651 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 6 Τρι Ιουλ 02, 2013 1:04 pm
Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα κι απο μένα !κοιμαμαι όρθια,ελπίζω να ειναι καλη η νύχτα μου απόψε!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ου χου τουουουουουου!Popisofia έγραψε:ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ Κ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ.
ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ Κ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ... Κ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΤΩ!!! (ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΒΙΝΑΚΙ!!!).
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ CECLOR 2 ΚΟΥΤΙΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ Κ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ... ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ... ΡΩΤΗΣΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΟΣΟ ΘΕΛΩ Κ ΜΠΟΡΩ!!!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ Κ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΙ ΤΟΥ Κ ΠΕΡΙΣΕΥΑΝ Κ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ!!! ΑΧ ΑΧ ΑΧ...
ioazon έγραψε:ioazon έγραψε:ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ!
pely 11/9 αγοράκι
miapetite 17/9 κοριτσάκι Ολύμπιον (Πάτρα)
julie85 23/9 κοριτσάκι Ελευθώ (Καβάλας)
klaramaria 26/9 αγοράκι
popisofia 28/9 αγοράκι Γ.Ν.Μυτιλήνης
mamageorge 3/10 κοριτσάκι Γενική Κλινική (Θεσσαονίκη)
Maimou2009 4/10 δίδυμα κοριτσάκια Ιασώ (Λάρισας)
maraki85 5/10 αγοράκι
bini 7/10 αγοράκι Γ.Ν. Τρικάλων
maraki27 3/11 αγοράκι ΠΓΝΛάρισας
ifi 8/11 κοριτσάκι ΓΝ Λάρισας
paramythenia 11/10 κοριτσάκι Γ.Ν. Ζακύνθου
mariathess 12/10 κοριτσάκι Έλενα
evini 7 18/10 κοριτσάκι ΛΗΤΩ
marpap 20/10 κοριτσάκι μάλλον Έλενα
maria-lar 21/10 κοριτσάκι μάλλον ΠΓΝ Λάρισας
asteraki1989 30/10 αγοράκι Ρίο (Πάτρα)
evaevaki 6/11 κοριτσάκι Ρέα
triritri 8/11 κοριτσάκι ΙΑΣΩ
maroula 11/11 κοριτσάκι Γενική (Θεσ/νικη)
sophia 11/11 κοριτσάκι ΡΕΑ
maraki_Iraklio 12/11 κοριτσάκι Μητέρα Κρήτης
ioazon 23/11 δεν μας έδειξε τα προσόντα του/της Μητέρα
Συγκεντρωτικά:
Αγοράκια 7
Κοριτσάκια 16
Δεν ξέρω/δεν απαντώ (ακόμα) 1 {το δικό μου}
(εν τω μεταξύ στη λίστα του Νοέμβρη την είχα σωστά στα κοριτσάκια. Εγώ είμαι "κουκουρούκου")
Popisofia έγραψε:ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
ΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ...
ΓΙΝΕΤΑ 30-32 ΕΒΔΟΜΑΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ... ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ.
ΕΒΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕΣ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ!!! ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΞΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΞΑΠΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.
ΤΣΙΡΙΤΡΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ!!!
Α κοπελιά κακία πεθερά μου μυρίζει....
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ...
ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΓΙΑ ΝΥΦΗ ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Κ ΟΧΙ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΥΠΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ... ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΕΘΕΡΑ Κ ΑΝ ΔΩ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ ΘΛΙΜΜΕΝΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ... ΑΗΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.................ΧΑΧΑΧΑ!!!
Popisofia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?
ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ?
ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!
Paramythenia έγραψε:Ποιος κοιμάται; Ποιος;
Καλημέρα κοριτσούδια;
Popisofia μου το doppler μετρά τη ροή του αίματος μέσω του πλακούντα ή μέσω του λώρου; Νόμιζα το δεύτερο... Και απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να την κάνει πιστοποιημένος γιατρός ε; Να εμπιστευθώ δηλ. το γυναικολόγο μου ή να πάω να το κάνω εκεί που έκανα τη β' επιπέδου; Αυχενική μου έκανε ο εδώ γυναικολόγος μου αλλά δεν ήταν πιστοποιημένος... Αν ήταν τα αποτελέσματα αυχενικής και papp-a (1:2075) θα είχαν ληφθεί υπόψη στη β' επιπέδου και δε θα μας είχαν δώσει τόσο υψηλό ποσοστό για τρισωμία 21 (1:25), έτσι τουλάχιστον μας είπε ο εμβρυολόγος που μας έκανε τη β' επιπέδου.Όλα αυτά ανήκουν ευτυχώς στο παρελθόν αλλά δε θέλω να εμπιστευτώ κάποιον που ενδεχομένως δεν είναι ειδικός στο doppler.
ioazon έγραψε:Καλημέρα, μέλλουσες μαμάδες και κακιές πεθερές!
Ορίστε, έκοψα τα 12ωρα και κοιμάμαι μόνο 8-9 ώρες!
Εγώ αυτούς τους "σημαντικούς" υπέρηχοους τους κάνω στο Μητέρα που έχουν ένα τμήμα με πιστοποιημένους γιατρούς που στους κάνουν. Εκεί με στέλνει η γιατρός μου.
Το ξέρω.... Για αυτό το απολαμβάνω τώρα τόσο πολύ....sophia έγραψε:ioazon έγραψε:Καλημέρα, μέλλουσες μαμάδες και κακιές πεθερές!
Ορίστε, έκοψα τα 12ωρα και κοιμάμαι μόνο 8-9 ώρες!
Εγώ αυτούς τους "σημαντικούς" υπέρηχοους τους κάνω στο Μητέρα που έχουν ένα τμήμα με πιστοποιημένους γιατρούς που στους κάνουν. Εκεί με στέλνει η γιατρός μου.
Αστειακια ε? Καθόλου σεβασμός σε εμάς που έχουμε ηδη τερατακια που σηκώνονται νωρίς ε? Όλα εδώ πληρώνονται κοπελιά....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Paramythenia στις Τρι Ιουλ 02, 2013 11:17 pm, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης