226 Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τρι Ιουλ 16, 2013 2:34 am
theanw
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας και απο μενα.Εχω παει σκοπελα προπερσυ.Πολυ ωραιο μερος πολυ ησυχα και ειναι οτι πρεπει για οικογενεια και αρκετα οικονομικα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ede έγραψε:Η καλυτερη μου ώρα ειναι αυτή............Η μικρή κοιμάται ,ο μεσαίος κοιμάται, ο με΄γαλος το παλευει και εγω μόνη μου. κανονικα θα α επρεπε ή να σιδερώνω ή να κάνω τζαμια αλλά βαριε΄μαι και πίνω καφέ.
δεν εχω παει...εχει παει ο αντρας μου και λεει οτι ειναι ωραια και ησυχα.roodie έγραψε:Εγώ είχα πάει πρίν 15 χρόνια. Θυμάμαι ότι ήταν πάρα πολύ ωραία αλλά τίποτα παραπάνω. Οι παραλίες είναι εύκολα προσβάσιμες?Το ντεμάκι μπορεί να μας πει πιο σίγουρα που είναι από Βόλο. Σίγουρα θα έχει πάει.
demaki88 έγραψε:δεν εχω παει...εχει παει ο αντρας μου και λεει οτι ειναι ωραια και ησυχα.roodie έγραψε:Εγώ είχα πάει πρίν 15 χρόνια. Θυμάμαι ότι ήταν πάρα πολύ ωραία αλλά τίποτα παραπάνω. Οι παραλίες είναι εύκολα προσβάσιμες?Το ντεμάκι μπορεί να μας πει πιο σίγουρα που είναι από Βόλο. Σίγουρα θα έχει πάει.
Που θα πας εσυ μαρή? Που θα ξεραθείς κάτω? με θες και διακοπές.roodie έγραψε:Εγώ Σκιάθο και Σκόπελο πήγα πρίν 15 χρόνια. Αλόννησο λέγαμε φέτος αλλά μας είπανε οτι οι παραλίες δεν είναι εύκολα προσβάσιμες για έγκυο. Κι έτσι λέμε για Σκόπελο....
Ντεμάκι δεν το περίμενα αυτό από 'σενα!Μ' απογοητεύεις.....
demaki88 έγραψε:Επεθδη εχει παει ο αντρας μου δεν με πηγαινει απο βαρεμαρα.ουτε στη σκιαθο.βαριετε να ξαναπαει.
Δώσε μου το τηλέφωνο του να τον πω ''παντην''demaki88 έγραψε:Επεθδη εχει παει ο αντρας μου δεν με πηγαινει απο βαρεμαρα.ουτε στη σκιαθο.βαριετε να ξαναπαει.
ede έγραψε:Δώσε μου το τηλέφωνο του να τον πω ''παντην''demaki88 έγραψε:Επεθδη εχει παει ο αντρας μου δεν με πηγαινει απο βαρεμαρα.ουτε στη σκιαθο.βαριετε να ξαναπαει.
zini έγραψε:καλε να πας διακοπες εννοειται!!! αλλα να πας καπου κοντα να μην ταλαιπωρηθεις με το ταξιδι..οτι θες κανεις φυσικα, αλλα κριμα ειναι η ταλαιπωρια.. υπαρχουν και νησια πιο κοντα στην Αθηνα εξισου ομορφα αν θες σωνει και ντε νησι, πχ Ανδρος, Τζια, Αιγινα, και γενικα του Αργοσαρωνικου απλα αυτα δεν εχουν και ιδιαιτερα ωραιες παραλιες
roodie έγραψε:zini έγραψε:καλε να πας διακοπες εννοειται!!! αλλα να πας καπου κοντα να μην ταλαιπωρηθεις με το ταξιδι..οτι θες κανεις φυσικα, αλλα κριμα ειναι η ταλαιπωρια.. υπαρχουν και νησια πιο κοντα στην Αθηνα εξισου ομορφα αν θες σωνει και ντε νησι, πχ Ανδρος, Τζια, Αιγινα, και γενικα του Αργοσαρωνικου απλα αυτα δεν εχουν και ιδιαιτερα ωραιες παραλιες
Θ' ανέβω να δω τους γονείς μου οπότε θα είμαστε πολυ κοντά στη Σκόπελο γι αυτό λέγαμε να πάμε προς τα εκεί...
λοιπον θα πω τον πεθερουλη του χρονου να παμε σκαφοτοι!!!ede έγραψε:Δώσε μου το τηλέφωνο του να τον πω ''παντην''demaki88 έγραψε:Επεθδη εχει παει ο αντρας μου δεν με πηγαινει απο βαρεμαρα.ουτε στη σκιαθο.βαριετε να ξαναπαει.
ααααααααα ακόμα καλύτερα αν σε παει και ο καπεταν ανδρέας Ζέπος ουυυυυυυυυ θα περασεις ζάχαρη.demaki88 έγραψε:λοιπον θα πω τον πεθερουλη του χρονου να παμε σκαφοτοι!!!ede έγραψε:Δώσε μου το τηλέφωνο του να τον πω ''παντην''demaki88 έγραψε:Επεθδη εχει παει ο αντρας μου δεν με πηγαινει απο βαρεμαρα.ουτε στη σκιαθο.βαριετε να ξαναπαει.
ede έγραψε:Παω να ντυθώ γιαίτ πάω για καρτ απόψε..........................βρουυυυυυυυυυυυυυυυμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης