Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

klaramaria

klaramaria
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Paramythenia έγραψε:Α κι εγώ χτες έφαγα τούρτα παγωτό. Ήταν τα γενέθλια του αντρούλη και επιβαλλόταν! Λέω να φάω και σήμερα λιγάκι αλλά έχω και την καμπύλη την τρίτη και δε θέλω να το παρακάνω...
Ιοαζόν μου αν το γιαουρτάκι δεν είναι σε μεγάλη ποσότητα -κάποια μάλιστα είναι χαμηλών λιπαρών- και δε βάλεις επάνω τη σάρα και τη μάρα μια χαρά είναι. Νομίζω λιγότερο παχυντικό από παγωτό.

Ενα θα σας πω! Εγώ που έκανα την καμπύλη ζαχαρου, είχα πει να μη φάω γλυκο για μερικές μέρες και τελικα δε το τήρησαν. Ετρωγα κανονικα γλυκο κάθε μέρα και το ζαχαρο 64 με όριο το 75.
Πήγα στο γιατρο τις προάλλες και του λέω..τελικα τα γλυκα δε παίζουν ρόλο στο ζαχαρο! Με κοίταζε καλα καλα ο άνθρωπος!! Μου λέει δηλαδή τρως γλυκα ε...;Shocked Shocked 
Ε του λέω μόνο σε γιορτές και αργίες! Χαχαχαχα! Τι να του έλεγα;pig pig pig 

klaramaria

klaramaria
Καλημέρα κορίτσια!! Οπως θα καταλάβατε προσπαθώ να διαβάσω όλα τα προηγούμενα που γράψαμε και απαντώ άσχετα κάθε φορα!! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 10 654316 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 10 654316 
Κοντεύω που θα παει! Και θα συγχρονιστουμε!!

Άσχετο αλλο κι εγώ θα ήθελα ενα δεύτερο παιδάκι σχετικά γρήγορα..στο χρόνο ας πούμε! Smile να έχει παρεουλα το ενα το αλλο! Αλλα ας κανουμε πρώτα αυτο και μετα βλεπουμεcat alien 

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
klaramaria έγραψε:
Paramythenia έγραψε:Α κι εγώ χτες έφαγα τούρτα παγωτό. Ήταν τα γενέθλια του αντρούλη και επιβαλλόταν! Λέω να φάω και σήμερα λιγάκι αλλά έχω και την καμπύλη την τρίτη και δε θέλω να το παρακάνω...
Ιοαζόν μου αν το γιαουρτάκι δεν είναι σε μεγάλη ποσότητα -κάποια μάλιστα είναι χαμηλών λιπαρών- και δε βάλεις επάνω τη σάρα και τη μάρα μια χαρά είναι. Νομίζω λιγότερο παχυντικό από παγωτό.

Ενα θα σας πω! Εγώ που έκανα την καμπύλη ζαχαρου, είχα πει να μη φάω γλυκο για μερικές μέρες και τελικα δε το τήρησαν. Ετρωγα κανονικα γλυκο κάθε μέρα και το ζαχαρο 64 με όριο το 75.
Πήγα στο γιατρο τις προάλλες και του λέω..τελικα τα γλυκα δε παίζουν ρόλο στο ζαχαρο! Με κοίταζε καλα καλα ο άνθρωπος!! Μου λέει δηλαδή τρως γλυκα ε...;Shocked Shocked 
Ε του λέω μόνο σε γιορτές και αργίες! Χαχαχαχα! Τι να του έλεγα;pig pig pig 
Το παίζουμε τρελίτσα, ε; χαχαχαχα

klaramaria

klaramaria
Χαχααχαχαχ! Ναι άστα να πανε! Ε μα εγώ που τρώω τόσα γλυκα να έχω και πιο κάτω; Μόνο αυτο δεν περίμενα να δω! Ωραίο το frozen! Εδω δεν έχουμε αλλα οπότε το βρω το τιμαω. Την τελευταία φορα είχα βάλει πάνω την αρτα και τα Γιάννενα! Χαχα! Πραλίνα, καραμέλα μπισκότα κια και δε συμμαζευεται! Ο άντρας μου μόνο κατι φρουτακια έβαλε πάνω.. ! Ουτε δοκίμασα..pig 

Paramythenia

Paramythenia
evini7 έγραψε:κι εγώ κοντομάνικο, μάλλον νυχτικάκι θα προτιμήσω και ρόμπα...Ρόμπα, τελοσπάντων, θα την κάνουμε κι αυτή τη θυσία. Ελπίζω να βρω τίποτα μοντέρνο μονόχρωμο. χαχα! ελπίζω να μην κρυώνω κι αναγκαστώ να φορέσω και κάλτσες.
θανατηφόρος συνδυασμός, κρεμασμένο βυζί, παμπερ, νυχτικό με λουλουδάκια, κάλτσες και τσόκαρο...Shocked  Shocked 

Oύτε να το σκέφτομαι δε θέλω!!! Θα πάω λοιπόν να το αλλάξω, γιατί αυτό έχει ραντάκια. Θα ρωτήσω και την κυρία που έχει το μαγαζί για το μέγεθος και θα με συμβουλεύσει. Εγώ πάντως κορίτσια λέω την πρώτη μόνο ημέρα να βάλω νυχτικό, μετά πιτζαμάκια. Δε θέλω να μοιάζω με γιαγιάκα!!! 32 είπαμε είμαι όχι 82!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:
evini7 έγραψε:κι εγώ κοντομάνικο, μάλλον νυχτικάκι θα προτιμήσω και ρόμπα...Ρόμπα, τελοσπάντων, θα την κάνουμε κι αυτή τη θυσία. Ελπίζω να βρω τίποτα μοντέρνο μονόχρωμο. χαχα! ελπίζω να μην κρυώνω κι αναγκαστώ να φορέσω και κάλτσες.
θανατηφόρος συνδυασμός, κρεμασμένο βυζί, παμπερ, νυχτικό με λουλουδάκια, κάλτσες και τσόκαρο...Shocked  Shocked 

Oύτε να το σκέφτομαι δε θέλω!!! Θα πάω λοιπόν να το αλλάξω, γιατί αυτό έχει ραντάκια. Θα ρωτήσω και την κυρία που έχει το μαγαζί για το μέγεθος και θα με συμβουλεύσει. Εγώ πάντως κορίτσια λέω την πρώτη μόνο ημέρα να βάλω νυχτικό, μετά πιτζαμάκια. Δε θέλω να μοιάζω με γιαγιάκα!!! 32 είπαμε είμαι όχι 82!
Εγώ όλες τις μερες νυχτικακια, δεν νομίζω τη δευτερη μέρα να είμαι περδικι απο την καισαρικη!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maimou2009 έγραψε:
Paramythenia έγραψε:

Εγώ όλες τις μερες νυχτικακια, δεν νομίζω τη δευτερη μέρα να είμαι περδικι απο την καισαρικη!
Μην το λες, πολλές γυναίκες μέσα σε 6-7 ώρες περπατάνε. Μπορεί να είσαι από τις τυχερές!

Paramythenia

Paramythenia
Μαϊμού μου εσύ που ξέρεις σίγουρα ότι θα κάνεις καισαρική πρέπει να πάρεις μόνο νυχτικά γιατί οι πιτζάμες θα σε ενοχλούν στην τομή.
Άσχετο, εσένα πότε σου είπε ότι θα κάνεις την καμπύλη;

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:Μαϊμού μου εσύ που ξέρεις σίγουρα ότι θα κάνεις καισαρική πρέπει να πάρεις μόνο νυχτικά γιατί οι πιτζάμες θα σε ενοχλούν στην τομή.
Άσχετο, εσένα πότε σου είπε ότι θα κάνεις την καμπύλη;

Δεν θα κάνω τελικα.επιμενει οτι δεν ειναι απαραίτητο αφου τα ζαχαρα κ η γλυκοζυλιωμενη εινσι οκ .

Paramythenia

Paramythenia
Maimou2009 έγραψε:
Δεν θα κάνω τελικα.επιμενει οτι δεν ειναι απαραίτητο αφου τα ζαχαρα κ η γλυκοζυλιωμενη εινσι οκ .

Αααα. Μάλιστα...
Μωρέ κι εμένα το ζάχαρό μου είναι πολύ χαμηλό αλλά διάβαζα ότι σε αυτές τις εβδομαδες ο οργανισμός παρουσιάζει αντίσταση στην ινσουλίνη.
Αυτή η γλυκοζυλιωμένη πάλι τι είναι; Πότε την έκανες;

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την κάνω καθε μηνα.ενας επιπλέον δείκτης ειναι στις αιματολογικες.δειχνει αν είχες τσιμπημενο ζαχαρο τους τρεις τελευταίους μηνες.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και να εχει αντίσταση στην ινσουλινη παλι θα το δει απο ζαχαρο νηστειας κ γλυκοζυλιωμενη κ θα με στείλει τότε για καμπυλη.

Paramythenia

Paramythenia
Maimou2009 έγραψε:Την κάνω καθε μηνα.ενας επιπλέον δείκτης ειναι στις αιματολογικες.δειχνει αν είχες τσιμπημενο ζαχαρο τους τρεις τελευταίους μηνες.

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ...Crying or Very sad 
Αυτό βρε κορίτσια που άλλες εξετάσεις συστήνει ο ένας και άλλες ο άλλος; Δεν υπάρχουν στάνταρ εξετάσεις για τις εγκύους; Δε μπορώ να καταλάβω...

klaramaria

klaramaria
Έχω τέτοιο δεν έκανα κορίτσια. Αλλα γενικα άλλοι γιατροί σου λενε να κανεις την καμπύλη και άλλοι οχι. Δε ξέρω τι παίζει. Γιατι κι εγώ δεν είχα πρόβλημα. Γύρω στο 80 είχα. Μια φίλη μου δεν την έκανε. Και γενικα νομίζω αλλοι την κάνουν και αλλοι οχι..

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επειδη ξέρω κατι λίγα απο ζαχαρο καθότι εχει ο μπαμπας μου κ είχε κ η Γιαγια μου ξέρω οτι η γλυκοζυλιωμενη ειναι ο "ρουφιάνος" για το ζαχαρο,αν έχεις σε καρφωνει αμέσως!
Ο καθε γιατρός λέει κ δίνει τα δικά του,αλλα επειδη το συζητήσαμε διεξοδικά με έπεισε.
Αφου θα κανεις καμπυλη μην ανησυχείς,κ αυτη σίγουρα θα δείξει αν υπάρχει προβλημα.

klaramaria

klaramaria
Όντως βλακεία που δε δινουν όλοι τις ίδιες εξετάσεις και μπερδευομαστε κι εμείς στα φόρουμ! Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 10 654316 

sophia

sophia
Πάντα ήθελα να κάνω 2 παιδάκια. Τώρα που είμαι μαμα λέω κ τριτο δε με χάλαγε καθόλου. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο. Αλλά κακα τα ψέματα στην εποχή μας είναι δύσκολο να μεγαλώσεις 3 ή 4 παιδιά να καταφέρεις να τα σπουδάσεις κ να τα βοηθήσεις!

Paramythenia

Paramythenia
Εγώ πάντως διάβαζα ότι κανονικά όλες οι έγκυες πρέπει να την κάνουν...
Ο γιατρός μου δεν ανησυχεί νομίζω. Εμείς επιμέναμε να την κάνουμε. Μου είπε ότι θα κάνω αυτή των 75γρ. και αν παρουσιαστεί πρόβλημα -που το απέκλεισε γιατί μου είπε ότι θα ήμουν πιο παχιά (κατά πόσο ισχύει αυτό, αυτό δεν το γνωρίζω)- θα κάνουμε και των 100γρ.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρήκα αυτο:
Σύμφωνα με τις ισχύουσες διεθνείς συστάσεις, για να διαγνωσθεί ο διαβήτης ένας ασθενής πρέπει να έχει επίπεδα σακχάρου στο αίμα του όταν είναι νηστικός (σάκχαρο νηστείας) πάνω από 126 mg/dl σε δύο διαφορετικές μετρήσεις.

Προδιαβήτη έχει όταν το σάκχαρο νηστείας του κυμαίνεται από 100 έως 125 mg/dl, ενώ φυσιολογικό θεωρείται το σάκχαρο σε τιμές κάτω των 100 mg/dl.

Όταν, εξάλλου, η γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη ενός ατόμου είναι πάνω από 7%, πρέπει να αρχίσει εντατική θεραπεία για το σάκχαρο.

Η γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη (συμβολίζεται ΗbΑ1c) είναι μία ουσία του αίματος που δείχνει σε ποια επίπεδα κυμάνθηκε το σάκχαρο τους τελευταίους 2-3 μήνες. Η ουσία αυτή μετριέται σε ποσοστά επί τοις εκατό: στους υγιείς ανθρώπους είναι κάτω από 6%, ενώ στους διαβητικούς ο στόχος είναι να μένει κάτω από 7%.

bini

εγω πηρα τελειο frozen yogurt απο βασιλοπουλο εχει πολλες γευσεις αλλα πηρα με μελι και καρυδια ελαφρυ και δροσιστικο!
μιας και ξαναλεμε για γιαγιαδικα σκεφτειτε και τα εσωρουχα!
εμενα με συμβουλεψαν και πηρα απο τα marks & spencer πακετο των που ειναι εντελως για τη γιαγια και ερχονται ψηλα στον ομφαλο τωρα δεν ανεβαινουν λογω κοιλιας αλλα σε περιπτωση καισαρικης οσα εχουμε τωρα θα πεφτει το λαστιχο ακριβως στην τομη!αυτα θα ανεβαινουν πιο πανω θα μαζευουν και ολη την πλαδαροτητα!εχει και καποια με lastex τετοια θυμιζουν λιγο κορσε αλλα θα παρω για να μαζευω μετα τη κοιλια που θα χυνεται!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bini έγραψε:εγω πηρα τελειο frozen yogurt απο βασιλοπουλο εχει πολλες γευσεις αλλα πηρα με μελι και καρυδια ελαφρυ και δροσιστικο!
μιας και ξαναλεμε για γιαγιαδικα σκεφτειτε και τα εσωρουχα!
εμενα με συμβουλεψαν και πηρα απο τα marks & spencer πακετο των  που ειναι εντελως για τη γιαγια και ερχονται ψηλα στον ομφαλο τωρα δεν ανεβαινουν λογω κοιλιας αλλα σε περιπτωση καισαρικης οσα εχουμε τωρα θα πεφτει το λαστιχο ακριβως στην τομη!αυτα θα ανεβαινουν πιο πανω θα μαζευουν και ολη την πλαδαροτητα!εχει και καποια με lastex τετοια θυμιζουν λιγο κορσε αλλα θα παρω για να μαζευω μετα τη κοιλια που θα χυνεται!
Δεν το χα σκεφτει αυτο με τα εσώρουχα...

Paramythenia

Paramythenia
Άρα, να συνοψίσω για να δω και αν κατάλαβα καλά. Η καισαρική θέλει βρακάκια με λάστιχο ψηλά. Ο φυσιλογικός τοκετός κανονικά εσώρουχα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάρουμε πιο μεγάλο νούμερο από το συνηθισμένο; Όχι τίποτε άλλο αλλά σε αυτά που φοράω δε θα χωράει με τίποτα η τεράστια πάνα λοχείας!!!

bini

εγω αυτα που σας λεω αγκαλιαζουν ολο το πωπω οποτε θα κρατανε και τη σερβιεταρα αλλα θα μαζευουν και λιγο επισης αν ειναι ψηλοκαβαλα ελαστικα θα μαζευουν και την κοιλια βοηθανε στη καισαρικη αλλα και φυσιολογικα να γεννησουμε μετα θα κρεμαει η κοιλια μεχρι να επανελθει οποτε θα συμαζευεται λιγο μερικοι γιατροι λενε να παιρνουμε ειδικες ζωνες και λαστεξ μετα αλλα πιστευω οτι αυτα ειναι τελεια και θα μαε μαζευουν κιολας αλλα σκεφτειτε αυτα που φοραμε τωρα ερχονται ακριβως πανω εκει που γινεται η τομη σε περιπτωση καισαρικης

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωχουου ενα σωρό πράγματα!Mad 

Paramythenia

Paramythenia
Bini μου στο marks and spencers είπες ότι τα βρήκες ε; Θα ρίξω μια ματίτσα όταν πάμε στην Πάτρα. Αλλά βρε κορίτσια δεν έχω φορέσει ποτέ τέτοια εσώρουχα... Crying or Very sad Και γενικά με τα μεγάλα εσώρουχα έχω ένα θέμα... Με γιαγιάκα θα μοιάζω...Πώς θα με δει η κόρη μου έτσι;Κλαψ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις