276 Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τρι Ιουλ 16, 2013 11:51 am
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ντορι μου πως κοιμηθηκες εχτεσ???!!!!!εγω παντως επεσα ξερη!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ο μεγάλος ειναι εκεί Εγώ περασα μια χαρά. Δεν έκαν τίποτα. Ειχε ερθει νωρις ο μπαμπάς σήμερα και όοτε ερχεται νωρίς παμε μια καλή βόλτα . Να κάνουν αυτά κάτι διαφορετικό και έγω το ίδιο.margdimitra έγραψε:βλέπω τη μικρη ραλιστα !!!
Καλά περάσετε?
Εγω πάλι σκέτη ταλαιπωρία! Jumbo είχε το μενού σήμερα!
Βαλαντωσα στο γύρω γύρω!
κι εγω ξερη έπεσα.ευτυχως τίποτα φρικιαστικό δεν είδα.katerina1983 έγραψε:ντορι μου πως κοιμηθηκες εχτεσ???!!!!!εγω παντως επεσα ξερη!!!!!
ευτυχως!!!!!Dori έγραψε:κι εγω ξερη έπεσα.ευτυχως τίποτα φρικιαστικό δεν είδα.katerina1983 έγραψε:ντορι μου πως κοιμηθηκες εχτεσ???!!!!!εγω παντως επεσα ξερη!!!!!
ede έγραψε:
Ο μεγάλος ειναι εκεί
ναι γμτ!Dori έγραψε:Ντεμακι η Γιαγια μένει μόνιμα μαζί σας;
87 ειναιzini έγραψε:ειναι νεα η γιαγια;;
α, ε ενταξει....demaki88 έγραψε:87 ειναιzini έγραψε:ειναι νεα η γιαγια;;
roodie έγραψε:Τι μέσο όρο ηλικίας έχουν στην οικογένεια, έχεις ρωτήσει????
ε αυτο ειπα και εγω οταν δεχτικα να μεινω μαζι της(βεβαια ετσι οπως ειναι το σπιτι μονο η κουζινα ειναι κοινη.περνανε μερες που δεν λεμε ουτε καλημερα ουτε καλησπερα)ομως την βλεπω ρε γμτ σκληρο καρυδι!!!!zini έγραψε:α, ε ενταξει....demaki88 έγραψε:87 ειναιzini έγραψε:ειναι νεα η γιαγια;;
demaki88 έγραψε:ε αυτο ειπα και εγω οταν δεχτικα να μεινω μαζι της(βεβαια ετσι οπως ειναι το σπιτι μονο η κουζινα ειναι κοινη.περνανε μερες που δεν λεμε ουτε καλημερα ουτε καλησπερα)ομως την βλεπω ρε γμτ σκληρο καρυδι!!!!zini έγραψε:α, ε ενταξει....demaki88 έγραψε:87 ειναιzini έγραψε:ειναι νεα η γιαγια;;
η γιαγια δεν εχει κορη.εχει νυφες.το σπιτι ειναι του μακαριτη του αντρα της οπου τωρα ειναι πια του πεθερου μου.ο πεθερος και η πεθερα μου μεναν εδω αυτοι μεχρι τον οκτωμβρι και εμεις μεναμε σε ενα μικρο σπιτι.οπου δεν βολευομασταν και αποφασισαμε να ψαξουμε για σπιτι.εντωμεταξυ αυτοι φτιαχνουν αλλο σπιτι πωθιμενο της πεθερας μου που δεν αντεχε αλλο την πεθερα της(το χτικιο δηλαδη).ακομα στασιμο το σπιτι!λοιπον οταν το φτιαξουν το σπιτι εχουν σκοπο να την παρουν.τωρα θα μου πεις γιατι δεν την παιρνουν και τωρα!!!τωρα μενουν εκει που μεναμε εμεις πριν οπου ειναι μικρο.εχει 1 κρεβατοκαμαρα σαλονι κουζινα ενιαιο,και μπανιο.που να την βαλουν???εγω βεβαια λεω ασ την βαλουν στο κεφαλι τους αλλα μονη μου τα λεω μονη μου τα ακουω!!επισης πολυ φοβαμαι πως και το σπιτι τους το καινουργιο να τελειωσει παλι δεν θα παει αυτη βασικα μου το εχει δηλωσει γιατι λεει θελει να πεθανει στο σπιτι του αντρα της(ουστ!ουστ!και να εχω εγω τα φαντασματα)ομως εκνα και εγω δηλωση στην πεθερα μου πως πριν ερθω να μεινω εδω πως ερχομαι με την προυποθεση πως οταν δεν θα στεκεται στα ποδια της να την παρουν!τωρα της εκανα νεα δηλωση βεβαια πως οταν με το καλο γινει το σπιτι να την μαζεψουν.θελει δε θελει!!!προστο παρον της κανω καθε μερα πολεμο μπας και αγανακτησει και παρει δρομο οικιοθελως!!!κακια δεν ειμαι,οι καταστασεις με αναγκαζουν!!!!Dori έγραψε:Εμένα μου κάνει εντύπωση πως μένει η Γιαγια και οχι η πεθερα;η τελοσπαντων γιατι δεν μένει η Γιαγια στην κόρη της και μένει στον εγγονο?αν θες άπαντας βέβαια.
τι οριο??δεν βλεπω?????ασε καλα κρατει!!!zini έγραψε:roodie έγραψε:Τι μέσο όρο ηλικίας έχουν στην οικογένεια, έχεις ρωτήσει????
αχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχααχχαχαχαχ
roodie έγραψε:μα το αλλο που το πας????κανονιζει να παει στη ναουσα στο σοι της διακοπες κανα μηνα και ολο το αναβαλλει.μια αρρωσταινει μια την ξεχναει το πουλμαν μια εχει να φτιαξει τα δοντια της λες και θα ζησει χρονια να μασαει καλα!!!!ουφ!!!!demaki88 έγραψε:ε αυτο ειπα και εγω οταν δεχτικα να μεινω μαζι της(βεβαια ετσι οπως ειναι το σπιτι μονο η κουζινα ειναι κοινη.περνανε μερες που δεν λεμε ουτε καλημερα ουτε καλησπερα)ομως την βλεπω ρε γμτ σκληρο καρυδι!!!!zini έγραψε:α, ε ενταξει....demaki88 έγραψε:87 ειναιzini έγραψε:ειναι νεα η γιαγια;;
Εσύ φταίς!!!Δεν πήγες τη γυναίκα στα ΚΑΠΗ όταν έπρεπε. Το θεωρούσες ταμπού. Πάρτα τώρα άρρωστη. Θα μείνει γεροντοκόρη και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις...Και μην έρθεις κλαίγοντας και ζητάς βοήθεια....Θα σου γυρίσω την πλάτη....
demaki88 έγραψε:η γιαγια δεν εχει κορη.εχει νυφες.το σπιτι ειναι του μακαριτη του αντρα της οπου τωρα ειναι πια του πεθερου μου.ο πεθερος και η πεθερα μου μεναν εδω αυτοι μεχρι τον οκτωμβρι και εμεις μεναμε σε ενα μικρο σπιτι.οπου δεν βολευομασταν και αποφασισαμε να ψαξουμε για σπιτι.εντωμεταξυ αυτοι φτιαχνουν αλλο σπιτι πωθιμενο της πεθερας μου που δεν αντεχε αλλο την πεθερα της(το χτικιο δηλαδη).ακομα στασιμο το σπιτι!λοιπον οταν το φτιαξουν το σπιτι εχουν σκοπο να την παρουν.τωρα θα μου πεις γιατι δεν την παιρνουν και τωρα!!!τωρα μενουν εκει που μεναμε εμεις πριν οπου ειναι μικρο.εχει 1 κρεβατοκαμαρα σαλονι κουζινα ενιαιο,και μπανιο.που να την βαλουν???εγω βεβαια λεω ασ την βαλουν στο κεφαλι τους αλλα μονη μου τα λεω μονη μου τα ακουω!!επισης πολυ φοβαμαι πως και το σπιτι τους το καινουργιο να τελειωσει παλι δεν θα παει αυτη βασικα μου το εχει δηλωσει γιατι λεει θελει να πεθανει στο σπιτι του αντρα της(ουστ!ουστ!και να εχω εγω τα φαντασματα)ομως εκνα και εγω δηλωση στην πεθερα μου πως πριν ερθω να μεινω εδω πως ερχομαι με την προυποθεση πως οταν δεν θα στεκεται στα ποδια της να την παρουν!τωρα της εκανα νεα δηλωση βεβαια πως οταν με το καλο γινει το σπιτι να την μαζεψουν.θελει δε θελει!!!προστο παρον της κανω καθε μερα πολεμο μπας και αγανακτησει και παρει δρομο οικιοθελως!!!κακια δεν ειμαι,οι καταστασεις με αναγκαζουν!!!!Dori έγραψε:Εμένα μου κάνει εντύπωση πως μένει η Γιαγια και οχι η πεθερα;η τελοσπαντων γιατι δεν μένει η Γιαγια στην κόρη της και μένει στον εγγονο?αν θες άπαντας βέβαια.
σπιτι της θα ηταν αν εδινε ενα εστω ευρω για να γινει σπιτι!!!!!ελα ομως που οτι φτιαχτικε φτιαχτικε απο τις πλατες του πεθερου μου(που σε αυτον ανηκει το σπιτι,οχι στην γιαγια)της πεθερας μου και του αντρα μου!!!!esprit έγραψε:demaki88 έγραψε:η γιαγια δεν εχει κορη.εχει νυφες.το σπιτι ειναι του μακαριτη του αντρα της οπου τωρα ειναι πια του πεθερου μου.ο πεθερος και η πεθερα μου μεναν εδω αυτοι μεχρι τον οκτωμβρι και εμεις μεναμε σε ενα μικρο σπιτι.οπου δεν βολευομασταν και αποφασισαμε να ψαξουμε για σπιτι.εντωμεταξυ αυτοι φτιαχνουν αλλο σπιτι πωθιμενο της πεθερας μου που δεν αντεχε αλλο την πεθερα της(το χτικιο δηλαδη).ακομα στασιμο το σπιτι!λοιπον οταν το φτιαξουν το σπιτι εχουν σκοπο να την παρουν.τωρα θα μου πεις γιατι δεν την παιρνουν και τωρα!!!τωρα μενουν εκει που μεναμε εμεις πριν οπου ειναι μικρο.εχει 1 κρεβατοκαμαρα σαλονι κουζινα ενιαιο,και μπανιο.που να την βαλουν???εγω βεβαια λεω ασ την βαλουν στο κεφαλι τους αλλα μονη μου τα λεω μονη μου τα ακουω!!επισης πολυ φοβαμαι πως και το σπιτι τους το καινουργιο να τελειωσει παλι δεν θα παει αυτη βασικα μου το εχει δηλωσει γιατι λεει θελει να πεθανει στο σπιτι του αντρα της(ουστ!ουστ!και να εχω εγω τα φαντασματα)ομως εκνα και εγω δηλωση στην πεθερα μου πως πριν ερθω να μεινω εδω πως ερχομαι με την προυποθεση πως οταν δεν θα στεκεται στα ποδια της να την παρουν!τωρα της εκανα νεα δηλωση βεβαια πως οταν με το καλο γινει το σπιτι να την μαζεψουν.θελει δε θελει!!!προστο παρον της κανω καθε μερα πολεμο μπας και αγανακτησει και παρει δρομο οικιοθελως!!!κακια δεν ειμαι,οι καταστασεις με αναγκαζουν!!!!Dori έγραψε:Εμένα μου κάνει εντύπωση πως μένει η Γιαγια και οχι η πεθερα;η τελοσπαντων γιατι δεν μένει η Γιαγια στην κόρη της και μένει στον εγγονο?αν θες άπαντας βέβαια.
Σόρρυ που ανακατεύομαι αλλά έτσι όπως τα λες εσείς μένετε μαζί της(στο σπίτι της) και όχι αυτή μαζί σας... :/
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης