251 Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τρι Ιουλ 16, 2013 7:03 am
zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλα η εντε το παει φιρι φιρι.. αλλα εχε χαρη που θελω να συμπεθεριασουμε..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
zini έγραψε:καλα η εντε το παει φιρι φιρι.. αλλα εχε χαρη που θελω να συμπεθεριασουμε..
roodie έγραψε:zini έγραψε:καλα η εντε το παει φιρι φιρι.. αλλα εχε χαρη που θελω να συμπεθεριασουμε..
Το σκέφτηκες καλά? Εγώ στη θέση σου θα κράταγα και μία πισινή. Δεν ξέρεις πώς μεταμορφώνεται ο άνθρωπος όταν μεγαλώσει.Θυμάσαι τη Βλαχοπούλου στην ταινία που κυνήγαγε τα γκομενάκια και μία έριχνε κόντρες με μηχανές, μία με αυτοκίνητο και πότε έκανε θαλάσσια σπόρ στα πενήντα της? Κάπως έτσι την φαντάζομαι τη συμπεθέρα. Κι ήθελε να φάει και τον γκόμενο της κόρης....
demaki88 έγραψε:Ο κηπος μου παρακαλω!!!!
roodie έγραψε:Lillybel ανέβηκε η πίεση! 6 η μικρή 9 η μεγάλη!!!!!!!!!!!
roodie έγραψε:Τώρα που πήρα φόρα θ' αναστενάξει το πιεσόμετρο!!!!!!!!!!!!!!!
Έκανα κι ένα μπανάκι τώρα, και νιώθω άλλος άνθρωπος. Και το βράδυ είπα στον άντρα μου να βγούμε σιγά σιγά μια βολτίτσα γιατί νομίζω πως όσο κάθομαι μέσα όλο και πιο άρρωστη νιώθω!!!!Άρα θα κάνω και μπαρότσαρκα (λέμε τώρα) το βραδάκι.....
ασε εχω βρει την υγεια μου με την αυλη!!!!roodie έγραψε:Ντεμάκι μοιάζει πάρα πολύ με τον κήπο της μαμάς μου. Αχ τι μου θύμισες. Περιμένω πως και πως ν' ανέβω...Να τον χαίρεσαι κι εσύ και τα παιδάκια σου!!!
σε ευχαριστω πολυ λιλιμπελ!!!!πως και πως τον περημενω!!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:Ο κηπος μου παρακαλω!!!!
Τελειος ο κηπος Ντεμακι!! Και με το καλο ν αερθει ο μικρος πριγκηπας που , ποιος στη χαρη του!, θα εχει 3 μαμαδες!!!
αχ τι καλα!!!!εμενα με επιασε ενα κατι της κατω απο το στηθος σαν αγχος βρε συ!!!!πω!πω!λες απο την πολυ χαρα μου????να σου πω θα βαλω το χτικιο να με πιεσομετρησει οταν ερθει!!!roodie έγραψε:Τώρα που πήρα φόρα θ' αναστενάξει το πιεσόμετρο!!!!!!!!!!!!!!!
Έκανα κι ένα μπανάκι τώρα, και νιώθω άλλος άνθρωπος. Και το βράδυ είπα στον άντρα μου να βγούμε σιγά σιγά μια βολτίτσα γιατί νομίζω πως όσο κάθομαι μέσα όλο και πιο άρρωστη νιώθω!!!!Άρα θα κάνω και μπαρότσαρκα (λέμε τώρα) το βραδάκι.....
αμεεε!!!!katerina1983 έγραψε:ΝΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΑΥΛΗ ΣΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΒΟΛΟ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑΙ?!!!!!
ωραια κοριτσακι μου!!!!σ'ευχαριστω!!!!θα σε ενημερωσω το ποτε!!!!!demaki88 έγραψε:αμεεε!!!!katerina1983 έγραψε:ΝΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΑΥΛΗ ΣΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΒΟΛΟ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑΙ?!!!!!
θα αναμενω!!!!!katerina1983 έγραψε:ωραια κοριτσακι μου!!!!σ'ευχαριστω!!!!θα σε ενημερωσω το ποτε!!!!!demaki88 έγραψε:αμεεε!!!!katerina1983 έγραψε:ΝΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΑΥΛΗ ΣΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΒΟΛΟ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑΙ?!!!!!
demaki88 έγραψε:αχ τι καλα!!!!εμενα με επιασε ενα κατι της κατω απο το στηθος σαν αγχος βρε συ!!!!πω!πω!λες απο την πολυ χαρα μου????να σου πω θα βαλω το χτικιο να με πιεσομετρησει οταν ερθει!!!roodie έγραψε:Τώρα που πήρα φόρα θ' αναστενάξει το πιεσόμετρο!!!!!!!!!!!!!!!
χτικιο εστι η γιαγια του αντρα μου!!!!roodie έγραψε:demaki88 έγραψε:αχ τι καλα!!!!εμενα με επιασε ενα κατι της κατω απο το στηθος σαν αγχος βρε συ!!!!πω!πω!λες απο την πολυ χαρα μου????να σου πω θα βαλω το χτικιο να με πιεσομετρησει οταν ερθει!!!roodie έγραψε:Τώρα που πήρα φόρα θ' αναστενάξει το πιεσόμετρο!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιος είναι το χτικιό?Είσαι για δέσιμο, αυτό είναι το πρόβλημά σου....Απ' τη χαρά σου είναι ρε χαζό!!!Από δω και πέρα πάντως αυτό το κατι της θα το έχεις μόνιμα κάτω απ' το στήθος! Τι νόμιζες? Ότι είναι εύκολα τα αγόρια??? Όχι κυρία μου. Θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε....
ηρθε την πηρε η πεθερα μου να την παει σε μια εκκλησια.καλο ειναι να πολυβγαινει γιατι παει μες στη μεση του δρομου!!! δεν ξερω αν με πιανεις!!!!roodie έγραψε:Αυτή που μένει μαζί σας?Αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!Που είχε πάει?Δεν πιστεύω να γνώρισε κανενα τεκνό και να σου φορτώσει κι άλλο χτικιό?! Το νού σου. Μην την αφήνεις να πολύ βγαίνει. Είναι επικίνδυνο στην ηλικία τους.........
μωρε λεςςς???να την παρω αγκαζε να την παω για καφεδακι???εσυ δεν την πηγες τελικα την μπαροτσαρκα σου????μα που χαθηκαν ολες???roodie έγραψε:Αν σε πιάνω λέει?????Ετότε να της γνωρίσουμε κανένα τεκνό στο κοντινότερο ΚΑΠΗ. Γίνονται τρελές φάσεις έχω μάθει στα ΚΑΠΗ. Εκμεταλλεύσου το.....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης