Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
260 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 260 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε κορίτσια δε σας προλαβαίνω...
Εγραψα το πρωι στην 9, βγηκα για να παίξω λίγο με τα ανηψάκια κ πήγατε στην 13 σελίδα.affraid 

Bini μου , εχω κ άλλες εξετάσεις, αλλα μου είπαν καθε εβδομάδα εξέταση να βλέπουμε το μωρό για να σιγουρευτουμε οτι δεν θα έχει βραδυκαρδία απο το χάπι της καρδιάς που παίρνω εγώ.
Είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα αλλά ηρεμησα λίγο τώρα που ήρθα στη μαμά μου.
Τελικά όσο χρονών κ να είσαι, είναι μεγάλη υπόθεση << Η ΜΑΜΑ >>.

Εγώ έχω διαβάσει σε φυλλάδια για εσώρουχα μιας χρήσης για τον πρώτο καιρό.
Αυτά κάνουν?

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:Bini μου στο marks and spencers είπες ότι τα βρήκες ε; Θα ρίξω μια ματίτσα όταν πάμε στην Πάτρα. Αλλά βρε κορίτσια δεν έχω φορέσει ποτέ τέτοια εσώρουχα... Crying or Very sad Και γενικά με τα μεγάλα εσώρουχα έχω ένα θέμα... Με γιαγιάκα θα μοιάζω...Πώς θα με δει η κόρη μου έτσι;Κλαψ!
Εγω τον άντρα μου σκέφτομαι που θα με βλέπει κ δεν θα με αναγνωριζει!αυπνη, με τα βυζι@ έξω όλη την ωρα,με την πλαδαρη μου την κοιλιτσα!τωρα κ με τα βρακιά της γιαγιάς θα τον αποτελειωσω Laughing 

bini

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω τα ψιλοψαχνω απο τωρα γιατι τωρα ηδη ζοριζομαι που θελω να παρω κατι και στελνω τη μαμα στην τυχη ποσο μαλλον μετα που δεν θα βγαινω δεν πανε και χαμενα θα τα βαλουμε τις μερες που εχουμε περιοδο ή γενικα εγω θα τα μαζεψω οταν περασει ο καιρος για δευτερη εγκυμοσυνη

μια χαρα ειναι τα μ χρησης αλλα τα δινουν στη κλινικη μετα ποσο θα τα φορας?εγω να σας πω γενικα και περιοδο να εχω δεν μπορω τα μικρουλικα λερωνομαι!ποσο μαλλον τωρα!

ιφι καλα κανεις ετσι να κανεις συχνα για να παρακολουθειτε το ζουζουνι συχνα

σας λεω για τα marks γιατι το πακετο των 5 εχει 15 ή 17 ευρω χωρις εκπτωση οποτε δεν δινεις και πολλα λεφτα γιαυτο και γενικα ειναι πολυ αντοχης εγω ολα μου απο κει τα παιρνω
αλλα σας ειπα θελω και μετα να μαζευουνε τη κοιλουμπα!

παραμυθενια τη φατσουλα σου θα βλεπει η μπουμπου οχι το πωπωRazz Razz Razz χαχαχα!
εσυ θα βλεπεις και θα μυριζεις τον δικο της!

bini

Maimou2009 έγραψε:
Paramythenia έγραψε:Bini μου στο marks and spencers είπες ότι τα βρήκες ε; Θα ρίξω μια ματίτσα όταν πάμε στην Πάτρα. Αλλά βρε κορίτσια δεν έχω φορέσει ποτέ τέτοια εσώρουχα... Crying or Very sad Και γενικά με τα μεγάλα εσώρουχα έχω ένα θέμα... Με γιαγιάκα θα μοιάζω...Πώς θα με δει η κόρη μου έτσι;Κλαψ!
Εγω τον άντρα μου σκέφτομαι που θα με βλέπει κ δεν θα με αναγνωριζει!αυπνη, με τα βυζι@ έξω όλη την ωρα,με την πλαδαρη μου την κοιλιτσα!τωρα κ με τα βρακιά της γιαγιάς θα τον αποτελειωσω Laughing 

εμενα δεν το νοιαζει!ετσι ειναι και οι δικοι σας μη νομιζετε γιατι ποιος δεν θελει η γυναικα του να ειναι σωστη μανουλα στο νεογεννητο για λιγο καιρο ειναι μετα θα επανελθουμε!
εμενα κοριτσια επειδη ηταν μεσα στη γεννα και ειδε τι τραβηξα με τις αποβολες και ψυχολογικα και σωματικα αλλα και τον πονο που περασα σε καποια πραγματα ειναι πολυ διαφορετικος γενικα ηταν αλλα δεν το νοιαζει καθολου γιαυτον εμενα με υπερπροστατευει σε σημειο που τρελαινομαι και με το που ειδε τι περασα αφηστε και μονο στην ιδεα βουρκωνει αν δειτε τι μου κανιε πως μου μιλαει....λιωνω και δεν τον νοιαζει ουτε ποσο θα παχυνω ουτε τα κατασπρα μαλλια ουτε τα σημαδακια απο τιε φλεβες που εσπασαν στη κοιλια τιποτα το μονο που τον νοιαζει ειναι να ειμαστε καλα και να γεννηθει το μωρακι!ετσι θα ειναι ολοι μη νομιζετε

μαιμου εσυ που θα κανεις και 2 γιατι αυτος δεν θα τρεχει?ασε που θα τρελαθει μολις ερθουν οι ζουζουνες!

Paramythenia

Paramythenia
Maimou2009 έγραψε:

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Μου λέει που μου λέει ότι αδερφάκια θα γίνουμε στο τέλος, ότι θα γνωριστούμε ερωτικά από την αρχή κλπ αν με δει και έτσι ούτε που θα θέλει να με αγγίξει μετά... Και δε θα έχει και άδικο...

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[/quote]

εμενα δεν το νοιαζει!ετσι ειναι και οι δικοι σας μη νομιζετε γιατι ποιος δεν θελει η γυναικα του να ειναι σωστη μανουλα στο νεογεννητο για λιγο καιρο ειναι μετα θα επανελθουμε!
εμενα κοριτσια επειδη ηταν μεσα στη γεννα και ειδε τι τραβηξα με τις αποβολες και ψυχολογικα και σωματικα αλλα και τον πονο που περασα σε καποια πραγματα ειναι πολυ διαφορετικος γενικα ηταν αλλα δεν το νοιαζει καθολου γιαυτον εμενα με υπερπροστατευει σε σημειο που τρελαινομαι και με το που ειδε τι περασα αφηστε και μονο στην ιδεα βουρκωνει αν δειτε τι μου κανιε πως μου μιλαει....λιωνω και δεν τον νοιαζει ουτε ποσο θα παχυνω ουτε τα κατασπρα μαλλια ουτε τα σημαδακια απο τιε φλεβες που εσπασαν στη κοιλια τιποτα το μονο που τον νοιαζει ειναι να ειμαστε καλα και να γεννηθει το μωρακι!ετσι θα ειναι ολοι μη νομιζετε

μαιμου εσυ που θα κανεις και 2 γιατι αυτος δεν θα τρεχει?ασε που θα τρελαθει μολις ερθουν οι ζουζουνες![/quote]

Δικαίως Bini μου μετά τα όσα πέρασες κ μπράβο του που δεν είναι κανένας αναίσθητος.
Ούτε εγώ νομίζω οτι θα τους νοιάζει, τα φώτα τουλαχιστον για τον πρώτο καιρό θα είναι στραμμένα στο μωρό απο όλους.
Μετά βλέπουμε, κάτι θα κάνουμε...Wink 

Paramythenia

Paramythenia
bini έγραψε:

μαιμου εσυ που θα κανεις και 2 γιατι αυτος δεν θα τρεχει?ασε που θα τρελαθει μολις ερθουν οι ζουζουνες!

Πέρα από την πλάκα κι εμένα χαίρεται με την κοιλιά που μεγαλώνει... Άσχετα με το ότι δεν έχω πάρει κιλά μου λέει ότι δεν τον νοιάζει καθόλου αν παχύνω. Τον νοιάζει να είμαι καλά πρώτα εγώ και μετά το μωράκι μας.
Μας αγαπάνε μωρέ οι άντρες μας... Είναι και ευαισθητούληδες... Απλά θα ήθελα να έχω μια ωραία εικόνα ακόμη και στη γέννα.

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Paramythenia έγραψε:
Maimou2009 έγραψε:

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Μου λέει που μου λέει ότι αδερφάκια θα γίνουμε στο τέλος, ότι θα γνωριστούμε ερωτικά από την αρχή κλπ αν με δει και έτσι ούτε που θα θέλει να με αγγίξει μετά... Και δε θα έχει και άδικο...

Αποκλείεται Paramythenia, ίσα ίσα αφου θα το πάρετε απο την αρχή, θα επιστρέψει κ πρώτο πάθος, η λαχτάρα κ ο πόθος...

Paramythenia

Paramythenia
ifi έγραψε:
Αποκλείεται Paramythenia, ίσα ίσα αφου θα το πάρετε απο την αρχή, θα επιστρέψει κ πρώτο πάθος, η λαχτάρα κ ο πόθος...
Ναι μωρέ, το ξέρουμε... Αλλά έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη ως τώρα (εντάξει είχαμε και κάποιες ατυχίες αλλά όλα καλά, δόξα τω Θεώ), εγώ ως έγκυος αισθάνομαι πολύ καλά και του έχει στοιχίσει λιγάκι η ερωτική αποχή...

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτα βασικά ειναι ανασφαλειες δικές μουVery Happy 
Εκείνον ουτε που θα τον νοιάζει ,θα χει τις κόρες του!

evini7

evini7
θέλει πάντως προσοχή και ισορροπία η επαναφορά. Όσο και να βλέπουν δεν ξέρουν, δεν νιώθουν τι περνάμε. Εμένα με κοιτάζει καμιά φορά με τα μποξεράκια και τα φανελάκια το βράδυ και γελάει! Προχθές μου είπε "που πας έτσι ρε Γκιωνάκη...?" και που είσαι ακόμη του λέω και γελάγαμε. Αλλά δεν θέλω και να χαλάσω πολύ. Εμείς είμαστε λίγα χρόνια μαζί (2,5) αν σβήσουμε την φλόγα από τώρα, τελείωσε...Έτσι έχω στόχο αμέσως μετά τη γέννα να κάνω ότι μπορώ για να επανέλθω και να γίνω όπως όταν με πρωτογνώρισε. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ και δεν θέλω να κάνω τίποτε. Ο νους μου είναι στο μωρό, όχι στο σεξ.
Το θέμα λοιπόν για μένα είναι το μετά!
Σίγουρα μητέρα αλλά και γυναίκα!

bini

καλα εβινακι εννοειται δεν θα χαλασουμε και τη θηλικοτητα!εω και τις αλλες φορες δεν εκανα τιποτα....τωρα μου το απαγορευσε ο γιατρος αλλα και να με αφηνε ουτε καν το συζηταει με τιποτα!ειναι βραχος προεχει να ειμαστε εμεις καλα!και ετσι ειναι ρε κοριτσια τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά κ μας ουτε μας εχει περάσει απο το μυαλό,κ ουτε που τολμαμε να ρωτήσουμε το γιατρο!

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια, καλως σας βρήκα. Τι κάνετε; Δεν σας προλαβαίνω.

bini

μαρακι τι ωραια κοιλιτσα!βαλε τικερακι να βλεπουμε ποσο εισαι!

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σε ευχαριστώ πολύ Βινι. Προσπαθούσα να βάλω αλλά δε μου εμφανιζόταν. Ίσως επειδή είμαι καινούριο μέλος;

bini

μπορει ναι ξαναδοκιμασε αυριο

tsiritri

tsiritri
Φιλεναδίτσες μου καλησπέρα!!!

Maria-lar καλώς μας ήρθες!!! Τέλεια η κοιλίτσα σου!!!
Πόσο είσαι???

Εβάκι κ εσύ πανέμορφη κοιλουμπίτσα κοριτσάκι μου!!!

Εμείς σήμερα θα φάμε ψητές μπριζολίτσες στα κάρβουνα με σαλάτα και πατατούλες τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο στη θράκα (αν τις πετύχουμε) και μετά θα τις ανοίξω και θα βάλω και φιλαδέλφεια λάιτ μέσα!!! μμμμμμ!!!

Σήμερα υποτίθεται ότι γιορτάζω μιας και πάντα με γιόρταζαν των Αγίων Πάντων όπως και η γιαγιά μου άσχετα αν εγώ δεν την πολυνιώθω για γιορτή...τέσπα.
Το μωράκι λοιπόν μάλλον θέλει να μου κάνει δωράκι και από την ώρα που ξύπνησα έχει λυσσάξει!!! Very Happy Very Happy Very Happy Μου φαίνεται τόσο απίστευτο να κουνιέται και να κλωτσάει τόσο συχνά!!!
Με έχει ξετρελάνει το σκατουλάκι!!!

Για δεύτερο παιδάκι να πω την αλήθεια δεν το σκέφτομαι τόσο άμεσα...Ούτε καν το σκέφτομαι βασικά ακόμα.
Εννοείται ότι θέλω όμως.

Επίσης Εβινάκι μου τι μνημονικό είναι αυτό κορίτσι μου????
Φτου φτου!
Ναι ο γιατρός μου μου είχε πει από το πρώτο κιόλας ραντεβού κάθε μέρα μετά το μπάνιο να καθαρίζω τις θηλές με καθαρό οινόπνευμα και μετά να βάζω vaseline intensive care. Δεν το κάνω για ένα και μόνο λόγο.
Βαριέεεεεεεεεεεεεεεμαιιιιιιιιιιιιι Laughing Laughing Laughing 

Χτες λοιπόν μου έλεγε η μαμά μου ότι σκεφτόταν να μου πάρει για τη γιορτή μου καλό νυχτικό με ρόμπα και έπαθα σοκ!!!! Shocked Shocked Shocked 
Ευτυχώς που βολεύτηκε με κάτι ωραία και άνετα φορεματάκια!
Δεν μπορώ να βάλω ρε παιδιά τέτοια εγώ.
Μια ζωή κοιμάμαι με σορτσάκια και μπλουζάκια, συνήθως ραντάκια. Χειμώνα καλοκαίρι.
Δε μπορώ νυχτικά και ρόμπες.
Άντε βαριά βαριά κανένα μπλουζάκι με λεπτή και φαρδουλή πιτζαμούλα από κάτω με περίεργα σχεδιάκια. Έχουν πολλά τέτοια ωραία στα oysho.
Η μάνα μου λέει ότι δεν πάω καλά γιατί δε θα με βολεύουν και ο γιατρός θα έρχεται και θα με εξετάζει κάθε τρεις και λίγο και δε θα βολεύομαι.....γκρρρρρρρρρρρ Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 11 679259 

Βινάκι η συνταγή για τις πιπεριές ακούγεται νοστιμότατη και θα τη δοκιμάσω σίγουρα αλλά θα προσθέσω και φετούλα μέσα προς το τέλος να γίνει σα σαγανάκι μιαααααααααμμμμμμμμ μου τρέχουν σαλάκια!!!
Αλλά μάλλον πρέπει να περιμένω το οκ για το αλάτι πρώτα αν δοθεί ποτέ γιατί τώρα φέτα δεν τρώω.

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ πολύ tsiritri. 23+6.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρόνια πολλα Τσιριτρι!!
Μαρία τέλεια η κοιλιτσα!

evini7

evini7
Tsiritri μου, χρόνια πολλά! Άντε και του χρόνου με το μπεμπάκι σου!
Να περάσετε όμορφα σήμερα!
Κι επιτέλους πλησιάζει η Τρίτη να λυθεί και το μυστήριο του φύλου! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 11 417472 

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ πολύ μαϊμού. Η δική σου είναι ακόμη πιο όμορφη, αφού κρύβει δύο μωράκια!

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tsiritri Χρόνια Πολλά!!!

Μαράκι καλώς ήρθες, Λαρισα κ εσύ ε?
Θα σου επιτρεψουν να βαλεις τικερακι αφού συμπληρώσεις εναν ορισμένο αριθμό μηνυμάτων.

bini

τσιριτρι χρονια πολλα!καλη λευτερια!ειδες το μωρακι αρχισε τις βολτες!

τη φετα ή ανθοτυρο αν δεν κανει το αλατι προσθεσε τα στο πιατο οταν ειναι ζεστο μη διαλυθει κιολας στην κατσαρολα εγω ετσι κανω!

κοριτσια βλεπω βιντεο με ψωνια μωρων περιμενω πως και πως!

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σου ιφι μου. Λαρισαία είμαι, κ εσύ από Λάρισα;
Μου εμφανίζει μνμ ότι μετά από μια βδομάδα θα μπορώ να βάλω τικεράκι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις