν πολυ θορυβο να αξιζει βεβαια και σαν αμαξι

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xaxaxaxa maria-lar τρελομπαμπας και ο δικός σας!!!και μενα έχει κολλημα με τα αυτοκινητα ο άντρας μου. αλλα ευτυχως περιοριζεται στο να τα βλεπει αγκαλια με τον γιο του στο υπολογιστη και μου αφηνουν την τηλεοραση ευτυχως να βλεπω κατι και γω η κακομοιρα!!! Razz Δε θα βγει η κορη???θα τους βομβαρδιζουμε με barbie και μικρα μου πόνυ όλη μέρα να δουν αυτοι... Smile
Ασε ασε αστεράκι θα μας βάλουν τα γυαλιά τα παιδιά μας .... Τα σκασμένα είναι πανέξυπνα. Λογικό μεν αν σκεφτεις οτι έχουν περισσοτερα ερεθισματα απο οτι είχαμε εμεις. Οπως και εμεις σε σχεση με τους γονεις μας...
bini ολοκληρο παλικάρι ο γιοκας ε??φτου φτου, μπραβο!!! ανυπομονώ και γω να ρθει η Τριτη να δω την κορούλα!!!Τα μινερβάκια με τους ιπποτες και τους δράκους τα εχουμε και μεις!!Ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!
Οσο για τις κόρες γκαζοφονιάδες....κοβω τους χαζομπαμπαδες να παιρνουν το τροχοσπιτο της barbie και να του αλλαζουν τα φωτα (ζαντολάστιχα, αεροτομές, φιμέ τζάμια και δε συμμαζευεται..χαχαχα;χχα)

bini

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙ!ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΓΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ...

tsiritri

tsiritri
Πω πω Βινάκι μου έφτασε ολόκληρο κιλό ο παίδαρος??????????
Τρελαίνομαι!!!
Με το καλό και στα 3 και παραπάνω μη σου πω!!!! Very Happy 

Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου αύριο!

Έμπαινα από το κινητό πριν και δε διάβασα τι έγινε με το Ποπάκι?
Χτύπησαν?

Paramythenia

Paramythenia
Binaki είχες ραντεβού με το μπέμπη σου σήμερα ε; Μια χαρά το αστεράκι σου κι από κιλά πολύ καλός! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!

Μόλις έβαλα το φαγητάκι στο φούρνο και τρώω το αχλαδάκι μου! Σα να έχει λίγη ζέστη σήμερα. Ευτυχώς είμαστε στα ψηλά και έχουμε λίγο αεράκι...

Άντε να περιμένουμε και το Μαράκι με τα ευχάριστα νέα!

asteraki1989

asteraki1989
να δω τι θα πρωτοφαμε σημερα εμεις,εχω γεμιστα απο χτες,εβγαλα 2 ψαρακια το πρωι για να τα ψησω το μεσημερι και μου στελνει η μαμα μοσχαρακι με μακαρονακια χαχαχχααχαχαχχααχ θα πεθανουμε,θα αφησω τα ψαρακια για το βραδυ

bini

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ 4 ΚΙΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ!ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟΣ!ΤΟ ΠΟΠΑΚΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΞΕ!ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ!

tsiritri

tsiritri
asteraki1989 έγραψε:να δω τι θα πρωτοφαμε σημερα εμεις,εχω γεμιστα απο χτες,εβγαλα 2 ψαρακια το πρωι για να τα ψησω το μεσημερι και μου στελνει η μαμα μοσχαρακι με μακαρονακια χαχαχχααχαχαχχααχ θα πεθανουμε,θα αφησω τα ψαρακια για το βραδυ

Κοκκινιστό??????
Αχχχχ πες μου ότι βάζει και μανιτάρια και θα σας έρθω πεσκέσι να αυτοκεραστώ!!!!
Μιαααααααααααααμμμμμμμμμμ!!!!!!!

Παραμυθένια μου εσύ τι καλό έβαλες στο φούρνο?

Εγώ έχω λαχανικά....κάτι σα μπριάμ που δεν είναι μπριάμ αλλά βγαίνει πολύ νόστιμο!
Βάζω μελιτζάνες, κολοκυθάκια, φρέσκα μανιτάρια και χρωματιστές πιπεριές (κανονικά είχε πατάτες και δεν είχε μανιτάρια αλλά κάνω τις παραλλαγές μου).
Ντοματούλα σε κομματάκια (ή και κον κασέ κονσέρβα), λαδάκι, ξυδάκι και φρέσκια ρίγανη.
Επίσης βάζουμε και μέλι όσο κ αν ακούγεται περίεργο!
Νερό δε χρειάζεται.
Στο φούρνο και μόλις ψηθούν ανακατεύουμε γιαούρτι, αβγό και τριμμένο τυρί (τώρα με τα ανάλατα δε βάζω το τυρί), και το ρίχνουμε από πάνω, το βάζουμε λιγάκι στο γκριλ να πάρει και γίνεται πεντανόστιμο!!!
Αν σας αρέσουν τα λαχανικά αξίζει!
Και είναι και από τα λίγα φαγητά που μπορώ να φάω και ανάλατα....δεν του φαίνεται.

asteraki1989

asteraki1989
tsiritri έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:να δω τι θα πρωτοφαμε σημερα εμεις,εχω γεμιστα απο χτες,εβγαλα 2 ψαρακια το πρωι για να τα ψησω το μεσημερι και μου στελνει η μαμα μοσχαρακι με μακαρονακια χαχαχχααχαχαχχααχ θα πεθανουμε,θα αφησω τα ψαρακια για το βραδυ

Κοκκινιστό??????
Αχχχχ πες μου ότι βάζει και μανιτάρια και θα σας έρθω πεσκέσι να αυτοκεραστώ!!!!
Μιαααααααααααααμμμμμμμμμμ!!!!!!!

Εγώ έχω λαχανικά....κάτι σα μπριάμ που δεν είναι μπριάμ αλλά βγαίνει πολύ νόστιμο!
Βάζω μελιτζάνες, κολοκυθάκια, φρέσκα μανιτάρια και χρωματιστές πιπεριές (κανονικά είχε πατάτες και δεν είχε μανιτάρια αλλά κάνω τις παραλλαγές μου).
Ντοματούλα σε κομματάκια (ή και κον κασέ κονσέρβα), λαδάκι, ξυδάκι και φρέσκια ρίγανη.
Νερό δε χρειάζεται.
Στο φούρνο και μόλις ψηθούν ανακατεύουμε γιαούρτι, αβγό και τριμμένο τυρί (τώρα με τα ανάλατα δε βάζω το τυρί), και το ρίχνουμε από πάνω, το βάζουμε λιγάκι στο γκριλ να πάρει και γίνεται πεντανόστιμο!!!
Και είναι και από τα λίγα φαγητά που μπορώ να φάω και ανάλατα....δεν του φαίνεται.

αχαχαχ οχι ρε δεν βαζει μανιταρια,μονο μπαχαρικα του βαζει,ναι κοκκινιστο σου λεωωωωω χααχαχχα ελα να φαμε προλαβαινεις σου λεω

tsiritri

tsiritri
Ξεκίνησα ήδη, από το δρόμο σας γράφω!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

(Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά έχω ένα θεματάκι με τα μανιτάρια!)

Paramythenia

Paramythenia
tsiritri έγραψε:

Νερό δε χρειάζεται.

Εγώ σήμερα έχω ψαράκι. Το έβαλα στο φούρνο με κολοκυθάκια κομμένα σε χοντρούλικες ροδελίτσες και μία πατατούλα. Έριξα και σαλτσούλα κόκκινη με τριμμένο καροτάκι, πιπερίτσα και λίγο σκορδάκι που είχε μείνει από τα χτεσινά μακαρόνια και έχει ευωδιάσει το σπίτι.

Εντάξει Τσιριτρί η συνταγή σου ακούγεται τέλεια! Λατρεύω τα λαχανικά. Δεν την έχω ξανασυναντήσει και νομίζω πως πρέπει να τη δοκιμάσω.

asteraki1989

asteraki1989
tsiritri έγραψε:Ξεκίνησα ήδη, από το δρόμο σας γράφω!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

(Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά έχω ένα θεματάκι με τα μανιτάρια!)

χααχαχαχα ελα κοβω και σαλατα,και εγω τρελαινομαι για μανιταρια στη πιτσα και στο σουφλε τα θελω φουλ και αλα κρεμ μμμμμμμμμμμμμμμ θα φαω τον υπολογιστη,καμια φορα μπαινω να ψαξω τι φαγητο να κανω και μετα τα θελωωωω οοοολα οποτε το σταματησα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

evini7

evini7
πωπω! Καλέ δεν σας προλαβαίνει άνθρωπος!
Φτου φτου, ανεβασμένη η διάθεση όλων!
Κορίτσια χάθηκα, λόγω δουλειάς. Έχω την νέα και την εκπαιδέυω στον υπολογιστή μου, τι να της πω, μισό λεπτό να δω τα νέα του φόρουμ...Laughing 
Τώρα βρήκα λίγο χρόνο! Λοιπόν με το μαγνήσιο και λίιιιγο περισσότερη ξεκούραση νιώθω άλλος άνθρωπος, πολύ καλύτερα είμαι. Από βδομάδα θα κλείσω και ραντεβού για εξέταση.
Βinaki μεγαλώνει ο γιος!! κι εμένα έτσι μου είπε η γιατρός ξάπλα στον 7ο μήνα γιατί ξεκινάνε να παίρνουν βάρος και επιβαρύνουν τον τράχηλο. Άντε 2 μήνες και κάτι μείνανε θα περάσουν κι αυτοί νερό!
Ποπάκι, είσαι μανούλα κι αντέδρασες ενστικτωδώς. Ευτυχώς όλα καλά!
το θέμα περιποίηση είναι τεράστιο! Αν σας πω πως επί 3 μέρες ήμουν με το ένα χέρι βαμμένο και το άλλο άβαφτο! Shocked  ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ να κάνω τίποτα.
Αλλά λίγες μέρες μείνανε...πω πω κομμωτήρια και νύχια!να γίνω λιγάκι άνθρωπος!
Τσιτιρτρί μεγαλώνει η κοιλίτσα, άντε κι εσύ κούκλα!
Παραμυθένια κι εγώ νιώθω αυτό το πόνο, είναι φυσιολογικός...
Μαράκι καλή επιτυχία με την Β επιπέδου!
φιλιά σε όλες!

tsiritri

tsiritri
Παραμυθένια μου η συνταγή είναι αυτή:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ena-diaforetiko-mpriam.html

απλά εγώ κάνω τις αλλαγές μου με βάση τις προτιμήσεις μου Very Happy 

Αστεράκι άσε το ίδιο παθαίνω κι εγώ!!!!
Μιαμ μιαμ μιαμ!

Με τούτα και με κείνα μου άνοιξε η όρεξη! Laughing

Εβινάκι χαλαρά κοριτσάκι μου....μην ζορίζεσαι με τη δουλειά...χαλάρα!!!
Θα μάθει η καινούργια...όλοι αναγκάζονται να μάθουν όταν χρειαστεί!
Πως κατάφερες και ήσουν με το ένα χέρι βαμμένο και το άλλο άβαφτο βρε θηρίο? Laughing Laughing 

asteraki1989

asteraki1989
κοριτσακια μου γλυκα εγω σας αφηνω θα τα πουμε το απογευμα ε και μην σας πιασει η μπαρλα και διαβαζω 5 σελιδες παλι χααχαχαχαχαχαχα θα εχει τελιωσει και το θεματακι μεχρι το βραδυ θα παμε στο επομενο,φιλακια πολλα στα μπεμπινια σαςΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 35 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 35 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 35 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 35 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 35 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 35 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 35 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 35 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 35 417472 

evini7

evini7
Laughing δεν ξέρω...λες και με βλέπει κανείς?
σπίτι-γραφείο-σπίτι...ευτυχώς δεν έχω θέμα με ρίζες άβαφτες, άσπρα μαλλιά κτλ!
θεέ μου ήμουν γυναίκα κάποτε και τώρα είμαι ένα μπαλάκι με κυτταρίτιδα και μισοβαμμένα νύχια...
Το καλό που σου θέλω μπεμπούλα μου να βγεις στην ώρα σου, υγιής και όμορφη!
Είναι λίγοι οι γαμπροί, έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό!

asteraki1989

asteraki1989
evini7 έγραψε:Laughing δεν ξέρω...λες και με βλέπει κανείς?
θεέ μου ήμουν γυναίκα κάποτε και τώρα είμαι ένα μπαλάκι με κυτταρίτιδα και μισοβαμμένα νύχια...

αχαχχααχχαα δεν υπαρχεις.....

tsiritri

tsiritri
evini7 έγραψε:Laughing δεν ξέρω...λες και με βλέπει κανείς?

Εγώ πάντα είχα κυτταρίτιδα πάλι....Sad 
Εκτός από όταν με είχε πιάσει μια λύσσα με διατροφές και γυμναστική που την εξάλειψα! Twisted Evil 
Η χαρά μου κράτησε όσο και το κόλλημα με τς διατροφές και τις γυμναστικές! Sad 

Αλήθεια, κάνετε κ εσείς σκέψεις για το αν τα μωράκια σας θα είναι όμορφα???
Εγώ πάντως το σκέφτομαι!
Πάνω από όλα η υγεία της αλλά δεν το κάνω επίτηδες...περνάει από το μυαλό μου κ το πως θα είναι...

Αστεράκι μου καλή ξεκούραση!

evini7

evini7
εννοείται ότι το σκέφτομαι...Embarassed 
Αφού έχω ήδη πει στις φίλες μου να μου το πουν κατάμουτρα αν το μωρό μου είναι άσχημο. θέλω να ξέρω! Εγώ λογικά σίγουρα όμορφο θα το βλέπω αλλά οι άλλοι είναι πιο αντικειμενικοί...
Πάντως βρε κορίτσια αυτό που λένε ότι όλα τα μωρά είναι όμορφα, εγώ δεν το ασπάζομαι...έχω δει και ασχημούτσικα...ή μάλλον ας τα πω γλυκούλικα.
Ας είναι γερά και τυχερά ριτσάκι μου και ειδικά τα κορίτσια με λίγα φρου φρου κι αρώματα γίνονται μούρλια! Smile 

Paramythenia

Paramythenia
Kαλώς το Εβινάκι!!!
Μια χαρά κουκλίτσα είσαι βρε, άκου μπαλάκι με κυτταρίτιδα!

Εγώ με την κυρία δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα. Τώρα έχω αλλά ελάχιστη, έχουμε μέλλον όμως ακόμη...

tsiritri έγραψε:
Αλήθεια, κάνετε κ εσείς σκέψεις για το αν τα μωράκια σας θα είναι όμορφα???
Εγώ πάντως το σκέφτομαι!
Πάνω από όλα η υγεία της αλλά δεν το κάνω επίτηδες...περνάει από το μυαλό μου κ το πως θα είναι...

Εγώ σκέφτομαι την ώρα που θα την δω... Την είδαμε βέβαια στη β' επιπέδου στο περίπου και μάλιστα ο γιατρός μας είπε ότι είναι ωραίο μωράκι. Πού και πού ανοίγω το φάκελο και την κοιτάζω η αλήθεια είναι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις