Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
86 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 86 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν την κάνουν όλες. Είναι θέμα γιατρού

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Popisofia έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ Η ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ??? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.

Το θέμα είναι να είναι περαστικά. Κ εγώ στον προγεννητικό που είχα κάνει είχα υψηλη avidity στον κυτταρομεγαλοϊό και μέχρι να ξανα κάνω και να δω ότι είναι στα ίδια επίπεδα κ ότι τον είχα περάσει παλιότερα τρελάθηκα. Όλα εμείς οι μανούλες τα περνάμε. Αρκεί να είναι υγιή τα μωράκια μας.

eva evaki

eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα νοσιλευομαι..στο ρεα αυριο θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα τωρα κοιταμε αν χανω αμνθακο υγρο αν οχι αυριο μπαινω για περιδεσξ πιθανοτητα τοκετου πριν της 28 εβδομαδες 90%..1 εκατοστο ειναι το ανοιγμα.δυσκολα τα πραγματα γτ ειμαι σε προχωριμενη κυηση..θελω το παιδι μου..σας παρακαλω αν δεν σας κανει κοπο προσευχηθιτε...

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μωρό, 10 λεπτά μετά τον τοκετό
(φωτογραφία από το facebook έλληνα γυναικολόγου)

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva evaki έγραψε:Καλησπερα νοσιλευομαι..στο ρεα αυριο θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα τωρα κοιταμε αν χανω αμνθακο υγρο αν οχι αυριο μπαινω για περιδεσξ πιθανοτητα τοκετου πριν της 28 εβδομαδες 90%..1 εκατοστο ειναι το ανοιγμα.δυσκολα τα πραγματα γτ ειμαι σε προχωριμενη κυηση..θελω το παιδι μου..σας παρακαλω αν δεν σας κανει κοπο προσευχηθιτε...
Ψυχραιμία, κορίτσι! Όλες οι ευχές μας μαζί σου!

sophia

sophia
eva evaki έγραψε:Καλησπερα νοσιλευομαι..στο ρεα αυριο θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα τωρα κοιταμε αν χανω αμνθακο υγρο αν οχι αυριο μπαινω για περιδεσξ πιθανοτητα τοκετου πριν της 28 εβδομαδες 90%..1 εκατοστο ειναι το ανοιγμα.δυσκολα τα πραγματα γτ ειμαι σε προχωριμενη κυηση..θελω το παιδι μου..σας παρακαλω αν δεν σας κανει κοπο προσευχηθιτε...

Κορίτσι μου γλυκό έχεις διαστολή ένα? Εύχομαι ολόψυχα η Παναγίτσα να ναι δίπλα σας κ είσαι κ εσυ τό μπέμπε σου καλά! Σε σκεφτόμαστε! Περιμένουμε νεα σου με αγωνία!

Paramythenia

Paramythenia

Αχ κοριτσάκι μου! Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλα να πάνε καλά... Μην χάνεις το κουράγιο σου...

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Evaki κοίτα να ηρεμήσεις κ να μην στεναχωριέσαι.
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ.
Θα πας, θα κάνεις περιδεση κ αυτό ήταν.
Μια χαρά θα είναι το παιδί σου.
Κοίτα να κάνεις θετικές σκέψεις για να μην τρομάζει κ αυτό.
Όλη η θετική ενεργεια μας είναι μαζί σου.

eva evaki

eva evaki
Προσευχηθιτε σας παρακαλω το εχω αναγκη!!σας ευχαριστω παρα πολυ

maraki_iraklio

maraki_iraklio
eva evaki έγραψε:Προσευχηθιτε σας παρακαλω το εχω αναγκη!!σας ευχαριστω παρα πολυ

Κοριτσάκι μου γλυκό οι προσευχές μου απόψε θα είναι μαζί σου!!!!
Να είσαι δυνατή να έχεις πίστη και όλα θα πάνε καλά!!!

sophia

sophia
eva evaki έγραψε:Προσευχηθιτε σας παρακαλω το εχω αναγκη!!σας ευχαριστω παρα πολυ

Να έχεις πίστη και όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις!!!Είχα πάει στην πεθερά μου και σας διάβαζα από το κινητό....
Ελπίζω αύριο να έχουμε μια πιο ευχάριστη μέρα...μόνο με ευχάριστα!!!
Σας καληνυχτώ και σας φιλώ όλες!!!
Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 19 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 19 417472 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 19 417472 

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Όλα θα πάνε καλά. Μην χάνεις την πίστη σου. Η Παναγια θα σε βοηθήσει.

evini7

evini7

evaki, efxomai olopsyxa na pane ola kala.
Na exeis pisti ston eafto sou kai stis dynameis sou, somatikes kai psyxikes.
Pare tharros apo to koritsaki sou kai tha ta katafereis. Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 19 417472 

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eva_evaki η σκέψη μας είναι κοντά σου!!!Ελπίζω μεσα απο τη καρδιά μου να σου πάνε όλα τέλεια!! Ηρέμησε και σκέψου μόνο το κοριτσάκι σου και τίποτε άλλο!!'Ολα θα πάνε καλά κορίτσι μου!!
Θα μας ξεματιάξει κάποιος τελοσπάντων??? Ρε συ Popaki δε πας μέχρι τον Αγιο Ραφαήλ να μας ανάψεις κανα κεράκι μπας και δούμε καμια άσπρη μέρα???

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εβακι όλες οι προσευχές μαζι σου κορίτσι μου!ασε τα ποσοστά να σκέφτεσαι θετικά κι ολα θα πανε καλα!τα φιλια μας στην κοιλιτσα σου!

Popisofia

Popisofia
ΕΒΑΚΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Popisofia

Popisofia
Julie85 έγραψε:Eva_evaki η σκέψη μας είναι κοντά σου!!!Ελπίζω μεσα απο τη καρδιά μου να σου πάνε όλα τέλεια!! Ηρέμησε και σκέψου μόνο το κοριτσάκι σου και τίποτε άλλο!!'Ολα θα πάνε καλά κορίτσι μου!!
Θα μας ξεματιάξει κάποιος τελοσπάντων??? Ρε συ Popaki δε πας μέχρι τον Αγιο Ραφαήλ να μας ανάψεις κανα κεράκι μπας και δούμε καμια άσπρη μέρα???

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποπο κορίτσια χάλια είμαι!με πονάει η μέση μου,η λεκάνη μου κ έχω καουρες!τωρα σηκωθηκα να πιω λίγο γάλα!τι κακό ειναι αυτο βραδιατικα;αυτοματιαστικα μου φαινεταιcyclops 

sophia

sophia
Καλημέρα . Ευακι μου έχουμε νέα? Πως είστε?

tsiritri

tsiritri
Καλημέρα κοριτσάρες!!

Μακάρι να ξημέρωσε μια καλύτερη μέρα για το Εβάκι μας.
Κορίτσι μου οι προσευχές μας είναι μαζί με εσένα και το μπεμπάκι σου!!!
Όλα καλά θα πάνε!!!
Οι πιθανότητες που σου είπαν για πρόωρο τοκετό είναι αν δεν γίνει η περίδεση έτσι δεν είναι?

Ποπάκι από Μυτιλήνη είσαι???
Αυτός ο Άγιος Ραφαήλ πραγματικά κάνει θαύματα ρε παιδί μου!
Όταν ήταν ο αδερφός μου μικρούλης (έχουμε 11 χρόνια διαφορά) είχε πάθει βαρβάτη σαλμονέλα που τον ταλαιπωρούσε μήνες. Το μικράκι είχε ρέψει είχε μείνει μια σταλιά αφού δε μπορούσε να φάει παρά ελάχιστα πράγματα και συνέχεια έκανε διάρροιες.
Είχαμε πάει λοιπόν διακοπές στην Κεφαλλονιά και κάθε μέρα που έκανε κακά του στο γιογιό έκλαιγε και έλεγε "παααααάλι διάρροια...." δεν του περνούσε με τίποτα!
Εκεί λοιπόν σε μια ταβερνούλα που πηγαίναμε συχνά είχαν πιάσει οι γονείς μου κουβέντα με την ιδιοκτήτρια και όταν της είπαν για το μικρό τους λέει θα σας δώσω εγώ λαδάκι από τον Άγιο Ραφαήλ (με μια μικρή επιφύλαξη, έχουν περάσει χρόνια και δεν είμαι σίγουρη αν ήταν λαδάκι ή αγιασμός). Του έβαλαν στην κοιλίτσα του, και του έδωσαν να πιεί. Ρε κορίτσια το πιστεύετε ότι ο μικρός έγινε περδίκι μετά από αυτό?
Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι?
Δεν είμαι το πιο θρησκόληπτο άτομο που υπάρχει, αντιθέτως μάλιστα, αλλά κάτι τέτοια πραγματικά δε μπορώ να τα εξηγήσω με τη "λογική".

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, κοριτσούδια!

maimou,
περνάει ο καιρός και βαραίνεις.... Λογικό να είσαι άβολα! Δυο τσούπρες εκεί μέσα και το σώμα αρχίζει να προετοιμάζεται σιγά-σιγά και να κάνει περισσότερο χώρο!

Δε θέλω πεσμένο ηθικό!!!!

Άντε να μπει και η eva evaki να μας πει τα νέα της Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 19 417472

EDIT:
Μπήκε και έγραψε στις ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2 Σήμερα στις 8:54 am

"eva evaki
Καλημερα ακομα περιμενω..ευτυχος μαλλον δεν τρεχει αμνιακο υγρο..φυσικα κ η περιδεση ειναι δυσκολη στις εβδομαδες π βρησκομαι κ ο τραχιλος ενα εκ.ανοιχτος...ευτυχος κολυμπαει το νινακι μ κ μου δινει κουραγιο..αν παθει κατι θα τρελαθω..σε ευχαριστω σοφακη μου που εισαι διπλα μου ..."

Αχ, άντε μπράβο!

bini

καλημερα κοριτσια βλεπω συνεχιζεται δυσκολος ο μηνας....
εβακι ευχομαι οτι καλυτερο να εχεις πιστη και να εισαι δυνατη

μαιμου αρχισαν τα ξενυχτια απο τωρα?πωπω αντε να περασουν αλλοι 3 μηνες γρηγορα!

Popisofia

Popisofia
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΤΣΙΡΙΤΡΙ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Κ ΤΟ ΕΒΑΚΙ ΜΑΣ.
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ Κ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΑΓΙΟΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ... ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ... ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ Κ ΜΙΑ ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΠΑΝΑΓΙΑ) Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΩ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...
Κ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Κ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΥΡΕΤΟ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Κ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΔΙΚΙ!!! ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ... ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΗΜΕΩΝ Κ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ Κ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΕΧΑΣΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΩ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ Κ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΗ Κ ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. ΑΛΛΙΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ...
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ Κ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΟΥ... ΑΚΟΜΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ...
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Popisofia στις Τρι Ιουλ 02, 2013 12:11 am, 1 φορά

bini

τι λες ρε ποπακι! ε τι αλλο να θελει καποιος να πιστεψει?να εμφανιστει ο ιδιος ο θεος?ζωντανη η θρησκεια μας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις