Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
183 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 183 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

bini

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαλιστα.....ωραια τα λενε αλλα εγω απο τη μια σκεφτομαι αποκλειστικο θηλασμο απο την αλλα επειδη θα μεγαλωνω το μωρο μονη με τον αντρα μου ισως χρειαστει να βγω αν πεινασει πως θα το θηλασω εξω?αληθεια μπορω σε περιπτωση που αντλω να παρω μαζι το μητρικο γαλα?σε τι σε θερμο?

bini

sophia έγραψε:Επειδη τον πρωτο καιρο του θηλασμου δυσκολευτηκα αρκετα και ειμαι απο τις μαμαδες που παλεψα για να το καταφερω οσο το καταφερα μπορω σας πω τις εξης απλα αλλα βασικες συμβουλες:

Θηλασμος αμεσως μετα τη γεννηση, οταν ειναι δυνατον rooming in και απαιτηση μητρικου θηλασμου απο το νοσοκομειο-μαιευτηριο!
Καλο θα ηταν να αποφυγετε να αγορασετε προληπτικα μπιμπερο και γαλα σε σκονη!Καλο θα ηταν να μην εχετε αγορασει και θηλαστρο μια και οπως ειπα μονο τα νοσοκομειακο ειναι καταλληλα για χρηση πριν την εδραιωση της γαλουχιας.Μετα μπορειτε να αγορασετε ...πολυ καλα ειναι αυτα της λιστας που εβαλα πιο πανω(η κοπελα που τα προτεινει ειναι συμβουλος θηλασμου.)Τσαι κ χαμομηλι δεν χρειαζεται κανενα νεογεννητικο.
Ο θηλασμος δεν εχει ωραριο ενα μωρο που θηλαζει δεν εχει προγραμμα!Μπορει να θηλαζει ολημερης και ανα μισαωρο μπορει να εχει και ενα πιο "νορμαλ προγραμμα".Οι απαιτουμενοι θηλασμοι ειναι τουλαχιστον 8 με 12 ημερησιως.Αν τα υπολογιστετε δεν βγαινουν 3ωρα γευματα..3ωρα κανουν συνηθως τα μωρακια που πινουν ξενο!
Αυτο που χρειαζεστε να ειστε ησυχες το πρωτο διαστημα πως το μωρο σας τρωει σωστα ειναι να μετρατε τις βρεγμενες πανες και τα κακα του!Αυτο που βοηθησε πολυ εμενα ηταν και η ηλεκτρονικη ζυγαρια!Ζυγιση μια φορα την εβδομαδα!
Αυτα ..Smile
Μακαρι να τα καταφερουμε ολες!Smile

θελω διευκρινησεις!
καταρχας τι εννοεις να βλεπουμε τα κακα και τις πανες δηλ 1 γευμα 1 λερωμενη πανα?ετσι παει?
η ηλεκτρονικη ζυγαρια για να ζυγγιζεις το μωρο αν παιρνει βαρος?
3 ωρα ειναι με ξενο με θηλασμο πιο συχνα?
καλα θα κανω να βγω απο το σπιτι....?
τα μωρα θηλαζουν με την ιδια συχνοτητα οσο περναει ο καιρος?

sophia

sophia
bini έγραψε:μαλιστα.....ωραια τα λενε αλλα εγω απο τη μια σκεφτομαι αποκλειστικο θηλασμο απο την αλλα επειδη θα μεγαλωνω το μωρο μονη με τον αντρα μου ισως χρειαστει να βγω αν πεινασει πως θα το θηλασω εξω?αληθεια μπορω σε περιπτωση που αντλω να παρω μαζι το μητρικο γαλα?σε τι σε θερμο?

Εχω θηλασει παντου σε καφετερια σε σπιτι φιλων στο αυτοκινητο!Δεν υπαρχει τιποτα πιο φυσιολογικο απο αυτο!Θα παρεις ενα πανακι η ενα σλινκ και κανεις δεν θα δει τπτ απολυτως!

Οταν κοντευα να σαραντησω μου λεει ο αντρας μου "τι θα κανουμε τωρα που θα αρχισουμε τις βολτες"....what????θα θηλαζω διακριτικα δεν εχω σκοπο καλο μου να πεταω το μεμεδι μου φατσα φορα...αν δεν εππεπει να το κανω αλλωστε η φυση θα μου προτεινε τη milupa!!!!Καγκελο ο δικος μου!Μετα φωναζε περιμενε αγαπη μου ερχεται το μπιμπερο σου...οπου μπιμπερο εγωΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 6 328109 Τωρα οταν θες να πας καπου χωρις το μωρο μπορεις να αντλεις καποια γευματα και να τα συντηρεις για ενα 24 στη συντηρηση η για περισσοτερο στην καταψηξη!Οταν λειπεις ο καλος σου απλα θα ζεστενει το γαλατακι σου και τα ταιζει το λουλουδι σας Smile

bini

ετσι ακριβως το σκεφτομαι και εγω! αλλα ισως χρειαστει μια δυο φορες να παω καπου για λιγο τοτε τι θηλαστο να παρω?

sophia

sophia
bini έγραψε:
sophia έγραψε:Επειδη τον πρωτο καιρο του θηλασμου δυσκολευτηκα αρκετα και ειμαι απο τις μαμαδες που παλεψα για να το καταφερω οσο το καταφερα μπορω σας πω τις εξης απλα αλλα βασικες συμβουλες:

Θηλασμος αμεσως μετα τη γεννηση, οταν ειναι δυνατον rooming in και απαιτηση μητρικου θηλασμου απο το νοσοκομειο-μαιευτηριο!
Καλο θα ηταν να αποφυγετε να αγορασετε προληπτικα μπιμπερο και γαλα σε σκονη!Καλο θα ηταν να μην εχετε αγορασει και θηλαστρο μια και οπως ειπα μονο τα νοσοκομειακο ειναι καταλληλα για χρηση πριν την εδραιωση της γαλουχιας.Μετα μπορειτε να αγορασετε ...πολυ καλα ειναι αυτα της λιστας που εβαλα πιο πανω(η κοπελα που τα προτεινει ειναι συμβουλος θηλασμου.)Τσαι κ χαμομηλι δεν χρειαζεται κανενα νεογεννητικο.
Ο θηλασμος δεν εχει ωραριο ενα μωρο που θηλαζει δεν εχει προγραμμα!Μπορει να θηλαζει ολημερης και ανα μισαωρο μπορει να εχει και ενα πιο "νορμαλ προγραμμα".Οι απαιτουμενοι θηλασμοι ειναι τουλαχιστον 8 με 12 ημερησιως.Αν τα υπολογιστετε δεν βγαινουν 3ωρα γευματα..3ωρα κανουν συνηθως τα μωρακια που πινουν ξενο!
Αυτο που χρειαζεστε να ειστε ησυχες το πρωτο διαστημα πως το μωρο σας τρωει σωστα ειναι να μετρατε τις βρεγμενες πανες και τα κακα του!Αυτο που βοηθησε πολυ εμενα ηταν και η ηλεκτρονικη ζυγαρια!Ζυγιση μια φορα την εβδομαδα!
Αυτα ..Smile

θελω διευκρινησεις!
καταρχας τι εννοεις να βλεπουμε τα κακα και τις πανες δηλ 1 γευμα 1 λερωμενη πανα?ετσι παει?

1.Ενα μωρο που θηλαζει για να ειναι οκ πρεπει να λερωνει με τσισα 5 με 6 πανες ημερησιως και αλλες 2-3 με κακα!Οχι γεματες απαραιτητα και αυτα μεχρι το σαραντισμο και την εδραιωση.
2.Ναι για να το ζυγιζεις και να βλεπεις αν παιρνει καλο βαρος(δεν ειναι απαραιτητο ..εμενα ομως με βοηθησε πολυ)
3.Ναι με θηλασμο απαραιτα πιο συχνα,Ενα μωρο που θηλαζει συνηθως πειναει πιο γρηγορα απο ενα που πινει ξενο για το μητρικο ειναι πιο ελαφρυ και ευπεπτο!Επισης καθε γευμα μπορει να διαρκει και μισυ ωρα ισως και παραπανω!Μεγαλωνοντας στο δεκαλεπτο το εχουν αδειασει το μεμεδιEmbarassed 
4.Οχι μετα την εδραιωση και μεγαλωνοντας "ρυθμιζεται" καπως αλλα οχι παντα!Επισης υπαρχουν και τα αλματα αναπτυξης που σε ξεζουμιζουνΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 6 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 6 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 6 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 6 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 6 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 6 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 6 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 6 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 6 534787 

sophia

sophia
bini έγραψε:ετσι ακριβως το σκεφτομαι και εγω! αλλα ισως χρειαστει μια δυο φορες να παω καπου για λιγο τοτε τι θηλαστο να παρω?

Μπες στο site της medela να παρεις μια ιδεα...σταματησετε με με εχει πιασει λογοδιαρροια σημεραEmbarassed 

bini

ετσι ρε σοφακι πες τα αυτα εγω σημειωνω σε τετραδιο!που να τα ξερουμε?ενταξει τα μαθαινεις στη πορεια αλλα καλυτερα απο τωρα

bini

sophia έγραψε:
bini έγραψε:ετσι ακριβως το σκεφτομαι και εγω! αλλα ισως χρειαστει μια δυο φορες να παω καπου για λιγο τοτε τι θηλαστο να παρω?

Μπες στο site της medela να παρεις μια ιδεα...σταματησετε με με εχει πιασει λογοδιαρροια σημεραEmbarassed 

τι λες καλε και εμεις πως θα μαθουμε?
θα μπω ακουσα και το avent phillips οτι ειναι καλο

sophia

sophia
bini έγραψε:
sophia έγραψε:

τι λες καλε και εμεις πως θα μαθουμε?
θα μπω ακουσα και το avent phillips οτι ειναι καλο

Εγω πηρα το mini electric αλλα μπορω να πω πως με το θηλαστρο αν και το χρησιμοποιησα πολλες φορες ποτε δεν τα βρηκαμε.Ξερω κοπελα που με νοσοκομειακο εκανε μια τεραστια τραπεζα γαλακτος και θηλασε πανω απο 1,5 χρονο αποκλειστικα με αυτο τον τροπο ομως.

bini

τι να κανουμε?βλεποντας και κανοντας εγω για ωρα αναγκης το θελω τωρα αν τα καταφερω και θηλασω θα το κανω οσο μπορω αλλιως οσο εχω γαλα

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια, είμαι η Μαρία και έχω ΠΗΤ 21/10. Θα γεννήσω στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Λάρισας και περιμένω κοριτσάκι. Εύχομαι σε όλες να κρατήσουμε με το καλό τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bini έγραψε:

Αυτα ..Smile

θελω διευκρινησεις!
Το βιβλίο της Πατσουρου θα σου λύσει όλες τις απορίες.

bini

καλως το μαρακι!με το καλο η μπεμπουλα σου!

μαιμουδακι τα λεει αυτα και για θηλαστρα και ολα?

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria-lar έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, είμαι η Μαρία και έχω ΠΗΤ 21/10. Θα γεννήσω στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Λάρισας και περιμένω κοριτσάκι. Εύχομαι σε όλες να κρατήσουμε με το καλό τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας.
Καλώς την συμπολιτισσα!με το καλο το κοριτσάκι σου!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bini έγραψε:καλως το μαρακι!με το καλο η μπεμπουλα σου!

μαιμουδακι τα λεει αυτα και για θηλαστρα και ολα?
Ολα ολα ολα,ειναι σαν εγκυκλοπαιδια.
Για το θηλαστρο προτείνει τα νοσοκομειακα αλλα αν θυμάμαι αναφέρει κ μάρκες.κατσε να δώ.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι γράφει μάρκες στην τελευταία σελίδα.

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστώ πολύ Bini και maimou.

mamageorge

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα!Sorry που σταμάτησα ξαφνικά το μεσημέρι αλλά με έπιασαν οι εμετοί μου και έπρεπε να ξαπλώσωEmbarassed 

Η Sophia καλά τα λέει αλλά επειδή τυχαίνουν και έκτακτα καλά είναι να είμαστε προετοιμασμένες.
2-3 μπιμπερό οπωσδήποτε είτε θέλετε να θηλάσετε είτε οχι.
Αντί για αποστειρωτή μπορίτε να βολευτείτε με μια κατσαρόλα αλλά πάλι γεμίζει άλατα το μπουκάλι.
Θήλαστρο μπορείτε ρωτήσετε αν έχει κάποια ξαδέρφη σας πχ για να δείτε αν σας βολευει.(αποστειρώνονται όλα τμήματα απο το θήλαστρο)
Η παιδίατρος δεν μου απαγόρεψε ούτε βραστήρα ούτε θερμό παρότι ήταν πρόωρος ο γιος μου.Είναι ο καθένας(και σε αυτό) με τη δική του άποψη

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μας εχουν τρελανει οι γυναικολογοι,θα ρθουν κ οι παιδιατροι κ θα μας αποτελειωσουν!

bini

οντως ρε μαιμου εκει να δεις και θα σε ρωτανε αλλες μαμαδες και θα λενε οχι εμενα μου ειπε αυτο και μην το κανεις και μπουρδες!

bini

εχεις ακομα εμετους?πωπω γαιτι?εμενα σαν να με επιασαν οι καουρες αυτο το ενοχητικο καψιμο στο λαιμοMad 
τα θηλαστρα μου εχουν πει δεν κανει να τα παιρνουμε απο αλλους τα μπροστα εξαρτηματα δηλαδη δεν ξερω αν ισχυει

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντε κι οταν ειναι για τον εαυτό σου λες θα κάνω οτι γουστάρω,οταν ειναι για ενα πλασματακι που πρεπει να αποφασίσεις κ ο ένας σου λέει αυτο κ ο άλλος το αλλο τι κανεις;Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 6 679259 

bini

εγω να σου πω την αληθεια μαιμου επειδη απο τωρα εχουν αρχισει και μου λενε κανω οτι τους ακουω και συμφωνω και τα περισσοτερα δεν με νοιαζει οτι μου πει ο γιατρος γιατι αλλιως χανεις και την εμπιστοσυνη. ας πουμε στη πολη που μενω πανε ολοι σε μια παιδιατρο μεγαλη σε ηλικια τους παιρνει ενα σωρο λεφτα και τους δινει με το παραμικρο φαρμακα!ενα βηχα μασκες!τη θεωρουν θεα εγω εκει ουτε καν παταω!εμεις πως μεγαλωσαμε

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά κι εγω ακούω πολλα αλλα απο το ενα αυτί μπαίνουν κ απο το αλλο βγαίνουν!
Εγω θα επισκεφθώ μια παιδιατρο σύμβουλο θηλασμου να τη ρωτήσω μερικά πραγματάκια.
Το βιβλίο της Πατσουρου θα σε βοηθήσει σε πολλα παντος.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Bini 100αρισες κ συ αυριο πεφτεις στις 99 μερες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις