Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

bini

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΑΝΤΕ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΗ ΜΑΣ!ΠΟΠΑΚΙ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΙΕΣ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ!

ΙΟΑΖΟΝ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΣ?ΚΑΙ ΛΕΩ 7/10 ΕΧΩ ΠΗΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΣ?ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΣΟΥ!7/10 ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟΚΟΣ!

ΕΓΩ ΡΕ ΠΟΠΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ

mamageorge

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!!

Σας διάβασα λίγο στα πεταχτά γιατί είχαμε αρκετά τρεχάματα.......

Εβάκιπολύ χαίρομαι που πήγε καλά το όλο θέμα με την περίδεση!Καλή ξεκούραση τώρα και όλα θα πάνε τέλεια!!!

Tsiritri με το καλό η κούκλα σας!!!!!

Popisofia ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό απ'οτι κατάλαβα τελικά!Πιες το νεράκι σου,άκου το ένστικτο σου και όλα θα πάνε καλά!!!

Εμείς πήγαμε προχθες στον γιατρό.Τελικά η μπέμπα ευτυχώς πήρε βάρος αλλά βρίσκει το κεφαλάκι της πιο μικρό και γι'αυτό μας βγάζει "μικρότερες"ο υπέρηχος.
Σε 15 μέρες θα ξαναπάω και ελπίζω να μεγάλωσε το κεφαλάκι μαςCrying or Very sad

bini

mamageorge έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!

Εβάκιπολύ χαίρομαι που πήγε καλά το όλο θέμα με την περίδεση!Καλή ξεκούραση τώρα και όλα θα πάνε τέλεια!!!

Popisofia ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό απ'οτι κατάλαβα τελικά!Πιες το νεράκι σου,άκου το ένστικτο σου και όλα θα πάνε καλά!!!

Εμείς πήγαμε προχθες στον γιατρό.Τελικά η μπέμπα ευτυχώς πήρε βάρος αλλά βρίσκει το κεφαλάκι της πιο μικρό και γι'αυτό μας βγάζει "μικρότερες"ο υπέρηχος.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ!

tsiritri

tsiritri
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!
Πως μου είστε σήμερα???
Σα να ξημέρωσε μια καλύτερη μέρα ε???

Ίφι μου με το καλό κοριτσάκι μου να την κάνεις κ εσύ...πλησιάζουν οι μέρες!

Julie από Καβάλα είσαι???
Δούλευε ο άντρας μου εκεί το χειμώνα. Έκανε επίβλεψη σε ένα φωτοβολταϊκό πάρκο που γινόταν και ανέβηκα και εγώ μια βόλτα.
Πολύ όμορφη η πόλη σας, φαντάζομαι καλοκαίρι πρέπει να είναι ακόμη πιο όμορφη!

Ποπάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Shocked Shocked Shocked Shocked παπαπαπαπαπαπαπαπαπα 7 θανάσιμες πεθερές!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing 
Τρώγε και γιαουρτάκια τώρα με την αντιβίωση αυτά με την πετσούλα.

Ιοαζόν λες να σκάσει μύτη νωρίτερα το σβουρίδιο?
Τα περισσότερα κοντά στην ΠΗΤ τους δε γεννιούνται κορίτσια?

Παραμυθένια μου αφού θα πάτε ούτως ή άλλως Πάτρα καλά θα κάνεις κ θα τον δεις κ αυτόν...δεν έχεις να χάσεις κάτι!
Επίσης έχω να σου δηλώσω ότι τη λίστα σου θα την κάνω copy paste Very Happy Very Happy Very Happy 
Εδώ ούτε το χαρτάκι με τις ερωτήσεις που θέλω να κάνω αύριο στο γιατρό και είναι πολλές δεν έχω αξιωθεί να φτιάξω! Laughing Laughing 
Άντε και καλές αγορές!!!

Mamageorge σε ευχαριστώ πολύ!!!
Μην ανησυχείς κορίτσι μου θα μεγαλώσει το κεφαλάκι της της μπουμπούς και θα πάνε όλα καλά!
Πόσο μικρότερη στην έβγαζαν?

mariathess

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mamageorge έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!

ελα ρε πατριδααα   καλημερα  κ με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!

sophia

sophia
Popisofia έγραψε:ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΕΧΩ Κ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΞΩ ΠΟΥ ΠΑΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΩ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ! Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.

ΙΦΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ΙΑΖΟΝ Η ΚΑΚΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Ε??? ΧΑΧΑΧΑ!!! ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!

ΠΩ ΠΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΠΙΝΩ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΙΨΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΥΡΙΖΩ ΜΕ ΚΑΝΑΤΑ.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

Eτσι εκτος απο τα "τυπικα" αναπτυξη εμβρυου, αμνιακο υγρο βλεπουν την ροη του αιματος απο τη μαμα στον πλακουντα.

Παντως κοριτσια νομιζω τα μηχανηματα που εχουν οι εμβρυολογοι ειναι καταλληλα για αυτου του ειδους τις εξετασεις.

bini

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ!

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ 5 ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ.ΠΙΠΙΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΚΑΟΤΣΟΥΚ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ Ή ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΠΛΩΜΕΝΑ Ή ΠΑΝΕΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΑΤΩ.

ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΠΛΩΜΑ Η ΠΡΟΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΠΛΩΜΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ 3 ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΠΑΝΕΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΧΩ ΔΥΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΜΑΛΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΡΝΟ

mamageorge

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευχαριστώ βρε κορίτσια για τα ενθαρρυντικά σας λόγια.......
σχεδόν 2 εβδομάδες μικρότερο το βρίσκει το κεφαλάκι γι'αυτό και είμαι σε αναμένα κάρβουναΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 28 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 28 534787 
Βέβαια και οικογενειακώς(και οι 2 οικογένειες) δεν έχουμε "μεγάλα" κεφάλια αλλά βρε κορίτσια έκανα το λάθος και διάβασα στο ιντερνετ διάφορα και έχω πάρει μεγάλη φοβίαSad Sad

sophia

sophia
Ασχετο εχετε δει το επεισοδιο απο τους Πρωταγωνιστες που δειχνει μια γεννα στο Ελενα?

bini

mamageorge έγραψε:Ευχαριστώ βρε κορίτσια για τα ενθαρρυντικά σας λόγια.......
σχεδόν 2 εβδομάδες μικρότερο το βρίσκει το κεφαλάκι γι'αυτό και είμαι σε αναμένα κάρβουναΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 28 534787 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 28 534787 
Βέβαια και οικογενειακώς(και οι 2 οικογένειες) δεν έχουμε "μεγάλα" κεφάλια αλλά βρε κορίτσια έκανα το λάθος και διάβασα στο ιντερνετ διάφορα και έχω πάρει μεγάλη φοβίαSad Sad

ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bini στις Τρι Ιουλ 02, 2013 11:35 pm, 1 φορά

mamageorge

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πάπλωμα δεν κάνει τον 1ο χρονο.
Μπορείτε να πάρετε κουβέρτες ισπανίας που λέγονται.Είναι πολύ μαλακές και ζεστές.
Η θερμοκρασία του δωματίου που θα κοιμάται το μωρό πρέπει να είναι κοντά στους 20 βαθμούς ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ κρύο.

Πάντως το πιο χρήσιμο απ'όλα είναι το........στεγνωτήριο!!!!Laughing Laughing

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι απο μένα!κοιμηθηκα κ δεν κατάλαβα τίποτα!
Ολο ευχάριστα διαβάζω σημερα κ πολυ χαίρομαι.
Εγω θα πάω πιο μετα να κάνω την ενεσουλα μου!
Παραμυθένια νομίζω κανα μπουρνουζακι παραπάνω πάρε.

bini

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΛΑΚΙ!ΤΕΖΑ ΣΗΜΕΡΑ Ε?ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΩΠΩ?

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiritri έγραψε:Ιοαζόν λες να σκάσει μύτη νωρίτερα το σβουρίδιο?
Τα περισσότερα κοντά στην ΠΗΤ τους δε γεννιούνται κορίτσια?

Γενικά από 1 μήνα πριν την ΠΗΤ έχεις μπει στο μήνα σου. Ανά πάσα ώρα και στιγμή σου 'ρχεται!
Επίσης, κανονικά (και αν είναι σε καλή κατάσταση ο πλακούντας και το αμνιακό υγρό) μπορεί να σε περιμένει μέχρι και 2 εβδομάδες μετά την ΠΗΤ ο γιατρός για να γεννήσεις φυσιολογικά!

mamageorge έγραψε:Ευχαριστώ βρε κορίτσια για τα ενθαρρυντικά σας λόγια.......

Βρε, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! Αν έχετε όλοι σχετικά μικρά κεφάλια, από πού θα πήρε το μωρό;;;;;

sophia έγραψε:Ασχετο εχετε δει το επεισοδιο απο τους Πρωταγωνιστες που δειχνει μια γεννα στο Ελενα?

Το 'χω δει!

paramythenia,
τέτοιες αναρτήσεις με λίστες να κάνεις να μην αξιωθώ να σιδερώσω πάλι σήμερα Razz Razz 

Κορίτσια,
διαβάζω εδώ στα ιντερνέ αλλά μου λένε και οι φίλες μου πως καλό είναι να τα κοιμίζουμε σε υπνόσακο από τον πρώτο χρόνο για να συνηθίζουν.
Τον πρώτο χρόνο δεν πολυκουνιούνται και δεν χρειάζεται αλλά από τον δεύτερο χειμώνα που θα "σκουληκιάζουν" και θα ξεσκεπάζονται, ο υπνόσακος είναι σωτήριος.

Πολλές συζητάνε για αυτούς τους υπνόσακους πως είναι ωραίοι
http://www.thedreambag.gr/index.php?cPath=0_1

Για τη λίστα σου τώρα:
απορρυπαντικό μπεμπέ ρούχων
επιθέματα στήθους για εσένα (οπωσδήποτε)
σουτιέν θηλασμού
φυσικό σφουγγάρι για το μωρό
αποφρακτήρα μύτης (ρουφηχτήρι)

Εγώ έλεγα να πάρω 1 μπουρνουζάκι μόνο και να έχω πλύνει με βρεφικό απορρυπαντικό πετσέτες προσώπου δικές μας γιατί θα μου φέρουν πολλά δώρα αχρείαστα και να πάω να τα αλλάξω με μπουρνουζάκια. Ή αν με πάρει κάποιος τηλ και με ρωτήσει "τι να σου φέρω;" να του πω μπουρνουζάκια ή πετσέτες για το μπάνιο του (πονηρή η βλάχα)

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamageorge έγραψε:
Η θερμοκρασία του δωματίου που θα κοιμάται το μωρό πρέπει να είναι κοντά στους 20 βαθμούς ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ κρύο.

Πάντως το πιο χρήσιμο απ'όλα είναι το........στεγνωτήριο!!!!Laughing Laughing
Εμένα με πιάνει το οικολογικό μου και δεν θέλω στεγνωτήριο! Ευτυχώς έχω χώρο μέσα στο σπίτι για τις βροχερές μέρες!

Αυτό με τη θερμοκρασία μέσα στο σπίτι όντως ισχύει. Μην μάθει και το μπεμπέ στα πάρα πολύ ζεστά (τύπου 23 βαθμούς), γιατί μετά θα γίνει κρυουλιάρικο.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι στο πωπουδακι μουEmbarassed 

Ifi έμαθα για την νομαρχία 16 κ 18 του μηνα εχουν περιποίηση νεογεννητου κ θηλασμο στις 10 το πρωι στη νομαρχία στην πισω πλευρά .εχουν κ μαθήματα ανωδυνου αλλα δεν με αφορούν γιατι πάω για καισαρικη. Το τηλ ειναι 2413506290 πάρε να ρωτήσεις κ να αφήσεις όνομα.

Paramythenia

Paramythenia
Ιοαζόν μου τα πρόσθεσα και τα δικά σου. Αν θέλετε πείτε μου αργότερα να την ξαναβάλω ανανεωμένη.
Λοιπόν... Μου είπαν ότι το μπουρνουζάκι δεν κάνει για πολύ μωρό και να προτιμήσω τις πετσέτες. Οπότε μάλλον θα πάρω ένα μπουρνουζάκι και 3 σετ πετσέτες.
Πάπλωμα, μου είπαν και τελικά θυμήθηκα ότι κάπου το έχω διαβάσει ότι δεν κάνει, οπότε δε θα χρησιμοποιήσω και του λίκνου που μας το έδωσαν, μόνο κανονικές κουβερτούλες. Όσο για τον υπνόσακο δε νομίζω πως κάνει για νεογέννητο, θα χαθεί εκεί μέσα. Τον παίρνουμε αργότερα αν προκύψει ανάγκη.
Και μου είπαν τελικά να προτιμήσω τα προϊόντα της weleda...

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:Όσο για τον υπνόσακο δε νομίζω πως κάνει για νεογέννητο, θα χαθεί εκεί μέσα. Τον παίρνουμε αργότερα αν προκύψει ανάγκη.

Διάβαζα στο forum του parentscafe και γράφανε κάτι μάνες πως καλό είναι να συνηθίζει από τον πρώτο χρόνο. Αν δεις και το site που σου έδωκα, έχει και πολύ μικρό μέγεθος

sophia

sophia
Απο τις 36 εβδομαδες μπαινουμε στο μηνα μας Τσιριτρι!Θεωρητικα μπορεις να γεννησεις ανα πασα ωρα!Αν και ενα μωρακι πριν τις 37 θεωρειται προωρακι!Το επιθυμητο ειναι να μεινουν μεσα οσο περισσοτερο γινεται η τουλαχιστον αν θελουν και ειναι καλα παιδια μεχρι την 38η!

Υπαρχει μια φημη οτι τα πρωτα μπεμπεδακια κ ειδικοτερα τα κοριτσια μενουν μεσα και ξεχνουν να βγουν (οταν ολα κυλαν καλα κατα τη διαρκεια της κυησης.)

Η δικια μου επιβεβαιωσε αυτη τη φημη!Φυσικα παιζει και το ρολο του που ειχα μακρυ και σκληρο τραχηλο :Ρ

Για μετα τις 40 εβδομαδες που ειπε και η ληξιαρχος θελει παρακολουθηση (στενη οπως αλλωστε γινεται ετσι κ αλλιως τις τελευταιες εβδομαδες) του πλακουντα και του τραχηλου!!!Μακαρι ολες να γεννησουμε 40 και ας εχουμε γινει σαν φουσκωμενοι πιγκουινοιΦθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 28 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 28 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 28 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 28 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 28 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 28 328109 Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 - Σελίδα 28 328109 

Paramythenia

Paramythenia
ioazon έγραψε:
Διάβαζα στο forum του parentscafe και γράφανε κάτι μάνες πως καλό είναι να συνηθίζει από τον πρώτο χρόνο. Αν δεις και το site που σου έδωκα, έχει και πολύ μικρό μέγεθος

Εγώ πάντως καθότι οργανωμένη-τρομάρα μου!-τον σημείωσα, με ένα ερωτηματικό στο πλάι.
Πάντως ο άντρας μου που χθες μου έλεγε ότι πρέπει να πάρουμε αμάνικα φορμάκια γιατι το μωρό θα σκάει και ότι θα το αφήνουμε -άκουσον, άκουσον- το νεογέννητο με το εσωρουχάκι Οκτώβρη μήνα αν δει τον υπνόσακο θα με κράξει στα σίγουρα!!!

Popisofia

Popisofia
ΝΟΑΙ ΒΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΓΩ ΠΧ ΑΠΟ 28/8 ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ Κ ΘΑ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ... Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ... ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΡΩΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΑΝΑ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΛΑΓΩΣΩ............ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ... ΤΣΑΚΙΣΟΥ Κ ΕΛΑ ΓΕΝΝΑΩ!!!

Ε ΝΑΙ ΞΕΦΥΓΑ Κ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΧΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΛΤΣΧΑΗΜΕΡ???

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΕΜΕΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ε ΣΑΝ ΕΞΥΠΝΗ ΠΗΓΑ Κ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΖΕΣΤΕΝΟΤΑΝ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΚΑΝΤΑΛΙΟ... ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ.

ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Κ ΕΣΥ ΑΝ ΕΣΥ ΚΡΥΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΚΡΥΩΝΕΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΝ ΖΕΣΤΕΝΕΣΑΙ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ... ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ... Κ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΛΛΑ Κ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... ΠΕΡΥΣΙ ΠΧ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΟΙΓΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΕΙ Κ ΕΓΩ ΣΚΕΠΑΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙ... ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΜΕ...

ΜΑΖΕΥΤΕ ΜΕ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΡΛΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ...

Popisofia

Popisofia
ΒΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ Κ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ. ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!!!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Paramythenia έγραψε:
ioazon έγραψε:

Εγώ πάντως καθότι οργανωμένη-τρομάρα μου!-τον σημείωσα, με ένα ερωτηματικό στο πλάι.
Πάντως ο άντρας μου που χθες μου έλεγε ότι πρέπει να πάρουμε αμάνικα φορμάκια γιατι το μωρό θα σκάει και ότι θα το αφήνουμε -άκουσον, άκουσον- το νεογέννητο με το εσωρουχάκι Οκτώβρη μήνα αν δει τον υπνόσακο θα με κράξει στα σίγουρα!!!
Εντάξει,
αυτή τη διαφωνία τη λύνεις εύκολα. Πιάνεις το δερματάκι του μωρού και βλέπεις. Αν είναι δροσερό το δερματάκι του, πρέπει να του φορέσεις κι άλλα ρούχα.

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Popisofia έγραψε:Ε ΝΑΙ ΞΕΦΥΓΑ Κ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΧΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΛΤΣΧΑΗΜΕΡ???
Φουλ, αλτσχάημερ!
Τα 'χω γράψει και όλα γενικώς....

Paramythenia

Paramythenia
ioazon έγραψε:
Εντάξει,
αυτή τη διαφωνία τη λύνεις εύκολα. Πιάνεις το δερματάκι του μωρού και βλέπεις. Αν είναι δροσερό το δερματάκι του, πρέπει να του φορέσεις κι άλλα ρούχα.

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Μπράβο βρε Σβουρίτσα, σε χαίρομαι γιατί θα γίνεις πολύ ψύχραιμη μάνα!

Βρε κορίτσια τι να μαγειρέψω σήμερα; Πείτε καμια ιδέα γιατί έχω στερέψει... Δεν τρώμε κρέας. Να φτιάξω ένα ντοματόρυζο που δεν έχω ξανακάνει και μου φάνηκε καλό ή μήπως μια μακαρονάδα; Απλά δε θέλω και πολύ τα μακαρόνια... Για προτείνετε μπας και αξιωθώ να μαγειρέψω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις