Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
139 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 139 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΜΕ ΑΜΑΝΙΚΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΗΝΑ... ΕΙΠΑΜΕ...
ΕΝΑ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΜΑΚΙ Ε ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙ ΒΑΖΕΙΣ Κ ΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ.
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ (ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ Η ΜΑΛΡΥΜΑΝΙΚΟ ΕΣΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ) ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ Κ ΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ Κ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΟΤΑΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:
ioazon έγραψε:
Εντάξει,
αυτή τη διαφωνία τη λύνεις εύκολα. Πιάνεις το δερματάκι του μωρού και βλέπεις. Αν είναι δροσερό το δερματάκι του, πρέπει να του φορέσεις κι άλλα ρούχα.

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Μπράβο βρε Σβουρίτσα, σε χαίρομαι γιατί θα γίνεις πολύ ψύχραιμη μάνα!

Βρε κορίτσια τι να μαγειρέψω σήμερα; Πείτε καμια ιδέα γιατί έχω στερέψει... Δεν τρώμε κρέας. Να φτιάξω ένα ντοματόρυζο που δεν έχω ξανακάνει και μου φάνηκε καλό ή μήπως μια μακαρονάδα; Απλά δε θέλω και πολύ τα μακαρόνια... Για προτείνετε μπας και αξιωθώ να μαγειρέψω!
Βασικά είμαι άσχετη για αυτό έχω λυώσει τα forum, μπας και μάθω. Δεν είχα ποτέ μωρό στο περιβάλλον μου. Δεν ξέρω απολύτως τίποτα!

Αρακά;
Κανένα τουρλού με φρέσκα λαχανικούλια εποχής;
Κανένα ψαράκι;

Paramythenia

Paramythenia
ioazon έγραψε:
Βασικά είμαι άσχετη για αυτό έχω λυώσει τα forum, μπας και μάθω. Δεν είχα ποτέ μωρό στο περιβάλλον μου. Δεν ξέρω απολύτως τίποτα!

Αρακά;
Κανένα ψαράκι;

Άρακα φάγαμε τη Δευτέρα. Ψάρι θα κάνω αύριο. Μωρέ δε θέλω πάλι πατάτες... Ὀχι άλλη πατάτα! Λέω να κάνω ντοματόρυζο ή μακαρόνια ολικής με σαλτσούλα με λαχανικά.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:
ioazon έγραψε:

Αρακά;
Κανένα ψαράκι;

Άρακα φάγαμε τη Δευτέρα. Ψάρι θα κάνω αύριο. Μωρέ δε θέλω πάλι πατάτες... Ὀχι άλλη πατάτα! Λέω να κάνω ντοματόρυζο ή μακαρόνια ολικής με σαλτσούλα με λαχανικά.
Καμαρόνια τότενες!

asteraki1989

asteraki1989
καλημερα κοριτσουδες τι μου κανετε???επιτελους ευχαριστα νεα αντε να πανε ολα τελεια και να μην ξανα ακουσουμε δυσαρεστα,τσιριτρι με το καλο λοιπον ο κοριτσαρος,να ρωτησω ρε κοριτσια στο σπιτι εχουμε air condition inventer τα καινουργια,θα επηρεαζει το μωρο?

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις παρελαβα δυο μπιμπερακια απο τη ΜΑΜ!

Popisofia

Popisofia
ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ Κ ΖΕΣΤΕΝΟΤΑΝ Η ΑΝ ΚΡΥΩΝΕ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΙΟΥΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟΥΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ Κ ΛΙΓΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!
Ε ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΝΕΙ!

Popisofia

Popisofia
Maimou2009 έγραψε:Μόλις παρελαβα δυο μπιμπερακια απο τη ΜΑΜ!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!
ΚΙ ΕΕΝΑ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Η ΓΥΑΛΙΝΑ???

asteraki1989

asteraki1989
εμεις παντα το βαζουμε απο 25-27 βαθμους ζεστο ή κρυο και με μισανοιχτη πορτα και δεν μας ενοχλει καθολου

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Popisofia για μια ακομη φορά λοιπόν θα πω οτι σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!! ΠΟΙΑ θα τολμησει να στεναχωρήσει τον πριγκηπά μου??θα γίνει χαμός1!!!!!!βεβαια....και μεις τον γιο καποιας "κλεψαμε" αλλα ο δικός μας είναι αλλιώς....χαχαχαχα!!!Δε ξέρω ρε κορίτσια αλλα έρωτας σαν αυτον με τον γιο σου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!μη λεω μεγάλα λόγια βέβαια γτ κ η κόρη στο δρόμο είναι...θα σας πω μετα!!!!
Μαμαγιώργου (!!!) και γω πιστευω οτι απλά είναι μικροκαμωμένη!!! μην αγχωνεσαι, και πανω απ ολα μη ψαχνεις στο διαδίκτυο!!!διαβαζεις πολλα που κατα 99% ειναι ασχετα με την περιπτωση σου, και τελικα αυθυποβάλλεσαι και αγχωνεσαι άδικα!
A!όσο για το στεγνωτήριο, και γω πήρα (κυρίως για τα ρουχα του μωρού) αλλα η αλήθεια είναι οτι "γαριάζει" τα ρουχακια του μωρου.ασε που κάποια ρουχάκια απο την υψηλή θερμοκρασία έγιναν πιο μικροσκοπικά απ οτι ηταν...εγω το χρησιμοποιώ μόνο χειμώνα που δε στεγνωνουν γρήγορα τα ρουχα, αλλα και πάλι πολύ σπάνια..!!
Τσιριτράκι μου ναι απο Καβάλα είμαι!!!οντως είναι πολυ ομορφη πόλη...αλλα απο κόσμο ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!! οι πιο πολλοί έχουν αέρα 1000 καρδιναλίων για κάποιον περίεργο ανεξήγητο λόγο!!!
Ιωάννα πολύ σωστή σε βρίσκω οσον αφορά στα μπουρνουζάκια!!ετσι ετσι, να κραταμε και τίποτα χωρίς να το αγοράσουμε εμεις γτ μετα θα γυρίζουμε πισω δώρα και δε θα ξερουμε τι να πάρουμε..
Paramuthenia και μενα παρόλαυτα οι πετσετες με βόλεψαν πιο πολύ όσο ηταν μικρούλης. Τα μπουρνουζάκια απο 1 ετους και μετα χρησιμοποιώ, που στέκεται ρε παιδί μου μόνος του.Πάπλωμα και γω ξέρω οτι δεν κάνει. όπως και ο υπνόσακος για νεογέννητο. οι καλύτερες είναι οι κουβερτες ισπανίας που προαναφέρθηκαν, αλλα είναι ΠΟΛΥ ζεστές οπότε όσες γεννανε νωρις να εχουν και καμια πιο λεπτη..
τα προιοντα της weleda δεν τα εχω ξανακουσει...
αμανικα κορμάκια του φοράς μόνο καλοκαίρι...
τι εννοεις φορμακια εξόδου και φορμακια υπνου? φορμακια υπνου, τα ολοσωμα τα "βουτυρένια" πάρε πολλά. Μ αυτα θα τη βγαζεις κάθε μέρα.. Φορμες εξόδου (τις πολυ χοντρες που ειναι σα παπλωμα) πάρε 2 ΤΟ ΠΟΛΥ..
Επίσης...ΝΤΟΜΑΤΟΡΥΖΟ????μιαμ μιαμ μου ανοιξες την όρεξη ρεεεεεεεε!!εγω θα κανω ψαράκια μάλλον για να φαει και ο μικρός (πρεπει βεβαια να σηκωθω απ τον καναπε που στρογγυλοκαθισα και να παω να τα αγορασω Razz)
Asteraki κανονικά δεν κανει aircondition. Ξηραινει την ατμόσφαιρα. Σε πολλες ζεστες εγω τωρα το καλοκαιρι αν το ανοιξω εχω ανοιχτες και τις μπαλκονόπορτες για να ανανεωνεται ο αερας. και το χειμωνα θελει υγραντηρα ταυτοχρονα ή βρεγμενη πετσέτα πάνω στο καλοριφερ..

sophia

sophia
Maimou2009 έγραψε:Μόλις παρελαβα δυο μπιμπερακια απο τη ΜΑΜ!

Mε ΄γεια σας!Κοριτσια απο που παιρνετε τοσα δειγματα.Να στειλω και εγω...

Paramythenia

Paramythenia
Μαϊμουδάκι μου καλορίζικα. Κι εγώ το αναμένω!!!

Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας γιατί με όλα αυτά που χρειάζεται ή θεωρούμε ότι χρειάζεται το μωρό έχω πελαγώσει!

Φιλάκια πολλά πολλά!

Υ.Γ. Φορμάκια ύπνου λέω αυτά που φοράει όταν κοιμάται, φορμάκια εξόδου αυτά που φοράει π.χ. για να το πας για σαραντισμό. Σε κάθε περίπτωση φοράμε από μέσα κορμάκι ε;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Paramythenia στις Τετ Ιουλ 03, 2013 1:39 am, 1 φορά

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα μπιμπερακια ειναι πλαστικά των 160 μλ με θήκη σιλικονης κ ειναι anti colic.
Εγω είχα μπει στο site της ΜΑΜ κ αν θυμάμαι καλα είχα γίνει μέλος κ μετα τους έστειλα e mail.κ γενικα με όλες τις εταιρίες ετσι έκανα.

Popisofia

Popisofia
ΧΑΧΑΧΑ ΠΕΣ ΤΑ JULIE ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΚΙΑ ΠΕΘΕΡΑ!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ WELEDA ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ...
ΑΠΛΙΚΑΤΕΡ Κ ΠΑΛΙ ΑΠΛΙΚΑΤΕΡ!

bini

ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ!
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΑΥΤΕΣ ΣΑΝ ΒΕΛΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΛΛΙΝΗ.ΤΩΡΑ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΟΥΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΝΕΣ ΚΑΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ.

ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΙ ΧΡΩΜΑ?ΡΟΖ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ!ΕΜΕΝΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΟΥ ΞΕΒΙΔΩΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bini έγραψε:ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ!
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΑΥΤΕΣ ΣΑΝ ΒΕΛΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΛΛΙΝΗ.ΤΩΡΑ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΟΥΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΝΕΣ ΚΑΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ.

ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΙ ΧΡΩΜΑ?ΡΟΖ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ!ΕΜΕΝΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΟΥ ΞΕΒΙΔΩΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
Ενα ροζ κ ενα κρεμ μου έστειλαν κ μένα αυτα που ξεβιδωνουν απο κατω.χαριτωμενα ειναι!

bini

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΕΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΘΗΛΕΣ ΚΑΟΤΣΟΥΚ ΕΓΩ ΚΑΟΤΣΟΥΚ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΜ

sophia

sophia
Mam πιπιλες επαιρνα και εγω στην μικρη!

Εχετε κανει ερευνα σχετικα με τη φυλαξη βλαστοκυτταρων!Σκεφτομουν πρωτα ο Θεος μετα τη β επιπεδου να κανω ενα τηλ στη δημοσια τραπεζα να μαθω τι παιζει τωρα.

asteraki1989

asteraki1989
ποια ειναι η διευθυνση που μπαινεις πατω μαμ αλλα δεν βγαζει τπτ

Paramythenia

Paramythenia
asteraki1989 έγραψε:ποια ειναι η διευθυνση που μπαινεις πατω μαμ αλλα δεν βγαζει τπτ

www.mambaby.com

asteraki1989

asteraki1989
Paramythenia έγραψε:
asteraki1989 έγραψε:ποια ειναι η διευθυνση που μπαινεις πατω μαμ αλλα δεν βγαζει τπτ

www.mambaby.com

ευχαριστω παραμυθενια!!

μαρακι27

μαρακι27
sophia έγραψε:Mam πιπιλες επαιρνα και εγω στην μικρη!

Εχετε κανει ερευνα σχετικα με τη φυλαξη βλαστοκυτταρων!Σκεφτομουν πρωτα ο Θεος μετα τη β επιπεδου να κανω ενα τηλ στη δημοσια τραπεζα να μαθω τι παιζει τωρα.

Καλημέρα σοφάκι...έκανα εγώ γτ λόγω προβλήματος υγείας του συζυγου θα κρατήσω σίγουρα!
Αν απλά σε ενδιαφέρει να κάνεις κράτηση-δωρεά χωρίς κάποιο υπάρχον αυτή τη στιγμή πρόβλημα υγείας σε σένα ή τον άντρα σου να προτιμήσεις τη δημόσια αλλιώς προτίμησε την ιδιωτική!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Γεια σας και από μένα κορίτσια!!Βλέπω άλλαξε η διάθεση μας σήμερα!!!Πόσο χαίρομαι!

Δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα!!Έχω και ένα θέμα...ξεχνάω πολύ εύκολα βρε παιδί μου...σας διαβάζω και μέχρι να τελειώσω και να γράψω το ποστ τα έχω ξεχάσει!!!

Μαιμού μου με γεια τα μπιμπερό!Καλέ φωτό του παιδικού πότε θα μας βάλεις????

Για τα βλαστοκύτταρα θέλω και γω να ψάξω.Την μαμά μου την έχασα από λευχαιμία οπότε θέλω να τα φυλάξω.(αχρείαστα να'ναι!!!)Υπάρχουν τόσες πολλές εταιρίες όμως!!Πως να διαλέξεις???

Λοιπόν χτες ονειρεύτηκα ότι γέννησα την μικρή μου και προσπαθούσα να την θηλάσω αλλά δεν είχα καθόλου γάλα...θυμάμαι να πιέζω το στήθος και να μην βγαίνει στάλα!!!Η μικρή μου να πεινάει και να μην βρίσκω ούτε έτοιμο....απόγνωση τρελή!!Ξύπνησα κλαίγοντας!!!

μαρακι27

μαρακι27
Η διαφορά δημόσιας και ιδιωτικής τράπεζας:
Δημόσια:η δωρεά είναι ανώνυμη και δωρεάν.Μπορεί οποιοσδήποτε να πάρει τα δικά σου βλαστοκύτταρα.Όταν&αν χρειαστεί κάποιο μέλος της οικογένειας σου παίρνει απο οποιονδήποτε με το ρίσκο της συμβατότητας γτ υπάρχει πάντα η περίπτωση απόρριψης.

ιδιωτική:η κατάθεση είναι επώνυμη και φυλάσσονται τα δικά σου βλαστοκυτταρα για όσο καιρό είσαι διατεθημένος να πληρώσεις.Κερδίζεις(σε περίπτωση πρόβληματος)μεγαλύτερα ποσοστά συμβατότητας και ίασης της ασθένειας.Η τίμή αλλάζει απο τράπεζα σε τράπεζα.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:Mam πιπιλες επαιρνα και εγω στην μικρη!

Να μην το συζητήσουμε πρώτα με το γιατρό μας το θέμα;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις