451 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 Δευ Ιουλ 01, 2013 11:03 am
ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Δεν την κάνουν όλες. Είναι θέμα γιατρού
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Popisofia έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ Η ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ??? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.
Ψυχραιμία, κορίτσι! Όλες οι ευχές μας μαζί σου!eva evaki έγραψε:Καλησπερα νοσιλευομαι..στο ρεα αυριο θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα τωρα κοιταμε αν χανω αμνθακο υγρο αν οχι αυριο μπαινω για περιδεσξ πιθανοτητα τοκετου πριν της 28 εβδομαδες 90%..1 εκατοστο ειναι το ανοιγμα.δυσκολα τα πραγματα γτ ειμαι σε προχωριμενη κυηση..θελω το παιδι μου..σας παρακαλω αν δεν σας κανει κοπο προσευχηθιτε...
eva evaki έγραψε:Καλησπερα νοσιλευομαι..στο ρεα αυριο θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα τωρα κοιταμε αν χανω αμνθακο υγρο αν οχι αυριο μπαινω για περιδεσξ πιθανοτητα τοκετου πριν της 28 εβδομαδες 90%..1 εκατοστο ειναι το ανοιγμα.δυσκολα τα πραγματα γτ ειμαι σε προχωριμενη κυηση..θελω το παιδι μου..σας παρακαλω αν δεν σας κανει κοπο προσευχηθιτε...
eva evaki έγραψε:Καλησπερα νοσιλευομαι..στο ρεα αυριο θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα τωρα κοιταμε αν χανω αμνθακο υγρο αν οχι αυριο μπαινω για περιδεσξ πιθανοτητα τοκετου πριν της 28 εβδομαδες 90%..1 εκατοστο ειναι το ανοιγμα.δυσκολα τα πραγματα γτ ειμαι σε προχωριμενη κυηση..θελω το παιδι μου..σας παρακαλω αν δεν σας κανει κοπο προσευχηθιτε...
eva evaki έγραψε:Προσευχηθιτε σας παρακαλω το εχω αναγκη!!σας ευχαριστω παρα πολυ
eva evaki έγραψε:Προσευχηθιτε σας παρακαλω το εχω αναγκη!!σας ευχαριστω παρα πολυ
Julie85 έγραψε:Eva_evaki η σκέψη μας είναι κοντά σου!!!Ελπίζω μεσα απο τη καρδιά μου να σου πάνε όλα τέλεια!! Ηρέμησε και σκέψου μόνο το κοριτσάκι σου και τίποτε άλλο!!'Ολα θα πάνε καλά κορίτσι μου!!
Θα μας ξεματιάξει κάποιος τελοσπάντων??? Ρε συ Popaki δε πας μέχρι τον Αγιο Ραφαήλ να μας ανάψεις κανα κεράκι μπας και δούμε καμια άσπρη μέρα???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Popisofia στις Τρι Ιουλ 02, 2013 12:11 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης